FreshLook-piilolinssit edullisesti netistä

Tilaa Alconin värilliset FreshLook-piilolinssit netistä. Vertaa hintoja ja löydä edullisin ostopaikka.

FreshLook on Alconin valmistama värillisten piilolinssien tuoteperhe, joka tarjoaa laajan valikoiman värillisiä piilolinssejä jokaiseen näönkorjaukseen ja ilmeeseen. Tuoteperhe tarjoaa kokonaan silmien värin muuttavat FreshLook Colors -piilolinssit sekä silmien luonnollista väriä korostavat, hienovaraisemmat FreshLook ColorBlends -piilolinssit.

Näiden kuukausilinssien lisäksi tarjolla on värilliset FreshLook One Day -kertakäyttölinssit sekä FreshLook Dimensions -kuukausilinssit. FreshLook-piilolinsseillä voit muuttaa silmiesi väriä erityistilaisuuksia varten.

Useimmat FreshLook-piilolinssit on saatavilla voimakkuuksilla –8:sta +6:een, sekä ilman vahvuuksia (plano). Ne ovat erinomainen valinta heille, jotka haluavat muuttaa silmiensä väriä ja ilmettään, riippumatta siitä tarvitseeko hän näönkorjausta tai ei.

Kosmeettiseen käyttöön (ilman vahvuuksia), valitse vain voimakkuudeksi 0.00 (plano).

FreshLook-piilolinssien hinnat

Vertaile FreshLook-piilolinssien hintoja useiden nettikauppojen välillä ja löydä edullisin ostopaikka!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tarvitseeko värillisiin FreshLook-piilolinsseihin reseptin?

Kyllä, kaikki värilliset piilolinssit, mukaan lukien vahvuudettomat FreshLook-piilolinssit on sovitettava optikolla ennen käyttöä. Sovittamattomien piilolinssien käyttäminen voi johtaa silmäkomplikaatioihin.

Onko FreshLook-piilolinssien valmistus lopetettu?

Ei. Alcon on lopettanut kahden piilolinssibrändinsä tuotannon syyskuussa 2023: Focus Dailies ja FreshLook ColorBlends. Valmistaja aikoo kuitenkin jatkaa muiden FreshLook-piilolinssien valmistusta.

Mitkä FreshLook-piilolinssit saatavilla ilman voimakkuuksia?

FreshLook Colorblends, FreshLook Colors, FreshLook Dimensions ja FreshLook One-Day.

Mitkä ovat hyviä vaihtoehtoisia tuotteita FreshLook-piilolinsseille?

Jos etsit erittäin hengittävästä silikonihydrogeelimateriaalista valmistettuja värillisiä kuukausilinssejä, Alconin Air Optix Colors, voi olla sinulle erinomainen vaihtoehto.

Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.