Piilolinssimaailma: Piilolinssit edullisesti Virosta

Piilolinssimaailma.fi on virolainen piilolinssikauppa, joka myy edullisia piilolinssejä ja tarvikkeita hintatakuulla ja ilmaisella toimituksella.

Oletko jo tutustunut Piilolinssimaailma.fi-verkkokauppaan? Se on Suomessa nopeasti suosiota saanut virolainen verkkokauppa, joka myy piilolinssejä ja linssitarvikkeita Suomeen hintatakuulla ja ilmaisella toimituksella.

Tällä sivulla kerromme, mikä ja kenen omistama kauppa Piilolinssimaailma oikein on, mitä tuotteita se myy sekä mitkä ovat sen hyvät ja huonot puolet piilolinssejä netistä shoppailevan käyttäjän kannalta.

Mikä on Piilolinssimaailma?

Piilolinssimaailma.fi on uusi tulokas Suomen piilolinssimarkkinoilla.

Piilolinssimaailma.fi on piilolinssejä ja piilolinssitarvikkeita myyvä verkkokauppa, joka tarjoaa "maailman suurimpien piilolinssivalmistajien piilolinssejä parhaaseen hintaan."

Verkkokauppaa hallinnoi vuonna 2017 perustettu virolainen Velillo OÜ -niminen yritys, jonka virolainen rekisterikoodi on 14179155. Virossa yritys pyörittää Läätsemaailm-nimistä optisen alan verkkokauppaa.

Piilolinssimaailman valikoima

Piilolinssimaailma-verkkokaupan filttereillä sopiva tuote on helppo löytää.

Piilolinssimaailman valikoimiin kuuluu johtavien piilolinssivalmistajien, kuten CooperVision, Alcon ja Bausch & Lomb, piilolinssit, piilolinssinesteet, linssikotelot sekä silmätipat ja -suihkeet. Johnson & Johnson Vision Caren valmistamat piilolinssit on kaupassa niputettu Acuvue-brändin alle.

Verkkokaupan valikoima kattaa piilarit erilaisilla vaihtoväleillä erilaisiin näönkorjaustarpeisiin, mukaan lukien hajataiton ja ikänäön korjaamiseen sekä kosmeettiseen käyttöön. Sen tuoteryhmiä ovat:

 • kertakäyttöpiilolinssit
 • kuukausipiilolinssit
 • yötäpäivää-piilolinssit
 • tooriset piilolinssit
 • monitehopiilolinssit
 • värilliset piilolinssit ja
 • ns. crazy-piilolinssit

Kaupasta löytyy useimmat suomalaisille tutut brändit, jotka ovat saavuttaneet suosiota laadukkaiden tuotteidensa ja innovaatioidensa ansiosta, kuten Acuvue, Air Optix, Biofinity, Bausch+Lomb, FreshLook, Dailies, Proclear, Myday, SofLens ja monet muut.

Piilolinssimaailmasta löytyy hieman yllättäen myös joitakin harvinaisempia linssibrändejä, kuten Miru, Zeiss ja #bioview, joita Suomessa myyvät vain harvat optikkoliikkeet tai nettikaupat.

Yksi tämän verkkokaupan parhaista ominaisuuksista on jokaisesta tuotekategoriasta löytyvät tuotefiltterit, joiden avulla on helppo suodattaa tuotteita mm. vaihtovälin, kaarevuuden, halkaisijan, yön yli käytön, pakkauskoon, UV-suojan ja jopa linssimateriaalin perusteella.

Monet muut online-piilolinssikaupat jättävät suodattimien kohdalla paljon toivomisen varaa.

Onko Piilolinssimaailma edullinen?

Piilari.info on erikoistunut piilolinssien hintavertailuun ja meidän lisäksi monia piilolinssien käyttäjiä varmasti mietityttää, onko Piilolinssimaailma edullinen verkkokauppa ostaa piilolinssit netistä?

Siihen asti, että saamme tämän verkkokaupan hinnat mukaan hintavertailuumme, joudumme tekemään vertailua "manuaalisesti". Joten käydäänpä asiaan...

Valitaan vertailuun satunnaisesti yksi piilolinssimerkki muutamasta eri kategoriasta, ja verrataan Piilolinssimaailman hintoja hintavertailussamme mukana olevien muiden jälleenmyyjien hintoihin.

Kertakäyttöpiilolinssit: Dailies Total 1 (30 linssiä)

Dailies TOTAL1

Dailies Total 1 on silkinsileä kertakäyttöpiilolinssi, joka hyödyntää ainutlaatuista vesigradienttiteknologiaa. Sen ansiosta linssin ytimen vesipitoisuus 33 % kasvaa portaittain ollen lähes 100 % linssin pinnalla. Tämä luo pehmeän pehmusteen linssin pinnalle ja pitää ne kosteana koko päivän ajan.

Edullisimmat hinnat:

 1. Alensa - 28,69 €
 2. Shopping4net - 29,59 €
 3. Piilolinssimaailma - 37,00 €
 4. Lenson - 37,90 €
 5. LensWay - 38,90 €

Vertaa DAILIES TOTAL 1 -piilolinssien hintoja.

Kuukausipiilolinssit: Biofinity Energys (6 linssiä)

Biofinity Energys on kuukausi-/yötäpäiväälinssi, joka on suunniteltu erityisesti digitaalisia laitteita käyttäville.

Biofinity Energys on kuukausilinssi, jonka Digital Zone Optics -teknologiaa vähentää silmien rasitusta erityisesti runsaasti digitaalisia laitteita käyttävillä piilolinssien käyttäjillä. Aquaform-teknologian ansiosta linssi imee ja sitoo vettä linssimateriaaliin ja parantaa linssin kostutusta. Tätä linssiä voidaan käyttää päiväkäytössä jopa 30 päivää ja optikon määräyksellä yön yli -käytössä jopa 7 päivää ja 6 yötä.

Edullisimmat hinnat:

 1. Piilolinssimaailma - 34,00 €
 2. Alensa - 36,79 €
 3. Lenson - 39,92 €
 4. LensWay - 41,52 €
 5. Silmäasema - 53,90 €

Vertaa Biofinity Energys -piilolinssien hintoja.

Yötäpäivää-piilolinssit: PureVision2 (6 linssiä)

PureVision2-kuukausilinssien HD-teknologia on kehitetty vähentämään haloilmiötä ja häikäisyä.

PureVision2 (HD) on kuukausilinssi, jonka High Definition Optics -teknologia on kehitetty vähentämään haloilmiötä ja häikäisyä. PureVision2 on yksi markkinoiden ohuimmista piilolinsseistä, mikä yhdessä pyöristettyjen reunojen kanssa tekee siitä mukavan ja miellyttävän käyttää sekä helpon käsiteltävän. Suunniteltu päiväkäyttöön. Keskustele optikkosi kanssa jos haluat kuulla lisää mahdollisuudestä käyttää piilolinssejä yötäpäivää.

Edullisimmat hinnat:

 1. Shopping4net - 29,00 €
 2. Alensa - 29,99 €
 3. Piilolinssimaailma - 32,00 €
 4. Lenson - 39,90 €
 5. LensWay - 39,90 €

Vertaa PureVision2 HD -piilolinssien hintoja.

Tooriset piilolinssit: Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism (6 linssiä)

Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism on hajataitteisuutta korjaava toorinen piilolinssi, jota voidaan käyttää kuukausilinssinä tai optikon määräyksellä myös yön yli.

Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism on hajataiton korjaamiseen suunniteltu piilolinssi, jota voidaan käyttää päiväkäytössä kuukausilinssinä jopa 30 päivää tai optikon määräyksellä yön yli enintään 7 päivää ja 6 yötä. Tässä linssissä on likaa ja bakteereja hylkivä pinnoite ja entistä kosteampi koostumus.

Edullisin hinta:

 1. Piilolinssimaailma - 46,00 €
 2. Alensa - 47,49 €
 3. Shopping4net - 49,90 €
 4. Lenson - 61,90 €
 5. LensWay - 62,90 €

Tietoa hintavertailusta

On tärkeää huomata, että hinnat on kerätty mainittujen jälleenmyyjien verkkosivuilta samana päivänä syyskuussa 2023. Käytimme vertailussa verkkokauppojen sivuilla ilmoitettuja normaalihintoja, myös niissä tapauksissa, joissa kyseinen tuote oli tilapäisesti alennuksessa.

Hinnoissa ei ole huomioitu toimituskuluja, mahdollisia ilmaisen toimituksen minimitilaussummia, eikä mahdollisia määräalennuksia.

Piilolinssimaailman hyvät ja huonot puolet

Kun puhutaan piilolinssien ostamisesta verkosta, Piilolinssimaailma.fi on yksi niistä sivustoista, jotka saattavat tulla vastaan. Kuten kaikilla verkkokaupoilla, myös Piilolinssimaailmalla on omat hyvä ja huonot puolensa.

Hyvät puolet

 • Monissa tuotteissa edullisimpien myyjien joukossa.
 • Laaja valikoima piilolinssejä ja tarvikkeita – myös sellaisia, joita muut verkkokaupat eivät myy.
 • Parhaan hinnan takuu. Jos löydät saman tuotteen halvemmalla toisesta verkkokaupasta, Piilolinssimaailma lupaa vastata tarjoukseen.
 • Ilmainen toimitus.

Huonot puolet

 • Uusi ja tuntematon kauppa, jonka luotettavuudesta ei ole täyttä varmuutta.
 • Verkkokauppa on osin kääntämättä ja vironkielinen. Esimerkiksi yötäpäiväälinssejä kutsutaan verkkosivustolla nimellä "kellon ympäri". Huonot käännökset voivat tarkoittaa myös epäselvyyksiä asiakaspalvelussa.
 • Monet suositut brändit ovat loppu varastosta.

Yhteystiedot

Piilolinssimaailma.fi / Velillo OÜ
Sakala 16 (Solarise kõrval)
Tallinn 10141
VIRO

Virolainen yritystunnus: 14179155
Virolainen ALV-numero: EE101937328

Puhelinnumero: +37256217743
Sähköposti: info@piilolinssimaailma.fi

Yhteenveto

Piilolinssimaailma on virolainen verkkokauppa, joka on saavuttanut nopeasti suosiota Suomessa. Sen vahvuudet, kuten laaja valikoima, kilpailukykyiset hinnat ja ilmaiset toimitukset, tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon piilolinssien ostajille.

Kaupan heikkoudet, kuten osittain puutteellinen suomen kielen taito ja monien suosittujen brändien puuttuminen valikoimista, voivat olla esteenä joillekin kuluttajille.

www.piilolinssimaailma.fi

Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.