Clariti 1-day toric hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Clariti 1-day toric
Kuva tuotteesta Clariti 1-day toric

Clariti 1 day toric on CooperVisionin valmistama toorinen kertakäyttölinssi, joka tarjoaa tehokkaan näönkorjauksen liki- ja kaukonäköisyyteen. Tälle linssille myönnettiin Vuoden piilolinssituote -palkinto vuonna 2012, ja se on markkinoiden ainoa silikonihydrogeelistä valmistettu kertakäyttölinssi, joka soveltuu hajataiton korjaamiseen. Siinä on myös markkinoiden laajin kertakäyttölinssien voimakkuusalue. Sen avulla voit nauttia valkoisemmista silmistä ja terveellisemmästä piilolinssien käyttökokemuksesta.

Clariti 1 day toric läpäisee happea silmän sarveiskalvolle suositeltua suuremman määrän koko linssialalla. Linssissä on käytetty AquaGen-teknologiaa, jonka tuloksena syntyy hydrofiilinen linssi optimaalisilla kostutusominaisuuksilla. Teknologian avulla vettä hylkivät silikonimolekyylit muutetaan vettä imeviksi, joten linssi imee ja sitoo vesimolekyylejä pitäen ne tiukasti linssin pintaa vasten. Tuloksena syntyy korkean nestepitoisuuden linssi, joka tarjoaa erinomaisen mukavuuden koko päiväksi. Linssissä on myös suoja auringon haitallista UV-säteilyä vastaan.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: toorinen kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 5 tai 30 linssiä/pkt. Voimakkuus: -9.00...+4.00. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.3. Sylinteri: -2.25...+0.75. Akseli: 10-180. Materiaali: somofilcon A. Nestepitoisuus: 56 %. Käsittelyvärjäys. Kohdistusmerkki. UV-suoja.

Vertaa tuotteen Clariti 1-day toric hintoja

Alta löydät tuotteen Clariti 1-day toric hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 20.25 € myyjältä LensWay.

Tietoa hintavertailusta:

  • Sivuilla esitetyt hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Mikäli verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys.
  • Noudata piilolinssien käytössä aina silmäälääkärin tai optikon antamia ohjeita.
  • Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että uuteen merkkiin vaihtaminen vaatii aina piilolinssisovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Biofinity toric

Biofinity toric

Biofinity toric on CooperVisionin uusinta teknologiaa edustava toorinen kuukausi-/yötäpäiväälinssi. Se on valmistettu silikonihydrogeelistä ja valmistuksessa on käytetty Aquaform-teknologiaa,...

alk. 20.49 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Biofinity XR toric

Biofinity XR toric

Biofinity XR toric on CooperVisionin valmistama toorinen kuukausi-/yötäpäiväälinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden lisäksi astigmatismin eli hajataiton korjaamiseen. Näissä...

43.99 €
Lisätietoa
Kuva tuotteesta Biomedics toric

Biomedics toric

Biomedics toric on CooperVisionin valmistama toorinen kuukausilinssi, joka tarjoaa erinomaisen pysyvyyden ja mukavuuden sekä terävän näön hajataitteisuudesta kärsiville. Linssin edistyksellinen...

alk. 33.25 €
Vertaa hintoja
hello world!
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.