Biofinity-tuoteperheen piilolinssit

Biofinity-tuoteperhe sisältää kuukausipiilolinssejä liki-, kauko- ja hajataitteisuuden sekä ikänäön korjaamiseen. Vertaa hintoja ja säästä.

Biofinity on CooperVisionin valmistama tunnustettu silikonihydrogeelipiilolinssien tuoteperhe, joka tarjoaa erinomaista mukavuutta ja terävän näön niin liki-, kauko- ja hajataittoisuuden sekä ikänäön korjaamiseen.

Vuodesta 2008 lähtien Biofinity on asettanut standardit piilolinssien suorituskyvylle, mukavuudelle ja hengittävyydelle, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan päivittäiseen käyttöön.

Biofinityn suosion salaisuus piilee sen innovatiivisissa teknologioissa, jotka varmistavat optimaalisen hapen pääsyn silmiin ja kosteuden säilymisen, tarjoten käyttäjilleen luonnollisen tunteen koko päivän ajan.

Olitpa sitten pitkäaikainen piilolinssien käyttäjä tai vasta harkitsemassa piilolinsseihin siirtymistä, Biofinity tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja, jotka täyttävät yksilölliset näkötarpeesi ja elämäntyyliisi sopivat vaatimukset.

Tällä sivulla tarjoamme tietoa Biofinity-tuoteperheen piilolinsseistä, niiden ainutlaatuisista ominaisuuksista ja siitä, miksi ne saattavat olla myös sinun silmillesi sopivin valinta.

Miksi valita Biofinity?

Kun puhutaan piilolinsseistä, jokainen käyttäjä etsii kolmea pääominaisuutta: mukavuutta, terävää näköä ja terveellisiä silmiä.

Biofinity-piilolinssit eivät ainoastaan vastaa näihin perustarpeisiin, vaan menevät askeleen pidemmälle, tarjoten ominaisuuksia, jotka erottavat ne muista markkinoilla olevista vaihtoehdoista.

Tässä syitä, miksi Biofinity on valinta monille näönkorjauksen tarpeessa oleville ympäri maailmaa:

1. Aquaform-teknologia: Mukavuuden uusi ulottuvuus

Biofinityn ytimessä on Aquaform-teknologia, joka on suunniteltu pitämään linssit luonnollisen kosteina ilman lisäkosteuden tarvetta. Tämä patentoitu teknologia mahdollistaa

Aquaform on edistyksellinen materiaalitekniikka, joka mahdollistaa kosteuden ja hapen kulkeutumisen silmiin. Teknologia sitoo vesimolekyylit piilolinssiin tarjoten uskomattoman mukavuuden koko päiväksi. Se luo luonnostaan kostuvan linssin, joka on lähes puoliksi vettä.

Aquaformin ansiosta:

  1. Piilolinssisi ovat luonnostaan kostuvat, joten ne säilyttävät kosteutensa ja tuntuvan mukavilta ilman lisäaineita tai pintakäsittelyjä.
  2. Piilolinssisi tarjoavat hämmästyttävää mukavuutta koko päivän sitomalla kosteutta linsseihin ja auttamalla niitä pysymään pehmeinä ja joustavina.
  3. Piilolinssisi tarjoavat erinomaisen hapenläpäisevyyden, joka pitää silmäsi kirkkaina ja valkoisina.

2. Erinomainen hapenläpäisevyys takaa terveemmät silmät

Silikonihydrogeelipiilolinssit ovat nykypäivän optisen teknologian huippusaavutus, ja Biofinity edustaa tämän materiaalin parhaimmistoa. Silikonihydrogeeli on ainutlaatuinen, koska se yhdistää silikonin erinomaisen hapenläpäisevyyden ja hydrogeelin kosteuttavat ominaisuudet, tarjoten piilolinssikäyttäjille parhaan mahdollisen kokemuksen.

Biofinityn käyttämä silikonihydrogeelimateriaali, comfilcon A, on suunniteltu erityisesti mahdollistamaan suuren määrän happea pääsemään sarveiskalvolle. Tämä on olennaisen tärkeää, sillä silmän sarveiskalvo saa happea suoraan ilmasta, ei verenkierrosta. Riittävä hapensaanti on avainasemassa silmien terveyden ylläpitämisessä, erityisesti piilolinssejä käytettäessä, koska linssit peittävät sarveiskalvon ja voivat rajoittaa hapen pääsyä silmään.

Korkean hapenläpäisevyyden lisäksi silikonihydrogeelilinsseillä, kuten Biofinity-tuoteperheen linsseillä, on kyky säilyttää kosteutta, mikä vähentää kuivumisen tunnetta ja parantaa käyttömukavuutta. Tämä on erityisen tärkeää pitkäkestoisen käytön aikana, sillä silmät voivat kuivua ja tulla ärsyyntyneiksi pitkien päivien aikana, erityisesti näyttöpäätetyössä tai ilmastoiduissa ympäristöissä.

Biofinityn silikonihydrogeelilinssien suunnittelussa on otettu huomioon myös linssien kosteuspitoisuus ja vesipitoisuus, jotta ne tarjoavat optimaalisen tasapainon hapenläpäisevyyden ja mukavuuden välillä. Tämä tasapaino varmistaa, että silmäsi pysyvät terveinä ja että koet linssien käytön mahdollisimman luonnollisena ja miellyttävänä.

Valitsemalla silikonihydrogeeliteknologia hyödyntävät Biofinity-piilolinssit, voit luottaa siihen, että silmäsi saavat tarvitsemansa hapen ja kosteuden koko päivän ajan. Tämä edistää silmien terveyttä ja tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen, joka vastaa nykypäivän aktiivisen ja monipuolisen elämäntyylin vaatimuksiin.

3. Monipuolinen tuotevalikoima: Ratkaisu jokaiseen näkötarpeeseen

Biofinity-tuoteperheen linssivalikoima on suunniteltu vastaamaan laajasti erilaisia näkötarpeita, tarjoten ratkaisuja monenlaisiin taittovirheisiin. Tämä monipuolisuus tekee Biofinitysta erinomaisen valinnan lähes kenelle tahansa piilolinssien käyttäjälle, riippumatta heidän yksilöllisistä näköhaasteistaan.

Perinteiset kuukausilinssit Biofinity-tuoteperheestä soveltuvat erinomaisesti perinteisten taittovirheiden, kuten liki- ja kaukonäön, korjaamiseen. Nämä linssit on suunniteltu tarjoamaan kirkkaan ja terävän näön kaikille, jotka tarvitsevat apua lähellä olevien kohteiden tarkennuksessa (likinäköisyys) tai kaukana olevien kohteiden näkemisessä selvästi (kaukonäköisyys).

Hajataittoisuus eli astigmatismi on yleinen taittovirhe, jossa silmän sarveiskalvo tai linssi ei ole täydellisesti symmetrinen, jolloin näkö voi olla vääristynyt tai sumea kaikilla etäisyyksillä. Biofinityn tooriset linssit on suunniteltu korjaamaan astigmatismia tarjoamalla erityisiä korjausvoimakkuuksia ja suunnitteluominaisuuksia, jotka auttavat linssiä pysymään oikeassa asennossa silmässä, mahdollistaen terävän näön koko päivän ajan.

Ikänäkö eli presbyopia on luonnollinen osa vanhenemista, joka yleensä alkaa vaikuttaa yli 40-vuotiaiden näköön. Tämä tila vaikeuttaa lähellä olevien esineiden, kuten tekstien, tarkkaa näkemistä. Biofinityn moniteholinssit on suunniteltu tarjoamaan selkeä näkö kaikille etäisyyksille, integroimalla eri voimakkuuksia linssiin siten, että käyttäjä voi nähdä selvästi lähelle, välietäisyyksille ja kauas ilman tarvetta jatkuvaan linssin vaihtoon tai useiden lasien käyttöön.

Biofinity ottaa huomioon myös ne, jotka tarvitsevat erityisen korkeita voimakkuuksia näkönsä korjaamiseen. XR-voimakkuudet (engl. Extended Range) on kehitetty vastaamaan tähän tarpeeseen, tarjoten ratkaisuja niille, joilla on poikkeuksellisen suuri taittovirhe ja jotka eivät ehkä löydä sopivia linssejä perinteisistä linssivalikoimista.

Biofinityn laaja valikoima varmistaa, että lähes jokainen piilolinssien käyttäjä löytää itselleen sopivan vaihtoehdon, riippumatta heidän yksilöllisistä näkötarpeistaan. Tämä räätälöity lähestymistapa taittovirheiden korjaamiseen tarkoittaa, että käyttäjät voivat nauttia selkeämmästä näöstä ja suuremmasta mukavuudesta päivittäisessä elämässään, luottaen Biofinityn kykyyn vastata heidän näkönsä haasteisiin.

4. Pidemmät käyttöajat: Mukavuutta vaativaan elämäntyyliin

Biofinity-piilolinssien suunnittelun keskiössä on käyttäjän mukavuus ja joustavuus, mikä tekee niistä täydellisen valinnan modernin ihmisen vaativaan ja monipuoliseen elämäntyyliin. Niiden kyky säilyttää mukavuus ja suorituskyky myös pitkäaikaisessa käytössä tukee jatkuvaa mukavuutta ja terävää näköä aamusta iltaan, riippumatta siitä, kuinka kiireinen tai aktiivinen päiväsi on.

Modernissa työympäristössä, jossa digitaalisten laitteiden käyttö on välttämätöntä, Biofinity-linssien Aquaform-teknologia tulee avuksi. Tämä ainutlaatuinen teknologia säilyttää kosteuden ja mahdollistaa hapen sujuvan kulkeutumisen silmiisi, vähentäen kuivuuden tunnetta ja parantaen käyttömukavuutta, mikä on olennaista erityisesti pitkien päivien aikana näyttöpäätteen ääressä.

Kun viikonloppu koittaa ja on aika siirtyä toimiston rauhasta ulkoilun ja urheilun maailmaan, Biofinity-linssit jatkavat toimivuuttaan ja mukavuuden tarjoamista. Olipa ohjelmassasi maratonin juokseminen, rannalla lentopallon pelaaminen tai ystävien kanssa tanssiminen, Biofinity-linssit sopeutuvat aktiiviseen elämäntyyliisi tarjoamalla jatkuvaa mukavuutta ja selkeää näköä aamusta myöhään iltaan.

Biofinity-piilolinssit tarjoavat mukavuutta ja selkeää näköä, jotka kestävät kaikki päivän haasteet, olivatpa ne sitten pitkiä matkustuspäiviä tai elämyksellisiä iltoja. Kun suuntaat pitkille lennoille tai ajomatkoille, joissa kuiva ilmastointi voi olla koettelemus silmillesi, Biofinity-linssien tarjoama mukavuus pysyy muuttumattomana. Ne säilyttävät optimaalisen kosteustason ja takaavat, että silmäsi tuntuvat raikkailta ja virkeiltä, antaen sinun nauttia matkastasi ilman huolta silmien kuivumisesta tai väsymisestä.

Kun päivä vaihtuu illaksi ja on aika sukeltaa yöelämän pyörteisiin tai jatkaa työskentelyä myöhäisiin tunteihin, Biofinity-linssit ovat valmiina tukemaan sinua. Ne pitävät näkösi kirkkaana ja mukavuuden tasaisena, riippumatta siitä, kuinka pitkä ja tapahtumarikas päiväsi on ollut. Tämä tarkoittaa, että voit keskittyä nauttimaan elämästäsi täysillä, olitpa sitten tanssilattialla tai työpöytäsi ääressä, ilman että silmiesi mukavuus on esteenä. Biofinity-linssit varmistavat, että elämäsi ei pysähdy, kun aurinko laskee, vaan voit luottaa siihen, että silmäsi pysyvät mukavina ja näkösi selkeänä aina tarpeen mukaan.

5. Luonnollinen kosteustasapaino: Ei enää kuivia silmiä

Biofinity-piilolinssit edustavat innovatiivista ratkaisua kaikille, jotka kamppailevat kuivien silmien ongelman kanssa, olipa sitten kyseessä luonnollinen alttius kuivuudelle tai ympäristöstä johtuvat tekijät, kuten pitkät ajat kuivissa sisätiloissa tai digitaalisten laitteiden intensiivinen käyttö. Linssien suunnittelussa ja materiaalivalinnassa on otettu huomioon tarve ylläpitää silmän luonnollista kosteustasapainoa, mikä on keskeistä mukavan linssikokemuksen kannalta.

Biofinity-linssien ydinominaisuus on niiden kyky sitoa ja säilyttää vettä linssimateriaalissa, mikä takaa, että silmät pysyvät kosteutettuina ja mukavuus säilyy koko päivän ajan. Tämä ominaisuus on erityisen tärkeä niille, jotka viettävät suuren osan päivästään toimistoissa tai muissa kuivissa ympäristöissä, joissa ilman kosteustaso voi olla alhainen.

Lisäksi, digitaalisten laitteiden käyttö voi johtaa siihen, että räpäytämme silmiämme harvemmin, mikä voi pahentaa kuivuuden tunnetta. Biofinity-linssit tarjoavat ratkaisun tähän ongelmaan, auttamalla silmiä säilyttämään niiden luonnollisen kosteuden ja vähentämällä epämukavuutta.

Biofinity-linssien valinta ei ole vain päätös näönkorjauksesta; se on investointi silmiesi pitkäaikaiseen terveyteen ja mukavuuteen. Linssien kyky ylläpitää silmien kosteustasapainoa tukee silmien terveyttä ja vähentää kuivuudesta johtuvia ongelmia, mikä tekee päivittäisestä linssien käytöstä miellyttävämpää. Tämä ominaisuus tekee Biofinity-linsseistä ihanteellisen valinnan erityisesti niille, jotka ovat kokeneet muiden linssien käytön aiheuttavan kuivuutta ja epämukavuutta.

Biofinity-tuoteperhe

Kuukausilinssit

Biofinity

Biofinity-piilolinssit

Biofinity-kuukausilinssit ovat erinomainen valinta heille, jotka arvostavat päivittäistä mukavuutta ja selkeää näköä. Nämä linssit tarjoavat tasapainoisen yhdistelmän hapenläpäisevyyttä ja kosteutta, mikä tekee niistä ihanteelliset pitkäaikaiseen käyttöön, vaarantamatta silmien terveyttä ja mukavuutta.

Biofinity-piilolinssejä voidaan käyttää päiväkäytössä 30 päivän ajan tai optikon määräyksellä yötäpäivää-käytössä jopa 6 yötä ja 7 päivää peräkkäin.

Biofinity Energys

 

Biofinity Energys -piilolinssit on suunniteltu erityisesti digitaalista elämäntapaa viettäville ihmisille. Ne sisältävät ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten Digital Zone Optics -teknologian, joka auttaa lievittämään silmien väsymystä pitkien tuntien aikana digitaalisilla laitteilla.

Tämä tekee Energys-linsseistä ihanteellisen valinnan toimistotyöntekijöille, opiskelijoille ja kaikille, jotka viettävät paljon aikaa näyttöpäätteiden ääressä.

Tooriset linssit

Biofinity toric

Biofinity toric -piilolinssit

Biofinity toric -piilolinssit on räätälöity vastaamaan hajataitosta eli astigmatismista kärsivien yksilöiden erityistarpeisiin.

Niiden optimoitu toorinen muotoilu tarjoaa erinomaista istuvuutta ja vakautta, mikä takaa selkeän ja tarkan näön myös hajataitosta kärisille käyttäjille koko päivän ajaksi, säilyttäen samalla korkean mukavuustason ja silmien terveyden.

Biofinity toric multifocal

Biofinity toric multifocal -linsseissä yhdistyvät astigmatismin korjaus ja monitehopiilolinssien tarjoama näöntarkkuus kaikille etäisyyksille läheltä kauas. Nämä piilolinssit valmistetaan tilauksesta.

Moniteholinssit

Biofinity multifocal

Biofinity multifocal -piilolinssit

Biofinity multifocal -piilolinssit on suunniteltu tarjoamaan optimaalisen näkökokemuksen ikänäön eli presbyopian kanssa kamppaileville. Nämä moniteholinssit mahdollistavat selkeän näön eri etäisyyksille, olipa kyse sitten pienestä tekstistä lähietäisyydellä, työskentelystä tietokoneella keskietäisyydellä tai kaukana olevien kohteiden tarkkailusta.

Innovatiivisen Balanced Progressive Technology -suunnittelunsa ansiosta Biofinity multifocal tarjoaa saumattoman siirtymän eri näköalueiden välillä, mikä mahdollistaa luonnollisen näkökokemuksen koko päivän ajan.

Myös nämä linssit hyödyntävät Aquaform-teknologiaa, joka pitää silmät kosteutettuina ja mukavina pitkien päivien ja intensiivisen keskittymisen aikana.

Biofinity multifocal -piilolinsseillä käyttäjät voivat kokea esteettömän ja miellyttävän näkökokemuksen, joka tukee aktiivista ja monipuolista elämäntapaa ilman, että ikänäkö asettaa sille rajoituksia.

Biofinity toric multifocal

Ks. yllä.

XR-voimakkuudet

Biofinity XR -piilolinssit, kuten Biofinity XR ja Biofinity XR toric, ovat mullistaneet tavan, joilla myös erittäin suuria voimakkuuksia tarvitsevat henkilöt voivat kokea piilolinssien tuoman mukavuuden ja näönkorjauksen.

Näiden linssien kehityksessä on keskitytty erityisesti siihen, että myös poikkeuksellisen korkeita voimakkuuksia tarvitsevat käyttäjät voivat nauttia Biofinityn tarjoamasta selkeästä näöstä ja ylivertaisesta käyttömukavuudesta.

XR-sarjan linssit laajentavat näönkorjauksen mahdollisuuksia kattamaan laajemman käyttäjäkunnan, mahdollistaen näin yhä useammalle henkilölle pääsyn laadukkaiden piilolinssien tuomaan vapauteen ja mukavuuteen.

Biofinity XR -linssien avulla käyttäjät, jotka aiemmin saattoivat joutua turvautumaan rajoittavampiin näönkorjausratkaisuihin suurten voimakkuustarpeidensa vuoksi, voivat nyt kokea piilolinssien tarjoaman joustavuuden ja mukavuuden.

Teknologia ja innovaatiot

Aquaform

Aquaform-teknologia on yksi Biofinity-linssien keskeisistä innovaatioista. Se mahdollistaa linssien luonnollisen kyvyn sitoa vettä, mikä parantaa kosteuspitoisuutta ja säilyttää silmien mukavuuden pitkin päivää.

Tämä teknologia tukee hapen sujuvaa kulkeutumista linssiin, mikä on välttämätöntä silmien terveydelle ja mukavuudelle. Aquaform-teknologia on olennainen osa koko Biofinity-tuoteperhettä, tarjoten käyttäjille ylivertaista mukavuutta ja terävää näköä.

Aquaform-teknologia on käytössä kaikissa Biofinity-perheen piilolinsseissä.

Digital Zone Optics

Uudet Biofinity Energys -linssit käyttävät Digital Zone Optics -teknologiaa, joka on suunniteltu erityisesti digitaalisen laitteiden intensiiviseen käyttöön.

Tämä innovaatio auttaa lievittämään silmien rasitusta, joka johtuu pitkäkestoisesta keskittymisestä lähietäisyydelle, kuten digitaalisille näytöille.

Digital Zone Optics antaa käyttäjille mahdollisuuden siirtyä saumattomasti läheltä keskitasolle ja kauas, mikä on ihanteellista nykyaikaisessa, monipuolisessa visuaalisessa ympäristössä.

Optimized Toric Lens Geometry

Biofinity toric. ja Biofinity toric multifocal -linssit hyödyntävät Optimized Toric Lens Geometry -teknologiaa, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomainen istuvuus ja näönkorjaus astigmatismin kärsiville.

Tämä linssigeometria varmistaa linssien vakauden ja oikean asennon silmissä, mikä on kriittistä astigmatismin tarkkaan korjaamiseen ja selkeän näön ylläpitämiseen koko päivän ajan.

Balanced Progressive

Balanced Progressive Technology on kehitetty Biofinity multifocal ja Biofinity toric multifocal -linsseihin, tarjoten tehokkaan ratkaisun ikänäköisyyden monimutkaiseen haasteeseen. Tämä teknologia mahdollistaa moniteholinssien tarjoaman selkeän näön eri etäisyyksille sekä joustavan näönkorjauksen läheltä välietäisyyksille ja kauemmas.

Balanced Progressive Technology varmistaa, että presbyopiaa kärsivät käyttäjät voivat nauttia selkeästä näöstä kaikilla etäisyyksillä, säilyttäen samalla mukavuuden ja linssien vakauden.

Biofinity-piilolinssien hinnat

Biofinity-piilolinssien valinta on investointi näkösi terveyteen ja mukavuuteen. On olennaista kuitenkin ymmärtää, mitä nämä huipputeknologialla varustetut linssit maksavat ja miten voit hankkia ne parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Hinnat voivat vaihdella eri tekijöiden, kuten linssityypin, käyttötarpeiden ja ostopaikan mukaan. Siksi on tärkeää olla perillä siitä, mistä ja miten voit tehdä mahdollisimman edullisen ja samalla laadukkaan hankinnan.

Kun etsit Biofinity-piilolinssejä, kannattaa tutustua eri jälleenmyyjien tarjontaan, sekä kivijalkaliikkeissä että verkossa. Useat online-myyjät tarjoavat kilpailukykyisiä hintoja ja tarjouksia, jotka voivat auttaa säästämään merkittäviä summia.

Vertailemalla hintoja ja hyödyntämällä mahdollisia alennuksia, voit löytää juuri sinulle sopivat Biofinity-linssit parhaaseen hintaan.

Biofinity
alk. 14.99 €
Vertaa hintoja
Biofinity XR
alk. 27.67 €
Vertaa hintoja

Usein kysyttyjä kysymyksiä Biofinity-piilolinsseistä

Onko Biofinity hyvä piilolinssimerkki?

Kyllä, Biofinity on tunnettu ja arvostettu piilolinssimerkki, joka tarjoaa käyttäjilleen mukavuutta ja selkeää näköä hyödyntämällä korkealaatuista silikonihydrogeelimateriaalia ja innovatiivisia teknologioita, kuten Aquaform-teknologiaa.

Mistä materiaalista Biofinity-piilolinssit valmistetaan?

Biofinity-piilolinssit valmistetaan comfilcon A -nimisestä silikonihydrogeelimateriaalista. Tämä materiaali on tunnettu korkeasta hapenläpäisevyydestään ja kyvystään säilyttää kosteutta, mikä tekee linsseistä erityisen mukavat käyttää.

Miten Biofinity-linssit puhdistetaan?

Biofinity-piilolinssit puhdistetaan ja desinfioidaan käyttämällä piilolinssien hoitoon tarkoitettua monikäyttöistä hoitonestettä. Puhdistusprosessi sisältää linssien huuhtelun, puhdistamisen pehmeillä hierovilla liikkeillä sormenpäillä, huolellisen huuhtelun ja säilytyksen  monikäyttöliuoksessa yön yli tai suositellun ajan.

On tärkeää noudattaa piilolinssien hoitoon liittyviä suosituksia ja optikon ohjeita linssien turvallisen ja tehokkaan puhdistamisen varmistamiseksi.

Ovatko Biofinity-piilolinssit hyvät kuiville silmille?

Biofinity-piilolinssit voivat olla sopiva valinta kuivista silmistä kärsiville, koska niiden silikonihydrogeelimateriaali, erityisesti Aquaform-teknologian ansiosta, on suunniteltu säilyttämään kosteutta ja edistämään hapen läpäisyä, mikä voi auttaa vähentämään kuivuuden tunnetta.

Kuitenkin, jos sinulla on erityisen kuivat silmät, on tärkeää keskustella optikon kanssa löytääksesi itsellesi parhaiten sopivat linssit ja hoitoratkaisut.

Mitkä Biofinity-piilolinssit kannattaa valita?

Valinta Biofinity-piilolinsseistä riippuu yksilöllisistä näkötarpeistasi ja elämäntyylistäsi. Jos tarvitset perusnäönkorjausta, Biofinity-kuukausilinssit voivat olla hyvä valinta.

Astigmatismin korjaamiseen sopivat Biofinity toric -linssit, kun taas ikänäköisyyden eli presbyopian hoitoon on saatavilla Biofinity multifocal -linssit.

Jos tarvitset erittäin suuria voimakkuuksia, Biofinity XR -linssit voivat tarjota tarvittavan korjauksen.

Digitaalisten laitteiden runsaan käytön aiheuttamaan silmien rasitukseen Biofinity Energys -linssit voivat tarjota helpotusta.

On suositeltavaa keskustella optikon kanssa sopivimman vaihtoehdon valitsemiseksi omiin tarpeisiisi.

Miten pitkään Biofinity-piilolinssejä voi käyttää?

Biofinity-piilolinssit on suunniteltu kuukausikäyttöön, mikä tarkoittaa, että niitä voi käyttää jopa 30 peräkkäisenä päivänä, edellyttäen että ne poistetaan, puhdistetaan ja desinfioidaan joka päivä.

On tärkeää noudattaa optikon antamia ohjeita linssien käyttöiän ja hoito-ohjeiden suhteen, jotta silmien terveys ja linssien mukavuus säilyvät optimaalisina koko käyttöjakson ajan.

Ovatko Biofinity-piilolinssit yötäpäivää-linssit?

Kyllä, jotkut Biofinity-piilolinssit on suunniteltu jatkuvaan käyttöön, mukaan lukien yön yli käyttö. Tämä tarkoittaa, että tietyt Biofinity-linssit voi pitää silmissä jatkuvasti jopa 7 päivää ja 6 yötä.

On kuitenkin äärimmäisen tärkeää, että tämä käyttötapa on optikon hyväksymä ja että noudatat tarkasti hänen antamiaan ohjeita linssien turvallisuuden ja silmiesi terveyden varmistamiseksi.

Voiko Biofinity-piilolinsseillä nukkua?

Vaikka jotkin Biofinity-piilolinssit on hyväksytty jatkuvaan käyttöön, mukaan lukien nukkumisen aikana, on tärkeää keskustella optikon kanssa ennen yön yli käyttöä.

Optikko voi arvioida silmiesi soveltuvuuden yön yli käytettäville linsseille ja antaa henkilökohtaiset suositukset linssien turvalliseen käyttöön.

Mitä eroa on Biofinity- ja Biofinity Energys -linsseillä?

Biofinity-linssit on suunniteltu yleiseen päivittäiseen käyttöön tarjoten selkeän näön ja mukavuuden erilaisille käyttäjille. Ne soveltuvat monenlaisiin näkötarpeisiin, kuten liki- ja kaukonäköisyyden korjaamiseen.

Biofinity Energys -linssit puolestaan on kehitetty erityisesti vastaamaan digitaalisten laitteiden käytöstä johtuvia haasteita. Niissä on Digital Zone Optics -teknologia, joka auttaa lievittämään pitkäaikaisesta digitaalisten laitteiden käytöstä johtuvaa silmien rasitusta, mikä tekee niistä ihanteelliset esimerkiksi toimistotyöntekijöille tai opiskelijoille, jotka viettävät paljon aikaa tietokoneiden ja älypuhelimien parissa.

Mitä XR tarkoittaa Biofinity-linsseissä?

XR Biofinity-linsseissä tarkoittaa "Extended Range", eli laajennettua voimakkuusaluetta. Tämä tarkoittaa, että XR-linssit on suunniteltu tarjoamaan näönkorjausratkaisuja niille käyttäjille, jotka tarvitsevat poikkeuksellisen suuria voimakkuuksia, jotka ylittävät perinteisten piilolinssien tarjonnan.

Mitä Biofinity EW tarkoittaa?

Biofinity EW tarkoittaa "Extended Wear", eli jatkuvaa käyttöä. Tämä viittaa Biofinity-piilolinsseihin, jotka on suunniteltu ja hyväksytty käytettäväksi jatkuvasti pidempiä aikoja, mukaan lukien yön yli nukkumisen.

On tärkeää keskustella optikon kanssa ja saada hyväksyntä ennen EW-linssien jatkuvaa käyttöä, varmistaakseen silmien terveyden ja turvallisuuden.

Lisätietoa: CooperVision

Kuvat: CooperVision

Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.