Biomedics 1 day Extra toric – Piilolinssien hintavertailu

Biomedics 1 day Extra toric

Vertaa tuotteen Biomedics 1 day Extra toric hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Biomedics 1 day Extra toric hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 23.92 € myyjältä LensWay.

Biomedics 1 day Extra toric: Tärkeimmät ominaisuudet & edut

 • Luotettavat ja miellyttävät kertakäyttölinssit hajataiton korjaamiseen
 • Kaikki kertakäyttölinssien edut ja helppous
 • Käsittelyvärjäys linssin asettamisen ja poistamisen helpottamiseksi.
 • Sisäänrakennettu UV-suojaa suojaa silmiä.

Tuotekuvaus

Jos käytät kertakäyttölinssejä, tiedät jo, miten käytännölliset ne ovat. Asetat uudet linssit silmiin aamulla ja illalla ennen nukkumaanmenoa heität ne pois. Koska kertakäyttölinssit vaihdetaan uusiin joka päivä, ne ovat terveellisin tapa käyttää piilolinssejä.

Astigmatismista eli hajataitteisuudesta kärsiville on tärkeää, että piilolinssit pysyvät oikeassa asennossa silmässä sumentumisen estämiseksi.

CooperVision Biomedics 1 day Extra toric -piilolinssit on kehitetty tarjoamaan erityisen miellyttävät ja vakaat linssit hajataitosta kärsiville. Mukavuuden lisäämiseksi nämä linssit on valmistettu päivitetystä hydrogeelimateriaalista, jonka nestepitoisuus on 55 %. Pyöristetyt reunat minimoivat linssin hankauksen silmiluomen kanssa, ja käsittelyvärjäys helpottaa piilolinssien käsittelyä.

Biomedics 1 day Extra toric -piilolinsseissä on pyöristetyt reunat, jotka minimoivat linssin ja silmäluomen välistä hankausta. Vaaleansininen käsittelyvärjäys helpottaa linssien käsittelyä. Lisäksi niissä on sisäänrakennettu UV-suoja, joka tarjoaa lisäsuojaa haitallista ultraviolettisäteilyä vastaan.

Kenelle ne sopivat?

Biomedics 1 day Extra toric -kertakäyttölinssit on hyvä vaihtoehto piilolinssien käyttäjille, jotka haluavat mennä ulos ja elää täysillä, sekä nauttia kaikista kertakäyttölinssien eduista.

Biomedics 1 day Extra toric -piilolinssit sopivat käyttäjille, jotka 
haluavat elää vapaata elämää hajataitosta huolimatta.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Biomedics
Linssityyppi toorinen kertakäyttölinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus –10,00...+0,00 D
Kaarevuus 8,7 mm
Halkaisija 14,5 mm
Sylinteri -0,75, -1,25, -1,75 (vain 90°/180°)
Akseli 20°, 90°, 160°, 180°
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali ocufilcon D
Vesipitoisuus 55 %
Hapen läpäisevyys 17 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä -
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Kyllä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mistä materiaalista Biomedics 1 day Extra toric -piilolinssit on valmistettu?

Biomedics 1 day Extra toric -piilolinssit on valmistettu ocufilcon D -hydrogeelimateriaalista, ja niiden vesipitoisuus on 55 %.

Mitkä ovat vaihtoehtoisia tuotteita Biomedics 1 day Extra toric -piilolinsseille?

Mikäli et ole tyytyväinen näihin linsseihin, optikkosi voi suositella sinulle esimerkiksi uudempia Dailies AquaComfort Plus -linssejä, tai uuden sukupolven silikonihydrogeelistä valmistettuja Dailies Total 1 for Astigmatism- tai Preicision1 for Astigmatism -linssejä.

On tärkeää keskustella optikkosi kanssa ennen uuteen linssiin vaihtamista.

Voiko Biomedics 1 day Extra -piilolinsseillä korjata ikänäköä?

Ei, tähän tuoteperheeseen ei sisälly ikänäköä eli presbyopiaa korjaavia kertakäyttölinssejä, vaan vain liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen tarkoitetut Biomedics 1 day Extra -piilolinssit.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla