Biofinity Energys – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta Biofinity Energys

Biofinity Energys: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Biofinity Energys hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 19.99 € myyjältä Alensa.

Biofinity Energys: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Vähentää digitaalisten laitteiden käytön aiheuttamaa kuivien ja väsyneiden silmien tunnetta.
 • Aquaform-teknologia imee ja sitoo vettä linssiin silmien kuivuuden minimoimiseksi.
 • Korkean hapenläpäisevyyden ansiosta linssi päästää silmiin kaiken sarveiskalvon tarvitseman hapen pitäen silmät kirkkaampina, valkoisempina ja terveempinä.
 • Digital Zone Optics auttaa lievittämään silmien väsymyksen tunnetta.
 • Kuukausilinssit, joita voidaan käyttää yön yli jopa 6 yötä peräkkäin.

Piilolinssit, jotka on suunniteltu vähentämään kuivien ja väsyneiden silmien tunnetta

Heräät aamulla. Tarkistat sähköpostin, Instagramin ja Snapchatin. Menet töihin ja luet lisää sähköposteja. Palavereja ja töitä. Harrastuksia. Snapchat ja Instagram. Viestittelyä kavereiden kanssa WhatsAppilla. Katsot elokuvan Netflixistä. Kuulostaako tutulta?

Nykypäivän digitaalisten elämäntapojen vuoksi piilolinssien käyttäjien elämä ja silmät vaihtelevat jatkuvasti näytön ja muun maailman välillä. Yli 90 % aikuisista käyttää digitaalisia laitteita yli kaksi tuntia päivässä ja lähes 60 % käyttää niitä yli viisi tuntia päivässä.

CooperVisionin Biofinity Energys -piilolinssit ovat kuukausilinssit, jotka on suunniteltu vähentämään digitaalisten laitteiden käytön aiheuttamaa kuivien ja väsyneiden silmien tunnetta. Ne ovat suositun Biofinity-tuoteperheen uusin jäsen, jonka fokus on innovaatiossa ja mukavuudessa.

Jos käytät digitaalisia laitteita yli kaksi tuntia päivässä, sinua saattaa vaivata Computer Vision Syndrome, CVS, eli näyttöpääteoireyhtymä tai digitaalisten laitteiden käytöstä johtuva silmien väsyminen.

Biofinity Energys -piilolinssit ovat tammikuussa 2016 CooperVisionin lanseeraamat kuukausilinssit, jotka on suunniteltu erityisesti digitaalisten laitteiden käyttäjiä ajatellen. Työskenteletpä sitten tietokoneella tai käytät runsaasti älypuhelintasi, nämä piilolinssit voivat olla erinomainen vaihtoehto Biofinity- ja muille linsseille.

Ominaisuudet, joita tulet rakastamaan

Indianan yliopiston teettämän tutkimuksen mukaan yli 75 % digitaalisten laitteiden käyttäjistä kertoo heillä ilmenevän silmien väsymistä ja kuivumista vähintään kerran viikossa ja 35 % heistä kokee sitä vähintään kerran päivässä. Biofinity Energys -piilolinssien Digital Zone Optics on uraa uurtava linssirakenne sfääristen linssien käyttäjille. Sen ansiosta näissä linsseissä on useita asfäärisiä kaaria koko linssin optisella alueella. Digital Zone Optics vähentää akkommodatiivista rasitusta heikentämättä kuitenkaan kaukonäköä.

Tutkimusten mukaan 80 % digitaalisten laitteiden käyttäjistä oli jo viikon käytön jälkeen sitä mieltä, että Biofinity Energys -piilolinssit vähensivät silmien väsymistä.

Biofinity Energys -piilolinssit hyödyntävät myös Aquaform-teknologiaa, jonka ansiosta linssit imevät ja sitovat vettä linssimateriaaliin parempaa kostuvuutta varten. Tämän luonnollisen kostutuksen ansiosta silmät eivät tunnu yhtä kuivilta, vaikka viettäisit tuntikausia näytön äärellä. Lähityöskentelyssä silmien räpyttelytiheys laskee, mikä voi saada silmät väsymään, kuivumaan ja punoittamaan. Aquaform-teknologia parantaa kosteutusta ja ehkäisee silmien kuivumista.

Silmäsi pysyvät terveen valkoisina vain silloin, kun sarveiskalvo saa tarpeeksi happea. Hengittävästä silikonihydrogeelistä valmistetuilla Biofinity Energys -piilolinsseillä on erinomainen hapenläpäisykyky (160 Dk/t), minkä ansiosta ne päästävät lävitseen kaiken sarveiskalvosi tarvitseman hapen pitäen silmäsi terveenä, kirkkaina ja valkoisina.

Oletko aiemmin käyttänyt Biofinity-linssejä? Voit siirtyä Biofinity Energys -piilolinsseihin ilman uutta sovitusta optikolla!

Biofinity Energys -piilolinssit puuttuvat digitaalisten laitteiden aiheuttamaan silmien 
väsymiseen ja rasittumiseen innovatiivisten teknologioiden avulla.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Biofinity
Linssityyppi asfäärinen kuukausipiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –12,00...+8,00 D
Kaarevuus 8,6 mm
Halkaisija 14,0 mm
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali comfilcon A
Vesipitoisuus 48 %
Hapen läpäisevyys 160 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Ei

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä Biofinity Energys tarkoittaa?

Biofinity Energys ovat CooperVisionin valmistamat piilolinssit, jotka taistelevat digitaalista silmien rasitusta vastaan. Biofinity on erittäin suorituskykyinen silikonihydrogeelistä valmistettu piilolinssi ja pehmeiden piilolinssien joukossa innovatiivisin materiaali.

Minkälaiset piilolinssit Biofinity Energys ovat?

Biofinity Energys -piilolinssit on suunniteltu erityisesti heille, jotka käyttävät runsaasti digitaalisia laitteita, olipa kyseessä sitten tietokone, älypuhelin, tabletti tai televisio. Nämä linssit auttavat vähentämään pitkäaikaisesta altistumisesta digitaalisille näytöille johtuvaa silmien rasittumista.

Ovatko Biofinity- ja Biofinity Energys- samat linssit?

Suurin ero Biofinity- ja Biofinity Energys -piilolinssien välillä on linssien suunnittelussa. Digital Zone Optics, jonka ansiosta linssissä on useita asfäärisiä kaaria koko optisella alueella, on saatavilla vain Biofinity Energys -linsseissä.

Digital Zone Optics -teknologia on suunniteltu vähentämään digitaalisten laitteiden käytöstä johtuvaa silmien rasitusta, joten Biofinity Energys on hyvä valinta toimistotyöntekijöille.

Biofinity Energys -piilolinssien Digital Zone Optics -teknologia on suunniteltu vähentämään 
digitaalisten laitteiden käytöstä johtuvaa silmien väsymistä ja rasitusta.

Kuinka pitkään Biofinity Energys -piilolinssejä voi käyttää?

Biofinity Energys -piilolinssit ovat kuukausilinssit, joita voidaan käyttää päiväkäytössä jopa 30 päivää peräkkäin. Tämä tarkoittaa, että linssit poistetaan silmistä ennen nukkumaanmenoa, puhdistetaan huolellisesti ja säilötään yön yli desinfioivaan piilolinssinesteeseen.

Voiko Biofinity Energys -piilolinssejä käyttää nukkuessa?

Biofinity Energys -piilolinssit on hyväksytty yön yli -käyttöön jopa 6 yöksi ja 7 päiväksi yhtäjaksoisesti. On kuitenkin tärkeää ensin keskustella yön yli -käytöstä näiden linssien kanssa silmäterveyden asiantuntijan kanssa välttääksesi silmäkomplikaatiot.

Useimmat asiantuntijat suosittelevat käyttämään uusia piilolinssejä aluksi vain päiväkäytössä, ja poistamaan linssit silmistä vähintään kaksi tuntia ennen nukkumaanmenoa, jotta silmät saavat aikaa levätä.

Mitkä Biofinity-linssit ovat parhaat kuiville silmille?

Biofinity Energys tarjoaa saman kostuvuuden kuin muutkin Biofinity-piilolinssit, mukaan lukien Biofinity toric ja Biofinity multifocal, mutta Energys-linssit huomioivat myös ruutuajan esiintuomat haasteet, kuten silmien räpyttelyn vähentymisestä johtuvan silmien kuivumisen.

Kummat ovat paremmat: Biofinity Energys vai Acuvue Oasys?

Johnson & Johnsonin Acuvue Oasys- ja CooperVisionin Biofinity Energys- ovat molemmat uuden sukupolven valmistettuja korkealuokkaisia ja hengittäviä silikonihydrogeelipiilolinssejä, jotka on suunniteltu liki- ja kaukonäköisyyden korjaamiseen.

Tärkein ero näiden kahden linssin välillä on vaihtoväli: Biofinity Energys on kuukausilinssi, mikä tarkoittaa, että ne on vaihdettava uusiin 30 päivän käytön jälkeen, kun taas Acuvue Oasys on viikkolinssi, mikä tarkoittaa, että ne on vaihdettava uusiin 7–14 päivän käytön jälkeen.

Biofinity Energys -piilolinsseillä on korkeampi vesipitoisuus ja hapenläpäisevyys, mikä voi tehdä niistä paremman vaihtoehdon etenkin runsaasti digitaalisia laitteita käyttäville.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat sivulla esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla laillistetun silmäterveyden asiantuntijan määräämä, voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
 • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Biofinity XR
alk. 27.99 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi ❤️