Clariti 1 day toric – Piilolinssien hintavertailu

Clariti 1 day toric

Vertaa tuotteen Clariti 1 day toric hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Clariti 1 day toric hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 23.92 € myyjältä LensWay.

Clariti 1 day toric: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Mukavat ja edulliset kertakäyttöpiilolinssit hajataitteisuuden korjaamiseen.
 • Silikonihydrogeelimateriaali (SiHy) läpäisee runsaasti happea pitäen silmät valkoisina ja terveinä.
 • AquaGen-teknologian ansiosta linssit pysyvät kosteina ja mukavina koko päivän ajan.
 • Tarjoaa lisäsuojaa haitallista UVA- ja UVB-säteilyä vastaan.
 • Vuoden piilolinssituotteeksi valittu linssi.

Edulliset tooriset linssit hajataittoon

Jos sinulla on hajataitteisuutta ja haluat kertakäyttöpiilolinsseiltäsi mukavuutta, kostuvuutta ja hyvää hapenläpäisykykyä, edulliset CooperVisionin Clariti 1 day toric -piilolinssit voivat olla erinomainen näönkorjausratkaisu juuri sinulle.

Hengittävästä silikonihydrogeelistä (somofilcon A) valmistetut Clariti 1 day toric -piilolinssit läpäisevät koko linssin alalla 100 % sarveiskalvosi tarvitsemasta hapesta, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan valkoisemmista silmistä ja terveellisemmästä linssikokemuksesta.

Clariti 1 day toric -linssit perustuvat AquaGen-teknologiaan, jolla vettä hylkivät silikonimolekyylit muunnetaan vettä imeviksi. Teknologian ansiosta linssi imee ja sitoo vesimolekyylejä, ja pitää ne tiukasti linssiä vasten. Tuloksena syntyy korkean nestepitoisuuden piilolinssi optimaalisilla kostutusominaisuuksilla ja erinomaisella, pitkäkestoisella mukavuudella.

Lisäksi Clariti 1 day toric -piilolinsseissä on sisäänrakennettu UV-suoja, joka tarjoaa lisäsuojaa auringon haitallista UVA- ja UVB-säteilyä vastaan. Huomaa, että UV-suojalla varustetut piilolinssit eivät korvaa UV-suojalla varustettuja aurinko-, silmä- tai suojalaseja, koska ne peittävät vain osan silmistä.

Clariti 1 day toric -piilolinsseille myönnettiin vuoden 2012 Optician Awards "Contact Lens Product of the Year" -palkinto.

Kenelle Clariti 1 day toric sopii?

Clariti 1 day toric -piilolinssit on erityisesti kehitetty heille, jotka kärsivät astigmatismista eli hajataitteisuudesta. Astigmatismi on hyvin yleinen valontaittovirhe, joka johtuu silmän epätasaisesta sarveiskalvosta, ja joka saa kuvan näyttämään epäselvältä kaikilla etäisyyksillä.

Clariti 1 day toric voi olla täydellinen ratkaisu heille, jotka etsivät edullisia, hengittäviä ja luonnostaan kostuvia piilolinssejä hajataitteisuuden korjaamiseen. Hydrofiilisten ominaisuuksiensa takia nämä linssit voivat sopia myös kuivista silmistä kärsiville, ja sisäänrakennettu UV-suoja voi olla hyödyllinen paljon ulkona liikkuville, aktiivista elämäntapaa harjoittaville.

Näillä linsseillä on markkinoiden laajin kertakäyttölinssien voimakkuusvalikoima, mikä tarkoittaa, että ne voidaan sovittaa onnistuneesti yhä useammalle käyttäjälle.

Keskustele näönhuollon ammattilaisesi kanssa Clariti 1 day toric -piilolinssien kokeilemisesta!

CooperVisionin toorisia Clariti 1 day toric -kertakäyttölinssejä myydään 30 kappaleen ja 
kuvassa näkyvän 90 kappaleen pakkauksissa.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Clariti
Linssityyppi toorinen kertakäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –9,00...+4,00 D
Kaarevuus (BC) 8,6 mm
Halkaisija (DIA) 14,3 mm
Sylinteri (CYL) -0.75, -1.25, -1.75, -2.25
Akseli (AX) 10°–180° (10° välein)
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali somofilcon A
Vesipitoisuus 56 %
Hapen läpäisevyys 57 Dk/t (@ –3.00D)
Oikein-/väärinpäin merkintä Kyllä, "123"
Käsittelyvärjäys Ei
UV-suoja Kyllä, luokan 2 UV-suojaa estää vähintään 95 % UVB- ja vähintään 50 % UVA-säteilystä

Clariti 1 day toric -piilolinssien lisäksi Clarity-tuoteperheeseen kuuluu kertakäyttölinssejä 
liki- ja kaukotaitteisuuden sekä ikänäön korjaamiseen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Paljonko Clariti 1 day toric -piilolinssit maksaa?

Clariti 1 day toric -linssien edullisin hinta on hintavertailumme mukaan 23,92 €/30 linssiä, jolloin linssikohtaiseksi hinnaksi saadaan 0,80 €/linssi.

Olettaen, että tarvitset näönkorjauksen molempiin silmiisi, päivittäin käytettynä näiden linssien kustannukset ovat 1,59 €/päivä, kuukausittaiset kustannukset 47,84 € ja vuosittaiset kustannukset 574,08 €.

Tooristen kertakäyttölinssien joukossa Clariti 1 day toric sijoittuu edullisempaan päähän.

Myydäänkö Clariti 1 day toric -linssiä muilla nimillä?

Optikkoketjut myyvät tai ovat myyneet Clariti 1 day toric -piilolinssejä myös nimillä easyvision Umere Toric ja easyvision Daily Umere Toric.

Onko Clariti-piilolinssit hyvät hajataittoon?

Clariti 1 day toric -piilolinssit tarjoavat astigmatimista eli hajataitteisuudesta kärsiville kertakäyttölinssien helppoutta ja silikonihydrogeelimateriaalin terveysedut hydrogeelilinssin hinnalla.

Clariti-tuoteperheeseen kuuluvat myös liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen tarkoitetut Clariti 1 day- ja ikänäön (presbyopia) korjaamiseen tarkoitetut Clariti 1 day multifocal -piilolinssit.

Kuinka pitkään Clariti 1 day toric -piilolinssejä voi käyttää?

Clariti 1 day toric on kertakäyttölinssi, mikä tarkoittaa, että niitä pidetään vain yhden päivän aikana, jonka jälkeen ne hävitetään ja seuraavalla kerralla otetaan uusi pari käyttöön. Piilolinssiasiantuntijat suosittelevat, että linssejä käytetään enintään 16 tuntia päivässä. Keskustele silmälääkärisi kanssa silmillesi sopivista piilolinssien käyttöajoista.

Mitä eroa on Clariti- ja MyDay -toorisilla linsseillä?

Molemmat linssit, Clariti 1 day toric (2015) ja uudemmat MyDay toric (2018), ovat CooperVisionin valmistamat silikonihydrogeelipohjaiset kertakäyttölinssit, jotka on kehitetty hajataitteisuuden korjaamiseen. Molemmat linssit tarjoavat UV-suojan.

Hieman paksummat ja halkaisijaltaan suuremmat MyDay-linssit tarjoavat laajemman voimakkuusvalikoiman, paremman hapenläpäisevyyden ja linssien käsittelyä helpottavan kevytvärjäyksen, kun taas Clariti-linssit sisältävät enemmän painostaan vettä.

Kumpi näistä linsseistä on parempi, on yksilöllistä ja riippuu näönkorjaustarpeestasi ja sovituksesta.

Mitkä ovat vaihtoehtoisia tuotteita Clariti 1 day toric -linsseille?

Ellet ole tyytyväinen nykyisiin piilolinsseihisi, tai haluat vain kokeilla toisia toorisia kertakäyttölinssejä, optikkosi saattaa suositella sinulle esimerkiksi uudempia Dailies Total 1 for Astigmatism- tai Precision 1 for Astigmatism -linssejä.

On tärkeää keskustella ja sopia sovituksesta silmähuollon asiantuntijan kanssa ennen piilolinssimerkin vaihtamista toiseen.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla