Biofinity hintavertailu

Kuva tuotteesta Biofinity

Biofinity on CooperVisionin valmistama yötäpäiväälinssi, joka valmistetaan uuden Aquaform-teknologian avulla. Se mahdollistaa erinomaisen hapenläpäisykyvyn, minkä ansiosta silmät pysyvät valkoisempina ja terveempinä. Pehmeä ja joustava linssimateriaali sitoo itseensä runsaasti nestettä, joten silmät eivät kuivu helposti ja linssejä on miellyttävä käyttää vuorokauden ympäri. Täydellinen nestetasapaino ja erinomainen hengittävyys tekevät Biofinitystä niin luonnollisen tuntuisen, että et edes huomaa käyttäväsi piilareita.

Tällä linssillä voidaan korjata likinäköisyyttä että kaukonäköisyyttä. Se tarjoaa koko päivän kestävää mukavuutta aamun ensimmäisestä kahvikupista aina keskiyöhön saakka. Silikonihydrogeelipohjainen linssi ei rajoita elämääsi, vaan tarjoaa premium-mukavuutta jopa 30 päiväksi kerrallaan. Älä tyydy pelkkiin piilolinsseihin, vaan vaadi mukavuutta.

Biofinity-piilolinssit voidaan määrätä joko ympärivuorokautiseen käyttöön tai päiväkäyttöön enintään kuukaudeksi. Noudata käytössä optikolta saamiasi ohjeita.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: yötäpäiväälinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 3 tai 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00...-0.75. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.0. Materiaali: Comfilcon A. Nestepitoisuus: 48 %. Käsittelyvärjäys: vaaleansininen.

Vertaa tuotteen Biofinity hintoja

Alta löydät tuotteen Biofinity hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 13.45 € myyjältä SmartBuyGlasses.

Tietoa hintavertailusta: Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta. Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa edullisin hinta sivuiltamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että uuteen merkkiin vaihtaminen vaatii aina piilolinssisovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Biofinity Energys

Biofinity Energys

Heräät aamulla. Tarkistat sähköpostin, Instagramin ja Snapchatin. Menet töihin ja luet lisää sähköposteja. Palavereja ja töitä. Harrastuksia. Snapchat ja Instagram. Viestittelyä kavereiden...

alk. 19.99 €
Vertaa hintoja
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.