DAILIES AquaComfort Plus hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > DAILIES AquaComfort Plus
Kuva tuotteesta DAILIES AquaComfort Plus

DAILIES AquaComfort Plus on Alconin valmistama kertakäyttölinssi ja edelleenkehitetty versio suositusta Focus Dailies -linssistä. Linssissä on kolmivaikutteinen kostutusjärjestelmä, joka voitelee, kostuttaa ja virkistää silmiä jokaisella räpätytyksellä, eli noin 14 000 kertaa päivässä.

Kosteutta vapauttava materiaali, reunan ohut muotoilu sekä likaa ja epäpuhtauksia hylkivä pinnoite tekevät DAILIES AquaComfort Plus -linsseistä miellyttävän tuntuiset pitkäksi aikaa. Yhdistettynä kertakäyttölinssien helppouteen, voivat ne tarjota apua myös kuivista silmistä kärsiville piilolinssien käyttäjille.

Valmistajan käyttäjätutkimuksen mukaan 85 % DAILIES AquaComfort Plus -piilolinssien käyttäjistä oli sitä mieltä, että nämä linssit ovat mukavat silmille.

Tätä linssiä myydään myös nimellä Easyvision Daily Vitrea, Easyvision Vitrea, EyeQ One-Day Aqua ja iWear Extra.

Valmistaja: Alcon. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 tai 90 linssiä/ltk. Voimakkuus: -10.00...+6.00. Kaarevuus: 8.7. Halkaisija: 14.0. Materiaali: Nelfilcon A. Nestepitoisuus: 69 %. Hapenläpäisykyky: 26 Dk/t. Käsittelyvärjäys.

Vertaa tuotteen DAILIES AquaComfort Plus hintoja

Alta löydät tuotteen DAILIES AquaComfort Plus hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 14.85 € myyjältä LensWay.

 

Tietoa hintavertailusta

  • Sivuilla esitetyt hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Mikäli verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys.
  • Noudata piilolinssien käytössä aina silmäälääkärin tai optikon antamia ohjeita.
  • Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että uuteen merkkiin vaihtaminen vaatii aina piilolinssisovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta DAILIES TOTAL1

DAILIES TOTAL1

DAILIES TOTAL1 on Alconin valmistama silikonihydrogeelinen kertakäyttölinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Nämä linssit tarjoavat ensimmäisenä maailmassa porrastetun...

alk. 24.98 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Focus Dailies

Focus Dailies

Focus Dailies All Day Comfort on Alconin valmistama kertakäyttölinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Focus Dailies oli pitkään Suomen myydyin kertakäyttöpiilolinssi.

Focus...

alk. 13.50 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Copyright © 2009-2022 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.