TopVue Air Multifocal – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta TopVue Air Multifocal

TopVue Air Multifocal: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen TopVue Air Multifocal hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 8.90 € myyjältä Alensa.

TopVue Air Multifocal: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

  • Presbyopian korjaus. TopVue Air Multifocal -piilolinssit on suunniteltu korjaamaan ikänäköä, yleistä tilaa, jossa lähelle näkeminen vaikeutuu ikääntymisen myötä. Näillä linsseillä voit nauttia selkeästä näöstä kaikille etäisyyksille läheltä kauas.
  • Kuukausittainen vaihtoväli on helppo muistaa. Vaihda linssit 30 päivän välein uusiin optimaalisen suorituskyvyn ja silmien terveyden saavuttamiseksi.
  • Silikonihydrogeelimateriaali. Innofilcon A -materiaali tarjoaa poikkeuksellisen hapenläpäisevyyden, mikä antaa silmien hengittää ja linssit pysyvät mukavina koko päivän ajan.
  • Edistyksellinen muotoilu. Näiden moniteholinssien edistyksellinen muotoilu varmistaa sujuvat siirtymät eri näköalueiden välillä tarjoten selkeän ja luonnollisen näön lukiessa, tietokoneella työskennellessä ja ulkoillessa.
  • Helppo käsitellä. Näitä linssejä on helppo käsitellä ja asettaa silmään ohuiden reunojen ja sileän pinnan ansiosta. Asianmukaisella hoidolla ja hygienialla voit nauttia vaivattomasta linssin asettamisesta ja poistamisesta.

Selkeä näkö lähelle ja kauas TopVue Air Multifocal -piilolinsseillä

TopVue Air Multifocal on monitehoinen kuukausilinssi, joka on suunniteltu korjaamaan ikänäön (presbyopia) mukanaan tuomia haasteita nähdä tarkasti lähellä oleviin kohteisiin esimerkiksi lukiessa ja muussa lähityöskentelyssä. Ikänäkö on 40–45 ikävuoden tienoilla ilmenevä tila, joka johtuu silmän mykiön asteittaisesta jäykistymisestä.

TopVue Air Multifocal -monitehopiilolinssit on suunniteltu varmistamaan selkeä näkö kaikille etäisyyksille, jolloin käyttäjät voivat nauttia sekä kaukana olevista asioista että selkeästä lähinäöstä. Edistyneen valmistusprosessin ansiosta TopVue Air Multifocal tarjoavat poikkeuksellista mukavuutta ja selkeyttä koko päivän ajan.

Näissä linsseissä on erityinen muotoilu, joka yhdistää useita optisia vyöhykkeitä. Nämä vyöhykkeet yhdistyvät tarjotakseen terävän näön sekä kauas että lähelle. Lisäksi ne tarjoavat korkean happivirtauksen sarveiskalvolla ja korkean vesipitoisuuden poikkeuksellisen kostuvuuden ja mukavuuden takaamiseksi.

Kuukausilinssit ikänäköisille

Jos näkösi vaatii korjausta sekä lähelle että kauas, TopVue Air Multifocal -piilolinssit, ovat apunasi. Nämä moniteholinssit on suunniteltu korjaamaan presbyopia, joka on luonnollinen ikääntymisestä johtuva tila, joka vaikuttaa silmän kykyyn tarkentaa lähellä oleviin kohteisiin.

Optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi on tärkeää, että TopVue Air Multifocal -linssit poistetaan jokaisen päivän lopussa, puhdistetaan huolellisesti ja säilytetään yön yli desinfioivassa piilolinssien hoitonesteessä.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Unicon
Brändi TopVue
Linssityyppi multifokaalinen kuukausipiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 1, 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –12,00...+6,00 D
Kaarevuus (BC) 8,6 mm
Halkaisija (DIA) 14,2 mm
Lisävahvuus (ADD) +1.00, +1.50, +2.00, +2.50 D
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali innofilcon A
Vesipitoisuus 45 %
Hapen läpäisevyys 100 Dk/t
Keskiosan paksuus -
Oikein-/väärinpäin merkintä -
Käsittelyvärjäys -
UV-suoja Ei

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ovatko TopVue Air Multifocal -linssit kuukausilinssit?

Kyllä, TopVue Air Multifocal on kuukausilinssi, jota voidaan käyttää paketista pois ottamisen jälkeen jopa 30 peräkkäisenä, kunnes linssit on vaihdettava uusiin. Kuukausilinssit poistetaan silmistä päivän päätteeksi, puhdistetaan ja säilytetään yön yli desinfioivassa piilolinssinesteessä.

Käytetäänkö TopVue Air Multifocal -piilolinssejä molemmissa silmissä?

Kyllä, TopVue Air Multifocal -linssejä käytetään yleensä molemmissa silmissä. Vaikka ikänäkö eli presbyopia vaikuttaa yleensä molempiin silmiin, se voi edetä hieman eri tahtiin kummassakin silmässä. Täydellisen näönkorjauksen saavuttamiseen tarvitaan piilolinssi molempiin silmiin.

Mikä lisävahvuus minun pitäisi valita TopVue Air Multifocal -linsseille?

Lisävahvuus, jota kutsutaan myös lisävoimakkuudeksi (ADD, "add power") on lisäkorjauksen määrä, joka lisätään monitehoisiin piilolinsseihin tai silmälaseihin, jotta linssi voi korjata ikänäköä. Lisävahvuus merkitään piilolinssimääräykseen yleensä dioptereina (D), ja se lisätään tiettyihin linssin alueisiin.

Valittava lisävahvuus riippuu yksilöllisistä näkötarpeistasi, presbyopian asteesta ja muista silmäterveyteen liittyvistä tekijöistä. Lisävahvuuden valinta on yksilöllinen prosessi, joka vaatii ammattilaisen apua, jotta piilolinsseillä saavutetaan paras mahdollinen mukavuus ja visuaalinen suorituskyky.

Jos lisävahvuutesi on jokin TopVue Air Multifocal -linssien tarjoamien lisävahvuuksien (+1.00, +1.50, +2.00, +2.50 D) väliltä, monet silmäterveyden asiantuntijat suosittelevat valitsemaan alemman voimakkuuden. Keskustele silmälääkärin tai optikon kanssa parhaasta vaihtoehdosta.

Kuinka paljon TopVue Air Multifocal -piilolinssit maksaa?

TopVue Air Multifocal -linssien edullisin hinta on 8,90 €/1 linssi, 21,29 €/3 linssiä ja 39,59 €/6 linssiä, jolloin linssikohtainen hinta vaihtelee välillä 7,00 €–8,90 €. Valitsemalla kuuden linssin pakkauksen säästät keskimäärin yli 21 %.

Koska tarvitset joka kuukausi kaksi linssiä, näiden linssien kuukausittaiset kustannukset ovat 14,00–17,80 €/kuukausi ja vuosittaiset kustannukset 168,00–213,60 €/vuosi.

Monitehoisten kuukausipiilolinssien joukossa TopVue Air Multifocal on yksi edullisimmista linsseistä.

Optikkoliikkeissä ei myydä TopVue Air Multifocal -piilolinssejä. Mikä neuvoksi?

Jos et löydä TopVue Air Multifocal -linssejä paikallisten optikkoliikkeiden valikoimista, voit tilata näitä piilolinssejä luotettavista piilolinssien verkkokaupoista, tai keskustella silmälääkärin tai optikon kanssa vaihtoehtoisista merkeistä tai malleista, jotka vastaavat näönkorjaustarpeitasi ja ovat silmille turvalliset. On tärkeää, että kaikki piilolinssit, myös vaihtoehtoiset merkit sovitetaan ammattilaisen toimesta, jotta varmistetaan niiden sopivuus ha turvallisuus.

Tilatessasi piilolinssejä netistä varmista myös, että piilolinssimääräyksesi on edelleen voimassa. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.

Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.