Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism: hintavertailu

Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism

Vertaa tuotteen Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 29.39 € myyjältä Alensa.

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism: Ominaisuudet ja edut

 • Terävä ja vakaa näkö liikkeestä ja pään asennosta huolimatta.
 • Vähemmän kuivasilmäisyyttä. Pitkäkestoisen kostuvuuden ansiosta sopivat myös kuiville ja ärtyneille silmille.
 • Ei tarvitse puhdistusta ja säilytystä. Kaikki kertakäyttölinssien edut ja helppo käyttää: käytät kerran ja heität sitten pois.
 • Ensiluokkainen UV-suoja auttaa suojaamaan silmiä haitalliselta auringon säteilyltä.

Tuotekuvaus

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism on Johnson & Johnsonin valmistama toorinen kertakäyttölinssi, joka on suunniteltu astigmatismin eli hajataiton korjaamiseen. Se on piilolinssi henkilöille, joilla on aktiivinen elämäntyyli tai jotka viettävät pitkiä aikoja digitaalisten laitteiden äärellä tai ilmastoiduissa ympäristöissä.

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism -piilolinssien Eyelid Stabilised -muotoilu hyödyntää silmän luonnollista räpäytysvoimaa tarjoten samalla terävän ja vakaan näön. Blink Stabilized -teknologian ansiosta nämä tooriset linssit toimivat luonnollisesti yhdessä silmäluomien kanssa auttaen pitämään linssin oikeassa asennossa pään ja silmien liikkeiden aikana tarjoten astigmaattisille heidän ansaitsemansa selkeän, tasaisen ja vakaan näön.

Kaikki Acuvue-piilolinssit estävät UV-säteilyä ja auttavat suojaamaan silmiä haitallisen UV-säteilyn pääsyltä sarveiskalvoon ja silmiin. Huomaathan, että UV-suojatut piilolinssit eivät korvaa UV-suojaavia silmälaseja tai aurinkolaseja, koska ne eivät peitä koko silmää ja silmää ympäröivää aluetta.

Jos kärsit hajataitosta ja haluat, että linssisi tuntuvat mukavilta vaativissakin ympäristöissä, keskustele optikkosi kanssa Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism -linsseihin vaihtamisesta!

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism -piilolinssejä myydään 
30 kappaleen lisäksi 90 kappaleen pakkauksissa.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Johnson & Johnson
Brändi Acuvue
Linssityyppi toorinen kertakäyttölinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus –9,00...+4,00 D
Kaarevuus 8,5 mm
Halkaisija 14,3 mm
Sylinteri -0.75, -1.25, -1.75
Akseli 10°–180 ° (10° välein)
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali senofilcon A
Vesipitoisuus 38 %
Hapen läpäisevyys 129 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Kyllä, luokan 1 UV-suoja estää vähintään 90 % UVA- ja vähintään 99 % UVB-säteilystä

Usein kysyttyä Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism -piilolinsseistä

Onko Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism pehmeä piilolinssi?

Kyllä, Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism on pehmeä toorinen piilolinssi, joka on valmistettu vettä puoleensa vetävästä ja happea läpäisevästä senofilcon A -silikonihydrogeelimateriaalista.

Kummat ovat paremmat piilolinssit: Acuvue Oasys vai Acuvue Moist?

Tämä riippuu silmistäsi, korjaustarpeesta ja piilolinssien käyttöajasta. Yleisesti ottaen, Acuvue Oasys -tuotteet valmistetaan erittäin hengittävästä silikonihydrogeelistä, joka päästää lävitseen enemmän happea pitäen silmät terveinä ja linssit mukavina. 1-Day Acuvue Acuvue Moist for Astigmatism -linssit valmistetaan hydrogeelistä, jolla on korkeampi vesipitoisuus, mutta alhaisempi hapen läpäisevyys.

Oasys-linsseissä käytetään HydraLuxe-teknologiaa, kun taas Moist-linsseissä käytetään Lacreon-teknologiaa auttamaan pitämään silmät jatkuvasti kosteina. Keskustele optikkosi kanssa kummat Johnson & Johnsonin kertakäyttölinsseistä voisivat sopia silmillesi paremmin.

Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism -piilolinssien HydraLuxe-teknologia työssään edistämässä
silmän kyynelkalvon vakautta.

Mitä eroa on Hydraclear Plus-, Lacreon- ja HydraLuxe-teknologioilla?

Hydraclear Plus, Lacreon ja HydraLuxe ovat piilolinssivalmistaja Johnson & Johnsonin innovoimia teknologioita, joiden tarkoitus on parantaa piilolinssien kosteutta ja käyttömukavuutta. Tiedossa on, että kaikki kolme teknologiaa noudattavat samaa lähestymistapaa, jossa kosteuttavia aineita sekoitetaan linssimateriaaliin. Myös käytetty kosteuttava aine on sama, Polyvinylpyrrolidone (PVP).

Eroavaisuudet tulevat käytetystä linssimateriaalista. Jotkut linssit käyttävät hydrogeeliä ja toiset silikonihydrogeeliä, sekä piilolinssien vaihtoväleistä: Hydraclear-linssit ovat viikkolinssejä, kun taas Hydraclear- ja HydraLuxe-linssit ovat kertakäyttölinssejä. Nämä eroavaisuudet määrittävät kosteuttavien aineiden määrän ja koostumuksen, mutta periaatteessa niiden käyttötarkoitus on sama. Valmistaja ei ole julkaissut tietoja, jotka kuvaisivat eroja yksityiskohtaisesti näiden hyvin samankaltaisten teknologioiden välillä.

Vastaavasti, uusimmissa Acuvue Oasys Max 1-Day- ja Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal -tuotteissa käytetään samankaltaista TearStable-nimistä teknologiaa.

Kuinka pitkään Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism -piilolinssejä voi käyttää?

Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism ovat päivittäiseen käyttöön tarkoitetut kertakäyttölinssit, joita käytetään yhden (1) päivän ajan. Illalla ennen nukkumaanmenoa ne poistetaan ja hävitetään. Seuraavalla käyttökerralla otetaan käyttöön uusi pari.

Acuvue Oasys for Astigmatism on saman tuoteperheen viikkolinssi, jota voidaan käyttää enintään 2 viikon ajan yön ajaksi poistaen ja säilöen tai optikon erillisellä määräyksellä enintään 1 viikon ajan myös yön yli -käytössä.

Voiko Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism -piilolinsseillä nukkua?

Ei, Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism -piilolinssit ovat kertakäyttölinssit, jotka eivät sovellu nukkumiseen. Silmäterveyden asiantuntijat eivät suosittele edes lyhyitä torkkuja kertakäyttölinsseillä, koska se voi johtaa silmäkomplikaatioihin.

Lisätietoa: www.acuvue.fi

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla