Clear 1-day hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Clear 1-day
Kuva tuotteesta Clear 1-day

Clear 1-day on Clearlabin valmistama bioyhteensopiva kertakäyttölinssi, joka käyttää pääasiassa hioxifilcon A:ta sisältävää patentoitua ClearGMA-materiaalia. Se sisältää kehomme tuottamaa ainetta, musiinia, jota käytetään myös ihmiskehon kosteustason säätelyyn. Tästä syystä Clear 1-day -piilolinssit sopivan erinomaisesti henkilöille, joilla on kuivat ja herkät silmät.

Kertakäyttölinssien etu kuukausilinsseihin verrattuna on, että ne heitetään käytön jälkeen pois, jonka jälkeen uusi pari otetaan käyttöön. Tästä on etua etenkin heille, jotka käyttävät piilolinssejä vain satunnaisesti silmälasien korvaajana. Päivälinssejä käyttävien ei tarvitse myöskään huolehtia päivittäisistä puhdistus- ja säilöntärutiineista.

Clear 1-day -piilolinssit tarjoavat erinomaista mukavuutta silmille, vaikka niitä käytetäisiin pitkiäkin aikoja päivittäin. Tämä johtuu korkeasta hapenläpäisy- ja kosteudensäilytyskyvystä, jotka estävät silmien kuivumisen. Linssi istuu jämäkästi silmässä, koska sen litteäksi muotoillut reunat vähentävät ärsytystä silmiä räpyttäessä. Bioyhteensopivassa materiaalissa on erittäin sileä pinta, joka ehkäisee proteiinien ja rasvojen kerääntymistä minimiin.

Valmistaja: Clearlab. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00...+4.00. Kaarevuus: 8.7. Halkaisija: 14.2. Materiaali: Hioxifilcon A, Nestepitoisuus: 58 %, Käsittelyvärjäys.

Vertaa tuotteen Clear 1-day hintoja

Alta löydät tuotteen Clear 1-day hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 21.60 € myyjältä LensWay.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Alennuskoodi Linkki
LensWay Clear 1-day  € Piilari Kauppaan »
Lenson Clear 1-day  € Kauppaan »
Alensa Clear 1-Day (30 kpl)  € Kauppaan »

Tietoa hintavertailusta:

  • Sivuilla esitetyt hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Mikäli verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys.
  • Noudata piilolinssien käytössä aina silmäälääkärin tai optikon antamia ohjeita.
  • Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.

hello world!
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.