Acuvue Oasys Multifocal hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Acuvue Oasys Multifocal
Kuva tuotteesta Acuvue Oasys Multifocal

Löydä edullisin hinta tuotteelle Acuvue Oasys Multifocal

Alta löydät tuotteen Acuvue Oasys Multifocal hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 29.17 € myyjältä Lenson.

Nauti selkeästä ja luotettavasta näöstä kaikilla etäisyyksillä Acuvue Oasys Multifocal -piilolinsseillä. Näissä 2 viikon piilolinsseissä yhdistyy kolme ainutlaatuista teknologiaa, jotka tarjoavat erinomaista suorituskykyä ja mukavuutta iästä ja taittovirheen laadusta huolimatta.

Acuvue Oasys Multifocal -piilolinssit ovat 2 viikon linssit, jotka on suunniteltu korjaamaan ikänäköä. Ikänäköisyys on meille kaikille 40 ikävuoden jälkeen ilmaantuva tila, jossa silmän taittovoima lähellä oleviin kohteisiin heikkenee. Näitä piilolinssejä voidaan käyttää päiväkäytössä jopa 14 päivän ajan tai optikon määräyksellä yötäpäivääkäytössä enintään 7 päivää ja 6 yötä.

Monitehopiilolinsseinä Acuvue Oasys Multifocal takaavat selkeän näön kaikille etäisyyksille. Näissä piilolinsseissä on Pupil Optimized -muotoilu, joka kehitettiin erityisesti ikänäköisille potilaille auttamaan heitä pysymään piiloilnsseissä. Se on ainutlaatuinen optinen suunnittelujärjestelmä, joka ottaa huomioon taitevirhealueilla iästä johtuvista muutoksista pupillissa tapahtuvat muutokset.

Acuvue Oasys Multifocal -linsseissä on myös Hybrid Back Curve -teknologia, joka auttaa asettamaan piilolinssin juuri oikeaan kohtaan silmässä. Hydraclear Plus -teknologian ansiosta linssi vapauttaa jatkuvasti kyynelmäistä kostutusainetta auttaen pitämään silmän mukavina koko päivän.

Acuvue Oasys Multifocal on erittäin mukavat piilolinssit, koska ne on valmistettu senofilcon A -materiaalista. Tämä runsaasti hengittävä silikonihydrogeelimateriaali päästää linssin lävitse runsaasti ravitsevaa happea, jotta silmät näyttävät valkoisilta ja terveiltä.

Lisäksi Acuvue Oasys Multifocal -piilolinsseissä on yksi parhaista UV-suojista kahden viikon piilolinssien kategoriassa.

Usein kysyttyä Acuvue Oasys Multifocal -piilolinsseistä

Kuinka kauan Acuvue Oasys Multifocal -piilolinssejä voi käyttää?

Acuvue Oasys Multifocal -piilolinssejä voi käyttää päivittäisessä käytössä jopa 14 päivää (2 viikkoa) tai jatkuvassa käytössä (myös yön yli) enintään 7 päivää ja 6 yötä. Keskustele optikkosi kanssa, mikäli haluat käyttää näitä linssejä myös nukkuessa.

Onko Acuvue Oasys Multifocal sama kuin Acuvue Oasys for Presbyobia?

Sekä Acuvue Oasys Multifocal- että Acuvue Oasys for Presbyobia -piilolinssit ovat Alconin valmistamat kahden viikon piilolinssit, jotka on suunniteltu ikänäön korjaamiseen. Siitä huolimatta nämä kaksi linssiä ovat ERI linssit, ja molempiin tarvitaan erillinen piilolinssimääräys.

Acuvue Oasys Multifocal -linssit ovat uudemmat. Ne tulivat markkinoille vuonna 2021, kun taas Acuvue Oasys for Presbyobia lanseerattiin jo vuonna 2009. Acuvue Oasys for Presbyobia -linssien valmistus on lopetettu ja ne tulevat vähitellen poistumaan markkinoilta.

Miksi Acuvue Oasys Multifocal -piilolinssit ovat niin kalliit?

Acuvue Oasys Multifocal, kuten muutkin moniteholinssit, maksavat tyypillisesti enemmän kuin muut piilolinssit, koska niiden on korjattava useita näköongelmia kerralla. Monitehopiilolinssien vuosittainen hinta riippuu käyttämästäsi brändistä, mahdollisista muista näköongelmista sekä käyttämästäsi linssityypistä.

Valmistaja: Johnson & Johnson. Brändi: Acuvue. Linssityyppi: 2 viikon moniteholinssi. Vaihtoväli: 7 tai 14 päivää. Pakkauskoko: 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -9.00...+6.00 D. Lisävahvuus: +2.00...+2.50 D, +0.75...1.25 D, 1.50...1.75 D. Kaarevuus: 8.4 mm. Halkaisija: 14.3 mm. Materiaali: senofilcon A (silikonihydrogeeli). Vesipitoisuus: 38 %. Hapenläpäisy: 147 Dk/t. Käsittelyvärjäys: kyllä. UV-suoja: kyllä.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskorissa.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Resepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Acuvue Oasys for Presbyopia

Acuvue Oasys for Presbyopia

Acuvue Oasys for Presbyopia on Johnson & Johnsonin valmistama kahden viikon-/yötäpäiväämonitehopiilolinssi, jossa yhdistyvät ainutlaatuinen optinen suunnittelu ja HYDRACLEAR...

alk. 39.99 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta 1-Day Acuvue Moist Multifocal

1-Day Acuvue Moist Multifocal

1-Day Acuvue Moist Multifocal: Tärkeimmät edut
  • Pitkäkestoista raikkautta. Lacreon-teknologian ansiosta piilolinssit pitävät silmät kosteana ja hyvinvoivina...
alk. 24.30 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.