daysoft SILK hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > daysoft SILK
Kuva tuotteesta daysoft SILK

Daysoft SILK on brittiläisen Provis Limitedin valmistama kertakäyttölinssi, jolla voidaan korjata myös hyvin voimakasta liki- ja kaukotaitteisuutta. Tavallista ohuemmissa linsseissä on erikoispehmeät reunat, jotka parantavat käyttömukavuutta, sekä sisäänrakennettu UV-suoja ultraviolettisäteilyä vastaan.

Daysoft SILK -piilolinssien pakkauksessa on käytetty paranneltua liuosta, joka sisältää silmän luontaista voiteluainetta, hyaluronaania. Linssit sitovat itseensä vettä pitäen kosteutta pidempään ja tarjoten pitkäkestoista mukavuutta.

Provis valmistaa vain kertakäyttölinssejä, koska uudet, raikkaat ja steriilit linssit ovat terveellisin ja mukavin tapa käyttää piilolinssejä.

Valmistaja: Provis Limited. Linssityyppi: Kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Voimakkuus: -12.50...+8.00. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.2. Materiaali: Filcon II. Nestepitoisuus: 58 %. UV-suoja. Käsittelyvärjäys.

Vertaa tuotteen daysoft SILK hintoja

Alta löydät tuotteen daysoft SILK hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 14.85 € myyjältä LensWay.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Alennuskoodi Linkki
LensWay Daysoft SILK  € Piilari Tilaa »
Lenson Daysoft SILK  € Tilaa »
LensWay Daysoft SILK  € Piilari Tilaa »
Lenson Daysoft SILK  € Tilaa »

 

Tietoa hintavertailusta

  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Se on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.