daysoft SILK hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > daysoft SILK
Kuva tuotteesta daysoft SILK

Daysoft SILK on brittiläisen Provis Limitedin valmistama kertakäyttölinssi, jolla voidaan korjata myös hyvin voimakasta liki- ja kaukotaitteisuutta. Tavallista ohuemmissa linsseissä on erikoispehmeät reunat, jotka parantavat käyttömukavuutta, sekä sisäänrakennettu UV-suoja ultraviolettisäteilyä vastaan.

Daysoft SILK -piilolinssien pakkauksessa on käytetty paranneltua liuosta, joka sisältää silmän luontaista voiteluainetta, hyaluronaania. Linssit sitovat itseensä vettä pitäen kosteutta pidempään ja tarjoten pitkäkestoista mukavuutta.

Provis valmistaa vain kertakäyttölinssejä, koska uudet, raikkaat ja steriilit linssit ovat terveellisin ja mukavin tapa käyttää piilolinssejä.

Valmistaja: Provis Limited. Linssityyppi: Kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Voimakkuus: -12.50...+8.00. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.2. Materiaali: Filcon II. Nestepitoisuus: 58 %. UV-suoja. Käsittelyvärjäys.

Vertaa tuotteen daysoft SILK hintoja

Alta löydät tuotteen daysoft SILK hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 14.85 € myyjältä LensWay.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Alennuskoodi Linkki
LensWay Daysoft SILK  € Piilari Kauppaan »
Lenson Daysoft SILK  € Kauppaan »
LensWay Daysoft SILK  € Piilari Kauppaan »
Lenson Daysoft SILK  € Kauppaan »

Tietoa hintavertailusta:

  • Sivuilla esitetyt hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Mikäli verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys.
  • Noudata piilolinssien käytössä aina silmäälääkärin tai optikon antamia ohjeita.
  • Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.

hello world!
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.