PureVision 2 for Presbyopia – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta PureVision 2 for Presbyopia

PureVision 2 for Presbyopia: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen PureVision 2 for Presbyopia hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 32.49 € myyjältä Alensa.

Purevision 2 for Presbyopia: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Mukavat kuukausilinssit ikänäön korjaamiseen
 • Näe hyvin ruokalistat ja kirjat
 • Helppo ja miellyttävä käsittely
 • Hyväksytty 30 päivän jatkuvaan käyttöön
 • Erinomainen hapenläpäisevyys terveiden silmien ylläpitämiseksi

Monitehoinen kuukausilinssi, jolla näet hyvin kaikille etäisyyksille

Purevision 2 for Presbyopia on Bausch & Lombin valmistama monitehoinen kuukausilinssi, joka mahdollistaa selkeän näön kaikille etäisyyksille: lähelle, kauas ja välietäisyyksille.

Ikänäkö on 40 ikävuoden jälkeen ilmenevä tila, jossa tarkentaminen lähellä oleviin kohteisiin heikentyy. Lähinäön heikentyessä esimerkiksi viestien lukeminen puhelimesta, ruokalistan lukeminen ravintolassa ja kirjan lukeminen on vaikeaa. Purevision 2 for Presbyopia on moniteholinssi, joka on suunniteltu tarjoamaan selkeä ja terävä näkö kaikille etäisyyksille ikänäköisillä.

Purevision 2 for Presbyopia on yksi markkinoiden ohuimmista piilolinsseistä, jota on myös helppo käsitellä. Ohuen ja pyöristetyn reunan ansiosta nämä linssit istuvat hyvin silmään, mikä tekee niistä mukavat ja miellyttävät käyttää. Lisäksi linssit päästävät lävitseen runsaasti happea, mikä on olennaista silmien terveyden kannalta.

Näiden moniteholinssien 3-Zone Progressive Design takaa terävän näön kaikille etäisyyksille ja ComfortMoist-teknologia koko päivän kestävän mukavuuden.

Purevision 2 for Presbyopia -piilolinssit on hyväksytty 30 päivän jatkuvaan käyttöön. Keskustele optikkosi kanssa mahdollisuudesta käyttää piilolinssejä myös yön yli -käytössä.

Bausch & Lomb Purevision 2 for Presbyopia -moniteholinssejä voidaan käyttää 
päiväkäytössä tai optikon määräyksellä myös yön yli -käytössä jopa 30 peräkkäisenä päivänä.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Bausch & Lomb
Brändi PureVision
Linssityyppi asfäärinen monitehoinen kuukausi-/yötäpäivääpiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –10,00...+6,00 D
Kaarevuus (BC) 8,6 mm
Halkaisija (DIA) 14,0 mm
Lisävahvuus (ADD) Low (+0,75...+1,50 D), High +1,75...+2,50 D)
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali balafilcon A
Vesipitoisuus 36 %
Hapen läpäisevyys 130 Dk/t
Keskiosan paksuus 0,07 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Ei

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ovatko PureVision 2 for Presbyopia -piilolinssit hyvät?

PureVision 2 for Presbyopia -linssit on suunniteltu tarjoamaan korkeatasoista mukavuutta ja selkeyttä näkemiseen kaikille etäisyyksille, mikä tekee niitä hyvän vaihtoehdon presbyopiasta eli ikänäöstä kärsiville. Niiden 3-Zone Progressive Design auttaa tarkentamaan sekä lähelle että kauas, ja silikonihydrogeelimateriaali mahdollistaa hyvän hapen läpäisykyvyn.

Visiondirect.co.uk-sivustolla julkaistujen käyttäjäkokemusten perusteella PureVision 2 for Presbyopia -piilolinssejä pidetään yleisesti mukavina ja tehokkaina eri etäisyyksille tarkentaessa. Mukavuus ja näönlaaatu, erityisesti kauas ja välietäisyyksille katsottaessa, ovat saaneet kiitosta, mutta jotkut käyttäjistä ovat kokeneet haasteita erittäin lähelle tarkennettaessa.

Vaikka osa käyttäjistä suosii mieluummin kertakäyttölinssejä, monet pitävät PureVision 2 for Presbyopia -linssejä luotettavina, mukavina ja hyvin kosteuden säilyttävinä linsseinä myös pitkäaikaisessa käytössä.

Mitä eroa on PureVision 2 for Presbyopia- ja Purevision Multi-Focal -piilolinsseillä?

PureVision 2 for Presbyopia ja Purevision Multi-Focal ovat molemmat Bausch & Lombin valmistamia kuukausittain vaihdettavia piilolinssejä, jotka on suunniteltu presbyopian eli ikänäön korjaamiseen. Molemmat linssit on valmistettu samasta silikonihydrogeelimateriaalista (balafilcon A).

PureVision Multi-Focal -linssit tulivat markkinoille vuonna 2005, kun taas uudemmalla teknologialla varustetut PureVision 2 for Presbyopia -linssit esiteltiin vuonna 2011.

Vaikka monet näiden linssien teknisistä parametreista ovat samat, PureVision 2 for Presbyopia tarjoaa hieman ohuemman muotoilun (0,07 vs. 0,09 mm) sekä paremman hapenläpäisevyyden (130 vs. 112 Dk/t). Nämä ominaisuudet parantavat linssin käsittelyä ja tekevät niistä terveellisemmät silmille.

Onko PureVision 2 for Presbyopia sama kuin PureVision 2 HD for Presbyopia?

Kyllä, PureVision 2 for Presbyopia ja PureVision 2 HD for Presbyopia ovat sama linssi. Valmistaja Bausch & Lomb käytti alunperin HD-termiä markkinoinnissa kasvattaakseen tietoisuutta näiden linssien HD-optiikasta. Uusissa pakkauksissa ei enää käytetä merkintää "HD", mutta teknologia sisältyy edelleen PureVision-linsseihin.

Mitä "HD" tarkoittaa PureVision 2 HD for Presbyopia -linssien nimessä?

Useissa PureVision 2 -piilolinsseissä käytetty HD tarkoittaa "High Definition" eli teräväpiirto-optiikkaa, joka on suunniteltu vähentämään haloilmiötä ja häikäisyä. HD-optiikasta voi olla hyötyä esimerkiksi digitaalisia laitteita käytettäessä ja hämärissä olosuhteissa.

Voiko PureVision 2 for Presbyopia -linsseillä nukkua?

PureVision 2 for Presbyopia -piilolinssit voidaan hyväksyä 30 päivän käyttöön joko päiväkäyttöisinä tai jatkuvakäyttöisinä linsseinä, jolloin niitä voidaan käyttää myös nukkuessa. On tärkeää keskustella silmäterveyden ammattilaisen kanssa ennen piilolinssien käyttämistä yön yli.

Mitä lähilisä tarkoittaa piilolinsseissä?

Lähilisä (ADD) tarkoittaa monitehopiilolinssien lisävahvuutta eli lisättyä optista tehoa, joka auttaa käyttäjää näkemään selvemmin lähellä oleviin kohteisiin, esimerkiksi lukemisen aikana. PureVision 2 HD for Presbyopia on kaksi lähilisävaihtoehtoa, Low (+0,75...+1,50 D) ja High +1,75...+2,50 D). Lähilisän tarve määritellään silmälääkärin tai optikon näöntarkastuksessa.

Mikä on ComfortMoist-teknologia?

PureVision 2 for Presbyopia -linsseissä käytetty ComfortMoist-teknologia on suunniteltu parantamaan piilolinssien käyttömukavuutta erityisesti linssejä asetettaessa. Tämä saavutetaan ohuella linssin rakenteella ja pyöristetyllä reunalla. Lisäksi ComfortMoist tukee kosteuden säilymistä linssistä. Teknologia edistää piilolinssien mukavuutta ja joustavaa käyttöä.

Mikä on 3-Zone Progressive Design?

3-Zone Progressive Design on PureVision 2 for Presbyopia -piilolinsseissä käytettävä teknologia, joka on suunniteltu tarjoamaan selkä näkö kaikille etäisyyksille presbyopiaa eli ikänäköä korjaavissa linsseissä. Tämä suunnittelu jakaa linssin kolmeen alueeseen: yksi lähinäköä, toinen välietäisyyksiä ja kolmas kaukonäköä varten. Suunnittelun tavoitteena on mahdollistaa saumaton siirtyminen eri katseluetäisyyksien välillä ja tarjota miellyttävä käyttökokemus.

Mistä materiaalista PureVision 2 for Presbyopia -linssit on valmistettu?

PureVision 2 for Presbyopia -piilolinssit on valmistettu silikonihydrogeelimateriaalista, joka tunnetaan nimellä balafilcon A. Tämä materiaali tarjoaa korkean hapenläpäisykyvyn hyvän silmäterveyden ylläpitämiseksi.

Kuinka paljon PureVision 2 for Presbyopia -piilolinssit maksaa?

PureVision 2 for Presbyopia -linssien edullisin hinta on hintavertailussamme 59,69 €/6 linssiä, jolloin linssikohtaiseksi hinnaksi saadaan 9,95 €/linssi.

Olettaen, että tarvitset kuukausittain kaksi linssiä, näiden linssien kuukausittaiset kustannukset ovat 19,90 € ja vuosikustannukset 238,76 €.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.