PureVision 2 HD – Piilolinssien hintavertailu

PureVision 2 HD

Vertaa tuotteen PureVision 2 HD hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen PureVision 2 HD hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 29.90 € myyjältä Shopping4net.

Purevision 2 HD -piilolinssit: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Kuukausilinssit, jotka tarjoavat selkeän ja terävän näkökyvyn koko päiväksi.
 • High Definition -optiikkaa vähentää haloilmiötä ja häikäisyä.
 • Muotoilunsa ansiosta mukavat silmille ja hyvin hengittävät.
 • Yksi markkinoiden ohuimmista linsseistä, jota on myös helppo käsitellä.
 • Voidaan käyttää silmäterveyden asiantuntijan määräyksellä myös yön yli.

Purevision 2 HD: Terävyyttä ja mukavuutta näköösi

Koe poikkeuksellisen terävä näkö ja mukavuus PureVision2 HD -kuukausilinssien avulla. Nämä huippuluokan piilolinssit hyödyntävät High Definition Optics -teknologiaa, joka on suunniteltu vähentämään haloilmiötä ja häikäisyä erityisesti heikossa valaistuksessa, parantaen näin näkökokemustasi kaikissa olosuhteissa.

PureVision2 HD -linssit ovat yhdet markkinoiden ohuimmista piilolinsseistä, tarjoten sinulle ennennäkemättömän mukavuuden ja helpon käytettävyyden. Ohut muotoilu yhdistettynä linssin pyöristettyyn reunaan takaa, että linssi asettuu silmään pehmeästi ja miellyttävästi, mikä tekee niistä ihanteelliset pitkäkestoiseen käyttöön.

Erinomainen hapenläpäisykyky on avainasemassa silmien terveyden ylläpitämisessä, ja PureVision2 HD -linssit tarjoavat juuri tätä. Ne mahdollistavat luonnollisen hapensaannin silmillesi, mikä edistää terveitä ja valkoisia silmiä, jopa 30 päivän käytössä.

Linssien kosteuttava säilytysneste varmistaa, että linssit ovat tuntuvat mukavilta silmissäsi heti asettamishetkestä alkaen. Tämä tekee PureVision2 HD -linsseistä erinomaisen valinnan niin uusille kuin kokeneillekin piilolinssien käyttäjille, jotka arvostavat terävää näköä ja ylivertaista mukavuutta.

Valitse PureVision2 HD -kuukausilinssit ja nauti terävästä näöstä ja mukavuudesta, jotka kestävät koko päivän!

Korkealuokkaisia Purevision 2 HD -piilolinssejä myydään kahdenlaisissa pakkauksissa, joista toisessa on 
merkintä HD ja toisessa ei.

Kuukausilinssit, joita voi käyttää myös nukkuessa

PureVision2 HD -piilolinssit on hyväksytty käytettäväksi jopa 30 peräkkäisenä päivänä silloin, kun linssit poistetaan silmistä yöksi, puhdistetaan huolellisesti ja säilötään desinfioivaan piilolinssien hoitonesteeseen.

Jos olet kiinnostunut mahdollisuudesta käyttää linssejä yötä päivää, on tärkeää keskustella optikkosi kanssa, joka voi tarjota sinulle yksilöllistä neuvontaa ja varmistaa, että linssien jatkuva käyttö sopii juuri sinun silmillesi.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Bausch & Lomb
Brändi PureVision
Linssityyppi asfäärinen kuukausi-/yötäpäivääpiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –12,00...+6,00 D
Kaarevuus (BC) 8,6 mm
Halkaisija (DIA) 14,0 mm
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali balafilcon A
Vesipitoisuus 36 %
Hapen läpäisevyys 130 Dk/t
Keskiosan paksuus 0,07 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Ei

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä eroa on PureVision- ja PureVision 2 HD -piilolinsseillä?

Bausch & Lomb toi alkuperäiset PureVision-piilolinssit markkinoille vuonna 2005. Ne olivat valmistajan ensimmäiset ainutlaatuisesta AerGel-silikonihydrogeelimateriaalista valmistetut linssit. Niiden 36 % vesipitoisuus ja korkea hapenläpäisevyys mahdollistivat pitkäaikaisen käytön ja 30 päivän vaihtovälin.

Vuonna 2011 Bausch & Lomb lanseerasi PureVision 2 HD -linssit, jotka valmistetaan samasta hengittävästä materiaalista kuin alkuperäiset PureVision-linssit. Päivitetyssä linssissä on High Definition Optics -teknologia, joka auttaa vähentämään sfääristä aberraatiota.

Vähentämällä sfääristä aberraatiota näiden piilolinssien käyttäjät saavat entistä selkeämmän näön. Lisäksi tietokoneiden, tablettien ja älypuhelimien aiheuttamat halot ja häikäisy vähenevät dramaattisesti.

Jos olet aikaisemmin käyttänyt PureVision-piilolinssejä, voit vaihtaa PureVision 2 HD -linsseihin ilman uutta sovitusta optikolla.

Onko PureVision-piilolinssien valmistus lopetettu?

Ei, Bausch & Lomb jatkaa sekä PureVision- että PureVision 2 HD -linssien valmistusta. Valmistaja on lopettannut PureVision 2 HD for Astigmatism -piilolinssien valmistuksen 3 linssin pakkauksessa.

Onko PureVision 2 sama kuin PureVision 2 HD?

Kyllä. Tätä linssiä myydään kahdessa eri pakkauksessa, joissa toisessa on merkintä "HD" ja toisessa ei. Kyseessä on kuitenkin sama linssi.

Paljonko PureVision 2 HD -piilolinssit maksaa?

PureVision 2 HD -linssien edullisin hinta on hintavertailussamme 29,90 €/6 linssiä, eli 4,98 €/linssi. Olettaen, että tarvitset näönkorjauksen molempiin silmiisi, kuukausittaiset kustannukset ovat siten 9,97 € ja vuosittaiset kustannukset 119,60 €.

Ovatko PureVision 2 HD -linssit kalliit?

Vertaillessamme PureVision 2 HD -piilolinssien hintoja muihin kuukausilinsseihin, jotka voidaan määrätä myös yön yli -käyttöön, voidaan huomata, että PureVision sijoittuu listalla edullisempaan päähän:

Piilolinssimerkki Hinta (6 linssiä)
Biofinity 27,89 €
PureVision 2 HD 29,90 €
Biofinity Energys 36,79 €
Air Optix Night & Day Aqua 44,99 €

Mitä sfäärinen aberraatio tarkoittaa?

Sfäärinen aberraatio eli pallopoikkeama on optinen ilmiö, joka esiintyy optisissa järjestelmissä, joilla on pallomaisia pintoja, kuten linssit ja kaarevat peilit. Siinä valonsäteet, jotka osuvat pallomaiseen pintaan keskustan ulkopuolelta, taittuvat tai heijastuvat eri tavalla kuin lähelle keskustaa osuvat valonsäteet.

Sfäärinen aberraatio aiheuttaa sen, että kaikki valonsäteet eivät kohtaa samassa fokusointipisteessä linssin läpi kulkiessaan. Tämä poikkeama heikentää syntyvän kuvan laatua.

Miten PureVision 2 -piilolinssien HD-optiikka toimii?

PureVision 2 -piilolinssien HD-optiikka on suunniteltu vähentämään sfääristä aberraatiota, mikä on yleinen ongelma piilolinsseissä ja muissa optisissa järjestelmissä.

Sfäärinen aberraatio syntyy, kun linssin reuna-alueilta tulevat valonsäteet taittuvat eri tavoin kuin keskeltä tulevat säteet, mikä voi johtaa kuvaan, jossa on häikäisyä ja haloilmiöitä, erityisesti heikossa valaistuksessa.

PureVision 2 -linsseissä käytetty High Definition Optics -teknologia käyttää erityistä muotoilua ja materiaaleja tasoittamaan valon taittumista koko linssin alueella, mikä auttaa keskittämään valonsäteet tarkemmin verkkokalvolle.

HD-optiikan ansiosta käyttäjä kokee terävämmän ja selkeämmän näön, vähemmän häikäisyä ja paremman kontrastin. Tästä voi olla erityistä hyötyä runsaasti digitaalisten laitteiden kanssa toimiville käyttäjille.

Mitä taittovirheitä PureVision 2 HD -piilolinsseillä korjataan?

PureVision 2 HD -linssin on suunniteltu korjaamaan likinäköisyyttä (myopia) ja kaukonäköisyyttä (hyperopia).

Lisäksi nämä linssit on saatavana toorisina hajataiton korjaamiseen (PureVision 2 HD for Astigmatism) sekä monitehoisina ikänäön korjaamiseen (PureVision Multi-Focal).

Mitä ComfortMoist-teknologia tarkoittaa?

PureVision 2 HD -piilolinsseissä käytettävä ComfortMoist-teknologia on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellista käyttömukavuutta päivittäiseen piilolinssien käyttöön.

Teknologia perustuu erittäin ohueen linssimuotoiluun ja hitaasti vapautuvaan pakkausliuokseen, joka luo kosteuspehmusteen linssien ympärille. Nämä ylläpitävät silmien mukavuutta koko päivän ajan.

PureVision-linssien lisäksi teknologiaa käytetään Bausch & Lombin SofLens daily disposable -linsseissä.

Miksi korkea hapenläpäisevyys on tärkeä piilolinsseissä?

Korkea hapenläpäisevyys on tärkeää, koska se mahdollistaa riittävän hapen virtauksen silmän sarveiskalvolle. Tämä on välttämätöntä silmien terveyden ja mukavuuden kannalta, erityisesti pitkäaikaisessa käytössä ja silloin, kun piilolinssejä käytetään myös nukkuessa.

Riittävä hapensaanti ehkäisee hypoksiaa, joka voi johtaa silmien punoitukseen, ärsytykseen ja muihin komplikaatioihin. Lisäksi se voi edistää parempaa näönlaatua ja vähentää silmävaurioiden riskiä.

PureVision 2 HD -piilolinssit on valmistettu balafilcon A -silikonihydrogeelimateriaalista, josta 36 % on vettä. Näillä linsseillä on erittäin korkea hapenläpäisevyys (130 Dk/t), minkä ansiosta ne voidaan määrätä myös yön yli -käyttöön jopa 30 päiväksi.

Mitä hyötyä on siitä, että piilolinssit ovat ohuet?

Ohuiden piilolinssien hyöty on niiden parantunut käyttömukavuus. Koska ohuet linssit ovat vähemmän tuntuvia silmässä, ne voivat tuntua luonnollisemmilta ja mukavammilta käyttää, erityisesti pitkiä aikoja kerrallaan.

Ohuempi muotoilu voi myös parantaa linssien istuvuutta ja vakautta silmässä, mikä voi vähentää linssien aiheuttamaa ärsytystä ja parantaa näkökokemusta.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

PureVision
alk. 28.69 €
Vertaa hintoja
SofLens 38
alk. 33.49 €
Vertaa hintoja
Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla