Focus Dailies hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Focus Dailies
Kuva tuotteesta Focus Dailies

Focus Dailies All Day Comfort on Alconin valmistama kertakäyttölinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Focus Dailies oli pitkään Suomen myydyin kertakäyttöpiilolinssi.

Focus Dailies All Day Comfort -piilolinsseissä on käyttömukavuutta parantava ohut reuna ja silmän luonnollista kyynelnestettä muistuttava Nelfilicon A -materiaali, joka ehkäisee proteiinikerrostumien muodostumista.

Tätä linssiä myydään myös optikkoketjujen omilla tuotemerkeillä mm. nimillä Easyvision Opsys, iWear 1Day ja iWear DD Comfort.

Huom! Jos olet käyttänyt aiemmin Focus Dailies -linssejä, voit siirtyä DAILIES AquaComfort Plus -linsseihin ilman uutta sovitusta optikolla. Uusi malli tarjoaa kolmivaikutteista kostutusta ja entistä enemmän mukavuutta aamusta iltaan.

Valmistaja: Alcon. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00...+6.00. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 13.8. Materiaali: Nelfilicon A. Nestepitoisuus: 69 %. Hapenläpäisykyky: 26 Dk/t. Käsittelyvärjätty. Ei UV-suojaa.

Vertaa tuotteen Focus Dailies hintoja

Alta löydät tuotteen Focus Dailies hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 13.50 € myyjältä LensWay.

 

Tietoa hintavertailusta

  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Se on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta DAILIES AquaComfort Plus

DAILIES AquaComfort Plus

DAILIES AquaComfort Plus on Alconin valmistama kertakäyttölinssi ja edelleenkehitetty versio suositusta Focus Dailies -linssistä. Linssissä on kolmivaikutteinen kostutusjärjestelmä, joka voitelee,...

alk. 14.85 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta DAILIES TOTAL1

DAILIES TOTAL1

DAILIES TOTAL1 on Alconin valmistama silikonihydrogeelinen kertakäyttölinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Nämä linssit tarjoavat ensimmäisenä maailmassa porrastetun...

alk. 24.98 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.