ColourVUE Crazy – Piilolinssien hintavertailu

ColourVUE Crazy

Vertaa tuotteen ColourVUE Crazy hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen ColourVUE Crazy hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 16.49 € myyjältä Alensa, Alensa, Alensa, Alensa, Alensa, Alensa.

ColourVUE Crazy: Tärkeimmät ominaisuudet

  • Laaja valikoima mielikuvituksellisia ja "kreisejä" piilolinssejä kuvilla ja efekteillä.
  • Patentoitu Hydrogel Polymer -materiaali ja erikoisohut muotoilu takaavat mukavuuden koko päivän ajaksi.
  • Sopii sekä luonnostaan tummille että vaaleille silmille.
  • Täydellinen valinta cosplay-harrastukseen, Halloween- juhliin ja naamiaisiin.

Hanki silmillesi villi ja erottuva ilme crazy-linsseillä

ColourVUE Crazy -piilolinssit ovat ainutlaatuiset värilliset piilolinssit, jotka on suunniteltu tuomaan silmillesi villi ja erottuva ilme, joka tekee sinusta huomion keskipisteen missä tahansa tilaisuudessa.

Näitä linssejä valmistaa Maxvue Vision, ja ne sopivat erinomaisesti erilaisiin juhliin, cosplay-tapahtumiin, Halloween-juhliin tai muihin tilaisuuksiin, joissa haluat herättää huomiota ja erottua joukosta.

ColourVUE Crazy -piilolinsseissä on panostettu luovuuteen ja yksilöllisyyteen. Ne on saatavilla valikoimalla mielikuvituksellisia värejä ja efektejä eläinsilmistä erikoistehosteisiin elokuvahahmojen tyyliin. Laaja valikoiman valikoiman ansiosta jokainen löytää Crazy-linsseistä itselleen sopivan "kuosin" naamiaisiin tai cosplay-asuunsa.

ColourVUE Crazy on käytetty korkealaatuista Hydrogel Terpolymer -materiaalia, joka yhdessä huolellisen suunnittelun kanssa varmistavat, että piilolinssit tuntuvat miellyttäviltä silmissä, vaikka käyttäisit linssejä useita tunteja yhtäjaksoisesti.

Linssien värikerrokset on suunniteltu "sandwiched"-tekniikalla, mikä tarkoittaa, että väri on suljettu kahden materiaalikerroksen väliin. Tämä estää värin kosketuksen silmien kanssa ja takaa turvallisen käytön.

Suurin osa ColourVUE Crazy -piilolinsseistä on saatavilla vain ilman vahvuuksia, mutta osa linsseistä on saatavilla myös vahvuuksilla välillä –6,00 ja –1,00 (–0,50 välein). Linssien halkaisija on 14,0 millimetriä ja peruskaarevuus 8,6 millimetriä. ColourVUE Crazy myydään kahden (2) linssin pakkauksessa.

Kymmeniä kuvio- ja efektivaihtoehtoja

ColourVUE Crazy -piilolinssit on saatavilla kymmenissä eri väreissä ja kuoseissa, jotka muuttavat silmiesi ulkonäön täydellisesti ja dramaattisesti.

ColourVUE Crazy -piilolinssit on saatavilla kymmenissä eri 
väreissä ja kuoseissa, jotka muuttavat silmiesi ulkonäön täydellisesti ja dramaattisesti.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Maxvue Vision
Brändi ColourVUE
Linssityyppi värillinen kuukausipiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 2 linssiä/pkt
Voimakkuus +0,00 D (plano, osa linsseistä saatavilla vahvuuksilla –1,00...–6,00 D (–0,50 D välein)
Kaarevuus 8,6 mm
Halkaisija 14,0 mm
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali Hydrogel Terpolymer
Vesipitoisuus 42 %
Hapen läpäisevyys 22 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Ei
UV-suoja Ei

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitkä ovat ns. crazy-piilolinssit?

Crazy-piilolinssit, joita kutsutaan myös "bilelinsseiksi", ovat värilliset piilolinssit, jotka suunniteltu muuttamaan silmien ulkonäköä dramaattisesti toisenlaiseksi ja herättämään huomiota.

Värjättyjä ja kuvioituja Crazy-linssejä käytettiin alunperin musiikkivideoissa ja elokuvissa, mutta ne ovat sittemmin yleistyneet viihdeteollisuudessa sekä erilaisissa roolipeleissä, naamiaisissa ja cosplay-tapahtumissa.

On tärkeää muistaa, että crazy-linssit on tarkoitettu vain tilapäiseen käyttöön ja niitä tulee käsitellä samoilla turvallisuusohjeilla kuin tavallisia piilolinssejäkin.

Tarvitseeko crazy-piilolinssejä varten reseptin tai piilolinssimääräyksen?

Jos crazy-linssien käyttötarkoitus on pelkästään kosmeettinen, piilolinssireseptiä ei tarvita, mutta linssit on silti hyvä sovittaa optikolla, jotta voidaan varmistaa, että niiden käyttö on turvallista. Vahvuudelliset crazy-linssit vaativat aina piilolinssimääräyksen.

Miten ColourVue Crazy -piilolinssejä käytetään?

Nämä linssit ovat kuukausilinssit, mikä tarkoittaa, että piilolinssit poistetaan silmistä viimeistään ennen nukkumaanmenoa, puhdistetaan huolellisesti ja säilötään yön ajaksi desinfioivaan piilolinssinesteeseen piilolinssikotelossa. Viimeistään 30 päivän kuluessa pakkauksen avaamisesta, linssit hävitetään ja uusi pari otetaan tarvittaessa käyttöön.

Saako ColourVue Crazy -linsseillä nukkua?

Ei, nämä piilolinssit eivät sovellu yön yli -käyttöön. Nukkuminen muiden kuin siihen erikseen tarkoitettujen piilolinssien kanssa voi johtaa monenlaisiin silmäkomplikaatioihin tai jopa näön menetykseen.

Ovatko ColourVue Crazy -piilolinssit silikonihydrogeelilinssit?

Ei, ColourVue Crazy -linssit on valmistettu Hydrogel Terpolymer -nimisestä hydrogeelistä, jonka vesipitoisuus on 42 % ja hapenläpäisevyys 22 Dk/t.

Voiko piilolinssit huuhdella vedellä?

Ei, piilolinssien ei tule koskaan olla missään kosketuksessa veden kanssa. Vesi sisältää bakteereja ja muita mikro-organismeja, jotka voivat aiheuttaa vakavia silmäinfektioita. Käytä ColourVue-piilolinssien puhdistukseen ja huoltoon vain optikkosi suosittelemaa monikäyttöistä piilolinssinestettä.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla