Proclear multifocal XR – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta Proclear multifocal XR

Proclear multifocal XR: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Proclear multifocal XR hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 42.99 € myyjältä Alensa.

Proclear multifocal XR on CooperVisionin valmistama monitehoinen kuukausilinssi, joka on suunniteltu korjaamaan ikänäköä erityisen korkeilla voimakkuuksilla. Näissä linsseissä on erittäin hyvä hapenläpäisykyky ja ne on kehitetty minimoimaan proteiinien ja rasvan kertyminen niiden pinnalle. Nämä ominaisuudet vaikuttavat linssin pitkäkestoiseen mukavuuteen.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: monitehoinen kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 3 tai 6 linssiä. Voimakkuus: -20.00...+20.00. Kaarevuus: 8.7. Halkaisija: 14.4. Materiaali: Omafilcon B. Nestepitoisuus: 59 %. Hapenläpäisykyky: 42 Dk/t. Ei UV-suojaa.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat sivulla esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskori- tai kassasivulla.
  • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla laillistetun silmäterveyden asiantuntijan määräämä, voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi ❤️