Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal: hintavertailu

Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal

Vertaa tuotteen Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 37.42 € myyjältä LensWay.

Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal: Ominaisuudet ja hyödyt

 • Selkeä ja tarkka näkö kaikille etäisyyksille. Pupillille optimoitu muotoilu tarjoaa selkeän näön kauas, lähelle ja välietäisyyksille.
 • Selkeä näkö aamusta iltaan. OptiBlue-valosuodatin suodattaa 60 % sinivalosta.
 • Mukavuutta koko päiväksi. TearStable-teknologia lukitsee kosteuden koko linssin alueelle ja silmän pinnalle.
 • Helppo käsittely. Vaalean sinivihreä käsittelyvärjäys ja oikein-/väärinpäin-merkintä tekee piilolinssien laittamisesta ja poistamisesta helpompaa.
 • Korkeimman tason UV-suoja. Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal tarjoaa luokan 1 UV-suojan, joka estää 99,9 % UVA- ja 100 % UVB-säteilystä.

Tuotekuvaus

Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal on erityisesti nykyaikaiseen vaativaan digitaaliseen maailmaa silmälläpitäen suunniteltu monitehokertakäyttöpiilolinssi, joka tarjoaa kolme ainutlaatuista teknologiaa liki-, kauko-, ja ikänäköisyyden korjaamiseen.

Elämä vaatii enemmän silmiltämme

Aikuiset viettävät nyt yli 13 tuntia digitaalisten näyttöjen äärellä. Digitaalisten näyttöjen katsomisen seurauksena jopa 60 % vähentynyt räpyttely heikentää kyynelkalvoa ja voi vaikuttaa näkömukavuuteen ja näöntarkkuuteen.

Sinivalo ympäröi meitä koko päivän ja sen hajonta vaikuttaa visuaaliseen selkeyteen. Silmän kyky mukautua heikkenee, kyynelkalvo muuttuu epävakaammaksi ja saatat kokea lisääntyvää valon hajontaa – kaikki nämä voivat vaikuttaa näöntarkkuuteen ja mukavuuteen.

Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal on monitehopiilolinssit, jota olet odottanut. Se tarjoaa terävän ja selkeän näön kaikilla etäisyyksillä ja kaikissa valaistusolosuhteissa sekä koko päivän kestävää mukavuutta. Siinä yhdistyy kolme tehokasta teknologiaa vastaamaan presbyopian vaatimuksiin.

Pupillille optimoitu muotoilu

Pupil Optimized Design -muotoilun ansiosta 100 % linssiparametreista on räätälöity ottamaan huomioon, miten pupillin koko vaihtelee eri ikäryhmissä ja erilaisten taittovirheiden yhteydessä. Tämä auttaa tarjoamaan paremman näkökokemuksen käyttäjälle.

Samaa pupillille optimoitua suunnittelua käytetään kaikissa Acuvue-monitehopiilolinsseissä, mukaan lukien Acuvue Oasys Multifocal ja 1-Day Acuvue Moist Multifocal.

Optimoidun muotoillun ansiosta suurin osa potilasta saa onnistuneen sovituksen jo ensimmäisellä optikkokäynnillä, ja lähes kaikki kahdella tai vähemmällä linssiparilla.

TearStable-teknologia

Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal -piilolinsseissä käytetyn TearStable-teknologian ansiosta linssin kosteuttava aine jakautuu tasaisesti koko piilolinssin alueelle, mukaan lukien sen pinnalle. Tämä auttaa pitämään linssin mukavana ja kosteana.

Kyynelkalvo on silmän pinnalla oleva nestekerros, joka auttaa pitämään silmän kosteamalla ja suojaa sitä. TearStable-teknologia ylläpitää kalvon stabiiliutta, mikä parantaa linssin käyttömukavuutta ja vähentää silmien kuivumista.

Teknologian ansiosta Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal -linssien kosteus haihtuu puolet hitaammin moniin muihin monitehopiilolinsseihin verrattuna. Tästä on erityisesti hyötyä pitkäaikaisessa käytössä ja kuivissa olosuhteissa, sillä se auttaa vähentämään silmien kuivumista ja parantaa käyttömukavuutta.

OptiBlue Light Filter

OptiBlue Light Filter on suunniteltu erityisesti vähentämään haitallisen sinivalon pääsyä silmään, Silmät altistuvat sinivalolle erityisesti digitaalisia laitteita, kuten tietokonetta tai älypuhelinta, käytettäessä. OptiBlue-sinivalosuodatin suodattaa jopa 60 % sinivalosta, mikä on korkein alan standardi.

Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal -piilolinssien edut

 • Tarjoaa terävän, selkeän näön kaikille etäisyyksillä, kaikissa valaistuksissa sekä koko päivän kestävän mukavuuden.
 • Ainutlaatuinen optinen suunnittelu auttaa näkemään hyvin lähelle, kauas ja kaikkeen siltä väliltä.
 • Tarjoaa koko päivän kestävän mukavuuden ja visuaalista selkeyttä aamusta iltaan.
 • Sisältävät korkeimman tason sinivalon suodatuksen.

Acuvue Oasys Max 1-Day -tuoteperheeseen kuuluu 
liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen suunnitellut Acuvue Oasys Max 1-Day -piilolinssit ja ikänäön korjaamiseen tarkoitetut Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal -piilolinssit.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Johnson & Johnson
Brändi Acuvue
Linssityyppi kertakäyttöinen moniteholinssi
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus –9.00...+6.00 D
Lisävahvuus Low (+0.75...+1.25 D), Mid (+1.50...+1.75 D), High (+2.00...+2.50 D)
Kaarevuus 8,4 mm
Halkaisija 14,3 mm
Materiaali senofilcon A
Nestepitoisuus 38 %
Hapen läpäisevyys 147 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Kyllä, 1-2-3
Käsittelyvärjäys Kyllä, sinivihreä
UV-suoja Kyllä, luokan 1 UV-suoja (100 % UVB- ja 99,9 % UVA-säteilystä)

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal on?

Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal on Johnson & Johnsonin Acuvue Oasys Max 1 -tuoteperheeseen kuuluva monitehopiilolinssi, joka on suunniteltu presbyopian eli ikänäön mukanaan tuomien haasteiden korjaamiseen. Samaan tuoteperheeseen kuuluu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen tarkoitetut Acuvue Oasys Max 1-Day -piilolinssit.

Mitä eroa on Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal- ja Acuvue Oasys Multifocal -piilolinsseillä?

Johnson & Johnson tarjoaa syyskuusta 2022 alkaen kaksi Acuvue Oasys -tuoteperheen piilolinssiä ikänäöstä (presbyopia) kärsiville potilailleen: Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal ja Acuvue Oasys Multifocal.

Tärkein ero näiden kahden linssin välillä on vaihtoväli: Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal on kertakäyttöpiilolinssi, kun taas Acuvue Oasys Multifocal on viikkolinssi, joka vaihdetaan uusiin 1-2 viikon välein. Teknisiä parametreja tarkastellessa linssit ovat huomattavan samanlaiset. Niillä on sama peruskaarevuus, halkaisija, hapen läpäisevyys, identtiset lisävahvuudet ja voimakkuusalueet -9.00...+6.00 diopteriin.

Linssien erot löytyvät niiden tarjoamasta UV-suojasta, kostutusteknologioista ja hinnasta.

Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal tarjoaa paremman UV-suojan, joka estää 100 % UVB- ja 99,9 % UVA-säteilystä. Lisäksi näissä linsseissä on yli 60 % tehokkuuden HEVL-suoja. HEVL eli High Energy Visual Light on korkeaenergistä näkyvää valoa, ts. digitaalisten laitteiden tuottamaa sinivaloa, jonka väitetään olevan haitallista silmille pitkäaikaisessa altistuksessa.

Acuvue Oasys Multifocal -piilolinsseissä käytettävä Hydraclear-teknologia ja Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal -piilolinsseissä käytettävä TearStable-teknologia, hyödyntävät samaa PVP-kostutusmateriaalia kuin monet muutkin Johnson & Johnsonin valmistamat piilolinssit. TearStable-teknologian kerrotaan kuinkin hidastavan kyynelten haihtumisnopeutta, mistä voi olla hyötyä silmien kosteustasapainon ylläpitämisessä.

Mitä näiden kahden monitehopiilolinssin hintoihin tulee, kertakäyttölinssinä Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal -linssin päiväkohtainen hinta voi olla jopa tuplasti kalliimpi. Satunnaisemmassa käytössä kertakäyttölinssit voivat usein olla edullisempi vaiheotho.

Voiko Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal -piilolinssejä käyttää nukkuessa?

Ei. Kertakäyttölinsseinä Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal sovellu yön yli käyttöön. Jopa lyhyet torkut voivat moninkertaistaa silmäkomplikaatioiden riskin.

Mikä on TearStable-teknologia?

Johnson & Johnsonin kehittämä TearStable-teknologia parantaa silmien mukavuutta stabiloimalla kyynelkalvoa ja vähentämällä kyynelten haihtumista. Teknologia käyttää erityistä PVP-kostutusainetta, joka tarjoaa erinomaisen kosteuden säilymisen ja minimoi silmien ärsytyksen parantaen piilolinssien käyttömukavuutta.

Mikä on OptiBlue Light Filter?

OptiBlue Light Filter on Johnson & Johsonin Acuvue Max 1-Day -tuotteissa käytettävä teknologia, joka suodattaa korkeaenergistä näkyvää valoa eli digitaalisten laitteiden tuottamaa "sinistä valoa". HEVL-valon uskotaan olevan haitallista silmille pitkäaikaisessa altistuksessa.

Mikä on Pupil Opimized Design?

Pupil Opimized Design on innovatiivinen linssiteknologia, joka on suunniteltu parantamaan ikänäön eli presbyopian korjausta. Pupillille optimoidun muotoilun ansiosta Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal -piilolinssit tarjoavat selkeän ja tarkan näön kauas, lähelle ja välietäisyyksille katsottaessa.

Miten piilolinsseillä korjataan ikänäköä?

Monitehopiilolinssit on erityisesti suunniteltu vastaamaan ikänäön haasteisiin tarjoamalla useita eri taittovoimia samassa linssissä. Tämä mahdollistaa selkeän näkemisen eri etäisyyksille: lähelle, välietäisyyksille ja kauas. Linssin keskusta on yleensä suunniteltu lähitöitä, kuten lukemista ja käsityötä, varten. Keskustasta ulospäin taittovoima muuttuu progressiivisesti, mikä mahdollistaa selkeän näkemisen myös välietäisyyksille ja kauas.

Lisätietoa: www.acuvue.fi

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla