Biofinity Energys hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Biofinity Energys
Kuva tuotteesta Biofinity Energys

Heräät aamulla. Tarkistat sähköpostin, Instagramin ja Snapchatin. Menet töihin ja luet lisää sähköposteja. Palavereja ja töitä. Harrastuksia. Snapchat ja Instagram. Viestittelyä kavereiden kanssa WhatsAppilla. Katsot elokuvan Netflixistä. Kuullostaako tutulta?

Biofinity Energys on CooperVisionin Biofinity-tuoteperheen uusin tulokas, jonka optinen rakenne ja materiaali on suunniteltu erityisesti paljon digitaalisia laitteita käyttäville. Näissä linsseissä on patentoitu Digital Zone -optiikka, joka tukee lähinäköä ilman kaukonäön kärsimistä sekä ehkäisee silmien väsymisestä johtuvaa silmien kuivumista. Teknologia tarjoaa helpotusta digitaalisia laitteita paljon käyttäville ja silmien rasitusoireet vähenevät.

Aquaform-teknologia sitoo linsseihin kosteutta ja pitää ne pehmeänä ja miellyttävänä käyttää. Luonnollinen kostuvuus voi vähentää kuivuuden tunnetta silloinkin, kun räpyttelet silmiä vähemmän, esimerkiksi näyttöä katsottaessa.

Näitä linssejä voidaan käyttää päiväkäytössä enintään kuukauden tai optikon määräyksellä yhtäjaksoisesti yötäpäivää-käytössä jopa 29 vuorokautta.

Oletko aiemmin käyttänyt Biofinity-linssejä? Voit siirtyä tähän Biofinity Energys -linsseihin ilman uutta sovitusta optikolla.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: kuukausilinssi/yötäpäivää-linssi. Vaihtoväli: 30 päivää. Pakkauskoko: 3 tai 6 linssiä/laatikko. Voimakkuus: -12.00...+8.00. Kaarevuus: 8,6. Halkaisija: 14,0. Materiaali: Comfilcon A. Nestepitoisuus: 48 %. Hapenläpäisykyky: 160 Dk/t (-3.00D). Käsittelyvärjätty.

Vertaa tuotteen Biofinity Energys hintoja

Alta löydät tuotteen Biofinity Energys hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 19.99 € myyjältä Alensa.

 

Tietoa hintavertailusta

  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Se on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
imp?type(inv)g(13299503)a(1632657) imp?type(inv)g(24442830)a(1632657) imp?type(inv)g(22678404)a(1632657)

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Biofinity

Biofinity

Biofinity on CooperVisionin valmistama premium-kuukausilinssi, joka on suunniteltu tarjoamaan pitkäkestoista käyttömukavuutta ja erinomaisen näöntarkkuuden liki- ja kaukotaitteisille.

Biofinity-kuukausilinssien...

alk. 17.99 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.