Dailies-piilolinssit edullisesti netistä

Dailies-tuoteperheeseen sisältyy kertakäyttölinssit liki-, kauko- ja hajataiton sekä ikänäön korjaamiseen.

Dailies on Alconin valmistama piilolinssien tuoteperhe, joka sisältää kertakäyttöpiilolinssejä erilaisiin elämäntyyleihin ja näönkorjaustarpeisiin. Dailies-piilolinssit on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta koko päivän ajaksi.

Dailies-tuoteperhe sisältää piilolinssejä likitaitteisuuden (myopia), kaukotaitteisuuden (hyperopia), hajataitteisuuden (astigmatismi) sekä ikänäön (presbyopia) korjaamiseen, sekä silmien värin korostamiseen tai vaihtamiseen kokonaan toiseksi.

Tunnetuimpia Dailies-piilolinssejä ovat Dailies AquaComfort Plus- ja Dailies Total1 -linssit.

Dailies-piilolinssien hintavertailu

Löydä oikeat Alcon Dailies-piilolinssit tutustumalla tuotesivuihin ja säästä rahaa vertailemalla Dailies-linssien hintoja useilla online-myyjillä.

DAILIES TOTAL1
alk. 28.69 €
Vertaa hintoja
Focus Dailies
alk. 16.69 €
Vertaa hintoja

Dailies-tuoteperheen piilolinssit

Dailies-brändin piilolinssit kattavat linssit liki-, kauko- ja hajataitteisuuden sekä ikänäön korjaamiseen.

Dailies-kertakäyttölinssit liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen:

Dailies-kertakäyttölinssit hajataitteisuuden korjaamiseen:

Dailies-kertakäyttölinssit ikänäköisyyden korjaamiseen:

Monien Dailies-piilolinssien valmistus on jo lopetettu, mukaan lukien Focus Dailies All Day Comfort ja Focus Dailies All Day Comfort Toric.

Dailies-piilolinssien kehityskulkua

CIBA Vision (myöh. Novartis) julkaisi Focus Dailies -kertakäyttölinssit vuonna 1996. Vuonna 2011 markkinoille tulivat ensimmäiset vesigradienttiteknologiaa hyödyntävät Dailies Total1 -piilolinssit.

Samana vuonna Alcon ja CIBA Vision yhdistivät voimansa tullakseen maailman johtavaksi silmähuollon toimijaksi.

Vuonna 2016 lanseerattiin Dailies Total1 Multifocal – ensimmäiset ikänäön eli presbyopian korjaamiseen tarkoitetut vesigradienttipiilolinssit.

Alconista

Alcon on maailman johtava näönhoitoalan asiantuntija, ja se on omistautunut auttamaan ihmisiä näkemään loistavasti.

Yli 75 vuoden perintönsä ansiosta Alcon on maailman suurin silmänhoitolaitteiden valmistaja, ja sillä on toisiaan täydentävät liiketoiminta-alueet kirurgisessa hoidossa ja näönhuoltotuotteissa. Todellisena globaalina yrityksenä Alcon toimii 60 maassa ja palvelee potilaita yli 140 maassa.

Joka vuosi se sijoittaa huomattavan summan muun muassa Dailies-linssien tutkimukseen ja kehitykseen vastatakseen asiakkaiden ja potilaiden asettamiin näkövaatimuksiin.

Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.