Acuvue Oasys Multifocal – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta Acuvue Oasys Multifocal

Acuvue Oasys Multifocal: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Acuvue Oasys Multifocal hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 31.42 € myyjältä LensWay.

Acuvue Oasys Multifocal: Tärkeimmät ominaisuudet

 • Acuvue Oasys Multifocal -piilolinssit on suunniteltu siten, että saat kirkkaan näön kauas, lähelle ja välietäisyyksille.
 • Osa piilolinssituoteperhettä, jota ei ole koskaan voitettu mukavuudessa.
 • Korkeimman luokan UV-suoja piilolinsseissä.
 • Hydraclear-teknologia auttaa vakauttamaan kyynelnestettä, minimoimaan kuivuutta ja ylläpitämään kosteutta
 • Pupillioptimoidun muotoilun ansiosta saavutat erinomaisen näkökyvyn.

Tuotekuvaus

Nauti selkeästä ja luotettavasta näöstä kaikilla etäisyyksillä Acuvue Oasys Multifocal -piilolinsseillä. Näissä 2 viikon piilolinsseissä yhdistyy kolme ainutlaatuista teknologiaa, jotka tarjoavat erinomaista suorituskykyä ja mukavuutta iästä ja taittovirheen laadusta huolimatta.

Acuvue Oasys Multifocal -piilolinssit ovat 2 viikon linssit, jotka on suunniteltu korjaamaan ikänäköä. Ikänäköisyys on meille kaikille 40 ikävuoden jälkeen ilmaantuva tila, jossa silmän taittovoima lähellä oleviin kohteisiin heikkenee. Näitä piilolinssejä voidaan käyttää päiväkäytössä jopa 14 päivän ajan tai optikon määräyksellä yötäpäivääkäytössä enintään 7 päivää ja 6 yötä.

Erinomaisen näön ei tarvitse päättyä nelikymppisenä!

Monitehopiilolinsseinä Acuvue Oasys Multifocal takaavat selkeän näön kaikille etäisyyksille. Näissä piilolinsseissä on Pupil Optimized -muotoilu, joka kehitettiin erityisesti ikänäköisille potilaille auttamaan heitä pysymään piiloilnsseissä. Se on ainutlaatuinen optinen suunnittelujärjestelmä, joka ottaa huomioon taitevirhealueilla iästä johtuvista muutoksista pupillissa tapahtuvat muutokset.

Acuvue Oasys Multifocal -linsseissä on myös Hybrid Back Curve -teknologia, joka auttaa asettamaan piilolinssin juuri oikeaan kohtaan silmässä. Hydraclear Plus -teknologian ansiosta linssi vapauttaa jatkuvasti kyynelmäistä kostutusainetta auttaen pitämään silmän mukavina koko päivän.

Acuvue Oasys Multifocal on erittäin mukavat piilolinssit, koska ne on valmistettu senofilcon A -materiaalista. Tämä runsaasti hengittävä silikonihydrogeelimateriaali päästää linssin lävitse runsaasti ravitsevaa happea, jotta silmät näyttävät valkoisilta ja terveiltä.

Lisäksi Acuvue Oasys Multifocal -piilolinsseissä on yksi parhaista UV-suojista kahden viikon piilolinssien kategoriassa.

Acuvue Oasys Multifocal on progressiivinen 
monitehopiilolinssi kahden viikon vaihtovälillä, joka on suunniteltu tarjoamaan hyvä näkö kaikille etäisyyksille ikänäöstä kärsiville.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Johnson & Johnson
Brändi Acuvue
Linssityyppi progressiivinen viikkolinssi
Vaihtoväli 7-14 päivää
Pakkauskoko 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –9,00...+6,00 D
Kaarevuus 8,4 mm
Halkaisija 14,3 mm
Lisävahvuus High (+2.00D to +2.50D), Low (+0.75D to +1.25D), Mid (+1.50D to +1.75D)
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali senofilcon A
Vesipitoisuus 38 %
Hapen läpäisevyys 147 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Kyllä
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Kyllä, luokan 1 UV-suoja estää vähintään 90 % UVA- ja vähintään 99 % UVB-säteilystä

Usein kysyttyä Acuvue Oasys Multifocal -piilolinsseistä

Kuinka kauan Acuvue Oasys Multifocal -piilolinssejä voi käyttää?

Acuvue Oasys Multifocal -piilolinssejä voi käyttää päivittäisessä käytössä jopa 14 päivää (2 viikkoa) tai jatkuvassa käytössä (myös yön yli) enintään 7 päivää ja 6 yötä. Keskustele optikkosi kanssa, mikäli haluat käyttää näitä linssejä myös nukkuessa.

Onko Acuvue Oasys Multifocal sama kuin Acuvue Oasys for Presbyobia?

Sekä Acuvue Oasys Multifocal- että Acuvue Oasys for Presbyobia -piilolinssit ovat Johnson & Johnsonin valmistamat viikkopiilolinssit, jotka on suunniteltu ikänäön korjaamiseen. Siitä huolimatta nämä kaksi linssiä ovat ERI linssit, ja molempiin tarvitaan erillinen piilolinssimääräys.

Acuvue Oasys Multifocal -linssit ovat uudemmat. Ne tulivat markkinoille vuonna 2021, kun taas Acuvue Oasys for Presbyobia lanseerattiin jo vuonna 2009. Acuvue Oasys for Presbyobia -linssien valmistus on lopetettu ja ne tulevat vähitellen poistumaan markkinoilta.

Miksi Acuvue Oasys Multifocal -piilolinssit ovat niin kalliit?

Acuvue Oasys Multifocal, kuten muutkin monitehopiilolinssit, maksavat tyypillisesti enemmän kuin muut piilolinssit, koska niiden on korjattava useita näköongelmia samalla kertaa. Monitehopiilolinssien vuosittainen hinta riippuu käyttämästäsi brändistä, mahdollisista muista näköongelmista sekä käyttämästäsi linssityypistä.

Edullisimmillaan 6 linssin pakkauksen Acuvue Oasys Multifocal -piilolinssejä saa noin 35 eurolla, jolloin yhden linssin hinnaksi tulee 5,83 euroa. Päivittäisessä käytössä se on kuitenkin halvempi kuin monet kertakäyttöiset monitehopiilolinssit.

Mitä pupillioptimoitu muotoilu tarkoittaa?

Pupillioptimoitu muotoilu (Pupil Optimized Design) on linssiteknologia on ainutlaatuinen optinen suunnittelujärjestelmä, joka optimoi optisen muotoilun pupillin koon perusteella iän ja taittovoiman mukaan saavuttaen parametrien optimoinnin 100-prosenttisesti (verrattuna kilpailijoiden 2 %:iin).

Piilolinsseissä vain linssin optinen alue on varustettu voimakkuudella korjaamaan potilaan näköä. Tämä tarkoittaa, että vain pupillin päällä oleva optinen alue on silmän käytössä. Acuvuen Pupil Optimized Design ottaa tämän huomioon ainutlaatuisella tavalla optimoiden linssin suunnittelun yksilöllisesti huomioiden jokaisen käyttäjän iän ja taittovoiman.

Mikä Hybrid Back Curve on?

Hybrid Back Curve tarkoittaa, että linssin takapinnan kaarevuudessa yhdistyvät asfäärinen ja sfäärinen muotoilu. Asfäärinen keskiosa auttaa pitämään optiikan oikeassa muodossa, ja sfäärinen reunaosa auttaa pitämään optiikan oikeassa paikassa.

Tämä teknologia tukee etupinnan optiikan eheyttä, ja on suunniteltu tarjoamaan optimaalinen optinen istuvuus laajalle joukolle erilaisia sarveiskalvon muotoja.

Mikä on Hydraclear Plus -teknologia?

Hydraclear Plus on mukavuutta edistävä piilolinssiteknologia, jota käytetään useissa Johnson & Johnsonin Acuvue-piilolinsseissä, mukaan lukien Acuvue Oasys Multifocal -monitehopiilolinsseissä. Hydraclear esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2003.

Hydraclear Plus koostuu kahdesta osasta: Siinä on kostutusaine, joka kosteuttaa silmiä sekä vähentää kitkaa ja epämukavuutta. Lisäksi siinä on erikoissuunniteltu materiaali, johon kostutusaine imeytyy kauttaaltaan (ei siis vain linssin pintaan). Kostutusaine vapautuu päivän mittaan pitäen piilolinssit pidempään mukavina käyttää.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.