Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism
Kuva tuotteesta Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism

Löydä edullisin hinta tuotteelle Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism

Alta löydät tuotteen Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 26.32 € myyjältä LensWay.

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism on Johnson & Johnsonin valmistama toorinen kertakäyttölinssi, joka on suunniteltu astigmatismin eli hajataiton korjaamiseen. Se on piilolinssi henkilöille, joilla on aktiivinen elämäntyyli tai jotka viettävät pitkiä aikoja digitaalisten laitteiden äärellä tai ilmastoiduissa ympäristöissä.

 • Terävä ja vakaa näkö liikkeestä ja pään asennosta huolimatta.
 • Vähemmän kuivasilmäisyyttä. Pitkäkestoisen kostuvuuden ansiosta sopivat myös kuiville ja ärtyneille silmille.
 • Ei tarvitse puhdistusta ja säilytystä. Kaikki kertakäyttölinssien edut ja helppo käyttää: käytät kerran ja heität sitten pois.
 • Ensiluokkainen UV-suoja auttaa suojaamaan silmiä haitalliselta auringon säteilyltä.

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism -piilolinssien Eyelid Stabilised -muotoilu hyödyntää silmän luonnollista räpäytysvoimaa tarjoten samalla terävän ja vakaan näön. Kaikki Acuvue-linssit estävät UV-säteilyä ja auttavat suojaamaan silmiä haitallisen UV-säteilyn pääsyltä sarveiskalvoon ja silmiin. Huomaathan, että UV-suojatut piilolinssit eivät korvaa UV-suojaavia silmälaseja tai aurinkolaseja, koska ne eivät peitä koko silmää ja silmää ympäröivää aluetta.

Jos kärsit hajataitosta ja haluat, että linssisi tuntuvat mukavilta vaativissakin ympäristöissä, keskustele optikkosi kanssa Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism -linsseihin vaihtamisesta.

Usein kysyttyä Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism -piilolinsseistä

Ovatko Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism -piilolinssit pehmeät?

Kyllä, Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism ovat pehmeät piilolinssit, jotka on valmistettu Senofilcon A -silikonihydrogeelimateriaalista.

Kummat ovat paremmat piilolinssit: Acuvue Oasys vai Acuvue Moist?

Tämä riippuu silmistäsi, korjaustarpeesta ja piilolinssien käyttöajasta. Acuvue Oasys -tuotteet valmistetaan erittäin hengittävästä silikonihydrogeelistä, joka päästää lävitseen enemmän happea pitäen silmät terveinä ja linssit mukavina. 1-Day Acuvue Acuvue Moist for Astigmatism -linssit valmistetaan hydrogeelistä, jolla on korkeampi vesipitoisuus, mutta pienempi hapenläpäisykyky.

Oasys-linsseissä käytetään HydraLuxe-teknologiaa, kun taas Moist-linsseissä käytetään Lacreon-teknologiaa pitämään silmät jatkuvasti kosteina. Keskustele optikkosi kanssa kummat Johnson & Johnsonin kertakäyttölinsseistä voisivat sopia silmillesi paremmin.

Kuinka pitkään Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism -piilolinssejä voi käyttää?

Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism ovat päivittäiseen käyttöön tarkoitetut kertakäyttölinssit, joita käytetään yhden (1) päivän ajan. Illalla ennen nukkumaanmenoa ne poistetaan ja hävitetään. Seuraavalla käyttökerralla otetaan uusi pari käyttöön. Acuvue Oasys for Astigmatism on saman tuoteperheen viikkolinssi, jota voidaan käyttää enintään 2 viikon ajan yön ajaksi poistaen ja säilöen tai optikon erillisellä määräyksellä 1 viikon ajan myös yön yli -käytössä.

Valmistaja: Johnson & Johnson. Brändi: Acuvue. Linssityyppi: toorinen kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 tai 90 linssiä/pkt. Voimakkuus: -9.00...+4.00 D. Kaarevuus: 8.5. Halkaisija: 14.3. Sylinteri: -2.25...-0.75. Materiaali: Senofilcon A. Nestepitoisuus: 38 %. Käsittelyvärjäys. UV-suoja.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskorissa.
 • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Resepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
 • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Acuvue Oasys for Astigmatism

Acuvue Oasys for Astigmatism

Acuvue Oasys for Astigmatism edut ja hyödyt
 • Tooriset piilolinssit, jotka on suunniteltu erityisesti astigmatismin eli hajataiton korjaamiseen.
 • Maksimaalista...
alk. 31.73 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism: Tärkeimmät edut
 • Pitkäkestoista raikkautta. Lacreon-teknologian ansiosta piilolinssit pitävät silmät kosteana ja hyvinvoivina...
alk. 25.65 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.