daysoft SILK – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta daysoft SILK

daysoft SILK: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen daysoft SILK hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 18.67 € myyjältä LensWay.

Myyjä Tuotenimi Hinta *
LensWay Daysoft SILK  €
Lenson Daysoft SILK  €
LensWay Daysoft SILK  €
Lenson Daysoft SILK  €

Daysoft SILK: Tärkeimmät edut ja ominaisuudet

  • Käyttömukavuus. Erikoispehmeät reunat ja hyaluronaania sisältävä kosteuttava liuos tarjoavat poikkeuksellisen käyttömukavuuden.
  • Laaja valikoima voimakkuuksia. Linssit on saatavilla vahvuuksilla -12.50 - +8.00, joten ne sopivat useimpiin näkötarpeisiin.
  • UV-suoja. Nämä piilolinssit tarjoavat lisäsuojaa auringon haitallista ultraviolettisäteilyä vastaan.
  • Kertakäyttöisyys. Linssit on tarkoitettu yhden päivän käyttöön, mikä takaa helpon käytön ja hygieenisyyden.
  • Ympäristöystävällisyys. Pakkaus on suunniteltu ympäristöä ajatellen käyttäen vähemmän muovia kuin kilpailijat.

Tuotekuvaus

Daysoft SILK -piilolinssit edustavat Provis Limitedin innovatiivista näkemystä silmien terveydestä ja käyttömukavuudesta. Nämä kertakäyttölinssit on valmistettu Filcon II -materiaalista, joka yhdessä 58% nestepitoisuuden kanssa tarjoaa optimaalisen kosteutuksen ja mukavuuden koko päiväksi.

Linssien 8,6 millimetrin kaarevuus ja 14,2 millimetrin halkaisija on suunniteltu istumaan ihanteellisesti useimpien käyttäjien silmiin, ja päivittäinen vaihtoväli edistää silmien terveyttä ja hygieniaa. Daysoft SILK -linssien ainutlaatuinen koostumus sisältää hyaluronaania, joka kykenee sitomaan jopa tuhatkertaisen määränsä vettä, pitäen silmäsi kosteutettuina ja raikkaina myös pitkinä päivinä.

Käyttäjäystävällisyys jatkuu pakkauksen suunnittelussa; Daysoftin ainutlaatuinen pakkaus on helppo avata ja se sisältää selkeät ohjeet käyttöön.

Britanniassa valmistetut Daysoft SILK -piilolinssit ovat tiukkojen laatu- ja turvallisuusstandardien alaisia. Ne ovat paitsi läpikäyneet tarkat laadunvalvontaprosessit, myös niiden ympäristövaikutuksia on huomioitu pakkaussuunnittelussa. Vähemmän muovia käyttävä pakkaus on askel kohti kestävämpää huomista.

Linssien tilausmahdollisuudet ovat joustavat: voit tilata 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22 tai 24 linssin eriä, mikä takaa, että sinulla on aina saatavilla tuoreita linssejä tarpeesi mukaan.

Daysoft SILK -linssit ovat täydellinen valinta päivittäiseen käyttöön niin suurilla kuin pienilläkin vahvuuksilla, ja ne tarjoavat laadukkaan, terveellisen ja mukavan piilolinssikokemuksen jokaiselle käyttäjälle.

Noudata aina optikon antamia käyttö- ja käsittelyohjeita parhaan käyttökokemuksen takaamiseksi. Daysoft SILK -piilolinssit eivät ainoastaan paranna näköäsi, vaan ne myös suojaavat ja hoitavat silmiäsi päivittäin.

Daysoft SILK -piilolinssit sopivat silmien hyvinvointiin keskittyville potilaille, jotka haluavat kertakäyttölinssien edut ja edullisemmat hinnat.

Kenelle Daysoft SILK -piilolinssit sopivat?

Daysoft SILK -piilolinssit on suunniteltu vastaamaan laajan käyttäjäkunnan tarpeita. Ne soveltuvat erinomaisesti heille, jotka arvostavat silmiensä hyvinvointia ja haluavat päivittäin vaihdettavat linssit, jotka tarjoavat sekä mukavuutta että helppoutta.

Näiden piilolinssien laaja vahvuusalue tekee linsseistä ihanteellisen valinnan niin voimakkaasti miinus- kuin plusvoimakkuuksia tarvitseville henkilöille. UV-suojan ansiosta ne ovat erityisen sopivat myös ulkoilma-aktiviteetteissa ja aurinkoisessa ympäristössä viihtyville, suojaten silmiä auringon haitallisilta säteiltä.

Kertakäyttöisyytensä ansiosta Daysoft SILK -linssit ovat loistava valinta heille, jotka haluavat välttää pitkäaikaisen käytön aiheuttamat riskit ja haluavat joka päivä puhtaan ja uuden linssin. Tämä tekee niistä myös erittäin kätevät matkoilla, sillä erillistä puhdistusta tai säilytysnesteitä ei tarvita.

Daysoft SILK -piilolinssit ovat myös oiva valinta allergikoille ja herkkäsilmäisille, sillä päivittäinen vaihtaminen vähentää allergeenien ja epäpuhtauksien kertymistä linssien pinnoille.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Provis Limited
Brändi Daysoft
Linssityyppi kertakäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 1-12 linssiä/pkt
Voimakkuus –12.50...+8.00 D
Kaarevuus 8,6 mm
Halkaisija 14,2 mm
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali Filcon II
Vesipitoisuus 58 %
Hapen läpäisevyys 26 Dk/t
Keskipaksuus -
Oikein-/väärinpäin merkintä -
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Kyllä

Daysoft-piilolinssit tarjoavat terveellisen näön kaikkien saataville. Se on ainoa yritys 
maailmassa, joka suunnittelee, valmistaa ja myy piilolinssejä suoraan asiakkaille tarjotakseen edullisemmat hinnat.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miksi Daysoft-piilolinssit ovat niin edulliset?

Valmistajan mukaan Daysoft-linssit valmistetaan tiukkojen standardien mukaisesi Iso-Britannian laboratoriossa ja myydään verkossa suoraan sinulle.

Ainoana piilolinssejä suunnittelevana, valmistavana ja myyvänä yrityksenä maailmassa se voi myydä piilolinssejä suoraan asiakkaille yli puolet halvemmalla.

Mistä materiaalista Daysoft-linssit on valmistettu?

Daysoft SILK -piilolinssit on valmistettu hydrogeelipohjaisesta Filcon II -materiaalista. Hydrogeelilinssien etu on yleensä korkeampi kosteuspitoisuus, joskin silikonihydrogeelit tarjoavat silmien terveyden kannalta paremman hapenläpäisevyyden.

Miksi hapen läpäisevyys on tärkeää?

Hapenläpäisevyys on olennaisen tärkeää piilolinssien käytössä. Silmän terveelliseen toimintaan vaaditaan happea, ja piilolinssit voivat vaikuttaa hapensaantiin.

Tutkimuksen mukaan silmän eri kerrokset tarvitsevat happea, ja piilolinssien hapenläpäisevyys (Dk/t-arvo) vaikuttaa siihen, kuinka hyvin silmä saa tarvitsemansa hapen.

Tämä on tärkeää, koska silmäsi sarveiskalvo saa hapen suoraan ilmasta, ei verenkierrosta, ja piilolinssi voi rajoittaa tätä hapensaantia. "Normoksia" tarkoittaa silmän normaalia hapetustilaa, ja se voi vaihdella riippuen sarveiskalvon eri osien tarpeista.

Toisin sanoen, jokainen silmä on yksilöllinen ja tarvitsee eri määrän happea voidakseen toimia optimaalisesti. Piilolinssien on siis läpäistävä riittävästi happea, jotta silmä pysyy terveenä ja mukavana koko päivän.

Mitkä ovat vaihtoehtoisia tuotteita on Daysoft SILK -piilolinsseille?

Jos olet aiemmin käyttänyt Daysoft SILK -piilolinssejä, piilolinssioptikkosi voi suositella sinulle uudemman sukupolven silikonihydrogeelipohjaisia kertakäyttölinssejä, kuten Dailies Total1, Precision1 tai Dailies AquaComfort Plus.

On tärkeää keskustella näönhuollon asiantuntijan kanssa näönkorjaukseen parhaiten sopivien linssien valinnasta.

Voiko näitä linssejä käyttää nukkuessa?

Ei, näitä linssejä ei ole suunniteltu käytettäväksi nukkumisen aikana. Kertakäyttöiset piilolinssit on tarkoitettu päiväkäyttöön ja ne tulisi poistaa ennen nukkumaanmenoa. Nukkuessa linssien alla olevan hapensaanti vähenee, mikä voi johtaa silmien kuivumiseen ja muita mahdollisia haittavaikutuksia.

On tärkeää noudattaa optikon ohjeita ja suositellaan aina ottaa linssit pois ennen nukkumaanmenoa terveellisen silmien hygienian ylläpitämiseksi.

Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.