Biofinity Energys – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta Biofinity Energys

Biofinity Energys: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Biofinity Energys hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 19.99 € myyjältä Alensa.

Biofinity Energys: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Vähentää digitaalisten laitteiden käytön aiheuttamaa kuivien ja väsyneiden silmien tunnetta.
 • Aquaform-teknologia imee ja sitoo vettä linssiin silmien kuivuuden minimoimiseksi.
 • Korkean hapenläpäisevyyden ansiosta linssi päästää silmiin kaiken sarveiskalvon tarvitseman hapen pitäen silmät kirkkaampina, valkoisempina ja terveempinä.
 • Digital Zone Optics auttaa lievittämään silmien väsymyksen tunnetta.
 • Kuukausilinssit, joita voidaan käyttää päivittäin jopa 30 päivää tai yön yli jopa 6 yötä peräkkäin.

Piilolinssit, jotka on suunniteltu vähentämään kuivien ja väsyneiden silmien tunnetta

Heräät aamulla. Tarkistat sähköpostin, Instagramin ja Snapchatin. Menet töihin ja luet lisää sähköposteja. Palavereja ja töitä. Harrastuksia. Snapchat ja Instagram. Viestittelyä kavereiden kanssa WhatsAppilla. Katsot elokuvan Netflixistä. Kuulostaako tutulta?

Nykypäivän digitaalisten elämäntapojen vuoksi piilolinssien käyttäjien elämä ja silmät vaihtelevat jatkuvasti näytön ja muun maailman välillä. Yli 90 % aikuisista käyttää digitaalisia laitteita yli kaksi tuntia päivässä ja lähes 60 % käyttää niitä yli viisi tuntia päivässä.

CooperVisionin Biofinity Energys -piilolinssit ovat kuukausilinssit, jotka on suunniteltu vähentämään digitaalisten laitteiden käytön aiheuttamaa kuivien ja väsyneiden silmien tunnetta. Ne ovat suositun Biofinity-tuoteperheen uusin jäsen, jonka fokus on innovaatiossa ja mukavuudessa.

Jos käytät digitaalisia laitteita yli kaksi tuntia päivässä, sinua saattaa vaivata Computer Vision Syndrome, CVS, eli näyttöpääteoireyhtymä tai digitaalisten laitteiden käytöstä johtuva silmien väsyminen.

Biofinity Energys -piilolinssit ovat tammikuussa 2016 CooperVisionin lanseeraamat kuukausilinssit, jotka on suunniteltu erityisesti digitaalisten laitteiden käyttäjiä ajatellen. Työskenteletpä sitten tietokoneella tai käytät runsaasti älypuhelintasi, nämä piilolinssit voivat olla erinomainen vaihtoehto Biofinity- ja muille linsseille.

Paljon digitaalisia laitteita käyttävien rakastamat

Indianan yliopiston teettämän tutkimuksen mukaan yli 75 % digitaalisten laitteiden käyttäjistä kertoo heillä ilmenevän silmien väsymistä ja kuivumista vähintään kerran viikossa ja 35 % heistä kokee sitä vähintään kerran päivässä. Biofinity Energys -piilolinssien Digital Zone Optics on uraa uurtava linssirakenne sfääristen linssien käyttäjille. Sen ansiosta näissä linsseissä on useita asfäärisiä kaaria koko linssin optisella alueella. Digital Zone Optics vähentää akkommodatiivista rasitusta heikentämättä kuitenkaan kaukonäköä.

Tutkimusten mukaan 80 % digitaalisten laitteiden käyttäjistä oli jo viikon käytön jälkeen sitä mieltä, että Biofinity Energys -piilolinssit vähensivät silmien väsymistä.

Biofinity Energys -piilolinssit hyödyntävät myös Aquaform-teknologiaa, jonka ansiosta linssit imevät ja sitovat vettä linssimateriaaliin parempaa kostuvuutta varten. Tämän luonnollisen kostutuksen ansiosta silmät eivät tunnu yhtä kuivilta, vaikka viettäisit tuntikausia näytön äärellä. Lähityöskentelyssä silmien räpyttelytiheys laskee, mikä voi saada silmät väsymään, kuivumaan ja punoittamaan. Aquaform-teknologia parantaa kosteutusta ja ehkäisee silmien kuivumista.

Silmäsi pysyvät terveen valkoisina vain silloin, kun sarveiskalvo saa tarpeeksi happea. Hengittävästä silikonihydrogeelistä valmistetuilla Biofinity Energys -piilolinsseillä on erinomainen hapenläpäisykyky (160 Dk/t), minkä ansiosta ne päästävät lävitseen kaiken sarveiskalvosi tarvitseman hapen pitäen silmäsi terveenä, kirkkaina ja valkoisina.

Oletko aiemmin käyttänyt Biofinity-linssejä? Voit siirtyä Biofinity Energys -piilolinsseihin ilman uutta sovitusta optikolla!

Biofinity Energys -piilolinssit puuttuvat digitaalisten laitteiden aiheuttamaan silmien 
väsymiseen ja rasittumiseen innovatiivisten teknologioiden avulla.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Biofinity
Linssityyppi asfäärinen kuukausi-/yötäpäivääpiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –12,00...+8,00 D
Kaarevuus (BC) 8,6 mm
Halkaisija (DIA) 14,0 mm
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali comfilcon A
Vesipitoisuus 48 %
Hapen läpäisevyys 160 Dk/t
Keskiosan paksuus 0,08 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Ei

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä tekee Biofinity Energys -piilolinsseistä erilaiset verrattuna muihin markkinoilla oleviin piilolinsseihin?

Biofinity Energys on CooperVisionin valmistama piilolinssi, joka on suunniteltu taistelemaan digitaalista silmärasitusta vastaan. Se perustuu erittäin suorituskykyiseen Biofinity-linssiin. Linssi on valmistettu silikonihydrogeelimateriaalista, joka on perhmeiden piilolinssien joukossa innovatiivisin materiaali. CooperVision toi tämän linssin markkinoille 2016.

Nämä linssit on suunniteltu erityisesti heille, jotka käyttävät runsaasti digitaalisia laitteita, olipa kyseessä sitten tietokone, älypuhelin, tabletti tai televisio. Biofinity Energys -piilolinssit auttavat vähentämään pitkäaikaisesta digitaalisille näytöille altistumisesta johtuvaa silmärasitusta.

Alla olevalla videolla syvällisempi katsaus Biofinity Energys -piilolinsseihin:

Mitä eroa on Biofinity- ja Biofinity Energys -piilolinsseillä?

Biofinity- ja Biofinity Energys -linssit ovat identtiset kaikkien teknisten parametrien, kuten peruskaarevuuden, halkaisijan ja vesipitoisuuden, suhteen. Myös linssien materiaali on sama, comfilcon A -niminen silikonihydrogeeli.

Tärkein ero näiden linssien välillä on suunnittelussa. Biofinity Energys -piilolinssien Digital Zone Optics on suunniteltu vähentämään silmien rasitusta pitkäaikaisessa digitaalisten laitteiden käytössä. Tästä syystä Energys voi tarjota auttaa lievittämään silmien väsymyksen tunnetta, jolloin silmien on helpompi tarkentaa eri etäisyyksien välillä.

Biofinity Energys on noin 28 % kalliimpi kuin perinteiset Biofinity-piilolinssit.

Kenelle Biofinity Energys -linssit sopivat?

Biofinity Energys -piilolinssit on suunniteltu erityisesti ihmisille, jotka viettävät suuren osan päivästään näyttöpäätteiden ääressä, kuten toimistotyöntekijät, joiden työ edellyttää pitkäaikaista tietokoneen käyttöä.

Ne voivat olla erinomainen valinta myös esimerkiksi pelaajille, jotka voivat viettää tuntikausia näytön äärellä, ja lukemista harrastaville, jotka voivat kokea pitkäaikaisesta keskittymisestä pieniin teksteihin aiheutuvaa silmien rasitusta.

Biofinity Energys voi olla hyvä ratkaisu myös kuivista silmistä kärsiville niiden kostuttavien ominaisuuksiensa ansiosta.

Voiko Biofinity Energys -linsseillä korjata hajataittoa?

Ei, tällä hetkellä CooperVisionin Biofinity Energys -piilolinssit on saatavilla vain likinäköisyyden (myopia) ja kaukonäköisyyden (hyperopia) korjaamiseen.

Biofinity Energys -piilolinssien Digital Zone Optics -teknologia on suunniteltu vähentämään 
digitaalisten laitteiden käytöstä johtuvaa silmien väsymistä ja rasitusta.

Miten Digital Zone Optics -teknologia toimii?

Yli 90 % aikuisista käyttää digitaalisia laitteita yli kaksi tuntia päivässä. Pitkäaikainen tarkentaminen lähellä oleviin digitaalisiin laitteisiin rasittaa silmän akkommodatiivista järjestelmää. Digital Zone Optics on Biofinity Energys -piilolinsseissä käytettävä linssirakenne, joka on suunniteltu vähentämään akkommodatiivista stressiä.

Tämän rakenteen ansiosta linssin etupinnassa on useita asfäärisiä kaaria koko optisella alueella. Kaaret jakavat vahvuuden tasaisesti koko linssin alalle ja simuloivat siten suurempaa plusvoimakkuutta linssin keskellä.

Digital Zone Optics vähentää akkommodatiivista rasitusta heikentämättä kaukonäköä.

Voiko Biofinity Energys auttaa digitaaliseen silmärasitukseen?

Biofinity Energys -piilolinssit on suunniteltu erityisesti vastaamaan nykyaikaisen digitaalisen elämäntavan asettamiin haasteisiin, mukaan lukien digitaaliseen silmärasitukseen. Tämä tila ilmenee, kun silmät rasittuvat pitkäaikaisesta digitaalisten laitteiden, kuten tietokoneiden, älypuhelinten ja tablettien käytöstä. Sen oireita ovat muun muassa näön hämärtyminen, silmien kuivuminen, päänsärky ja niska- tai hartiasärky.

Digital Zone Optics -teknologia voi auttaa vähentämään silmien rasitusta ja parantamaan mukavuutta pitkäaikaisen digitaalisten laitteiden käytön aikana.

Mikä on Aquaform-teknologia?

Aquaform on useissa CooperVisionin valmistamissa Biofinity- ja Avaira-piilolinsseissä käytettävä piilolinssiteknologia, jonka ansiosta linssi imee ja sitoo vettä linssimateriaaliin parantaen näin kostutusta, vaikka räpyttelisit silmiäsi harvemmin.

Muun muassa Biofinity Energys -linsseissä käytettävän Aquaform-teknologian ansiosta saadaan luonnostaan hydrofiilinen linssi, jolla on optimaalinen modulus ja suuri hapenläpäisykyky.

Biofinity Energys -linssejä voidaan käyttää päiväkäytössä jopa 30 päivää tai optikon erillisellä määräyksellä myös 
nukkuessa jopa 6 yötä ja 7 päivää peräkkäin.

Kuinka pitkään Biofinity Energys -piilolinssejä voi käyttää?

Biofinity Energys -piilolinssit ovat kuukausilinssit, joita voidaan käyttää päiväkäytössä jopa 30 peräkkäisenä päivänä. Tämä tarkoittaa, että linssit poistetaan silmistä ennen nukkumaanmenoa, puhdistetaan huolellisesti ja säilötään yön yli desinfioivaan piilolinssinesteeseen.

Voiko Biofinity Energys -piilolinssejä käyttää nukkuessa?

Biofinity Energys -piilolinssit on hyväksytty yön yli -käyttöön jopa 6 yöksi ja 7 päiväksi yhtäjaksoisesti. On kuitenkin tärkeää ensin keskustella yön yli -käytöstä näiden linssien kanssa silmäterveyden asiantuntijan kanssa välttääksesi silmäkomplikaatiot.

Useimmat asiantuntijat suosittelevat käyttämään uusia piilolinssejä aluksi vain päiväkäytössä, ja poistamaan linssit silmistä vähintään kaksi tuntia ennen nukkumaanmenoa, jotta silmät saavat aikaa levätä.

Mistä Biofinity Energys -piilolinssejä voi ostaa?

Biofinity Energys -linssejä voi ostaa optikkoliikkeistä, kuten Silmäasema, Specsavers tai Nissen, sekä lukuisista optisen alan verkkokaupoista, jotka myyvät piilolinssejä.

Paljonko Biofinity Energys -piilolinssit maksaa?

Edullisin hinta näille piilolinsseille on hintavertailumme mukaan hetkellä 19,99 €/3 linssiä tai 36,79 €/6 linssiä eli 6,13–6,66 €/linssi. Linssikohtaiselta hinnaltaan se on noin 26–32 % kalliimpi kuin alkuperäinen Biofinity.

Olettaen, että tarvitset näönkorjauksen molempiin silmiisi, Biofinity Energys -linssien päiväkohtaiset kustannukset ovat 0,41–0,44 €/päivä, kuukausikustannukset 12,26–13,33 €/kk ja vuosikustannukset 147,16–159,92 €.

Ovatko Biofinity Energys -linssit kalliit?

Verrattaessa Biofinity Energys -piilolinssien hintoja muihin kuukausilinsseihin, joita voidaan optikon määräyksellä käyttää myös yön yli, huomataan, että ne sijoittuvat hintahaarukan yläpäähän:

Tuote Pakkaus (kpl) Hinta (€)
Biofinity 6 26,17
Air Optix Aqua 6 28,42
Air Optix Plus Hydraglyde 6 29,90
Biofinity Energys 6 36,79

Ovatko Biofinity Energys -piilolinssit sen arvoiset?

Valmistajan mukaan Biofinity Energys -piilolinssien korkeampi hinta johtuu niiden ainutlaatuisista ominaisuuksista ja teknologioista, jotka on suunniteltu erityisesti digitaalisen elämäntavan vaatimuksiin. Biofinity Energys -linssit hyödyntävät muun muassa Digital Zone Optics- ja Aquaform-teknologioita, jotka on kehitetty helpottamaan silmien rasitusta digitaalisia laitteita käytettäessä sekä pitämään linssit kosteina ja mukavina koko päivän.

Biofinity Energys -piilolinssejä harkittaessa on tärkeää ottaa huomioon käyttäjän henkilökohtaiset tarpeet ja elämäntavat. Jos vietät paljon aikaa tietokoneen tai muiden näyttöjen äärellä ja koet silmien väsymistä tai rasitusta, Biofinity Energys -linssien ominaisuudet voivat tarjota merkittävää helpotusta ja parantaa käyttömukavuutta.

Lopullinen päätös riippuu jokaisen yksilöllisistä kokemuksista ja tarpeista. Joillekin lisämukavuus ja silmien rasituksen lieventyminen voivat perustella korkeamman hinnan, kun taas toiset saattavat kokea edullisemmat kuukausilinssit riittäviksi.

Mitkä Biofinity-piilolinssit ovat parhaat kuiville silmille?

Biofinity Energys tarjoaa saman kostuvuuden kuin muutkin Biofinity-piilolinssit, mukaan lukien hajataittoisuuden korjaamiseen suunniteltuBiofinity toric ja ikänäön korjaamiseen suunniteltu Biofinity multifocal, mutta toisin kuin nämä linssit, Energys huomioi myös esiintuomat haasteet, kuten silmien räpyttelyn vähentymisestä johtuva silmien kuivuminen.

Tästä syystä Biofinity Energys voi olla erinomainen vaihtoehto pitkiä aikoja digitaalisilla laitteilla oleville henkilöille, jotka kärsivät kuivasilmäisyydestä piilolinssien käytön aikana.

Kummat ovat paremmat: Biofinity Energys vai Acuvue Oasys?

Johnson & Johnsonin Acuvue Oasys- ja CooperVisionin Biofinity Energys- ovat molemmat uuden sukupolven silikonihydrogeelistä valmistetut korkealuokkaiset ja hengittävät kuukausilinssit, jotka on suunniteltu liki- ja kaukonäköisyyden korjaamiseen.

Tärkein ero näiden kahden linssin välillä on vaihtoväli: Biofinity Energys on kuukausilinssi, mikä tarkoittaa, että ne on vaihdettava uusiin 30 päivän käytön jälkeen, kun taas Acuvue Oasys on viikkolinssi, jolloin ne vaihdetaan uusiin 7–14 päivän käytön jälkeen.

Biofinity Energys -piilolinsseillä on korkeampi vesipitoisuus ja hapenläpäisevyys, mikä voi tehdä niistä paremman vaihtoehdon etenkin runsaasti digitaalisia laitteita käyttäville.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Biofinity XR
alk. 27.67 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.