Proclear multifocal – Piilolinssien hintavertailu

Proclear multifocal

Vertaa tuotteen Proclear multifocal hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Proclear multifocal hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 21.49 € myyjältä Alensa.

Proclear multifocal: Tärkeimmät ominaisuudet ja hyödyt

 • Monitehopiilolinssit ikänäöstä kärsiville - Näe hyvin ja terävästi kaikille etäisyyksille
 • Pitkäkestoista mukavuutta silmien kuivumisesta kärsiville
 • Balanced Progressive -teknologian avulla linssiin on luotu näkövirheesi mukaan räätälöityjä korjausalueita
 • PC-teknologia sitoo vettä linssiin ja luo sen ympärille vesikilven, joka pitää linssin puhtaana ja estää linssejä kuivumasta
 • Linssimateriaali vähentää silmien ärsytystä ehkäisemällä kerrostumien muodostumista
 • Laajan parametrivalikoiman ansiosta sopii useimmille

Koko päivän kestävää mukavuutta moniteholinssien käyttäjille

Monitehopiilolinssit ovat vallankumouksellinen ratkaisu ikänäön ja muiden näköongelmien korjaamiseen, ja CooperVisionin Proclear multifocal -piilolinssit vievät tämän kokemuksen uudelle tasolle.

Nämä linssit on suunniteltu tarjoamaan selkeän näön kaikille etäisyyksille: lähelle, kauas ja kaikkialle siltä väliltä. Proclear multifocal -linssit mahdollistavat saumattoman siirtymän eri näköalueiden välillä ilman, että näkemisen laatu kärsii.

Proclear multifocal -linssit on suunniteltu mukautumaan erilaisiin valaistusolosuhteisiin ja näkötarpeisiin, mikä tekee niistä ihanteelliset ikänäöstä kärsiville käyttäjille, jotka elävät dynaamista ja aktiivista elämää. Linssien Balanced Progressive -teknologia tarjoaa erinomaisen näönkorjauksen sekä kauas että lähelle, ylläpitäen samalla luonnollista samalla luonnollisen näön ilman vääristymiä.

Ratkaisu kuiville silmille ikänäön korjauksessa

Proclear multifocal -piilolinssien kehityksessä on hyödynnetty CooperVisionin patentoimaa PC-teknologiaa, joka jäljittelee ihmisen solujen luonnollisia ominaisuuksia. Tämä ainutlaatuinen ominaisuus auttaa linssien pysymään kosteina ja mukavina jopa 12 tuntia päivässä. PC-teknologian ansiosta linssi houkuttelee ja sitoo vettä itseensä, mikä vähentää linssien kuivumista ja parantaa käyttömukavuutta pitkäaikaisessa käytössä.

Nämä moniteholinssit on suunniteltu erityisesti pitkäaikaiseen käyttöön, tarjoten poikkeuksellista käyttömukavuutta koko päivän ajan. Linssien pehmeä materiaali ja joustavuus takaavat, että ne istuvat silmään täydellisesti, vähentäen ärsytystä ja epämukavuutta. Lisäksi Proclear multifocal -linssit on helpot puhdistaa ja huoltaa, mikä tekee niistä käytännöllisen valinnan jokapäiväiseen käyttöön.

Proclear multifocal -linsseissä käytetään PC-teknologiaa, jossa vesimolekyyleistä tulee ikään kuin osa linssiä ehkäisten niiden kuivumista luonnollisella tavalla. Proclear on markkinoiden ainoa piilolinssi, jolle Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA on hyväksynyt markkinointiväittämän "voi tarjota paremman mukavuuden piilolinssikäyttäjille, joilla esiintyy vähäistä epämukavuutta tai kuivumista piilolinssejä käytettäessä".

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Proclear
Linssityyppi progressiivinen kuukausipiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –8,00...+6,00 D
Kaarevuus 8,7 mm
Halkaisija 14,4 mm
Lisävahvuus +1.00, +1,50. +2.00, +2.50 D
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali omafilcon A
Vesipitoisuus 62 %
Hapen läpäisevyys 17 Dk/t
Keskipaksuus 0,16 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Ei
UV-suoja Ei

Proclear multifocal -monitehopiilolinssejä myydään 6 linssin pakkauksen lisäksi kuvassa näkyvässä 3 linssin 
pakkauksissa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten monitehopiilolinssit toimivat?

Monitehopiilolinssit, kuten monitehosilmälasitkin, on suunniteltu tarjoamaan apua presbyopiasta kärsiville ihmisille. Presbyopia eli ikänäkö on luonnollinen osa silmän ikääntymistä, jossa silmän kyky tarkentaa lähellä oleviin kohteisiin heikkenee. Monitehopiilolinsseissä on useita voimakkuusalueita, jotka mahdollistavat näkemisen selvästi eri etäisyyksille.

Monitehopiilolinsseissä on tyypillisesti kolme pääaluetta, jotka on suunniteltu eri näköetäisyyksille: lähelle, välietäisyyksille ja kauas. Lähinäköalue sijaitsee yleensä linssin alaosassa, kun taas kaukonäköalue on linssin yläosassa. Keskialue, joka on tarkoitettu keskietäisyyksille, kuten tietokoneen näytölle tai auton kojelaudalle katsomiseen, sijaitsee näiden kahden alueen välissä.

Monitehopiilolinssien käyttäjien on opittava sopeuttamaan katseensa eri alueisiin linssissä tarpeen mukaan. Tämä voi vaatia aluksi pientä totuttelua, mutta useimmat käyttäjät sopeutuvat nopeasti ja oppivat luonnollisesti kohdistamaan katseensa oikeaan osaan linssiä nähdäkseen selkeästi eri etäisyyksille.

Ovatko Proclear-piilolinssit hyvät?

Proclear-piilolinssit ovat saaneet hyvää palautetta monilta käyttäjiltä. Ne tunnetaan erityisesti siitä, että ne säilyttävät hyvin kosteutensa ja ovat mukavat pitää koko päivän ajan.

Lisäksi Proclear-linssit tarjoavat hyvän näöntarkkuuden ja sopivat erityisesti heille, jotka kärsivät kuivista silmistä tai tai jotka kokevat epämukavuutta perinteisten piilolinssien kanssa.

Kannattaa muistaa, että jokaisen silmät ovat erilaiset ja piilolinssien sopivuus on yksilöllistä.

Mitä eroa on Proclear multifocal- ja multifocal XR -linsseillä?

Molemmat ovat CooperVisionin valmistamat moniteholinssit, jotka on suunniteltu parantamaan näkökykyä potilailla, joilla on ikänäköä (presbyopia).

Proclear multifocal XR -mallissa "XR" tarkoittaa Extended Range, eli laajempi voimakkuusalue.

Siinä missä tavalliset Proclear multifocal - piilolinssit on saatavilla voimakkuusalueella –8,00...+6,00 D, Proclear multifocal XR on saatavilla voimakkuusalueella -20.00...+20.00 D.

XR-malli on selvästi kalliimpi johtuen linssin erikoistuneemmasta muotoilusta (n. 42,99 € vs 21.49 €).

Mitkä ovat Proclear multifocal -piilolinssien tärkeimmät ominaisuudet?

Proclear multifocal -piilolinssit on suunniteltu tarjoamaan selkeä näkö sekä kauas että lähelle. Nämä linssit hyödyntävät PC-teknologiaa, joka on suunniteltu pitämään linssit kosteina ja mukavina koko päivän ajan. Ne ovat joustavat ja mukavat linssit, mikä tekee niistä ihanteellisen vaihtoehdon pitkäaikaiseen käyttöön.

Mitä tarkoittaa lisävahvuudessa merkinnät D ja N?

Monitehopiilolinsseissä merkintä D tarkoittaa dominoivaa eli hallitsevaa silmää (engl. Dominant Eye) ja merkintä N ei-dominoivaa silmää (engl. Non-Dominant Eye). Tyypillisesti dominoiva silmä keskittyy kaukonäköön ja ei-dominoida auttaa lähinäön tehtävissä, kuten lukemisessa.

Onko Proclear multifocal kuukausilinssi?

Kyllä, Proclear multifocal on kuukausilinssi, mikä tarkoittaa, että voit käyttää samaa linssiparia jopa 30 päivän ajan, kunhan huolehdit niiden päivittäisestä puhdistuksesta ja asianmukaisesta säilytyksestä.

Jos etsit vaihtoehtoa, joka tarjoaa samat moniteho-ominaisuudet ilman päivittäisiä piilolinssien huoltorutiineja, tutustu Proclear 1 day multifocal -linsseihin.

Onko Proclear-piilolinssien valmistus lopetettu?

Ei ole. Vaikka Proclear on markkinoilla jo pitkään ollut brändi, suurin osa Proclear-linssimallistoista, mukaan lukien Proclear multifocal -linssit, ovat edelleen tuotannossa.

Tiettyjen mallien, kuten Proclear EP:n, valmistus on kuitenkin päätetty lopettaa osana CooperVisionin strategiaa keskittyä kehittämään uusia ja innovatiivisia piilolinssiteknologioita.

Miten Proclear multifocal -linssit toimivat?

Proclear multifocal -piilolinssit ovat suunniteltu parantamaan näöntarkkuutta ihmisillä, joilla on ikänäön eli presbyopian mukanaan tuomia vaikeuksia tarkentaa lähellä oleviin kohteisiin.

Ikänäön myötä silmän linssi menettää joustavuuttaan, minkä seurauksena aikuisille on vaikeuksia nähdä esimerkiksi pienellä painettuja tekstejä tai tehdä tarkkaa lähityötä ilman lukulaseja tai muita näkemisen apuvälineitä.

Proclear multifocal -linssit on suunniteltu tarjoamaan selkeä näkö niin kauas, välietäisyyksille kuin lähellekin, tarjoten saumattoman siirtymisen eri näköalueiden välillä ilman, että näönlaatu heikkenee.

Proclear multifocal -piilolinsseissä on eri optimoidut voimakkuudet eri näköalueille. Yleensä linssin keskiosa on optimoitu lähinäköön, kun taas linssin ulko-osat sisältävät voimakkuudet kauko- ja välietäisyyksille.

Mitä PC-teknologia tarkoittaa?

Proclear multifocal -linsseissä käytetty PC-teknologia tarkoittaa näissä linsseissä käytettyä ainutlaatuista materiaalia, joka on kehitetty tarjoamaan parempaa käyttömukavuutta ja pitämään linssit kosteina koko päivän ajan. PC-teknologia perustuu fosforyylikoliiniin (PC), joka on bioyhteensopiva molekyyli, mitä esiintyy luonnollisesti ihmisen solukalvoissa.

PC-teknologian keskeinen etu on sen kyky houkutella ja sitoa vettä linssin pintaan, mikä auttaa pitämään linssit kosteina ja vähentää kuivumisen tunnetta. Tämä on erityisen tärkeää piilolinssien pitkäaikaisessa käytössä, sillä kuivat silmät voivat aiheuttaa epämukavuutta ja heikentää näön laatua.

PC-teknologian ansiosta linssit pysyvät kosteampina, mikä voi parantaa käyttömukavuutta ja voi auttaa vähentämään silmien ärsytystä ja punoitusta, jotka ovat yleisiä ongelmia piilolinssien käyttäjien keskuudessa.

Mikä Balanced Progressive -teknologia on?

Balanced Progressive -teknologia on innovatiivinen suunnitteluperiaate, jota käytetään moniteholinsseissä, kuten Proclear multifocal -piilolinsseissä, tarjoamaan selkeä näkö eri etäisyyksille ihmisille, jotka kärsivät presbyopiasta eli ikänäöstä.

Tämä teknologia on suunniteltu vastaamaan presbyopian aiheuttamaan haasteeseen, joka tarkoittaa silmän kyvyttömyytä tarkentaa lähellä oleviin kohteisiin iän myötä.

Balanced Progressive -teknologia mahdollistaa käyttäjilleen saumattoman siirtymisen kauko-, väli- ja lähinäön välillä ilman näkökyvyn heikkenemistä.

Mistä Proclear multifocal -piilolinssejä voi ostaa?

Proclear multifocal -piilolinssejä voi ostaa optikkoliikkeistä tai optisen alan tuotteisiin erikoistuneista verkkokaupoista, kuten LensWay tai Shopping4net.

Paljonko Proclear multifocal -linssit maksaa?

Tarkasteltaessa Proclear multifocal -piilolinssien hintoja, voidaan hintavertailustamme nähdä, että edullisin hinta näillä linsseille on 49.00 €/6 linssiä. Tämä tekee yhden linssin hinnaksi 8,16 €.

Olettaen, että tarvitset näönkorjauksen molempiin silmiisi, Proclear multifocal -piilolinssien hinta on 16,33 € kuukaudessa ja noin 196 € vuodessa.

Onko Proclear multifocal kallis?

Jos vertaillaan Proclear multifocal -linssien hintoja muihin suosittuihin monitehopiilolinsseihin, voidaan huomata, että Proclear multifocal -linssien hinnat asettuvat keskikastiin verrattuna markkinoilla oleviin vaihtoehtoihin.

Vaikka Proclear multifocal -linssien hinta (tätä kirjoittaessa 49,00 €) per kuuden linssin paketti saattaa olla korkeampi kuin jotkin muut brändit, kuten Acuvue Oasys Multifocal, se on kuitenkin edullisempi kuin jotkin toiset premium-luokan moniteholinssit, kuten Biofinity multifocal ja Air Optix plus HydraGlyde Multifocal.

BrändiHinta alkaen/6 linssiä
Acuvue Oasys Multifocal33,06 €
Acuvue Oasys for Presbyopia39,99 €
Proclear multifocal49,00 €
Biofinity multifocal55,99 €
Air Optix plus HydgraGlyde Multifocal56,99 €
PureVision 2 for Presbyopia59,69 €

Hintaerot eri brändien ja mallien välillä voivat johtua monista tekijöistä, kuten käytetystä materiaalista, teknologiasta, mukavuudesta, käyttöiästä ja linssien erityisominaisuuksista.

Proclear multifocal -linsseissä käytetty PC-teknologia ja Balanced Progressive -suunnittelu ovat esimerkkejä ominaisuuksista, jotka voivat vaikuttaa niiden hintaan, tarjoten samalla erinomaista mukavuutta ja näönlaatua.

Kun harkitset moniteholinssejä, on tärkeää ottaa huomioon paitsi hinta myös linssien tarjoama hyöty ja arvo. Mukavuus, näkökyvyn laatu ja silmien terveys ovat olennaisia tekijöitä, jotka kannattaa ottaa huomioon päätöstä tehdessä.

Lisäksi on hyvä muistaa, että piilolinssien kustannuksissa voi olla eroja myyjien välillä, joten hintavertailu ja mahdollisten tarjousten etsiminen voi auttaa löytämään parhaan mahdollisen diilin.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla