DAILIES AquaComfort Plus Multifocal hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > DAILIES AquaComfort Plus Multifocal
Kuva tuotteesta DAILIES AquaComfort Plus Multifocal

Dailies AquaComfort Plus Multifocal on Alconin valmistama kertakäyttöinen moniteholinssi, joka on tarkoitettu ikänäön (presbyopia) korjaamiseen. Tämä linssi tarjoaa ainutlaatuisen mukavuuden tunteen ja terävän näön kaikille etäisyyksille. Linssissä on kolmivaikutteinen kostutusjärjestelmä, joka perustuu silmän omaan toimintaan kosteuttaen ja virkistäen silmiä jokaisella räpäytyskerralla taaten näin parhaan mahdollisen mukavuuden aamusta iltaan. Tässä linssissä on sama muotoilu, kuin suositussa Air Optix Aqua Multifocal -linssissä, mutta näillä linsseillä pääset nauttimaan kertakäyttölinssien suomasta huolettomuudesta.

Linssien vapauttama kosteus yhdistettynä reunan erittäin ohueen muotoiluun tekevät niistä miellyttävän tuntuiset. Linssin pinta on epäpuhtauksia hylkivä, joten ne pysyvät mukavan raikkaina pitkään. Nämä linssit sopivat sinulle, joka tarvitset näönkorjausta sekä lähelle että kauas, etenkin jos silmäsi tuntuvat usein iltaa kohden kuivilta tai epämukavilta.

Dailies AquaComfort Plus Multifocal on monitehopiilolinssi, joka antaa silmiesi hengittää - Sinulle, joka haluat elää aktiivista elämää ilman turhaa huolehtimista kunnolla näkemisestä!

Valmistaja: Alcon. Linssityyppi: kertakäyttöinen moniteholinssi. Käyttöväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00...+6.00. Lisävahvuus: LO, MED, HI. Kaarevuus: 8.7. Halkaisija: 14.0. Materiaali: Nelfilcon A. Nestepitoisuus: 69 %. Käsittelyvärjäys: vaaleansininen.

Vertaa tuotteen DAILIES AquaComfort Plus Multifocal hintoja

Alta löydät tuotteen DAILIES AquaComfort Plus Multifocal hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 26.32 € myyjältä LensWay.

 

Tietoa hintavertailusta

  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Se on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
imp?type(inv)g(13299503)a(1632657) imp?type(inv)g(24442830)a(1632657) imp?type(inv)g(22678404)a(1632657)

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta DAILIES TOTAL1 Multifocal

DAILIES TOTAL1 Multifocal

DAILIES TOTAL1 Multifocal on Alconin valmistama kertakäyttöinen moniteholinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden sekä ikänäön mukanaan tuomien ongelmien korjaamiseen. Ikänäkö...

alk. 35.77 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Air Optix Aqua Multifocal

Air Optix Aqua Multifocal

Air Optix Aqua Multifocal on progressiivinen, ympärivuorokautinen moniteholinssi, joka hyödyntää Aqua Moisture System -teknologiaa paremman kosteuden ja käyttömukavuuden takaamiseksi. Teknologiassa...

alk. 23.67 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.