DAILIES AquaComfort Plus Multifocal hintavertailu

Kuva tuotteesta DAILIES AquaComfort Plus Multifocal

Dailies AquaComfort Plus Multifocal on Alconin valmistama kertakäyttöinen moniteholinssi, joka on tarkoitettu ikänäön (presbyopia) korjaamiseen. Tämä linssi tarjoaa ainutlaatuisen mukavuuden tunteen ja terävän näön kaikille etäisyyksille. Linssissä on kolmivaikutteinen kostutusjärjestelmä, joka perustuu silmän omaan toimintaan kosteuttaen ja virkistäen silmiä jokaisella räpäytyskerralla taaten näin parhaan mahdollisen mukavuuden aamusta iltaan. Tässä linssissä on sama muotoilu, kuin suositussa Air Optix Aqua Multifocal -linssissä, mutta näillä linsseillä pääset nauttimaan kertakäyttölinssien suomasta huolettomuudesta.

Linssien vapauttama kosteus yhdistettynä reunan erittäin ohueen muotoiluun tekevät niistä miellyttävän tuntuiset. Linssin pinta on epäpuhtauksia hylkivä, joten ne pysyvät mukavan raikkaina pitkään. Nämä linssit sopivat sinulle, joka tarvitset näönkorjausta sekä lähelle että kauas, etenkin jos silmäsi tuntuvat usein iltaa kohden kuivilta tai epämukavilta.

Dailies AquaComfort Plus Multifocal on monitehopiilolinssi, joka antaa silmiesi hengittää - Sinulle, joka haluat elää aktiivista elämää ilman turhaa huolehtimista kunnolla näkemisestä!

Valmistaja: Alcon. Linssityyppi: kertakäyttöinen moniteholinssi. Käyttöväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00...+6.00. Lisävahvuus: LO, MED, HI. Kaarevuus: 8.7. Halkaisija: 14.0. Materiaali: Nelfilcon A. Nestepitoisuus: 69 %. Käsittelyvärjäys: vaaleansininen.

Vertaa tuotteen DAILIES AquaComfort Plus Multifocal hintoja

Alta löydät tuotteen DAILIES AquaComfort Plus Multifocal hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 26.32 € myyjältä LensWay.

Tietoa hintavertailusta:

  • Sivuilla esitetyt hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Mikäli verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys.
  • Noudata piilolinssien käytössä aina silmäälääkärin tai optikon antamia ohjeita.
  • Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että uuteen merkkiin vaihtaminen vaatii aina piilolinssisovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta DAILIES TOTAL1 Multifocal

DAILIES TOTAL1 Multifocal

DAILIES TOTAL1 Multifocal on Alconin valmistama kertakäyttöinen moniteholinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden sekä ikänäön mukanaan tuomien ongelmien korjaamiseen. Ikänäkö...

alk. 35.77 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Air Optix Aqua Multifocal

Air Optix Aqua Multifocal

Air Optix Aqua Multifocal on progressiivinen, ympärivuorokautinen moniteholinssi, joka hyödyntää Aqua Moisture System -teknologiaa paremman kosteuden ja käyttömukavuuden takaamiseksi. Teknologiassa...

alk. 28.12 €
Vertaa hintoja
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.