Adore Dare hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Adore Dare
Kuva tuotteesta Adore Dare

Löydä edullisin hinta tuotteelle Adore Dare

Alta löydät tuotteen Adore Dare hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 24.98 € myyjältä LensWay.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Alennuskoodi
LensWay ADORE Dare  € Piilari
Lenson ADORE Dare  €

Adore Dare on Eyemed Technologiesin valmistama värillinen kuukausilinssi, joka on tarkoitettu korostamaan silmien omaa väriä ja antamaan silmiä suurentavan vaikutuksen. Linssit on saatavilla sekä näönkorjauksella että ilman. Linssissä on korostettu rengas iiriksen ympärillä, joka luo silmille vangitsevan katseen.

Saatavilla 7 eri värinä: harmaa, vihreä, keltainen, sininen, aqua, pähkinänruskea ja violetti (lopputulos riippuu silmien luonnollisesta väristä).

Huomaathan, että myös vahvuudettomat linssit on sovitettava optikolla ennen käyttöä!

Valmistaja: Eyemed Technologies. Pakkauskoko: 2 linssiä/pkt. Vaihtoväli: 3 kuukautta. Voimakkuus: -6.00...0.00 D. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.0. Materiaali: HEMA. Nestepitoituus: 45 %.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskorissa.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Resepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Adore Bi-tone

Adore Bi-tone

Adoren Bi-tone -värilliset piilolinssit ovat erottuvat kosmeettiset linssit, jotka on valmistettu taiteellisella silmällä. Ne ovat suunniteltu heille, jotka haluavat muuttaa upeasti silmiensä väriä...

alk. 24.98 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.