Biofinity hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Biofinity
Kuva tuotteesta Biofinity

Löydä edullisin hinta tuotteelle Biofinity

Alta löydät tuotteen Biofinity hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 16.99 € myyjältä Alensa.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Alennuskoodi
Alensa Biofinity (3 kpl)  €
SmartBuyGlasses Biofinity 3 Pack Piilolinssit  €
LensWay Biofinity  € Piilari
Lenson Biofinity  €
Alensa Biofinity (6 kpl)  €
Shopping4net Biofinity  €

Ominaisuudet ja hyödyt

 • Silikonihydrogeelipohjainen kuukausilinssi, jossa yhdistyvät pitkäaikainen käyttömukavuus ja erinomainen näöntarkkuus päivästä 1 päivään 30 saakka.
 • Aquaform-teknologia parantaa piilolinssien hapenläpäisevyyttä ja lukitsee veden linssiin siten, että ne pysyvät kosteutettuina ja miellyttävinä pidempään.
 • Korkea hapenläpäisevyys terveemmille silmille.
 • Pehmeä ja kostea linssimateriaali takaa erinomaisen koko päivän kestävän mukavuuden.
 • Pyöristetty linssin reuna parantaa mukavuutta.
 • Asfäärinen etupinta paremman näön takaamiseksi.
 • Yön yli käyttö. Nämä piilolinssit voidaan optikon määräyksellä sallia myös jatkuvaan käyttöön enintään 6 yöksi ja 7 päiväksi kerrallaan.

Biofinity-piilolinssit ovat CooperVisionin valmistamat kuukausilinssit, jotka on suunniteltu tarjoamaan pitkäkestoista käyttömukavuutta ja erinomaisen näöntarkkuuden liki- ja kaukotaitteisille.

Biofinity-piilolinssien fokus on innovaatiossa ja mukavuudessa. Jos haluat kuukausilinssit, jotka tarjoavat hyvän käyttömukavuuden sekä terävän ja kirkkaan näön, Biofinity-silikonihydrogeelipiilolinssit voivat olla erinomainen ratkaisu sinulle.

CooperVision-valmistajan ainutlaatuinen Aquaform-teknologia parantaa linssin hapenläpäisevyyttä, mikä takaa optimaalisen linssikokemuksen. Tämä teknologia lukitsee veden linssiin siten, että se pysyy kosteana ja tarjoaa pitkäaikaista käyttömukavuutta.

Korkean hapenläpäisevyyden ansiosta Biofinity-piilolinssit päästävät lävitseen kaiken sarveiskalvon tarvitseman hapen, mikä auttaa silmiä pysymään kirkkaina ja valkoisina.

Biofinity-piilolinssejä voidaan käyttää päivittäisessä käytössä 30 päivää, kunnes ne on vaihdettava uusiin. Optikon määräyksellä näitä linssejä voidaan käyttää yön yli -käytössä (myös nukuttaessa) enintään 7 päivää ja 6 yötä.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Biofinity
Linssityyppi asfäärinen kuukausilinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Materiaali comfilcon A
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –12.00...+8.00 D
Kaarevuus 8,6 mm
Halkaisija 14,0 mm
Nestepitoisuus 48 %
Hapen läpäisevyys 160 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Ei

Usein kysyttyjä kysymyksiä Biofinity-piilolinsseistä

Onko Biofinity hyvä piilolinssimerkki?

Kyllä, Biofinity-piilolinssit ovat yksi suosituimmista kuukausipiilolinsseistä tällä hetkellä ja niitä pidetään myös optikoiden keskuudessa ns. premium-brändinä liki- ja kaukotaittoisuuden korjaamiseen.

Kuinka pitkään Biofinity-piilolinssejä voi pitää?

Biofinity on kuukausilinssi, jota voidaan käyttää jopa 30 päivää, kun ne poistetaan, puhdistetaan ja säilötään huolellisesti yön yli. Suomessa Biofinity-linssejä voidaan käyttää optikon määräyksellä myös yön yli ts. nukkuessa enintään 7 päivää ja 6 yötä kerrallaan.

Saako Biofinity-piilolinsseillä nukkua?

Ennen kuin käytät Biofinity-piilolinssejä nukkuessa, keskustele optikkosi kanssa varmistaaksesi, että silmäsi soveltuvat piilolinssien kanssa nukkumiseen Biofinity-linsseillä.

Onko Biofinity-piilolinssit hyvät kuiville silmille?

Biofinity-piilolinssit ovat erittäin hengittävät silikonihydrogeelistä valmistetut kuukausilinssit. Aquaform-teknologia lukitsee kosteuden linssin sisään, jolloin ne pysyvät kosteutettuina pidempään. Tästä syystä Biofinity voi olla hyvä valinta myös kuivista silmistä kärsiville käyttäjille.

Mikäli sinulla on ongelmia kuivasilmäisyyden kanssa piilolinssejä käytettäessä, keskustele optikkosi kanssa löytääksesi parhaan ratkaisun.

Mikä on Aquaform-teknologia?

Aquaform on CooperVisionin kehittämä materiaaliteknologia, joka tarjoaa enemmän kosteutta ja happea silmillesi. Tämän teknologian ansiosta linssi lukitsee vesimolekyylit sisäänsä, minkä ansiosta ne se on lähes puoliksi vettä. Aquaform-teknologian ansiosta linssit ovat myös erittäin hengittävät, jolloin silmäsi pysyvät terveen valkoisina.

Mikä on Aberration Neutralizing System?

Silmiesi pinnat eivät ole täydellisen pallomaiset, vaan jokaisen silmän sarveiskalvossa ja linssissä on luonnollisia epätäydellisyyksiä, jotka voivat heikentää näkemisen laatua. Nämä luonnostaan esiintyvät epätäydellisyydet voivat saada tulevat valonsäteet tarkentumaan useisiin pisteisiin, mistä seuraa epätarkka kuva, erityisesti heikossa valaistuksessa.

Aberration Neutralizing -järjestelmän ansiosta linssin etupinnan muotoilu on räätälöity reseptisi mukaan auttamaan tämän ns. sfäärisen aberraation vaikutuksen neutralisoimisessa silmässä.

Aberration Neutralizing System -järjestelmän ansiosta Biofinity-piilolinssin etupinnan muotoilu auttaa 
sfäärisen aberraation neutralisoimisessa.

Voiko Biofinity-piilolinsseillä korjata hajataittoa tai ikänäköä?

Hajataiton (astigmatismi) korjaamiseen on erilliset Biofinity toric- ja ikänäön (presbyopia) korjaamiseen Biofinity multifocal -piilolinssit.

Nämä linssit sisältävät kaikki Biofinity-piilolinssien hyvät ominaisuudet ja muita erityisesti näihin näköongelmiin pureutuvia teknologioita.

Mitä eroa on Biofinity- ja Biofinity XR -piilolinsseillä?

Biofinity- ja Biofinity XR -piilolinssit ovat molemmat CooperVisionin valmistamia silikonihydrogeelipiilolinssejä. Nämä linssit tarjoavat monissa tapauksissa samat ominaisuudet ja hyödyt, mutta Biofinity XR -linssit on suunniteltu erityisesti poikkeuksellisen korkeiden taittovirheiden korjaamiseen.

Biofinity XR -linsseillä voidaan korjata taittovirheitä jopa –20 ja +15 diopteriin saakka.

Mitä eroa on Biofinity- ja Biofinity Energys -piilolinsseillä?

Biofinity- ja Biofinity Energys -piilolinssejä on helppo verrata keskenään, koska ne kuuluvat samaan tuoteperheeseen. CooperVision lanseerasi Biofinity Energys -linssit 10 vuotta alkuperäisten Biofinity-piilolinssien jälkeen.

Molemmissa näissä piilolinsseissä on sama loistava silikonihydrogeelimateriaali, sama vesipitoisuus, hengittävyys ja vesipitoisuus. Biofinity Energys -piilolinssit on kuitenkin suunniteltu erityisesti digitaalisten laitteiden käytöstä johtuvan silmien väsymisen ja kuivuuden lievittämiseen. Niissä on Digital Zone Optics -ominaisuus, joka vähentää silmien lihasten rasistusta ja mahdollistaa pidemmän mukavan käytön digilaitteiden äärellä.

Biofinity Energys on kuitenkin noin 15-20 % kalliimmat kuin alkuperäiset Biofinity-linssit.

Kumpi on parempi: Acuvue Oasys vai Biofinity?

Acuvue Oasys- ja Biofinity-piilolinssit ovat markkinoiden suosituimpia piilolinssimerkkejä, jotka molemmat on suunniteltu lähi- ja kaukotaittoisuuden korjaamiseen. Tärkein ero näiden kahden linssin välillä on vaihtoväli. Acuvue Oasys on 2 viikon välein vaihdettava linssi, kun taas Biofinity 4 viikon välein uuteen vaihdettava linssi.

Acuvue Oasys -piilolinsseissä hyödynnetään HydraClear Plus -ominaisuutta, joka tuo linsseihin kyynelfilmin tasapainoa, kun taas Biofinity-linsseissä käytetään Aquaform-teknologiaa, joka tuo linsseihin luonnollista kostuvuutta ja mukavuutta.

Biofinity-piilolinsseissä on korkeampi vesipitoisuus ja hapen läpäisevyys, mikä tekee niistä monille mukavamman vaihtoehdon. Vastaavasti Acuvue Oasys on saatailla kahdella kaarevuudella, joten ne sopivat useammille käyttäjille.

Miksi Biofinity-piilolinssit ovat niin kalliit?

Kuukausilinssit tulevat maksamaan noin 200-1 000 € vuodessa riippuen mm. piilolinssibrändistä ja -tyypistä sekä tavastasi käyttää piilolinssejä. Biofinity-piilolinssit maksavat halvimmillaan noin 22 € ja tarvitset kaksi laatikkoa kuukausittain. Tämä tarkoittaa, että yhden kuukauden piilolinssit maksavat yhteensä 44 €. Vuoden aikana Biofinity-piilolinssit tulevat siis maksamaan yhteensä 528 €.

Kuukausilinssien keskihintoihin verrattuna, on totta, että Biofinity-linssit ovat hieman keskivertopiilolinssejä kalliimpi vaihtoehto. Toivottavasti kuitenkin löydät hyviä säästöä hintavertailumme avulla.

Millä muilla nimillä Biofinity-piilolinssejä myydään?

Monet optikkoketjut myyvät piilolinssejä omien brändiensä alla. Biofinity on hyvin yleinen kuukausilinssi, jota on aikojen saatossa myyty lukuisilla nimillä, mukaan lukien Comfilcon (Dk-128), Easyvision Elite All Day All Night, Easyvision Monthly Opteyes, Easyvision Opteyes, EyeQ 24, iWear Oxygen ja iWear XR Supreme.

Huomaathan, että optikkoketjut vaihtavat private label -tuotteidensa nimeä usein, eikä kaikkia tuotemerkkejä ole välttämättä mainittu.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskorissa.
 • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Resepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
 • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Biofinity Energys

Biofinity Energys

Heräät aamulla. Tarkistat sähköpostin, Instagramin ja Snapchatin. Menet töihin ja luet lisää sähköposteja. Palavereja ja töitä. Harrastuksia. Snapchat ja Instagram. Viestittelyä kavereiden...

alk. 19.99 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.