Biotrue ONEday for Presbyopia hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Biotrue ONEday for Presbyopia
Kuva tuotteesta Biotrue ONEday for Presbyopia

Ikänäkö (presbyopia) on 40 ikävuoden jälkeen ilmaantuva tila, jossa silmän kyky tarkentaa lähellä oleviin kohteisiin heikentyy. Siinä näkö voi sumentua ensin lukiessa tai puhelinta käytettäessä, ja myöhemmin eri etäisyyksillä oleviin kohteisiin kohdistaminen hankaloituu.

Silmille asetetaan vaatimuksia, ja ikänäön mukanaan tuomat ongelmat voivat turhauttaa. Älä anna näön muutosten lannistaa, vaan keskustele piilolinssioptikkosi kanssa Biotrue ONEday for Presbyopia -monitehopiilolinsseihin siirtymisestä.

Biotrue ONEday for Presbyopia -piilolinsseissä on 3-alueinen progressiivinen muotoilu, joka mahdollistaa terävän näön ja mukavan käyttökokemuksen niin lähelle, kauas kuin kaikille etäisyyksille siltä väliltä.

Liki- ja kaukotaitteisuuden lisäksi ikänäön korjaamiseen tarkoitetut Biotrue ONEday for Presbyopia -piilolinssit säilyttävät 98 % kosteudestaan jopa 16 käytön jälkeen. Niissä on myös sisäänrakennettu UV-suoja, joka suojaa silmiä ultraviolettisäteilyltä.

Valmistaja: Bausch & Lomb. Linssityyppi: kertakäyttöinen moniteholinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 linssiä/pkt. Voimakkuus: -9.00...+6.00. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.2. Materiaali: Nesofilcon A. Nestepitoisuus: 78 %. UV-suoja. Käsittelyvärjäys.

Vertaa tuotteen Biotrue ONEday for Presbyopia hintoja

Alta löydät tuotteen Biotrue ONEday for Presbyopia hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 24.30 € myyjältä LensWay.

 

Tietoa hintavertailusta

  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Se on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta PureVision 2 for Presbyopia

PureVision 2 for Presbyopia

Purevision 2 for Presbyopia (myös nimellä PureVision 2 Multi-Focal) on Bausch & Lombin valmistama kuukausilinssi, joka on suunniteltu korjaamaan ikänäköä ka tarjoamaan tarkan näön sekä lähelle...

alk. 32.49 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta PureVision Multi-Focal

PureVision Multi-Focal

PureVision Multi-Focal on monitehoinen yötäpäivää-/kuukausilinssi Bausch & Lombilta. Se on ollut pitkään yksi markkinoiden myydyimmistä moniteholinsseistä. PureVision Multi-Focal on suunniteltu...

alk. 48.69 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta SofLens Multi-Focal

SofLens Multi-Focal

SofLens Multi-Focal on Bausch & Lombin valmistama moniteholinssi, joka on tarkoitettu presbyopian eli ikänäön korjaamiseen. Tämä linssi on yksi suosituimmista aikuisnäköä korjaavista moniteholinsseistä...

alk. 33.75 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.