Proclear multifocal XR – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta Proclear multifocal XR

Proclear multifocal XR: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Proclear multifocal XR hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 42.99 € myyjältä Alensa.

Proclear multifocal XR: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Koko päivän kestävää mukavuutta moniteholinssien käyttäjille.
 • Tarjoaa apua myös silmien kuivumiseen. Korkean vesipitoisuuden ansiosta linssit pysyvät raikkaina ja mukavina koko päivän.
 • Balanced Progressive -teknologian ansiosta näet selvästi kaikille etäisyyksille.
 • Linssimateriaali vähentää silmien ärsytystä estämällä kerrostumien muodostumista.

Koko päivän kestävää mukavuutta monitehopiilolinssien käyttäjille

Proclear multifocal XR on CooperVisionin valmistama monitehoinen kuukausilinssi, jotka on suunniteltu korjaamaan ikänäköä (presbyopia) erityisen korkeilla voimakkuuksilla.

Kärsitkö usein kuivista silmistä piilolinssien käytön aikana? Proclear multifocal XR -piilolinssit on valmistettu PC-teknologian avulla, joka on kehitetty erityisesti kaltaisillesi piilolinssien käyttäjille. Tämän teknologian ansiosta linssit sitovat vettä itseensä siten, että ne pysyvät raikkaina ja mukavina koko päivän. Tämä tarkoittaa, että sinä voit keskittyä piilolinssien sijasta elämääsi.

Proclear multifocal XR -piilolinssien Balanced Progressive -teknologian avulla linssiin on luotu useita taittovirheesi mukaan räätälöityjä korjausalueita, joiden avulla näet selvästi kaikille etäisyyksille. Linssimateriaali ehkäisee proteiini- ja lipidikerrostumien muodostumista päivän aikana, mikä vähentää silmien ärsytystä.

Proclear XR multifocal -piilolinssit on suunniteltu erittäin vaikeiden 
taittovirheiden korjaamiseen ikänäköstä ja kuivista silmistä kärsivillä käyttäjillä.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Proclear
Linssityyppi monitehoinen kuukausipiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 1–10 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –20,00...+20,00 D
Kaarevuus (BC) 8,7 mm
Halkaisija (DIA) 14,4 mm
Lisävahvuus (ADD) +1.00 D, +1.00 N, +1.50 D, +1.50 N, +2.00 D, +2.00 N, +2.50 D, +2.50 N
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali omafilcon B
Vesipitoisuus 62 %
Hapen läpäisevyys 17 Dk/t
Keskiosan paksuus 0,09–0,65 mm voimakkuudesta riippuen
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Ei
UV-suoja Ei

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä eroa on Proclear multifocal- ja Proclear XR multifocal -piilolinsseillä?

Proclear multifocal ja Proclear multifocal XR -piilolinssien ero liittyy pääasiassa saatavilla oleviin voimakkuuksiin. Proclear multifocal -linssit kattavat voimakkuusalueet –8,00...+6,00 diopteria, kun taas XR-mallisto laajentaa tämän alueen –20,00...+20,00 diopteriin, tarjoten siten vaihtoehdon käyttäjille, jotka tarvitsevat näönkorjaukseen suurempia voimakkuuksia.

Mitä D ja N tarkoittaa näiden linssien lisävahvuudessa?

Proclear multifocal XR -piilolinsseissä ainutlaatuisilla aluekooilla luodaan "D-linssi" (engl. distance) dominanttiin silmään ja "N-linssi" (engl. near) ei-dominanttiin silmään. Nämä kaksi rakennetta maksimoivat binokulaarisen näöntarkkuuden kaikille etäisyyksille - kauas, lähelle ja välietäisyyksille.

Kuinka paljon Proclear XR multifocal -piilolinssit maksaa?

Proclear XR multifocal -linssien edullisin hinta on hintavertailumme mukaan 42,99 €/3 linssiä tai 77,39 €/6 linssiä, jolloin linssikohtainen hinta vaihtelee välillä 12,90–14,33 €/linssi.

Näin ollen näiden linssien kuukausittaiset kustannukset ovat alkaen 25,80 € ja vuosittaiset kustannukset vastaavasti alkaen 309,60 €.

Miksi Proclear XR multifocal -linssit ovat niin kalliit?

Proclear XR multifocal -piilolinssit on poikkeuksellisten parametrien johdosta tilaustuote, joka valmistetaan tilauksesta. Tästä syystä myös sen toimitusaika on pidempi, tyypillisesti 2-3 viikkoa.

Ovatko Proclear XR multifocal -linssit hydrogeeli- vai silikonihydrogeelilinssit?

Proclear XR multifocal -linssit ovat hydrogeelilinssit, jotka on suunniteltu tarjoamaan erinomaista mukavuutta ja kosteutta käyttäjilleen. Ne käyttävät CooperVisionin patentoimaa PC-teknologiaa, joka imitoi silmän solujen luonnollista kosteutta pitäen linssit kosteina ja mukavina koko päivän ajan.

Miten PC-teknologia toimii?

PC-teknologian avulla Proclear XR multifocal -linssit hyödyntävät erittäin hydrofiilistä (vettä puoleensa vetävää) fosforyylikoliinia (PC), jota esiintyy luonnostaan silmän soluissa ja muualla kehossa.

Fosforyylikoliini absorboi (sitoo) vettä linssin pintaan ja muualle linssiin vähentäen nopeaa haihtumista, joka voi aiheuttaa silmien kuivumista. Tuloksena syntyy erittäin bioyhteensopiva linssi, joka imitoi luonnostaan silmän soluissa esiintyviä yhdisteitä.

PC-teknologian ansiosta linssin ympärille muodostuu "vesikilpi", joka pienentää kuivumisriskiä, torjuu kerrostumia ja kostuttaa luonnollisesti päivän aikana.

Proclear-piilolinssien PC-teknologia pienentää kuivumisriskiä ja muodostaa linssin pinnan, joka 
torjuu kerrostumia ja vähentää ärsytysriskiä.

Mikä Balanced Progressive -teknologia on?

CooperVisionin monitehopiilolinsseissä on useita näköä korjaavia alueita molemmissa linsseissä, jotka tarjoavat selkeän näön kaikille etäisyyksille: lähelle, kauas ja välietäisyyksille. Balanced Progressive -teknologiasta on saatavilla kaksi erilaista optista rakennetta, D (distance=kaukonäkö) ja N (near=lähinäkö).

D- ja N-linssien alueet on optimoitu kaikille sfäärisille voimakkuuksille ja lähilisäykselle mahdollistaen helpomman ja joustavamman sovituksen ikänäöstä kärsiville käyttäjille.

Mistä ikänäkö johtuu?

Ikänäkö eli presbyopia johtuu silmän linssin eli mykiön asteittaisesta jäykistymisestä iän myötä. Nuorempana linssi on joustava ja kykenee muuttamaan muotoaan helposti, mikä mahdollistaa tarkentamisen eri etäisyyksille helposti. Iän myötä linssin joustavuus vähenee, mikä vaikeuttaa etenkin lähelle tarkentamista.

Ikänäön myötä lähelle tarkentaminen esimerkiksi lukiessa voi vaikeutua ilman apuvälineitä, kuten lukulaseja tai monitehopiilolinssejä.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.