DAILIES AquaComfort Plus hintavertailu

Kuva tuotteesta DAILIES AquaComfort Plus

DAILIES AquaComfort Plus on Alconin valmistama kostea kertakäyttölinssi, joka on edelleenkehitetty versio suositusta Focus Dailies -linssistä. Tässä linssissä on ainutlaatuinen kolmivaikutteinen kostutusjärjestelmä, joka voitelee, kostuttaa ja virkistää jokaisella silmänräpäytyksellä, tarjoten näin parhaan mahdollisen mukavuuden aamusta iltamyöhään saakka. Linssi on suunniteltu tarjoamaan virkistävää mukavuutta jokaisella räpäytyksellä. Se kostuu joka kerta, kun räpäytät silmiäsi, eli noin 14 000 kertaa päivässä.

DAILIES AquaComfort Plus sopii myös uusille piilolinssien käyttäjille, jotka haluavat mukavan käyttökokemuksen. 85 % linssin uusista käyttäjistä on sitä mieltä, että nämä ovat mukavat linssit silmille.

Linssiä pidetään nimensä mukaisesti kertaalleen päiväkäytössä, eikä se sovellu nukkumiseen. Se sopii erityisesti vaativalle käyttäjälle. Huomaa pakkauksen muuttunut ulkoasu.

Valmistaja: Alcon. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 linssiä/ltk. Voimakkuus: -10.00...+6.00. Kaarevuus: 8.7. Halkaisija: 14.0. Materiaali: Nelfilcon A. Nestepitoisuus: 69 %. Hapenläpäisykyky: 26 Dk/t. Käsittelyvärjäys.

Vertaa tuotteen DAILIES AquaComfort Plus hintoja

Alta löydät tuotteen DAILIES AquaComfort Plus hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 14.18 € myyjältä LensWay.

Tietoa hintavertailusta: Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta. Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa edullisin hinta sivuiltamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Kuva tuotteesta DAILIES TOTAL1

DAILIES TOTAL1

DAILIES TOTAL1 on Alconin valmistama huippumoderni silikonihydrogeelistä valmistettava kertakäyttölinssi, jossa on ensimmäisenä piilolinssinä markkinoilla porrastettu nestekylläisyys. Tämä...

alk. 24.30 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Focus Dailies

Focus Dailies

Focus Dailies All Day Comfort on Alconin valmistama kertakäyttölinssi ja se oli pitkään myös Suomen myydyin kertakäyttöpiilolinssi. Tässä linssissä on käyttömukavuutta lisäävä ohut reuna...

alk. 13.50 €
Vertaa hintoja