Dailies-piilolinssit edullisesti netistä

Dailies-tuoteperheeseen sisältyy kertakäyttölinssit liki-, kauko- ja hajataiton sekä ikänäön korjaamiseen.

Dailies on Alconin valmistama piilolinssien tuoteperhe, joka sisältää kertakäyttö- ja kuukausipiilolinssejä erilaisiin elämäntyyleihin ja näönkorjaustarpeisiin. Dailies-piilolinssit on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta koko päivän ajaksi.

Dailies-tuoteperhe sisältää piilolinssejä likitaitteisuuden (myopia), kaukotaitteisuuden (hyperopia), hajataitteisuuden (astigmatismi) sekä ikänäön (presbyopia) korjaamiseen, sekä silmien värin korostamiseen tai vaihtamiseen kokonaan toiseksi.

Tunnetuimpia Dailies-piilolinssejä ovat AquaComfort Plus- ja Total1 -kertakäyttölinssit.

Dailies-piilolinssien hintavertailu

Löydä oikeat Alcon Dailies-piilolinssit tutustumalla tuotesivuihin ja säästä rahaa vertailemalla Dailies-linssien hintoja useilla online-myyjillä.

DAILIES TOTAL1
alk. 28.69 €
Vertaa hintoja
Focus Dailies
alk. 16.69 €
Vertaa hintoja

Dailies-tuoteperheen piilolinssit

Dailies-brändin piilolinssit kattavat linssit liki-, kauko- ja hajataitteisuuden sekä ikänäön korjaamiseen.

Kertakäyttölinssit liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen

Kertakäyttölinssit hajataitteisuuden korjaamiseen

Kertakäyttölinssit ikänäköisyyden korjaamiseen

Monien Dailies-piilolinssien valmistus on jo lopetettu, mukaan lukien Focus Dailies All Day Comfort ja Focus Dailies All Day Comfort Toric.

Dailies-linssien kehityskulkua

CIBA Vision (myöh. Novartis) julkaisi Focus Dailies -kertakäyttölinssit vuonna 1996. Vuonna 2011 markkinoille tulivat ensimmäiset vesigradienttiteknologiaa hyödyntävät Dailies Total1 -piilolinssit.

Samana vuonna Alcon ja CIBA Vision yhdistivät voimansa tullakseen maailman johtavaksi silmähuollon toimijaksi.

Vuonna 2016 lanseerattiin Dailies Total1 Multifocal – ensimmäiset ikänäön eli presbyopian korjaamiseen tarkoitetut vesigradienttipiilolinssit.

Alcon auttaa ihmisiä näkemään

Alcon on maailman johtava näönhoitoalan asiantuntija, ja se on omistautunut auttamaan ihmisiä näkemään loistavasti.

Yli 75 vuoden perintönsä ansiosta Alcon on maailman suurin silmänhoitolaitteiden valmistaja, ja sillä on toisiaan täydentävät liiketoiminta-alueet kirurgisessa hoidossa ja näönhuoltotuotteissa. Todellisena globaalina yrityksenä Alcon toimii 60 maassa ja palvelee potilaita yli 140 maassa.

Joka vuosi se sijoittaa huomattavan summan muun muassa Dailies-linssien tutkimukseen ja kehitykseen vastatakseen asiakkaiden ja potilaiden asettamiin näkövaatimuksiin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Dailies-piilolinsseistä

Mitkä ovat mukavimmat ja miellyttävimmät piilolinssit?

Piilolinssien tulee pysyä mukavina kun niitä käytetään valmistajan ja silmäterveyden asiantuntijan antamien ohjeiden mukaisesti.

Valmistajan mukaan TOTAL-linssit ovat suosikkivalinta heille, jotka kaipaavat piilolinsseiltään poikkeuksellista mukavuutta, koska niissä on porrastettu vesipitoisuus. Tämän innovatiivisen teknologian ansiosta linssin pinta on lähes 100 % vettä, joten mikään ei kosketa silmää, paitsi hellävarainen kosteustyyny.

Mikä on Water Gradient -teknologia?

Water Gradient- eli vesigradienttiteknologia on piilolinssiteknologia, jonka ansiosta linssin uloin pinta on lähes 100 % vettä. Tämä luo hellävaraisen kosteuspehmusteen silmälle pitäen linssit mukavina koko päivän ajan.

Keskustele optikkosi kanssa mahdollisuutta kokeilla Dailies Total1- tai Dailies Total30 -linssejä, jotka hyödyntävät vesigradienttiteknologiaa.

Mitä piilolinssien vesipitoisuus tarkoittaa?

Piilolinssien vesipitoisuus ilmaisee, kuinka paljon piilolinssi sisältää vettä suhteessa sen kokonaismassaan. Vesipitoisuus ilmoitetaan prosentteina.

Korkeampi vesipitoisuus tarkoittaa, että linssissä on enemmän vettä, mikä voi tehdä linssistä pehmeämmän ja miellyttävämmän käyttää. Alhaisempi vesipitoisuus puolestaan voi tehdä linssistä jäykemmän ja vähemmän kosteuttavan.

Voiko Dailies-linssien kanssa nukkua päiväunet?

Piilolinssien kanssa nukkumista – olipa kyseessä sitten päiväunet tai yöunet – ei suositella, ellei kyseessä ole yötäpäiväälinssit.

Kummat ovat paremmat: kertakäyttö- vai kuukausilinssit?

Tämä riippuu täysin henkilökohtaisista tarpeistasi ja mieltymyksistäsi. Keskustele sinulle sopivimmasta linssityypistä näönhuollon ammattilaisen kanssa.

Kuukausilinssit voivat olla parempi valinta heille, jotka haluavat käyttää samoja linssejä pidempään kuin yhden päivän.

Kertakäyttölinssit voivat olla fiksu ratkaisu heille, jotka kaipaavat piilolinssien käytön helppoutta ja hygieenisyyttä, eivätkä halua puhdistaa ja desinfioida linssejä.

Ovatko kertakäyttölinssit mukavammat?

Päivittäin vaihdettavat linssit voivat olla monille mukavampi vaihtoehto kuin kuukausilinssit, koska ne ovat aina tuoreet ja puhtaat, mikä vähentää infektioriskiä. Lisäksi niiden kanssa ei tarvitse huolehtia linssien puhdistamisesta ja säilyttämisestä.

Koska kertakäyttölinssit ovat aina uudet, niihin ei kerry likaa ja proteiineja, mikä voi parantaa linssien mukavuutta ja saada ne tuntumaan raikkailta ja miellyttäviltä silmissä. Koska ne eivät kerää pinnalleen myöskään allergeeneja, ne voivat olla parempi vaihtoehto allergikoille ja herkille silmille.

Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.