DAILIES AquaComfort Plus Multifocal – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta DAILIES AquaComfort Plus Multifocal

DAILIES AquaComfort Plus Multifocal: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen DAILIES AquaComfort Plus Multifocal hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 29.89 € myyjältä Alensa.

Dailies AquaComfort Plus Multifocal: Tärkeimmät edut ja ominaisuudet

 • Monitehopiilolinssit ikänäön (presbyopia) korjaamiseen. Näe kirkkaasti kaikille etäisyyksille, läheltä kauas.
 • Aloita jokainen päivä tuoreella parilla linssejä ja heitä ne pois illalla - ei tarvetta päivittäisellä puhdistukselle ja säilytykselle.
 • Jokainen silmänräpäys vapauttaa kosteutta, voitelee ja raikastaa silmiä pitäen ne mukavina ja kosteutettuina koko päivän ajan.
 • Precision Profile -suunnittelu tarjoaa sujuvaa siirtymistä eri katselualueiden välillä sekä parempaa mukavuutta.
 • Markkinoiden edullisimpiin lukeutuvat monitehoiset kertakäyttölinssit.

Dailies AquaComfort Plus Multifocal – huolettomat monitehopiilolinssit ikänäköön

Dailies AquaComfort Plus Multifocal on Alconin valmistama kertakäyttömoniteholinssi, joka on suunniteltu erityisesti presbyooppisille henkilöille, eli heille, joilla on vaikeuksia nähdä tarkasti lähelle ilman lukulaseja.

Presbyopia eli ikänäkö on ikääntymiseen liittyvä tila, jossa lähelle tarkentaminen alkaa vähitellen vaikeutua 40 ikävuoden jälkeen, ja jatkuu aina noin 65 ikävuoteen saakka. Ikänäkö johtuu silmän mykiön asteittaisesta jäykistymisestä.

Dailies AquaComfort Plus Multifocal -piilolinssit tarjoavat silmillesi paitsi poikkeuksellista mukavuutta, myös terävän näön kaikille etäisyyksille: lähelle, kauas ja etäisyyksille siltä väliltä. Nämä linssit hyödyntävät innovatiivista Precision Profile -muotoilua, joka on kehitetty tarjoamaan ennakoitava ja saumaton näkökyky.

Blink-Activated Moisture -teknologian ansiosta linssit vapauttavat kosteuttavaa PVA-ainesosaa jokaisella silmänräpäytyksellä pitäen silmäsi kosteutettuina ja mukavina koko päivän ajan. Tämä teknologia on erityisen hyödyllinen heille, jotka kärsivät kuivista silmistä.

Käytännöllisyyden ja mukavuuden lisäksi Dailies AquaComfort Plus Multifocal -piilolinssejä on helppo käyttää. Kevyen linssien käsittelyä helpottavan värjäyksen lisäksi voit aloittaa jokaisen päivän uudella, raikkaalla parilla linssejä, mikä eliminoi tarpeen päivittäiselle linssien puhdistukselle ja säilytykselle. Siksi nämä linssit sopivat erinomaisesti myös kiireisille henkilöille.

Dailies AquaComfort Plus Multifocal -piilolinssit on saatavilla vahvuuksilla –10 ja +6 välillä. Pakkauksen sisältämät muoviosat ovat 100-prosenttisesti kierrätettäviä.

Dailies AquaComfort Plus Multifocal -piilolinssejä myydään 30 linssin pakkauksen 
lisäksi riittoisammissa 90 linssin pakkauksissa.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi Dailies
Linssityyppi progressiivinen kertakäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus –10,00...+6,00 D (0,25 D välein)
Kaarevuus 8,7 mm
Halkaisija 14,0 mm
Lisävahvuus LO (+1,25 D asti), MED (+2,00 D asti), HI (+2,50 D asti)
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali nelfilcon A
Vesipitoisuus 69 %
Hapen läpäisevyys 26 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen VISITINT
UV-suoja Ei

Dailies AquaComfort Plus Multifocal -piilolinssit ovat Alconin valmistamat kertakäyttölinssit, 
jotka on erityisesti suunniteltu korjaamaan ikänäköä (presbyopia)

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Yleistä Dailies AquaComfort Plus Multifocal -piilolinsseistä

Mitkä Dailies AquaComfort Plus Multifocal -piilolinssit ovat?

Dailies AquaComfort Plus Multifocal ovat kertakäyttöpiilolinssit, jotka on tarkoitettu ikänäön (presbyopia) korjaamiseen.

Alconin Dailies-tuoteperheeseen kuuluvat myös liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen tarkoitetut Dailies AquaComfort Plus- ja hajataitteisuuden korjaamiseen tarkoitetut Dailies AquaComfort Plus Toric -piilolinssit.

Alla olevalla videolla kerrotaan, miten Dailies AquaComfort Plus Multifocal -linssit tarjoavat näön kaikille etäisyyksille ja virkistävät jokaisella silmänräpäytyksellä.

Miten Dailies AquaComfort Plus Multifocal -piilolinssit toimivat?

Dailies AquaComfort Plus Multifocal -piilolinssit on suunniteltu auttamaan ikänäöstä (presbyopiasta) kärsiviä käyttäjiä näkemään terävästi lähelle, kauas ja välietäisyyksille.

Käytännössä näissä linsseissä on useita reseptivahvuuksia ja katselualueita, sekä erityinen Precision Profile -muotoilu, joka mahdollistaa sujuvan siirtymisen eri etäisyyksien välillä.

Dailies AquaComfort Plus Multifocal -piilolinssien hinnoista

Paljonko Dailies AquaComfort Plus Multifocal -piilolinssit maksaa?

Dailies AquaComfort Plus Multifocal -linssien alin hinta on hintavertailumme mukaan tällä hetkellä 29,89 €/30 linssiä, jolloin linssikohtainen hinta on pyöristettynä yhden euron. Olettaen, että tarvitset näönkorjauksen molempiin silmiisi ja käytät piilolinssejä päivittäin, näiden piilolinssien kuukausittaiset kustannukset ovat 59,78 €/kk ja vuosittaiset kustannukset 717,36 €/vuosi.

Ovatko Dailies AquaComfort Plus Multifocal -piilolinssit kalliit?

Vertailtaessa Dailies AquaComfort Plus Multifocal -linssien hintoja muihin kertakäyttöisiin monitehopiilolinsseihin, voidaan huomata, että niitä voidaan pitää keskihintaisina verrattuna muihin suosittuihin kertakäyttöisiin monitehopiilolinsseihin:

Tuote Hinta (30 linssiä)
Biotrue ONEday for Presbyopia 25,99 €
1-Day Acuvue Moist Multifocal 28,42 €
Dailies AquaComfort Plus Multifocal 29,89 €
Proclear 1 day multifocal 32,90 €
MyDay multifocal 33,67 €
Acuvue Oasys MAX 1-Day Multifocal 37,42 €

Miksi monitehopiilolinssit ovat kalliimmat?

On totta, että monitehopiilolinssit eli progressiiviset linssit ovat kalliimmat kuin tavalliset lähi- ja kaukonäköä korjaavat piilolinssit. Valmistajien mukaan monitehopiilolinssit ovat kalliimmat, koska niiden suunnittelu ja valmistus on monimutkaisempaa. Monitehopiilolinsseissä linssiin sisällytetään useita eri voimakkuuksia, jotka mahdollistavat selkeän näkemisen eri etäisyyksille sekä saumattoman siirtymisen eri näköalueiden välillä. Lisäksi niiden tuotekehitykseen käytetään huomattavia summia, joista osa voi näkyä tuotteiden hinnoissa.

Dailies AquaComfort Plus Multifocal -linssien teknologioista

Mitä Precision Profile -muotoilu tarkoittaa?

Precision Profile on Alconin kehittämä ja vuonna 2009 esittelemä ainutlaatuinen linssisuunnittelu, jossa yhdistyy kolme ominaisuutta: kaksoisasfäärinen pinta, adaptiivinen miinusvoiman profiili ja keskeltä lähelle -rakenne, jotka yhdessä mahdollistavat joukon reseptivahvuuksia ja välittömän tarkennuksen eri etäisyyksille.

Precision Profile -suunnittelun ansiosta Dailies AquaComfort Plus Multifocal -piilolinssit 
tarjoavat saumattomat katselualueet lähelle, kauas ja välietäisyyksille.

Mitä Blink-Activated Moisture -teknologia tarkoittaa?

Blink-Activated Moisture eli räpäytyksestä aktivoituva kosteutus on teknologia, jonka ansiosta linssit vapauttavat jokaisella silmänräpäytyksellä kosteuttavaa ainesosaa, joka auttaa pitämään silmät mukavina ja kosteutettuina myös pitkäaikaisessa käytössä.

Dailies AquaComfort Plus Multifocal vs muut monitehopiilolinssit

Mitä eroa on Dailies AquaComfort Plus Multifocal- ja Dailies Total1 Multifocal -linsseillä?

Molemmat linssit ovat Alconin valmistamat kertakäyttölinssit, jotka on tarkoitettu ikänäön korjaamiseen, mutta niillä on myös useita eroavaisuuksia, joista tärkein on valmistusmateriaali.

Dailies AquaComfort Plus Multifocal on hydrogeelipohjainen linssi, kun taas Dailies Total1 Multifocal on valmistettu silikonihydrogeelistä. Silikonihydrogeelistä (Si-Hy) valmistetut piilolinssit läpäisevät yleisesti enemmän happea ja ovat terveellisemmät silmille.

Mitä näiden kahden linssin hintaan tulee, Dailies AquaComfort Plus Multifocal on yli 35 % edullisempi linssi.

Mitä eroa on Dailies AquaComfort Plus Multifocal- ja Air Optix with HydraGlyde Multifocal -linsseillä?

Molemmat ovat Alconin valmistamat linssit ikänäön korjaamiseen, mutta siinä missä Dailies AquaComfort Plus Multifocal on kertakäyttölinssi, Air Optix with HydraGlyde Multifocal on kuukausilinssi, jota voidaan käyttää päiväkäytössä jopa 30 päivää.

Lisäksi Air Optix with HydraGlyde Multifocal -linssit on valmistettu moninkertaisesti enemmän happea läpäisevästä silikonihydrogeelistä, kun taas Dailies-linssit on valmistettu hydrogeelistä.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.