Biofinity – Piilolinssien hintavertailu

Biofinity

Vertaa tuotteen Biofinity hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Biofinity hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 14.99 € myyjältä Alensa.

Myyjä Tuotenimi Hinta *
Alensa Biofinity (3 kpl)  €
LensWay Biofinity  €
Alensa Biofinity (6 kpl)  €
Lenson Biofinity  €
Shopping4net Biofinity  €

Biofinity: Ominaisuudet ja tärkeimmät edut

  • Silikonihydrogeelipohjainen kuukausilinssi, jossa yhdistyvät pitkäaikainen käyttömukavuus ja erinomainen näöntarkkuus päivästä 1 päivään 30 saakka.
  • Aquaform-teknologia parantaa piilolinssien hapenläpäisevyyttä ja lukitsee veden linssiin siten, että ne pysyvät kosteutettuina ja miellyttävinä pidempään.
  • Korkea hapenläpäisevyys valkoisilta näyttäville terveemmille silmille.
  • Pehmeä ja kostea linssimateriaali takaa erinomaisen koko päivän kestävän mukavuuden.
  • Pyöristetty reunamuotoilu parantaa käyttömukavuutta.
  • Asfäärinen etupinta paremman näöntarkkuuden takaamiseksi.
  • Yön yli käyttö. Voidaan käyttää optikon määräyksellä myös jatkuvaan käyttöön enintään 6 yöksi ja 7 päiväksi kerrallaan.

Suositut pehmeät piilolinssit pitkäkestoisella mukavuudella

Vuonna 2008 CooperVisionin lanseeraamat Biofinity-piilolinssit ovat suositut pehmeät kuukausipiilolinssit. Optikon määräyksellä näitä linssejä voidaan käyttää yhtäjaksoisesti yön yli -käytössä eli myös nukkuessa jopa 7 päivää ja 6 yötä peräkkäin, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan aktiivisen elämäntavan omaaville ja paljon matkustaville.

Biofinity-piilolinssit on suunniteltu tarjoamaan pitkäkestoista käyttömukavuutta ja erinomaisen näöntarkkuuden liki- ja kaukotaitteisille. Näiden linssien fokus on innovaatiossa ja mukavuudessa. Jos haluat kuukausilinssit, jotka tarjoavat hyvän käyttömukavuuden sekä terävän ja kirkkaan näön, Biofinity-silikonihydrogeelipiilolinssit voivat olla erinomainen ratkaisu sinulle.

CooperVision-valmistajan ainutlaatuinen Aquaform-teknologia parantaa linssin hapenläpäisevyyttä, mikä takaa optimaalisen linssikokemuksen. Tämä teknologia lukitsee veden linssiin siten, että se pysyy kosteana ja tarjoaa pitkäaikaista käyttömukavuutta.

Korkean hapenläpäisevyyden ansiosta Biofinity-piilolinssit päästävät lävitseen kaiken sarveiskalvon tarvitseman hapen, mikä auttaa silmiä pysymään kirkkaina ja valkoisina.

Biofinity-piilolinssejä voidaan käyttää päivittäisessä käytössä 30 päivää, kunnes ne on vaihdettava uusiin.

Silmien kuivuudesta ja epämukavuudesta kärsiville

Jos olet liki- tai kaukotaitteinen, ja vaadit piilolinsseiltäsi poikkeuksellista laatua, kokeile Biofinity-piilolinssejä, jotka tarjoavat erinomaisen tasapainon mukavuuden, hengittävyyden ja terävän näön välillä.

Koska näitä hengittäviä kuukausilinssejä voidaan käyttää optikon määräyksellä myös nukkuessa, ne voivat olla ihanteellinen vaihtoehto paljon matkustaville tai aktiivisen elämäntavan omaaville käyttäjille.

Aquaform-teknologian ansiosta Biofinity voi olla hyvä vaihtoehto myös heille, jotka kokevat piilolinssien käytöstä johtuvaa silmien kuivumista ja epämukavuuden tunnetta.

CooperVision Biofinity-piilolinssit on suunniteltu tarjoamaan pitkäkestoista 
mukavuutta ja erinomaisen näöntarkkuuden liki- ja kaukotaitteisille.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Biofinity
Linssityyppi asfäärinen kuukausilinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Materiaali comfilcon A
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –12.00...+8.00 D
Kaarevuus (BC) 8,6 mm
Halkaisija (DIA) 14,0 mm
Nestepitoisuus 48 %
Hapen läpäisevyys 160 Dk/t
Keskipaksuus 0,08 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Ei

Erittäin hengittäviä Biofinity-kuukausilinssejä voi käyttää optikon määräyksellä myös nukkuessa, mikä 
tekee niistä ihanteelliset aktiivisen elämäntavan omaaville käyttäjille.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko Biofinity hyvä piilolinssimerkki?

Kyllä, CooperVisionin vuonna 2008 lanseeraamat Biofinity-piilolinssit ovat edelleen yksi suosituimmista kuukausipiilolinsseistä Suomessa, ja sitä pidetään myös optikoiden keskuudessa ns. premium-brändinä taittovirheiden korjaamiseen.

Onko Biofinity kuukausilinssi?

Kyllä, Biofinity on kuukausilinssi, jota voidaan käyttää jopa 30 peräkkäisenä päivänä silloin, kun linssit poistetaan, puhdistetaan ja säilötään huolellisesti yön yli desinfioivaan piilolinssien hoitonesteeseen.

Suomessa Biofinity-linssejä voidaan käyttää optikon erillisellä määräyksellä yön yli -käytössä eli myös nukkuessa enintään 7 päivää ja 6 yötä kerrallaan. Keskustele piilolinssioptikkosi kanssa silmillesi sopivista käyttöajoista.

Saako Biofinity-piilolinsseillä nukkua?

Biofinity-piilolinsseillä on erittäin korkea hapenläpäisykyky (160 Dk/t), minkä ansiosta ne on hyväksytty myös jatkuvaan käyttöön. On kuitenkin tärkeää huomata, että piilolinssejä käytettässä on noudatettava silmälääkärin tai optikon ohjeita.

Piilolinssien jatkuvakäyttöisyys ei sovi kaikille, ja yön yli -käyttö voi kasvattaa tulehdusten ja muiden silmäkomplikaatioiden riskiä osalla käyttäjistä. Silmien terveys, elämäntavat ja yksilölliset tarpeet vaikuttavat siihen, sopivatko Biofinity-linssit käytettäväksi myös nukkuessa.

Monet silmäterveyden asiantuntijat suosittelevat kokeilemaan uusia piilolinssejä ensin vain päiväkäytössä.

Ovatko Biofinity-piilolinssit hyvät kuiville silmille?

Biofinity-piilolinssit ovat silikonihydrogeelistä valmistetut kuukausilinssit, jotka tunnetaan linssien korkeasta hapenläpäisykyvystä ja ainutlaatuisesta Aquaform-teknologiasta, joka tekee linsseistä pehmeät ja kosteutta sitovat.

Nämä Biofinity-linssien ominaisuudet voivat olla hyödyllisiä heille, joilla on kuivat silmät, sillä ne edistävät parempaa silmien kosteustasapainoa ja vähentämät kuivuuden tunnetta.

Mikäli sinulla on ongelmia kuivasilmäisyyden kanssa piilolinssejä käytettäessä, on tärkeää keskustella optikkosi kanssa löytääksesi tarpeisiisi sopivimman ratkaisun.

Aquaform on CooperVisionin kehittämä piilolinssien materiaaliteknologia, joka on kehitetty parantamaan 
linssien käyttömukavuutta ja kosteudensäilytystä.

Mikä on Aquaform-teknologia?

Aquaform on CooperVisionin kehittämä ja patentoima piilolinssien materiaaliteknologia, joka on kehitetty parantamaan linssien käyttömukavuutta ja kosteudensäilytyskykyä silloinkin, kun räpyttelet harvemmin. Tämä on erityisen tärkeää heille, jotka käyttävät linssejä pitkiä aikoja päivässä tai kärsivät silmien kuivumisesta.

Aquaform-teknologia perustuu hydrofiilisiin (vettä puoleensa vetäviin) silikonimolekyyleihin. Pitkistä silikoniketjuista koostuvaan matriisiin syntyy vetysidoksia, jotka sitovat vesimolekyylejä linssiin varmistaen hyvän kostuvuuden ja miellyttävän käyttökokemuksen.

Pitkien silikoniketjujen ansiosta silikonia tarvitaan vähemmän ja linssin hapenläpäisykyky voidaan optimoida pitämään silmät terveen valkoisina.

Pienemmän silikonipitoisuuden ansiosta linssit ovat erittäin pehmeät ja joustavat, tarjoten paremman mukavuuden ja helpomman sovituksen.

Aberration Neutralizing System -järjestelmän ansiosta Biofinity-piilolinssien etupinnan muotoilu auttaa 
sfäärisen aberraation neutralisoimisessa.

Mikä on Aberration Neutralizing System?

Silmiesi pinnat eivät ole täydellisen pallomaiset, vaan jokaisen silmän sarveiskalvossa ja linssissä on luonnollisia epätäydellisyyksiä, jotka voivat heikentää näkemisen laatua. Nämä luonnostaan esiintyvät epätäydellisyydet voivat saada tulevat valonsäteet tarkentumaan useisiin pisteisiin, mistä seuraa epätarkka kuva, erityisesti heikossa valaistuksessa.

Aberration Neutralizing -järjestelmän ansiosta linssin etupinnan muotoilu on räätälöity reseptisi mukaan auttamaan tämän ns. sfäärisen aberraation vaikutuksen neutralisoimisessa silmässä.

Mitä asfäärinen rakenne tarkoittaa?

Asfäärinen rakenne viittaa linssin pinnan muotoon, joka eroaa perinteisestä sfäärisestä muodosta. Sfäärisessä linssissä pinnan kaarevuus on sama koko linssin alueella, jolloin sen taittovoima on sama linssin keskiosasta reunoille saakka.

Asfäärinen linssi sen sijaan on suunniteltu siten, että sen pinnan kaarevuus muuttuu linssin keskiosasta reunoille päin, mikä mahdollistaa tarkemman näönkorjauksen vähentämällä optisia virheitä, kuten sfääristä aberraatiota.

Sfääristä aberraatiota tapahtuu, kun linssin reunat eivät taita valoa samalla tavalla kuin linssin keskiosa, mikä voi johtaa vääristymiin kuvassa tai heikentyneeseen näönlaatuun, erityisesti linssin reuna-alueilla.

Voiko Biofinity-piilolinsseillä korjata hajataittoa tai ikänäköä?

Hajataiton (astigmatismi) korjaamiseen Biofinity-tuoteperheestä löytyy erilliset Biofinity toric- ja ikänäön (presbyopia) korjaamiseen Biofinity multifocal -piilolinssit.

Nämä tuotteet sisältävät kaikki Biofinity-piilolinssien hyvät ominaisuudet sekä muita erityisesti näihin näköongelmiin pureutuvia teknologioita.

Mitä eroa on Biofinity- ja Biofinity XR -piilolinsseillä?

Biofinity- ja Biofinity XR -piilolinssit ovat molemmat CooperVisionin valmistamia silikonihydrogeelipiilolinssejä. Nämä linssit tarjoavat monissa tapauksissa samat ominaisuudet ja hyödyt, mutta Biofinity XR -linssit on suunniteltu erityisesti poikkeuksellisen korkeiden taittovirheiden korjaamiseen.

Biofinity XR (extended range) -piilolinsseillä voidaan korjata taittovirheitä jopa –20 ja +15 diopteriin saakka.

Mitä eroa on Biofinity- ja Biofinity Energys -piilolinsseillä?

Biofinity- ja Biofinity Energys -piilolinssejä on helppo verrata keskenään, koska ne ovat osa samaa Biofinity-tuoteperhettä. CooperVision lanseerasi Biofinity Energys -linssit 10 vuotta alkuperäisten Biofinity-piilolinssien jälkeen.

Molemmissa linsseissä on sama loistava silikonihydrogeelimateriaali, sama vesipitoisuus, hapen läpäisevyys ja vesipitoisuus. Energys-piilolinssit on kuitenkin suunniteltu erityisesti digitaalisten laitteiden käytöstä johtuvan silmien väsymisen ja kuivuuden lievittämiseen. Niissä on Digital Zone Optics -ominaisuus, joka vähentää silmien lihasten rasistusta ja mahdollistaa pidemmän mukavan käytön digilaitteiden äärellä.

Biofinity Energys on kuitenkin noin 15-20 % kalliimpi kuin alkuperäinen Biofinity.

Mistä Biofinity-piilolinssejä voi ostaa?

Biofinity-linssejä myydään optikko- ja silmälasiliikkeissä sekä piilolinsseihin erikoistuneista verkkokaupoista.

Kuinka paljon Biofinity-linssit maksaa?

Biofinity-piilolinssien edullisin hinta on hintavertailumme mukaan 27,12 €/6 linssin pakkaus, mikä tekee linssikohtaiseksi hinnaksi 4,52 €/linssi. Olettaen, että tarvitset näönkorjauksen molempiin silmiisi ja noudatat tarkoin 30 päivän suositeltua vaihtoväliä, kuukausittaiset kustannukset ovat 9,04 € ja vuosittaiset kustannukset 108,48 €.

Miksi Biofinity-piilolinssit ovat niin kalliit?

Kuukausipiilolinssien kustannukset vaihtelevat riippuen muun muassa käyttämästäsi brändistä, linssityypistä ja tavastasi käyttää piilolinssejä.

Ottaen huomioon Biofinity-linssien tarjoamat edut, kuten korkea hapenläpäisykyky ja mukavuus, ne voidaan luokitella kohtuuhintaiseksi vaihtoehdoksi kuukausipiilolinssien joukossa.

Kummat ovat paremmat: Acuvue Oasys vai Biofinity?

Acuvue Oasys- ja Biofinity-piilolinssit ovat markkinoiden suosituimpia piilolinssimerkkejä, jotka molemmat on suunniteltu lähi- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Tärkein ero näiden kahden linssin välillä on vaihtoväli. Acuvue Oasys on kahden viikon välein vaihdettava linssi, kun taas Biofinity neljän viikon välein uuteen vaihdettava linssi.

Acuvue Oasys -piilolinsseissä hyödynnetään HydraClear Plus -ominaisuutta, joka tuo linsseihin kyynelfilmin tasapainoa, kun taas Biofinity-linsseissä käytetään Aquaform-teknologiaa, joka tuo linsseihin luonnollista kostuvuutta ja mukavuutta.

Biofinity-piilolinsseissä on korkeampi vesipitoisuus ja hapenläpäisevyys, mikä tekee niistä monille mukavamman vaihtoehdon. Vastaavasti Acuvue Oasys on saatailla kahdella kaarevuudella, joten ne sopivat useammille käyttäjille.

Mistä Biofinity-piilolinssit on valmistettu?

Nämä linssit on valmistettu comfilcon A -nimisestä silikonihydrogeelimateriaalista, joka sisältää 48 % painostaan vettä. Tässä materiaalissa yhdistyvät korkea hapen läpäsevyys ja hydrogeelin kosteutta sitovat omionaisuudet.

Missä Biofinity-linssit valmistetaan?

CooperVisionilla on tuotantolaitokset Puerto Ricossa, New Yorkissa, Costa Ricalla, Unkarissa ja Englannissa. Lisäksi sillä on suuret logistiikkakeskukset Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa ja Belgiassa.

Mitä EW tarkoittaa piilolinsseissä?

Biofinity-linssienkin yhteydessä usein käytetty merkintä EW on lyhenne sanoista Extended Wear, joka tarkoittaa jatkuvaa käyttöä. EW viittaa siten jatkuvakäyttöisiin piilolinsseihin, jotka on suunniteltu käytettäväksi yhtäjaksoisesti yötäpäivää useiden päivien tai jopa viikkojen ajan ilman, että ne täytyy poistaa yöksi.

Jatkuvakäyttöiset piilolinssit edellyttää silmälääkärin hyväksyntää, sillä ne voivat lisätä infektioriskiä.

Millä muilla nimillä Biofinity-piilolinssejä myydään?

Monet optikkoketjut myyvät piilolinssejä omien brändiensä alla. Biofinity on hyvin yleinen ja suosittu kuukausilinssi, jota on aikojen saatossa myyty lukuisilla nimillä, mukaan lukien Comfilcon (Dk-128), Easyvision Elite All Day All Night, Easyvision Monthly Opteyes, Easyvision Opteyes, EyeQ 24, iWear Oxygen ja iWear XR Supreme.

Huomaathan, että optikkoketjut vaihtavat private label -tuotteidensa nimeä usein, eikä kaikkia tuotemerkkejä ole välttämättä mainittu.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla