DAILIES AquaComfort Plus hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > DAILIES AquaComfort Plus
Kuva tuotteesta DAILIES AquaComfort Plus

Löydä edullisin hinta tuotteelle DAILIES AquaComfort Plus

Alta löydät tuotteen DAILIES AquaComfort Plus hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 14.85 € myyjältä LensWay.

DAILIES AquaComfort Plus -piilolinssit: Ominaisuudet ja edut

 • Vaivatonta käyttöä ja kaikki kertakäyttöpiilolinssien edut. Poista linssit päivän päätteeksi ja ota aamulla uusi pari käyttöösi. Täydelliset piilolinssit kiireiselle.
 • Helppo asentaa. Linssin ohuet reunat ja kevytvärjäys tekevät Dailies AquaComfort Plus -linsseistä yksinkertaiset ja helpot käyttää.
 • Pitkäkestoinen mukavuus. Kolme kosteuttavaa ainesosaa ja räpäytyksestä aktivoituva kosteutus pitää silmäsi kosteutettuina koko päivän.
 • Kertakäyttölinssien, kuten Dailies AquaComfort Plus -linssien, valitseminen on loistava tapa luoda terveellisiä käyttötottumuksia, jotka suojaavat silmiäsi.

DAILIES AquaComfort Plus on Alconin valmistama kertakäyttölinssi, ja edelleenkehitetty versio jo lakkautetusta Focus Dailies -linssistä. Tässä linssissä on kolmivaikutteinen kostutusjärjestelmä, joka voitelee, kostuttaa ja virkistää silmiä jokaisella räpäytyksellä, eli noin 14 000 kertaa päivässä.

Kosteutta vapauttava materiaali, reunan ohut muotoilu sekä likaa ja epäpuhtauksia hylkivä pinnoite tekevät DAILIES AquaComfort Plus -piilolinsseistä miellyttävän tuntuiset pitkäksi aikaa. Yhdistettynä kertakäyttölinssien helppouteen, voivat ne tarjota apua myös kuivista silmistä kärsiville piilolinssien käyttäjille.

Valmistajan käyttäjätutkimuksen mukaan 85 % DAILIES AquaComfort Plus -piilolinssien käyttäjistä oli sitä mieltä, että nämä linssit ovat mukavat silmille.

Tätä linssiä myydään tai on myyty myös muun muassa nimillä Easyvision Daily Vitrea, Easyvision Vitrea, EyeQ One-Day Aqua ja iWear Extra.

Dailies AquaComfort Plus -piilolinssejä myydään 30 ja 90 linssin pakkauksissa. 
Osa jälleenmyyjä myös 2 x 90 linssin pakkauksia, eli yhteensä 180 linssiä.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi Dailies
Linssityyppi sfäärinen kertakäyttölinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt (myynnissä myös 2 x 90 eli 180)
Voimakkuus –15.00...+8.00 D
Kaarevuus 8,7 mm
Halkaisija 14,0 mm
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali Nelfilcon A II 2
Nestepitoisuus 38 %
Hapen läpäisevyys 26 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Ei
Dailies AquaComfort Plus -piilolinsseissä on räpäytyksellä aktivoituva kosteutusjärjestelmä, 
joka tarjoaa virkistävää mukavuutta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä on Dailies AquaComfort Plus?

Dailies AquaComfort Plus on piilolinssivalmistaja Alconin pehmeiden kertakäyttöpiilolinssien tuoteperhe, joilla voidaan korjata liki- ja kaukotaitteisuutta (Dailies AquaComfort Plus), hajataittoa eli astigmatismia (Dailies AquaComfort Plus Toric) sekä ikänäköä eli presbyopiaa (Dailies AquaComfort Plus Multifocal).

Mistä materiaalista Dailies AquaComfort Plus on valmistettu?

Ne on valmistettu Nelfilcon A II 2:sta, joka on ei-ioninen hydrogeelimateriaali ja jonka vesipitoisuus on 69 %.

Onko Dailies AquaComfort Plus -piilolinssien valmistus lopetettu?

Ei. Dailies AquaComfort Plus -piilolinssien valmistus ei ole lopetettu. Alcon on kuitenkin lopettanut joidenkin muiden tuotteidensa valmistuksen, mukaan lukien Focus Dailies ja Dailies AquaComfort Plus Toric.

Voinko nukkua Dailies AquaComfort Plus -piilolinsseillä?

Ei, Dailies AquaComfort Plus -piilolinsseillä ei voi nukkua. Nukkuminen sellaisten piilolinssien kanssa, jotka eivät ole tarkoitettu käytettäväksi yön yli, voi johtaa vakaviin infektioihin ja muihin silmäongelmiin. Yhden päivän käytön jälkeen hävitä linssit, jotta silmäsi pysyvät terveinä ja mukavan tuntuisina.

Mitä eroa on Dailies AquaComfort Plus- ja Dailies Total 1 -piilolinsseillä?

Suurin ero on, että uudempi Dailies Total 1 on valmistettu silikonihydrogeelistä, kun taas Dailies AquaComfort Plus hydrogeelistä. Tämä tarkoittaa, että Total 1 on huomattavasti hengittävämpi linssi ja läpäisee lähes kuusi kertaa enemmän happea kuin AquaComfort Plus -linssit. Edistyneiden teknologioiden johdosta Dailies Total 1 on myös selvästi kalliimpi vaihtoehto näistä kahdesta.

Kumpi on parempi Acuvue vai Dailies?

Jos verrataan Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe- ja Dailies AquaComfort Plus -kertakäyttölinssejä, kahta suosittua tuotetta tässä kategoriassa, näillä linsseillä on yksi keskeinen ero, materiaali. Acuvue Oasys 1-Day on silikonihydrogeelistä valmistettu linssi, kun taas Dailies AquaComfort Plus käyttää ionitonta hydrogeeliä nimeltä Nelfilcon A.

Materiaalivalinnasta johtuen Acuvue Oasys 1-Day -linssin kyky läpäistä happea on ylivoimainen, kun taas Dailies AquaComfort Plus sisältää selvästi enemmän vettä. Joten linssien välinen ero on hengittävyys vastaan kostuvuus, ja useimmille potilaille toinen näistä tekijöistä on kriittisempi.

Acuvue Oasys 1-Day, joka tarjoaa UV-suojan, on näistä kahdesta kertakäyttölinssistä myös yli 40 % kalliimpi.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskorissa.
 • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Resepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
 • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta DAILIES TOTAL1

DAILIES TOTAL1

 • Porrastettu vesipitoisuus: Ensimmäiset piilolinssit, joiden sisällä vesipitoisuus on 33 % ja kasvaa portaittain lähes 100 % linssin pinnalla. Tämä varmistaa silmien jatkuvan...
alk. 24.98 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Focus Dailies

Focus Dailies

Focus Dailies -piilolinssien edut
 • Kertakäyttöpiilolinssit, jotka tarjoavat sinulle hygieenisen, terveen näön vaivattomasti
 • Kevyt ja joustava materiaali istuu silmään...
alk. 13.50 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.