Clariti 1-day toric hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Clariti 1-day toric
Kuva tuotteesta Clariti 1-day toric

Löydä edullisin hinta tuotteelle Clariti 1-day toric

Alta löydät tuotteen Clariti 1-day toric hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 20.25 € myyjältä LensWay.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Alennuskoodi
LensWay Clariti 1 day toric  € Piilari
Lenson Clariti 1 day toric  €
Alensa Clariti 1 day toric (30 kpl)  €

Clariti 1 day toric on CooperVisionin valmistama toorinen kertakäyttölinssi, joka tarjoaa tehokkaan näönkorjauksen liki- ja kaukonäköisyyteen. Tälle linssille myönnettiin Vuoden piilolinssituote -palkinto vuonna 2012, ja se on markkinoiden ainoa silikonihydrogeelistä valmistettu kertakäyttölinssi, joka soveltuu hajataiton korjaamiseen. Siinä on myös markkinoiden laajin kertakäyttölinssien voimakkuusalue. Sen avulla voit nauttia valkoisemmista silmistä ja terveellisemmästä piilolinssien käyttökokemuksesta.

Clariti 1 day toric läpäisee happea silmän sarveiskalvolle suositeltua suuremman määrän koko linssialalla. Linssissä on käytetty AquaGen-teknologiaa, jonka tuloksena syntyy hydrofiilinen linssi optimaalisilla kostutusominaisuuksilla. Teknologian avulla vettä hylkivät silikonimolekyylit muutetaan vettä imeviksi, joten linssi imee ja sitoo vesimolekyylejä pitäen ne tiukasti linssin pintaa vasten. Tuloksena syntyy korkean nestepitoisuuden linssi, joka tarjoaa erinomaisen mukavuuden koko päiväksi. Linssissä on myös suoja auringon haitallista UV-säteilyä vastaan.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: toorinen kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 5 tai 30 linssiä/pkt. Voimakkuus: -9.00...+4.00. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.3. Sylinteri: -2.25...+0.75. Akseli: 10-180. Materiaali: somofilcon A. Nestepitoisuus: 56 %. Käsittelyvärjäys. Kohdistusmerkki. UV-suoja.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskorissa.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Resepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Biofinity toric

Biofinity toric

Biofinity toric: Ominaisuudet ja edut
  • Pitkäaikainen käyttömukavuus. Nämä tooriset kuukausilinssit pysyvät mukavina päivästä 1 päivään 30 asti.
  • Tasainen...
alk. 20.49 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Biofinity XR toric

Biofinity XR toric

Biofinity XR toric on CooperVisionin valmistama toorinen kuukausi-/yötäpäiväälinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden lisäksi astigmatismin eli hajataiton korjaamiseen. Näissä...

39.99 €
Lisätietoa
Kuva tuotteesta Biomedics toric

Biomedics toric

Biomedics toric on CooperVisionin valmistama toorinen kuukausilinssi, joka tarjoaa erinomaisen pysyvyyden ja mukavuuden sekä terävän näön hajataitteisuudesta kärsiville. Linssin edistyksellinen...

alk. 41.17 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.