Clariti 1 day multifocal hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Clariti 1 day multifocal
Kuva tuotteesta Clariti 1 day multifocal

Löydä edullisin hinta tuotteelle Clariti 1 day multifocal

Alta löydät tuotteen Clariti 1 day multifocal hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 23.62 € myyjältä LensWay.

Clariti 1 day multifocal on CooperVisionin valmistama monitehoinen kertakäyttölinssi, joka on tarjoaa näönkorjauksen ikänäköisille. Se on maailman ensimmäinen silikonihydrogeelipohjainen kertakäyttölinssi ikänäöstä kärsiville tarjoten erinomaisen mukavuuden ja suojan UVA- ja UVB-säteilyjä vastaan.

Tässä linssissä yhdistyvät kertakäyttölinssien mukavuus ja silikonihydrogeelin terveyshyödyt. Linssi päästää lävitseen suuremman määrän happea koko linssin alueella, joten sarveiskalvolle pääsee virtaamaan enemmän happea ja silmät pysyvät valkoisempina ja terveempinä.

Valmistuksessa käytetty AquaGen-teknologia muuttaa vettä hylkivät silikonimolekyylit vettä imeviksi. Näin syntyy linssi, joka luonnostaan imee ja sitoo vesimolekyylejä ja varmistaa erinomaisen mukavuuden koko päiväksi.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: monitehoinen kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 5 tai 30 linssiä/pkt. Voimakkuus: -6.00...+6.00. Lisävahvuus: 0.00...+3.00. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.1. Materiaali: somofilcon A. Nestepitoisuus: 56 %. Hapenläpäisykyky: 86 Dk/t (-3.00).

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskorissa.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Resepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Biofinity multifocal

Biofinity multifocal

Biofinity multifocal on CooperVisionin valmistama monitehoinen yötäpäivää-/kuukausilinssi, joka on tarkoitettu ikänäön korjaamiseen. Sen valmistuksessa on käytetty pitkäketjuista silikonia,...

alk. 31.29 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Proclear 1 day multifocal

Proclear 1 day multifocal

  • Helppoutta ja mukavuutta moniteholinssien käyttäjille, jotka kärsivät silmien kuivumisesta.
  • Kertakäyttölinssien kätevyys. Ota joka aamu uusi raikas pari käyttöön.
  • PC-teknologian...
alk. 32.90 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Proclear multifocal

Proclear multifocal

Proclear multifocal on CooperVisionin valmistama monitehoinen kuukausilinssi, joka mahdollistaa tarkan näkemisen kaikille etäisyyksille. Nämä linssit korjaavat tavallisen kauko- tai lähinäön...

alk. 21.49 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.