DAILIES AquaComfort Plus – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta DAILIES AquaComfort Plus

DAILIES AquaComfort Plus: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen DAILIES AquaComfort Plus hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 16.79 € myyjältä Alensa.

Dailies AquaComfort Plus: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Vaivatonta käyttöä ja kaikki kertakäyttöpiilolinssien edut. Poista linssit päivän päätteeksi ja ota aamulla uusi pari käyttöösi. Täydelliset piilolinssit kiireisila ihmisille.
 • Helppo asentaa. Linssin ohuet reunat ja kevytvärjäys tekevät näistä piilolinsseistä yksinkertaiset ja helpot käyttää.
 • Pitkäkestoinen mukavuus. Kolme kosteuttavaa ainesosaa ja räpäytyksestä aktivoituva kosteutus pitää silmäsi kosteina koko päivän.
 • Kertakäyttölinssien valitseminen on loistava tapa tuoda piilolinssien käyttöön terveellisempiä käyttötottumuksia, jotka suojaavat silmiäsi.
 • Saatavilla liki- ja kaukotaitteisuuden sekä astigmatismin ja presbyopian korjaamiseen.

Mukavuutta, terveyttä ja helppokäyttöisyyttä

Dailies AquaComfort Plus -piilolinssit ovat ihanteellinen valinta heille, jotka arvostavat silmien mukavuutta ja terveyttä arjen kiireiden keskellä. Alconin valmistamat Dailies AquaComfort Plus -linssit tarjoavat käyttäjilleen ensiluokkaista mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä jokapäiväiseen elämään.

Dailies AquaComfort Plus -piilolinsseissä hyödynnetään Blink-Activated Moisture -teknologiaa, joka vapauttaa kosteuttavaa ainetta jokaisella silmänräpäytyksellä. Tämän teknologian ansiosta silmäsi pysyvät miellyttävän tuntuisina ja kosteutettuina koko päivän ajan, jopa 12 tuntia kerrallaan. Tästä on erityisesti etua kuivissa tai ilmastoiduissa tiloissa, joissa silmät saattavat kuivua nopeammin.

Kertakäyttöpiilolinsseinä nämä linssit ovat erittäin kätevä ja hygieeninen vaihtoehto, jonka ansiosta voit aloittaa jokaisen päivän raikkaalla ja uudella parilla piilolinssejä. Tämä vähentää linssien huoltamiseen liittyvää vaivaa ja minimoi linssien pinnalle kertyvien epäpuhtauksien aiheuttamat ärsytykset.

Korkea vesipitoisuus takaa kostuvuuden

Dailies AquaComfort Plus -piilolinssit on valmistettu nelfilcon A -hydrogeelimateriaalista, joka sisältää 69 % vettä. Korkea vesipitoisuus varmistaa silmien kosteutuksen sallien samalla hapen kulkeutumisen linssien läpi, mikä on erityisen tärkeää silmien terveydelle ja mukavuudelle.

Laaja voimakkuusvalikoima, sekä linssien 14,0 mm:n halkaisija ja 8,7 mm:n peruskaarevuus mahdollistaa hyvän ja miellyttävän istuvuuden useimmille käyttäjille.

Linssien pakkaus on suunniteltu ympäristöystävälliseksi, sillä jokaisen pakkauksen muoviosat ovat 100 % kierrätettäviä. Tämä on osa Alconin sitoutumista ympäristöystävällisyyteen ja kestävään kehitykseen.

Dailies AquaComfort Plus -linssien valmistaja Alcon on johtava piilolinssien ja silmänhoitotuotteiden valmistaja, joka on tunnettu korkealaatuisista ja innovatiivisista tuotteistaan.

Dailies AquaComfort Plus -piilolinssejä 
myydään 30 ja 90 linssin pakkauksissa. Osa jälleenmyyjistä myy myös 2 x 90 linssin pakkauksia, eli yhteensä 180 linssin seteissä.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi Dailies
Linssityyppi sfäärinen kertakäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt (myynnissä myös 2 x 90 eli 180)
Voimakkuus –15,00...+8,00 D
Kaarevuus 8,7 mm
Halkaisija 14,0 mm
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali nelfilcon A
Nestepitoisuus 69 %
Hapen läpäisevyys 26 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Ei

Helppokäyttöisinä piilolinsseinä Dailies AquaComfort Plus -linssit sopivat jokapäiväiseen 
käyttöön arjen kiireiden keskelle.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitkä Dailies AquaComfort Plus -piilolinssit ovat?

Dailies AquaComfort Plus on piilolinssivalmistaja Alconin pehmeiden kertakäyttöpiilolinssien tuoteperhe, joilla voidaan korjata likitaitteisuutta (myopia) ja kaukotaitteisuutta (hyperopia), sekä hajataittoa (astigmatismi) ja ikänäköä (presbyopia).

Hajataitteisuuden korjaamiseen tuoteperheesstä löytyy Dailies AquaComfort Plus Toric -linssit ja ikänäköisyyden korjaamiseen Dailies AquaComfort Plus Multifocal -linssit.

Miten Dailies AquaComfort Plus -piilolinssejä käytetään?

Dailies AquaComfort Plus on kertakäyttölinssi, mikä tarkoittaa, että niitä käytetään vain yhden päivän aikana. Päivän päätteeksi linssit poistetaan silmistä ja hävitetään. Seuraavalla käyttökerralla otetaan uudet raikkaat piilolinssit käyttöön.

Onko Dailies AquaComfort Plus -piilolinssien valmistus lopetettu?

Ei. Dailies AquaComfort Plus -piilolinssien valmistusta ei ole lopetettu. Alcon on kuitenkin lopettanut joidenkin muiden tuotteidensa valmistuksen, mukaan lukien Focus Dailies ja Dailies AquaComfort Plus Toric.

Sopiiko Dailies AquaComfort Plus uusille piilolinssien käyttäjille?

Kyllä, Dailies AquaComfort Plus -linssit ovat erittäin mukavat ja helppokäyttöiset piilolinssit uusille käyttäjille sekä heille, jotka eivät haluaa käyttää aikaa piilolinssien huoltamiseen ja puhdistamiseen.

Mistä materiaalista Dailies AquaComfort Plus on valmistettu?

Ne on valmistettu nelfilcon A II 2:sta, joka on ei-ioninen hydrogeelimateriaali ja jonka vesipitoisuus on 69 %.

Voinko nukkua Dailies AquaComfort Plus -piilolinsseillä?

Ei, Dailies AquaComfort Plus -piilolinsseillä ei voi nukkua. Nukkuminen sellaisten piilolinssien kanssa, jotka eivät ole tarkoitettu käytettäväksi yön yli, voi johtaa vakaviin infektioihin ja muihin silmäongelmiin. Yhden päivän käytön jälkeen hävitä linssit, jotta silmäsi pysyvät terveinä ja mukavan tuntuisina.

Dailies AquaComfort Plus -piilolinsseissä on räpäytyksellä aktivoituva kosteutusjärjestelmä, 
joka tarjoaa virkistävää mukavuutta.

Miten Blink-Activated Moisture -teknologia toimii?

Blink-Activated Moisture eli vapaasti suomennettuna silmien räpäytyksellä kosteutta vapauttava teknologia toimii siten, että linssi vapauttaa pienen määrän kosteuttavaa ainetta joka kerta, kun räpäytät silmiäsi. Tämä auttaa pitämään silmät mukavina ja kosteutettuina koko päivän.

Mitä eroa on Dailies AquaComfort Plus- ja Dailies Total 1 -piilolinsseillä?

Suurin ero on, että uudempi Dailies Total 1 on valmistettu silikonihydrogeelistä, kun taas Dailies AquaComfort Plus hydrogeelistä. Tämä tarkoittaa, että Total 1 on huomattavasti hengittävämpi linssi ja läpäisee lähes kuusi kertaa enemmän happea kuin AquaComfort Plus -linssit.

Edistyneiden teknologioiden johdosta Dailies Total 1 on myös selvästi kalliimpi vaihtoehto näistä kahdesta linssistä.

Kumpi on parempi Acuvue vai Dailies?

Jos verrataan Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe- ja Dailies AquaComfort Plus -kertakäyttölinssejä, kahta suosittua tuotetta tässä kategoriassa, näillä linsseillä on yksi keskeinen ero, materiaali. Acuvue Oasys 1-Day on silikonihydrogeelistä valmistettu linssi, kun taas Dailies AquaComfort Plus käyttää ionitonta hydrogeeliä nimeltä nelfilcon A.

Materiaalivalinnasta johtuen Acuvue Oasys 1-Day -linssin kyky läpäistä happea on ylivoimainen, kun taas Dailies AquaComfort Plus sisältää enemmän vettä. Se, kumpi näistä tekijöistä on potilaalle kriittisempi, on yksilöllistä ja riippuu monista eri tekijöistä.

Acuvue Oasys 1-Day, joka tarjoaa myös UV-suojan, on näistä kahdesta kertakäyttölinssistä yli 40 % kalliimpi.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

DAILIES TOTAL1
alk. 28.69 €
Vertaa hintoja
Focus Dailies
alk. 16.69 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.