Clear 1-day hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Clear 1-day
Kuva tuotteesta Clear 1-day

Clear 1-day on Clearlabin valmistama bioyhteensopiva kertakäyttölinssi, joka käyttää pääasiassa hioxifilcon A:ta sisältävää patentoitua ClearGMA-materiaalia. Se sisältää kehomme tuottamaa ainetta, musiinia, jota käytetään myös ihmiskehon kosteustason säätelyyn. Tästä syystä Clear 1-day -piilolinssit sopivan erinomaisesti henkilöille, joilla on kuivat ja herkät silmät.

Kertakäyttölinssien etu kuukausilinsseihin verrattuna on, että ne heitetään käytön jälkeen pois, jonka jälkeen uusi pari otetaan käyttöön. Tästä on etua etenkin heille, jotka käyttävät piilolinssejä vain satunnaisesti silmälasien korvaajana. Päivälinssejä käyttävien ei tarvitse myöskään huolehtia päivittäisistä puhdistus- ja säilöntärutiineista.

Clear 1-day -piilolinssit tarjoavat erinomaista mukavuutta silmille, vaikka niitä käytetäisiin pitkiäkin aikoja päivittäin. Tämä johtuu korkeasta hapenläpäisy- ja kosteudensäilytyskyvystä, jotka estävät silmien kuivumisen. Linssi istuu jämäkästi silmässä, koska sen litteäksi muotoillut reunat vähentävät ärsytystä silmiä räpyttäessä. Bioyhteensopivassa materiaalissa on erittäin sileä pinta, joka ehkäisee proteiinien ja rasvojen kerääntymistä minimiin.

Valmistaja: Clearlab. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00...+4.00. Kaarevuus: 8.7. Halkaisija: 14.2. Materiaali: Hioxifilcon A, Nestepitoisuus: 58 %, Käsittelyvärjäys.

Vertaa tuotteen Clear 1-day hintoja

Alta löydät tuotteen Clear 1-day hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 17.00 € myyjältä Lenson.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Alennuskoodi Linkki
Lenson Clear 1-day  € Tilaa »
LensWay Clear 1-day  € Piilari Tilaa »
Alensa Clear 1-Day (30 kpl)  € Tilaa »

 

Tietoa hintavertailusta

  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Se on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info tarjoaa kuluttajille tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, josta löydät päivän edullisimman hinnan linsseillesi.
Copyright © 2009-2022 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.