Clariti 1 day multifocal hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Clariti 1 day multifocal
Kuva tuotteesta Clariti 1 day multifocal

Clariti 1 day multifocal on CooperVisionin valmistama monitehoinen kertakäyttölinssi, joka on tarjoaa näönkorjauksen ikänäköisille. Se on maailman ensimmäinen silikonihydrogeelipohjainen kertakäyttölinssi ikänäöstä kärsiville tarjoten erinomaisen mukavuuden ja suojan UVA- ja UVB-säteilyjä vastaan.

Tässä linssissä yhdistyvät kertakäyttölinssien mukavuus ja silikonihydrogeelin terveyshyödyt. Linssi päästää lävitseen suuremman määrän happea koko linssin alueella, joten sarveiskalvolle pääsee virtaamaan enemmän happea ja silmät pysyvät valkoisempina ja terveempinä.

Valmistuksessa käytetty AquaGen-teknologia muuttaa vettä hylkivät silikonimolekyylit vettä imeviksi. Näin syntyy linssi, joka luonnostaan imee ja sitoo vesimolekyylejä ja varmistaa erinomaisen mukavuuden koko päiväksi.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: monitehoinen kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 5 tai 30 linssiä/pkt. Voimakkuus: -6.00...+6.00. Lisävahvuus: 0.00...+3.00. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.1. Materiaali: somofilcon A. Nestepitoisuus: 56 %. Hapenläpäisykyky: 86 Dk/t (-3.00).

Vertaa tuotteen Clariti 1 day multifocal hintoja

Alta löydät tuotteen Clariti 1 day multifocal hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 23.62 € myyjältä LensWay.

Tietoa hintavertailusta:

  • Sivuilla esitetyt hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Mikäli verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys.
  • Noudata piilolinssien käytössä aina silmäälääkärin tai optikon antamia ohjeita.
  • Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että uuteen merkkiin vaihtaminen vaatii aina piilolinssisovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Biofinity multifocal

Biofinity multifocal

Biofinity multifocal on CooperVisionin valmistama monitehoinen yötäpäivää-/kuukausilinssi, joka on tarkoitettu ikänäön korjaamiseen. Sen valmistuksessa on käytetty pitkäketjuista silikonia,...

alk. 31.29 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Proclear 1 day multifocal

Proclear 1 day multifocal

Proclear 1 day multifocal on CooperVisionin valmistama progressiivinen kertakäyttölinssi, joka korjaa kauko- ja lähinäön lisäksi ikänäön (presbyopia) mukanaan tuomia ongelmia, kuten eri etäisyyksille...

alk. 31.90 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Proclear multifocal

Proclear multifocal

Proclear multifocal on CooperVisionin valmistama monitehoinen kuukausilinssi, joka mahdollistaa tarkan näkemisen kaikille etäisyyksille. Nämä linssit korjaavat tavallisen kauko- tai lähinäön...

alk. 21.49 €
Vertaa hintoja
hello world!
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.