Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism: hintavertailu

Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism

Vertaa tuotteen Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 22.48 € myyjältä Piilolinssimaailma.

Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism: Ominaisuudet ja edut

 • Uudelleenkäytettävät, hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset tooriset piilolinssit
 • Tarjoaa selkeän ja yhtenäisen näön myös hajataitteisille potilaille
 • Precision Balance 8|4 -muotoilu pitää linssit vakaina ja auttaa sinua näkemään selkeästi
 • Ainutlaatuinen SmartShield-teknologia suojaa linssejä ärsyttäviltä kerrostumilta
 • HydraGlyde Moisture Matrix houkuttelee vettä säilyttääkseen linssin pintakosteuden
 • Helposti muistettava kuukauden vaihtoväli

Tuotekuvaus

Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism -piilolinssit tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän teknologioita, jotka tukevat pitkäkestoista linssin kosteutta ja mukavuutta. Nämä astigmatismin eli hajataitteisuuden korjaamiseen erityisesti suunnitellut piilolinssit tarjoavat sinulle miellyttävän käyttökokemuksen.

Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism on kuukausipiilolinssi, jotka on suunniteltu hajataiton korjaamiseen. Hajataitto on yleinen tila, joka aiheuttaa näön hämärtymistä. Näitä piilolinssejä voidaan käyttää päiväkäytössä joka päivä jopa 30 päivän ajan, tai optikon suosituksella enintään 6 yötä ja 7 päivää peräkkäin, jonka jälkeen linssin on vaihdettava uusiin.

Nämä piilolinssit hyödyntävät kahta Alconin edistyksellistä teknologiaa: SmartShield ja HydraGlyde Moisture Matrix. SmartShield-teknologian avulla linssin pinnalle luodaan erittäin ohut suojakerros, joka suojaa linssiä proteeini- ja lipidikerrostumilta. HydraClear Moisture Matrix puolestaan houkuttelee kosteutta ja ylläpitää sitä, jotta linssit pysyvät kosteutettuina koko päiävän.

Hajataiton korjaamiseen tarkoitetuissa toorisissa piilolinsseissä on tärkeää, että linssi pysyy jatkuvasti oikeassa asennossa, eikä pyöri silmässä liikaa. Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism -piilolinssien Precision Balance 8|4 -linssirakenne on suunniteltu toiminaan yhdessä silmän luonnollisen räpyttelymekanismin kanssa pitääkseen linssit vakaina ja tarjotakseen tasaisen näöntarkkuuden.

Lisäksi, nämä linssit on valmistettu erittäin hengittävästä silikonihydrogeelimateriaalista (lotrafilcon B), joka päästää happea jatkuvasti virtaamaan linssin läpi, jolloin silmät pysyvät valkoisina ja terveinä.

Tooriset Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism 
-piilolinssit tarjoavat selkeän ja tasaisen näön myös hajataitosta kärsiville henkilöille.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi Air Optix
Linssityyppi toorinen kuukausipiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –10.00...+6.00 D
Kaarevuus 8,7 mm
Halkaisija 14,5 mm
Sylinteri -0.75, -1.25, -1.75, -2.25 D
Akseli 10°-180° (10° välein)
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali lotrafilcon A
Nestepitoisuus 33 %
Hapen läpäisevyys 108 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Ei

Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism -piilolinsseissä 
käytetään SmartShield- ja Precision Balance -teknologioita, jotka suojaavat linssejä epäpuhtauksilta ja parantavat vakautta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism -piilolinsseistä

Mitkä Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism -piilolinssit ovat?

Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism on Alconin valmistamat pehmeät kuukausipiilolinssit, jotka korjaavat hajataitteisuutta tarjoten samalla yhtenäisen ja vakaan näön. Lisäksi ne tarjoavat pitkäkestoista mukavuutta jopa 30 päiväksi. Jos kärsit hajataitosta, keskustele optikkosi kanssa Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism -piilolinsseistä, joissa käytetään ainutlaatuista SmartShield-teknologiaa.

Korjaavatko Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism -piilolinssit myös liki- ja kaukotaitteisuutta?

Kyllä. Toorisissa piilolinsseissä on kaksi taittovirhekorjausta: hajataitteisuus, sekä liki- tai kaukotaitteisuus. Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism -piilolinsseillä voidaan korjata kaukonäköä –10.00 diopteriin asti ja likinäköä +6,00 diopteriin asti.

Samaan Alconin tuoteperheeseen kuuluu pelkästään liki- tai kaukotaitteisuutta korjaavat Air Optix Plus HydraGlyde -piilolinssit sekä ikänäköä korjaavat Air Optix plus HydraGlyde Multifocal -piilolinssit.

Miten Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism -piilolinssit pysyvät paikoillaan?

Hajataittoon tarkoitetut piilolinssit pyörivät joskus silmää räpäytettäessä, mikä voi aiheuttaa näön hetkellistä hämärtymistä. Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism -linsseissä on Alconin patentoitu Precision Balance 8|4 -linssirakenne, joka pitää piilolinssit paikoillaan ja auttaa sinua näkemään selvästi.

Kuinka kauan voin käyttää Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism -piilolinssejä.

Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism on kuukausilinssi, joten voit käyttää näitä linssejä päiväkäytössä jopa 30 päivää. Optikon määräyksellä näitä linssejä voi käyttää satunnaisesti yön yli käytössä eli myös nukkuessa maksimissaan 6 yötä ja 7 päivääyhtäjaksoisesti. Huomaathan, että vakavien silmäongelmien riski on huomattavasti suurempi käytettäessä piilolinssejä yön yli.

Onko Air Optix plus HydraGlyde parempi kuin Air Optix Aqua?

Air Optix Aqua ja uudempi Air Optix plus HydraGlyde ovat molemmat Alconin valmistamia korkean suorituskyvyn silikonihydrogeelipiilolinssejä. Vaikka linssien materiaali ja jotkin parametrit ovat samat, Air Optix plus HydraGlyde on saatavilla laajemmalla valikoimalla voimakkuuksia. Lisäksi se sisältää HydraClear-teknologian, joka lupaa pidempään kestävää kosteutusta ja parempaa bakteeri- ja likakerrostumien torjuntaa.

Jos olet käyttänyt aiemmin Air Optix Aqua -piilolinssejä, keskustele optikkosi kanssa voisitko kokeilla Air Optix plus HydraGlyde -piilolinssejä. Hintaluokaltaan nämä kaksi piilolinssiä ovat lähellä toisiaan.

Mikä piilolinssineste sopii Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism -linsseille?

Valmistaja Alcon suosittelee näiden linssien kanssa käytettäväksi monikäyttöistä Opti-Free Puremoist -piilolinssinestettä.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla