Focus Dailies – Piilolinssien hintavertailu

Focus Dailies

Vertaa tuotteen Focus Dailies hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Focus Dailies hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 16.69 € myyjältä Alensa.

Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Kertakäyttöpiilolinssit, jotka tarjoavat sinulle hygieenisen, terveen näön vaivattomasti
 • Kevyt ja joustava materiaali istuu silmään mukavasti ja helposti
 • Blink-Activation -teknologian ansiosat linssi vapauttaa kosteutta vähitellen koko päivän ajan
 • Valmistettu Lightstream-teknologian avulla sileän ja kestävän pinnan saavuttamiseksi
 • Täydellinen piilolinssi aktiiviseen ja kiireiseen elämäntyyliin

Koko päivän kestävää mukavuutta

Ciba Visionin/Alconin valmistamat Focus Dailies All Day Comfort -piilolinssit on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Nämä vuonna 2002 lanseeratut linssit olivat pitkään Suomen myydyin kertakäyttöpiilolinssit, jo monet pitävät niitä edelleen mukavimman tuntuisina piilolinsseinä.

Focus Dailies -piilolinssien pinta on suunniteltu LightStream-teknologian avulla sileäksi ja ioniseksi, jotta se estää ei-toivottujen proteiinien kertymisen ja tarjoaa selkeän ja mukavan näön koko käyttöajaksi.

Ainutlaatuisen AquaStream-teknologian ansiosta nämä linssit vapauttavat kosteutta silmään jokaisella räpäytyksellä varmistaakseen, että silmäsi pysyvät jatkuvasti kosteutettuina ja terveinä koko päivän ajan. Siitä lisänimitys All Day Comfort, joka tarkoittaa koko päivän kestävää mukavuutta.

Mukavuuden takaa linssien valmistusmateriaali, nelfilcon A, joka on korkealuokkainen hydrogeelimateriaali erittäin korkealla vesipitoisuudella (69 %). Focus Dailiesin avulla sinun ei tarvitse olla kosteuttavien silmätippojen varassa pitääksesi piilolinssisi kosteina koko päivän.

Focus Dailies -piilolinssit, jotka on saatavilla 30 ja 90 kappaleen paketissa, sopivat ihanteellisesti ihmisille, jotka haluavat kertakäyttölinssien helppouden ja jotka elävät aktiivista tai kiireistä elämäntapaa. Nämä linssit voivat olla hyvä valinta myös allergikoille, koska kertakäyttölinssit ovat vähemmän alttiit allergeenikerrostumien muodostumiselle.

Nauti kertakäyttölinssien helppoudesta ja mukavuudesta edullisemmin vertailemalla Focus Dailies All Day Comfort -piilolinssien hintoja ja säästämällä rahaa.

Tätä linssiä myydään ja on myyty myös optikkoketjujen omilla tuotemerkeillä, kuten Blic Day, Easyvision OneDay, Easyvision Optira, Easyvision Opsys, Easyvision Tearial, Eyes4U, iWear 1Day ja iWear DD Comfort.

Jos olet käyttänyt aiemmin Focus Dailies -linssejä, voit siirtyä DAILIES AquaComfort Plus -piilolinsseihin ilman uutta sovitusta optikolla. Uusi malli tarjoaa kolmivaikutteista kostutusta ja entistä enemmän koko päivän kestävää mukavuutta.

Focus Dailies All Day Comfort -piilolinssit on saatavilla 30 ja 90 linssin 
pakkauksissa.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi Dailies
Linssityyppi sfäärinen kertakäyttölinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –10,00...+6,00 D
Kaarevuus (BC) 8,6 mm
Halkaisija (DIA) 13,8 mm
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali nelfilcon A
Nestepitoisuus 69 %
Hapen läpäisevyys 26 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Kyllä
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Ei

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ovatko Focus Dailies -piilolinssit hyvät?

Focus Dailiesin pehmeät piilolinssit voivat olla hyvä vaihtoehto henkilöille, joilla on kiireellinen aikataulu ja jotka eivät halua huolehtia piilolinssien puhdistusrutiineista. Ne on valmistettu bakteereja ja likaa hylkivästä hydrogeelimateriaalista ja voivat sopia paremmin ihmisille, joilla on allergioita tai herkät silmät.

Onko Focus Dailies -piilolinssien valmistus lopetettu?

Kyllä. Alcon on lopettanut tämän aikanaan jopa myydyimmän kertakäyttöpiilolinssin valmistuksen. Sitä seurasivat ensin enemmän kostutusaineita sisältänyt ja jo markkinoilta poistunut Focus Dailies All Day Comfort, sekä uudempi Dailies AquaComfort Plus. Siinä on kolmivaikutteinen kostutusjärjestelmä, joka voitelee, kostuttaa ja virkistää silmiä jokaisella räpäytyksellä, eli noin 14 000 kertaa päivässä.

Vuonna 2013 Alcon lanseerasi Dailies Total1 -piilolinssit, jotka on valmistettu poikkeuksellista hapenläpäisevyyttä tarjoavasta silikonihydrogeelimateriaalista.

Voiko Focus Dailies -piilolinssejä vielä ostaa?

Kyllä. Monilla jälleenmyyjillä näyttää olevan vielä runsaasti varastoa jäljellä Focus Dailies All Day Comfort -piilolinssejä sekä 30 että 90 linssin pakkauksissa.

Miten pitkään kertakäyttölinssejä voi pitää?

Kuten nimikin kertoo, kertakäyttöpiilolinssejä käytetään vain kerran. Laitat ne aamulla silmiisi, poistat viimeistään ennen nukkumaanmenoa ja hävität ne sekajätteen mukana. Käyttöaikoja ei voi venyttää useammalle päivälle, vaikka olisit pitänyt niitä vain muutaman tunnin, koska kertakäyttölinssit ovat huomattavasti ohuempia ja hauraampia kuin jatkuvakäyttöiset linssit.

Kertakäyttölinssien suositeltu päivittäinen käyttöaika on enintään 14-16 tuntia. Silmäsi tarvitsevat myös lepoa.

Saako kertakäyttölinsseillä nukkua?

Älä koskaan käytä kertakäyttölinssejä yön yli. Linssien käyttö pelkästään torkahtaessa kasvattaa silmätulehdusriskin moninkertaiseksi.

Ovatko kertakäyttölinssit turvallisemmat?

Kyllä, oikein käytettynä sekä optikon antamia ohjeita ja käyttöohjeita noudattamalla kertakäyttölinssit, mukaan lukien Focus Dailies All Day Comfort -piilolinssit, ovat turvallisin ja hygieenisin tapa käyttää piilolinssejä!

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla