Biofinity Energys hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Biofinity Energys
Kuva tuotteesta Biofinity Energys

Heräät aamulla. Tarkistat sähköpostin, Instagramin ja Snapchatin. Menet töihin ja luet lisää sähköposteja. Palavereja ja töitä. Harrastuksia. Snapchat ja Instagram. Viestittelyä kavereiden kanssa WhatsAppilla. Katsot elokuvan Netflixistä. Kuullostaako tutulta?

Biofinity Energys on CooperVisionin Biofinity-tuoteperheen uusin tulokas, jonka optinen rakenne ja materiaali on suunniteltu erityisesti paljon digitaalisia laitteita käyttäville. Näissä linsseissä on patentoitu Digital Zone -optiikka, joka tukee lähinäköä ilman kaukonäön kärsimistä sekä ehkäisee silmien väsymisestä johtuvaa silmien kuivumista. Teknologia tarjoaa helpotusta digitaalisia laitteita paljon käyttäville ja silmien rasitusoireet vähenevät.

Aquaform-teknologia sitoo linsseihin kosteutta ja pitää ne pehmeänä ja miellyttävänä käyttää. Luonnollinen kostuvuus voi vähentää kuivuuden tunnetta silloinkin, kun räpyttelet silmiä vähemmän, esimerkiksi näyttöä katsottaessa.

Näitä linssejä voidaan käyttää päiväkäytössä enintään kuukauden tai optikon määräyksellä yhtäjaksoisesti yötäpäivää-käytössä jopa 29 vuorokautta.

Oletko aiemmin käyttänyt Biofinity-linssejä? Voit siirtyä tähän Biofinity Energys -linsseihin ilman uutta sovitusta optikolla.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: kuukausilinssi/yötäpäivää-linssi. Vaihtoväli: 30 päivää. Pakkauskoko: 3 tai 6 linssiä/laatikko. Voimakkuus: -12.00...+8.00. Kaarevuus: 8,6. Halkaisija: 14,0. Materiaali: Comfilcon A. Nestepitoisuus: 48 %. Hapenläpäisykyky: 160 Dk/t (-3.00D). Käsittelyvärjätty.

Vertaa tuotteen Biofinity Energys hintoja

Alta löydät tuotteen Biofinity Energys hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 19.99 € myyjältä Alensa.

Tietoa hintavertailusta:

  • Sivuilla esitetyt hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Mikäli verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys.
  • Noudata piilolinssien käytössä aina silmäälääkärin tai optikon antamia ohjeita.
  • Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että uuteen merkkiin vaihtaminen vaatii aina piilolinssisovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Biofinity

Biofinity

Biofinity on CooperVisionin valmistama premium-kuukausilinssi, joka on suunniteltu tarjoamaan pitkäkestoista käyttömukavuutta ja erinomaisen näöntarkkuuden liki- ja kaukotaitteisille.

Biofinity-kuukausilinssien...

alk. 13.45 €
Vertaa hintoja
hello world!
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.