FreshLook: Vaihda silmiesi väriä värillisillä piilareilla

Tilaa Alconin värilliset FreshLook-piilolinssit netistä. Vertaa hintoja ja löydä edullisin ostopaikka.

FreshLook on Alconin valmistama värillisten piilolinssien tuoteperhe, joka tarjoaa laajan valikoiman värillisiä piilolinssejä. Nämä linssit on suunniteltu täyttämään sekä näönkorjauksen että esteettisen ilmeen tarpeet.

FreshLook-piilolinssit tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden muunnella ulkonäköäsi väreillä ja sävyillä, jotka heijastavat persoonallisuuttasi ja elämäntyyliäsi. Olipa kyseessä sitten silmien luonnollisen sävyn vahvistaminen tai täysin uuden ilmeen kokeileminen FreshLook tarjoaa laadukkaita, mukavia ja turvallisia vaihtoehtoja jokaiselle.

Brändin kertakäyttö- ja kuukausilinssien valikoimista löytyy kymmeniä eri värisävyjä sinisestä ruskeaan ja vihreästä harmaaseen, mutta myös erikoisempia värejä hazel, honey ja safiirinsininen.

Värilliset FreshLook-piilolinssit: Tyypit ja käyttötarkoitukset

Piilolinssityypit

FreshLook-tuoteperhe sisältää kuukausi- että kertakäyttölinssejä.

Tuote Linssityyppi Värivaihtoehtojen määrä
FreshLook Colors Kuukausilinssit 6
FreshLook Colorblends Kuukausilinssit 12
FreshLook One-Day Kertakäyttölinssit 4

Tuoteperhe tarjoaa kokonaan silmien värin muuttavat Colors-kuukausilinssit sekä silmien luonnollista väriä korostavat, hienovaraisemmat ColorBlends-kuukausilinssit ja One-Day -kertakäyttölinssit.

Käyttötarkoitus

FreshLook-piilolinssit on suunniteltu vastaamaan sekä esteettisiä että toiminallisia tarpeita, toisin sanoen niitä voidaan käyttää näönkorjaukseen tai pelkästään silmien ulkonäön muokaamiseen. Kaikki FreshLook-linssit on saatavilla sekä vahvuuksilla että ilman vahvuutta eli 0-vahvuudella (plano).

Näönkorjaus

 • FreshLook Colors ja FreshLook Colorblends tarjoavat vahvuusvaihtoehtoja laajalla alueella, aina -8.00 dioptriasta +6.00 dioptriaan. Tämä mahdollistaa niiden käytön monenlaisten näköongelmien, kuten liki- ja kaukonäköisyyden korjaamiseen.
 • FreshLook One-Day -kertakäyttölinssit tarjoavat vahvuusvaihtoehtoja -6.00 dioptriasta +0.00 dioptriaan. Nämä linssit sopivat käyttäjille, jotka arvostavat päivittäistä mukavuutta ja helppoutta, sekä niille, jotka tarvitsevat kevyempää näönkorjausta.

Kosmeettinen käyttö

Kaikki FreshLook-piilolinssit ovat saatavilla myös ilman vahvuuksia, eli 0,00 (plano). Tämä tekee niistä ihanteellisen valinnan käyttäjille, jotka haluavat vain muuttaa silmiensä väriä tai sävyä ilman tarvetta näönkorjaukselle. 0-vahvuuden linssit tarjoavat saman esteettisen ilmeen kuin niiden vahvuuksilla varustetut vastineet, mahdollsitaen silmien värin muutoksen turvallisesti ja mukavasti.

Löydä sinulle sopivin sävy

Valitessasi FreshLook-värillisiä piilolinssejä, sävyn valinta on yhtä tärkeää kuin linssin tyyppi. Oikean sävyn valinta voi korostaa luonnollista kauneuttasi, tuoda esiin piilossa olevia sävyjä silmissäsi tai antaa sinulle täysin uuden ja ainutlaatuisen ilmeen. Tässä muutamia vinkkejä sopivan sävyn löytämiseen:

Mieti luonnollista silmienväriäsi:

 • Vaaleat silmät: Jos sinulla on vaaleat silmät, kuten siniset tai vihreät, voit valita sävyjä, jotka syventävät luonnollista väriäsi tai tuovat siihen uusia ulottuvuuksia.
 • Tummat silmät: Tummille silmille sopivat kirkkaat ja rohkeat sävyt, jotka voivat muuttaa silmiesi väriä merkittävästi tai lisätä niihin kauniita vivahteita.

Huomioi ihosi ja hiustesi väri:

 • Vaalea iho ja hiukset: Kirkkaat ja pastellisävyt, kuten vaaleansininen tai vihreä, voivat näyttää luonnollisilta ja hehkuvilta.
 • Tumma iho ja hiukset: Voimakkaammat sävyt, kuten syvänsininen, vihreä tai harmaa, luovat upean kontrastin ja tuovat silmiisi syvyyttä.

Tilaisuus ja mieliala:

 • Arkeen: Valitse sävy, joka on lähellä luonnollista silmiesi väriäsi, mutta lisää siihen hieman kirkkautta tai syvyyttä.
 • Erityistilaisuudet: Kokeile rohkeita ja erottuvia sävyjä, jotka herättävät huomiota ja täydentävät asuasi.

Muista, että paras tapa löytää itsellesi sopiva sävy on kokeilla erilaisia vaihtoehtoja ja nähdä, mitkä värit saavat sinut tuntemaan olosi itsevarmaksi ja mukavaksi. FreshLook tarjoaa useita eri sävyjä, jotka sopivat moniin eri tilanteisiin ja mieltymyksiin.

Hydrogeelilinssien mukavuutta

FreshLook-piilolinssit on valmistettu laadukkaasta hydrogeelimateriaalista, joka on tunnettu kyvystään säilyttää kosteutta. Vaikka hydrogeelin hapen läpäisykyky ei yllä samalle tasolle kuin uudemmat silikonihydrogeelimateriaalit, FreshLook-linssit tarjoavat hyvän tasapainon mukavuuden ja toimivuuden välillä.

Hydrogeeli tunnetaan sen ominaisuuksistaan säilyttää kosteutta, mikä auttaa pitämään linssit kosteina ja mukavina koko päivän ajan. Linssit ovat pehmeät ja joustavat, mikä vähentää silmien ärsytystä ja parantaa käyttömukavuutta.

Mikäli sinulla on ongelmia silmien kuivumisen kanssa, pidä silmäsi kosteutettuina käyttämällä kosteuttavia silmätippoja, jotka sopivat käytettäväksi piilolinssien kanssa.

Turvallinen käyttö ja huolto

FreshLookin värilliset piilolinssit tarjoavat upean mahdollisuuden muuttaa ja parantaa silmiesi väriä, mutta niiden turvallinen käyttö edellyttää huolellista käyttöä ja huoltoa.

Oikeanlaiset käyttö- ja huoltotavat varmistavat, että silmäsi pysyvät terveinä ja että linssit tarjoavat parhaan mahdollisen mukavuuden ja suorituskyvyn.

Käyttöohjeet:

 1. Pese ja kuivaa kätesi huolellisesti ennen linssien käsittelyä. Tämä estää bakteerien ja lian pääsyn silmiisi ja linssien pinnalle.
 2. Vältä kosmetiikan käyttöä ennen linssien asettamista. Meikki ja ihonhoitotuotteet voivat saastuttaa linssit ja aiheuttaa ärsytystä.
 3. Aseta linssit silmiisi ennen hiustuotteiden, kuten hiuslakan tai geelin, käyttöä. Tämä estää kemikaalien joutumisen linssien pinnalle.
 4. Noudata linssien käyttöaikaa. Älä käytä kuukausilinssejä yli suositellun ajanjakson ja vaihda kertakäyttölinssit päivittäin.
 5. Älä käytä linssejä nukkuessasi.

Huoltovinkit:

 1. Puhdista ja desinfioi kuukausilinssit joka käytön jälkeen käyttämällä linssinvalmistajan suosittelemaa puhdistusliuosta. Älä käytä desinfiointiin vettä tai suolaliuosta.
 2. Jos käytät kertakäyttölinssejä, hävitä linssit jokaisen käyttökerran jälkeen. Älä venytä käyttöaikoja.
 3. Huuhtele ja säilytä linssejä vähintään yön yli steriilissä linssikotelossa. Vaihda linssikotelon liuos jokaisen käyttökerran jälkeen ja itse kotelo säännöllisesti, esimerkiksi kerran kuukaudessa, välttääksesi bakteerikasvuston muodostumista.
 4. Tarkista linssien kunto säännöllisesti. Vältä linssien käyttämistä, jos ne ovat vaurioituneet tai repeytyneet.
 5. Seuraa silmiesi reaktiota. Jos havaitset punoitusta, epämukavuutta, näön hämärtymistä tai muita ongelmia, poista linssit välittömästi ja ota yhteyttä silmälääkäriin.
 6. Vältä linssien kosketusta veden kanssa suihkussa, uima-altaassa tai luonnonvesissä uimisen aikana.

Turvallisen käytön ja huolellisen huollon avulla voit nauttia FreshLook-piilolinssien tarjoamasta silmiesi värimuutoksesta ilman huolta silmiesi terveydestä. Muista aina noudattaa silmälääkärin tai optikon antamia ohjeita ja suosituksia, ja käy säännöllisesti näöntarkastuksissa varmistaaksesi, että piilolinssit sopivat sinulle parhaiten.

FreshLook-piilolinssien hinnat

Alta löydät kaikki markkinoilla olevat FreshLook-piilolinssit. Klikkaa tuotenimeä saadaksesi lisätietoa kyseisistä linsseistä ja löytääksesi edullisimman ostopaikan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tarvitseeko kosmeettisia piilolinssejä varten reseptin?

Kyllä, kaikki värilliset piilolinssit, mukaan lukien vahvuudettomat FreshLook-piilolinssit on sovitettava optikolla ennen käyttöä, vaikka niiden käyttötarkoitus olisi vain kosmeettinen. Sovittamattomien piilolinssien käyttäminen voi johtaa silmäkomplikaatioihin.

Onko FreshLook-piilolinssien valmistus lopetettu?

Ei. Alcon on lopettanut kahden piilolinssibrändinsä tuotannon syyskuussa 2023: Focus Dailies ja FreshLook Colorblends. Valmistaja aikoo kuitenkin jatkaa muiden FreshLook-piilolinssien valmistusta.

Mitkä FreshLook-piilolinssit saatavilla ilman voimakkuuksia?

FreshLook Colorblends, FreshLook Colors, FreshLook Dimensions ja FreshLook One-Day.

Mitkä ovat hyviä vaihtoehtoisia tuotteita FreshLook-piilolinsseille?

Jos etsit erittäin hengittävästä silikonihydrogeelimateriaalista valmistettuja värillisiä kuukausilinssejä, Alconin Air Optix Colors, voi olla sinulle erinomainen vaihtoehto.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla