Focus Dailies hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Focus Dailies
Kuva tuotteesta Focus Dailies

Löydä edullisin hinta tuotteelle Focus Dailies

Alta löydät tuotteen Focus Dailies hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 13.50 € myyjältä LensWay.

Focus Dailies -piilolinssien edut

 • Kertakäyttöpiilolinssit, jotka tarjoavat sinulle hygieenisen, terveen näön vaivattomasti
 • Kevyt ja joustava materiaali istuu silmään mukavasti ja helposti
 • Blink-Activation -teknologian ansiosat linssi vapauttaa kosteutta vähitellen koko päivän ajan
 • Valmistettu Lightstream-teknologian avulla sileän ja kestävän pinnan saavuttamiseksi
 • Täydellinen piilolinssi aktiiviseen ja kiireiseen elämäntyyliin

Focus Dailies All Day Comfort

Ciba Visionin/Alconin valmistamat Focus Dailies All Day Comfort -piilolinssit on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Nämä vuonna 2002 lanseeratut linssit olivat pitkään Suomen myydyin kertakäyttöpiilolinssit, jo monet pitävät niitä edelleen mukavimman tuntuisina piilolinsseinä.

Focus Dailies -piilolinssien pinta on suunniteltu LightStream-teknologian avulla sileäksi ja ioniseksi, jotta se estää ei-toivottujen proteiinien kertymisen ja tarjoaa selkeän ja mukavan näön koko käyttöajaksi. AquaStream-teknologian ansiosta nämä linssit myös vapauttavat kosteutta silmään jokaisella räpäytyksellä varmistaakseen, että silmäsi pysyvät kosteutettuina ja terveinä koko päivän ajan. Siitä lisänimitys All Day Comfort, joka tarkoittaa koko päivän kestävää mukavuutta.

Mukavuuden takaa valmistusmateriaali, nelfilcon A – korkealuokkainen hydrogeelimateriaali, jolla on erittäin korkea vesipitoisuus (69 %). Focus Dailiesin avulla sinun ei tarvitse olla kosteuttavien silmätippojen varassa pitääksesi piilolinssisi kosteina koko päivän.

Focus Dailies -piilolinssit, jotka on saatavilla 30 ja 90 kappaleen paketissa, sopivat ihanteellisesti ihmisille, jotka haluavat kertakäyttölinssien helppouden ja jotka elävät aktiivista tai kiireistä elämäntapaa. Nämä linssit voivat olla hyvä valinta myös allergikoille, koska kertakäyttölinssit ovat vähemmän alttiit allergeenikerrostumien muodostumiselle.

Tätä linssiä myydään ja on myyty myös optikkoketjujen omilla tuotemerkeillä, kuten Blic Day, Easyvision OneDay, Easyvision Optira, Easyvision Opsys, Easyvision Tearial, Eyes4U, iWear 1Day ja iWear DD Comfort.

Jos olet käyttänyt aiemmin Focus Dailies -linssejä, voit siirtyä DAILIES AquaComfort Plus -piilolinsseihin ilman uutta sovitusta optikolla. Uusi malli tarjoaa kolmivaikutteista kostutusta ja entistä enemmän koko päivän kestävää mukavuutta.

Focus Dailies All Day Comfort -piilolinssit on saatavilla 30 ja 90 linssin 
pakkauksissa.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi Dailies
Linssityyppi sfäärinen kertakäyttölinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus –10,00...+6,00 D
Kaarevuus 8,6 mm
Halkaisija 13,8 mm
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali nelfilcon A
Nestepitoisuus 69 %
Hapen läpäisevyys 26 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Kyllä
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Ei

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko Focus Dailies -piilolinssit hyvät?

Focus Dailiesin pehmeät piilolinssit voivat olla hyvä vaihtoehto henkilöille, joilla on kiireellinen aikataulu ja jotka eivät halua huolehtia piilolinssien puhdistusrutiineista. Ne on valmistettu bakteereja ja likaa hylkivästä hydrogeelimateriaalista ja voivat sopia paremmin ihmisille, joilla on allergioita tai herkät silmät.

Onko Focus Dailies -piilolinssien valmistus lopetettu?

Kyllä. Alcon on lopettanut tämän aikanaan jopa myydyimmän kertakäyttöpiilolinssin valmistuksen. Sitä seurasivat ensin enemmän kostutusaineita sisältänyt ja jo markkinoilta poistunut Focus Dailies All Day Comfort, sekä uudempi Dailies AquaComfort Plus. Siinä on kolmivaikutteinen kostutusjärjestelmä, joka voitelee, kostuttaa ja virkistää silmiä jokaisella räpäytyksellä, eli noin 14 000 kertaa päivässä.

Vuonna 2013 Alcon lanseerasi Dailies Total 1 -piilolinssit, jotka on valmistettu poikkeuksellista hapenläpäisevyyttä tarjoavasta silikonihydrogeelimateriaalista.

Voiko Focus Dailies -piilolinssejä vielä ostaa?

Kyllä. Monilla jälleenmyyjillä näyttää olevan vielä runsaasti varastoa jäljellä Focus Dailies -piilolinssejä sekä 30 että 90 linssin pakkauksissa.

Miten pitkään kertakäyttölinssejä voi pitää?

Kuten nimikin kertoo, kertakäyttöpiilolinssejä käytetään vain kerran. Laitat ne aamulla silmiisi, poistat viimeistään ennen nukkumaanmenoa ja hävität ne sekajätteen mukana. Käyttöaikoja ei voi venyttää useammalle päivälle, vaikka olisit pitänyt niitä vain muutaman tunnin, koska ne ovat huomattavasti ohuempia ja hauraampia kuin jatkuvakäyttöiset linssit.

Kertakäyttölinssien suositeltu päivittäinen käyttöaika on enintään 14-16 tuntia. Silmäsi tarvitsevat myös lepoa.

Saako kertakäyttölinsseillä nukkua?

Älä koskaan käytä kertakäyttölinssejä yön yli. Linssien käyttö pelkästään torkahtaessa kasvattaa silmätulehdusriskin moninkertaiseksi.

Ovatko kertakäyttölinssit turvallisemmat?

Kyllä, oikein käytettynä ja optikon antamia ohjeita noudattamalla kertakäyttölinssit, mukaan lukien Focus Dailies All Day Comfort -piilolinssit, ovat turvallisin ja hygieenisin tapa käyttää piilolinssejä.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskorissa.
 • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Resepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
 • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta DAILIES AquaComfort Plus

DAILIES AquaComfort Plus

DAILIES AquaComfort Plus -piilolinssit: Ominaisuudet ja edut
 • Vaivatonta käyttöä ja kaikki kertakäyttöpiilolinssien edut. Poista linssit päivän päätteeksi ja ota aamulla uusi...
alk. 14.85 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta DAILIES TOTAL1

DAILIES TOTAL1

 • Porrastettu vesipitoisuus: Ensimmäiset piilolinssit, joiden sisällä vesipitoisuus on 33 % ja kasvaa portaittain lähes 100 % linssin pinnalla. Tämä varmistaa silmien jatkuvan...
alk. 24.98 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.