Acuvue Oasys Max 1-Day – Piilolinssien hintavertailu

Acuvue Oasys Max 1-Day

Vertaa tuotteen Acuvue Oasys Max 1-Day hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Acuvue Oasys Max 1-Day hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 29.92 € myyjältä LensWay.

Acuvue Oasys Max 1-Day: Ominaisuudet ja parhaat edut

 • Huolettomuutta koko päiväksi. TearStable-teknologia lukitsee kosteuden koko linssin alueelle ja silmän pinnalle taaten mukavuutta koko päiväksi.
 • Selkeä näkö aamusta iltaan. OptiBlue Light Filter -valosuodatin suodattaa 60 % sinivalosta.
 • Helppoa käsittelyä. Sinivihreä käsittelyvärjäys helpottaa piilolinssien laittamista ja poistamista, ja oikeinpäin/nurinpäin-merkintä tekee siitä entistä helpompaa.
 • Korkea hapenläpäisevyys edistää terveempiä silmiä ja mukavampaa käyttöä.
 • Korkeimman tason UV-suoja suodattaa yli 99,9 % UVA- ja 100 % UVB-säteilystä.

Tuotekuvaus

Olimmepa netissä tai emme, sisällä tai ulkona, kaikissa valaistusolosuhteissa käytämme silmiämme koko ajan. Siksi tarvitset enemmän piilolinsseiltäsi. Acuvuen uusi piilolinssi-innovaatio, Acuvue Oasys Max 1-Day, on täällä. Se on intensiiviseen elämäntyyliin suunniteltu piilolinssi, joka tarjoaa selkeän näön ja vertaansa vailla olevaa mukavuutta kaikissa valaistusolosuhteissa.

Acuvue Oasys Max 1-Day ovat Acuvuen valmistamat kertakäyttölinssit, jotka on suunniteltu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Tämä linssi on suunniteltu tarjoamaan huolettomuutta koko päiväksi, selkeän näön aamusta iltaan, vertaansa vailla olevaa helppoa käsittelyä ja korkeimman tason UV-suojan.

Iän myötä elämäntapamme muuttuvat ja silmiin kohdistuvat vaatimukset kasvavat. Siniviolettivaloa on kaikkialla sisällä ja ulkona, ja se vaikuttaa näkemiseen. Acuvue Oasys Max 1-Day voi olla oikea piilolinssi juuri sinulle, joka haluat saada selkeän ja tarkan näön kaikilla etäisyyksillä ja kaikissa valaistusolosuhteessa. Niiden lisäksi se tarjoaa mukavuutta koko päiväksi.

Acuvue Oasys Max 1-Day on mukavuutta. Acuvue Oasys Max 1-Day on selkeyttä.

Acuvue Oasys Max 1-Day -tuoteperheeseen 
kuuluvat Acuvue Oasys Max 1-Day - ja Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal -piilolinssit.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Johnson & Johnson
Brändi Acuvue
Linssityyppi sfäärinen kertakäyttölinssi
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus –12.00...+8.00 D
Kaarevuus 8,5 tai 9,0
Halkaisija 14,3 mm
Materiaali senofilcon A
Nestepitoisuus 38 %
Hapen läpäisevyys 121 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Kyllä, 1-2-3
Käsittelyvärjäys Kyllä, sinivihreä
UV-suoja Kyllä, 100 % UVB-, 99,9 % UVA-säteilystä

Usein kysyttyä Acuvue Oasys Max 1-Day -piilolinsseistä

Mitä eroa Acuvue Oasys Max 1-Day- ja Acuvue Oasys 1-day -piilolinsseillä on?

Molemmat ovat Johnson & Johnsonin valmistamat, silikonihydrogeelistä valmistetut kertakäyttölinssit. Myös niiden materiaali (senofilcon A), vesipitoisuus ja hapen läpäisevyys ovat samat. Molemmat linssit tarjoavat myös erinomaisen luokan 1 UV-suojan.

Vuonna 2022 lanseeratuissa Acuvue Oasys Max 1-Day -piilolinsseissä hyödynnetään uutta TearStable-teknologiaa, joka on suunniteltu parantamaan linssien käyttömukavuutta ja vähentämään kyynelnesteen haihtumista. Tästä voi olla etua piilolinssien käyttäjille, jotka kärsivät kuivista silmistä. OptiBlue Light Filter -teknologian ansiosta Oasys Max -piilolinssit suodattavat sinivaloa ja korkeaenergistä näkyvää valoa. Tästä teknologiasta voi olla hyötyä ihmisille, jotka viettävät paljon aikaa digitaalisten näyttöjen äärellä.

Mitä hintaan tulee, Acuvue Oasys Max 1-Day näyttävät olevan hieman kalliimmat kuin vuonna 2016 lanseeratut Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe -piilolinssit.

Voinko vaihtaa Acuvue Oasys Max 1-Day -piilolinsseihin jos minulla on voimassa oleva resepti Acuvue Oasys 1-day with HydraLuxe -piilolinsseihin?

Suosittelemme, että otat yhteyttä näönhuollon ammattilaiseen tässä asiassa varmistaaksesi terävän näön ja terveet silmät.

Mikä on TearStable-teknologia?

TearStable on Acuvue Oasys Max -piilolinsseissä käytettävä teknologia, joka optimoi kosteuttavan aineen jakautumisen linssin läpi ja pinnalle. Tämä teknologia parantaa kyynelkalvon tasapainoa ja tarjoaa kaksinkertaisesti alhaisemman haihtumisnopeuden verrattuna mm. Dailies Total 1- ja MyDay-kertakäyttölinsseihin.

Mitä ominaisuuksia Acuvue Oasys Max 1-Day -piilolinssit tarjoavat?

Acuvue Oasys Max 1-Day vähentää valon hajontaa 20 %:lla, vähentää haloilmiöitä 30 %:lla ja vähentää valonsäteilyä tai "piikkejä", jotka näkyvät usein kirkkaiden valonlähteiden, kuten katulamppujen ja auton ajovalojen ympärillä, erityisesti pimeällä. Nämä ominaisuudet parantavat näöntarkkuutta erityisesti heikossa valaistuksessa.

Mitä hyötyjä Acuvue Oasys Max 1-Day -piilolinsseillä on?

Kliinisten kokeiden tulokset potilailla, jotka käyttivät Acuvue Oasys Max 1-Day -piilolinssejä, osoittivat seuraavia etuja:

 • 90 % raportoi koko päivän kestävästä mukavuudesta.
 • 86 % koki vähemmän digitaalisten laitten käytöstä johtuvaa silmien väsymistä.
 • Yli 90 % raportoi selkeästä näkemisestä digitaalisten laitteiden, kuten tietokoneiden ja älypuhelimien, käytön aikana.
 • Lähes 100 % raportoi selkeästä, luotettavasta näöstä eri tilanteissa ja ympäristöissä.

Mikä on OptiBlue Light Filter?

OptiBlue Light Filter on Acuvue Oasys Max -piilolinsseissä käytettävä teknologia, jonka ansiosta linssit suodattavat 60 % sinivalosta. Tämä on korkein suodatusprosentti alalla.

Mitä sinivalo on?

Sinivalo on korkeaenergistä näkyvää valoa, jota säteilee esimerkiksi digitaalisista näytöistä, LED-valoista ja auringosta. Jotkut piilolinssit, kuten Acuvue Oasys Max 1-Day, on suunniteltu suodattamaan sinivaloa, mikä voi auttaa vähentämään silmien rasitusta ja edistämään silmien hyvinvointia.

Voiko Acuvue Oasys Max 1-Day -piilolinsseillä korjata myös hajataittoa tai ikänäköä?

Acuvue Oasys Max 1-Day -kertakäyttölinsseillä voidaan korjata likinäköä –12.00 diopteriin asti ja kaukonäköä +8.00 diopteriin asti. Tällä hetkellä tästä tuoteperheestä ei löydy piilolinssejä hajataiton korjaamiseen, mutta ikänäön korjaamiseen on erikseen suunniteltu Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal -piilolinssit.

Lisätietoa: www.acuvue.fi

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla