Focus Dailies hintavertailu

Kuva tuotteesta Focus Dailies

Focus Dailies All Day Comfort on Alconin valmistama kertakäyttölinssi ja se oli pitkään myös Suomen myydyin kertakäyttöpiilolinssi. Tässä linssissä on käyttömukavuutta lisäävä ohut reuna sekä silmän luonnollista kyynelnestettä muistuttava Nelfilicon A -materiaali, joka ehkäisee proteiinikerrostumien muotoutumista niiden pinnalle. Focus Dailies on kertakäyttöinen linssi, jota käytetään yhden päivän ajan. Päivän päätteeksi linssipari heitetään roskiin ja seuraavalla käyttökerralla otetaan käyttöön uusi, tuore linssipari.

Huom! Jos olet käyttänyt aiemmin Focus Dailies -linssejä, voit siirtyä käyttämään uudempia DAILIES AquaComfort Plus -linssejä ilman uutta optikkokäyntiä. Niissä on kolmivaikutteinen kostutusjärjestelmä, joka tarjoaa vielä enemmän mukavuutta aamusta iltaan.

Tätä linssiä myydään myös optikkoketjujen omilla tuotemerkeillä mm. nimillä Easyvision Opsys, iWear 1Day ja iWear DD Comfort.

Valmistaja: Alcon. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00...+6.00. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 13.8. Materiaali: Nelfilicon A. Nestepitoisuus: 69 %. Hapenläpäisykyky: 26 Dk/t. Käsittelyvärjätty. Ei UV-suojaa.

Vertaa tuotteen Focus Dailies hintoja

Alta löydät tuotteen Focus Dailies hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 11.70 € myyjältä LensWay.

Tietoa hintavertailusta: Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta. Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa edullisin hinta sivuiltamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että uuteen merkkiin vaihtaminen vaatii aina piilolinssisovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta DAILIES AquaComfort Plus

DAILIES AquaComfort Plus

DAILIES AquaComfort Plus on Alconin valmistama kostea kertakäyttölinssi, joka on edelleenkehitetty versio suositusta Focus Dailies -linssistä. Tässä linssissä on ainutlaatuinen kolmivaikutteinen...

alk. 14.99 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta DAILIES TOTAL1

DAILIES TOTAL1

DAILIES TOTAL1 on Alconin valmistama huippumoderni silikonihydrogeelistä valmistettava kertakäyttölinssi, jossa on ensimmäisenä piilolinssinä markkinoilla porrastettu nestekylläisyys. Tämä...

alk. 25.99 €
Vertaa hintoja
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.