TopVue Daily – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta TopVue Daily

TopVue Daily: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen TopVue Daily hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 6.99 € myyjältä Alensa.

TopVue Daily on hydrogeelimateriaalista valmistettu kertakäyttölinssi, joka sisältää kahta kosteuttavaa ainesosaa: natriumhyaluro­naattia ja polyeteeniglykolia (PEG). Nämä ainesosat takaavat tasaisen kosteutuksen koko päivän ajan. Pehmeydestään ja keveydestään tunnetut TopVue Daily -piilolinssit ovat erittäin helpot käyttää.

Linsseissä on erityisohut reuna, joka lisää käyttömukavuutta sekä korkealaatuinen optinen korjaus, joka takaa paremman näön erilaisissa valaistuksissa. Lisäksi linsseissä on Aquamax-teknologian avulla lisätty UV-suoja haitallista UVA- ja UVB-säteilyä vastaan.

TopVue-kertakäyttölinssit ovat hygieeniset ja helppokäyttöiset. Joka aamu laitat upouudet, tuoreet linssit silmiisi, ja hävität ne päivän päätteeksi. Päivittäisen vaihtovälin ansiosta jokainen linssipari on raikas ja toimiva, eikä siinä ole likaa, kertymiä tai saostumia edellisen päivän käytöstä.

TopVue Daily tarjoaa terävän näön kaikille etäisyyksille, kaikissa olosuhteissa, olipa kyseessä sitten pehmeä aamunvalo tai kirkas, auringon kyllästämä ilta.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Unicon Optical
Brändi TopVue
Linssityyppi sfäärinen kertakäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 10,30, 90 tai 180 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –12,00...+4,00 D
Kaarevuus (BC) 8,5 mm
Halkaisija (DIA) 14,2 mm
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali etafilcon A
Vesipitoisuus 58 %
Hapen läpäisevyys 26 Dk/t
Keskiosan paksuus -
Oikein-/väärinpäin merkintä -
Käsittelyvärjäys -
UV-suoja Kyllä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuka valmistaa TopVue-piilolinssit?

TopVue-piilolinssit valmistaa vuonna 1992 perustettu taiwanilainen Unicon Optical.

Ovatko TopVue Daily -piilolinssit hyvät?

Jos mietit, olisivatko TopVue Daily -kertakäyttölinssit sinulle, on muutamia seikkoja, jotka voivat auttaa päätöksenteossa. TopVue Daily -linssit on suunniteltu tarjoamaan erinomaista mukavuutta päivittäiseen käyttöön, kiitos niiden hydrogeelimateriaalin sekä kosteuttavien ainesosien. Näiden ominaisuuksien ansiosta ne voivat olla hyvä valinta myös silmien kuivumisesta kärsiville.

Aktiivisesti liikkuville ja heille, jotka viettävät aikaa erilaisissa valo-olosuhteissa, olipa kyseessä sitten ulkourheilu tai pimeällä ajaminen, TopVue Daily -linssien vakaa optinen korjaus ja erittäin ohuet reunat voivat tarjota sekä mukavuutta että selkeää näköä. Lisäksi, jos piilolinssien UV-suoja on sinulle tärkeää, näiden linssien sisältämä UV-suoja voi tarjota lisäturvaa, joskin on hyvä muistaa käyttää myös aurinkolaseja.

Monet TopVue Daily -piilolinssien käyttäjistä ovat jälleenmyyjien sivuilla kehuneet näitä linssejä mukaviksi ja laadukkaan tuntuisiksi linsseiksi, jotka sopivat hyvin myös kuiville silmille ja urheiluun. Esimerkiksi nimimerkki "***" kertoo silmiensä "hyväksyneet" nämä linssit, vaikkei hän ole aiemmin voinut käyttää kuin markkinoiden kalliimpia kertakäyttölinssejä. Monet ovat pitäneet TopVue Daily -linssejä myös huomattavan ohuina verrattuna aiemmin käyttämiinsä linsseihin.

Mistä TopVue Daily -piilolinssejä voi ostaa?

TopVue Daily -linssejä myydään vain osassa piilolinssien verkkokaupoista.

Paljonko TopVue Daily -piilolinssit maksaa?

TopVue Daily -piilolinssien edullisin hinta on hintavertailumme mukaan 6,99 €/10 linssiä, 13,59 €/30 linssiä ja 69,89 €/180 linssiä, jolloin yhden linssin hinnaksi saadaan 0,39–0,78 €/linssi.

Olettaen, että tarvitset näönkorjauksen molempiin silmiisi ja käytät piilolinssejä päivittäin, TopVue Daily -linssien kuukausittaiset kustannukset ovat 23,30–46,59 € ja vuosittaiset kustannukset 279,56–559,12 €.

Kertakäyttölinssien joukossa TopVue Daily on linssikohtaiselta hinnaltaan edullisimmasta päästä.

Tarvitsenko reseptin TopVue Daily -linsseille?

Kyllä, kaikki piilolinssit on sovitettava ensin optikolla. Tilaa netistä vain sellaisia piilolinssejä, joihin sinulla on voimassa oleva piilolinssiresepti tai -määräys. Sovittamattomien piilolinssien käyttö voi aiheuttaa epämukavuutta, epäselvää näköä tai jopa pysyvää näön heikkenemistä.

Voiko TopVue Daily -piilolinssejä käyttää nukkuessa?

Ei, nämä linssit eivät sovellu nukkumiseen. Nukkuminen muut kuin tarkoitukseen erikseen suunnitellut yötäpäiväälinssit voivat aiheuttaa monenlaisia silmäkomplikaatioita, kuten infektioita ja uudissuonittumista. Ota linssit pois ennen nukkumaanmenoa.

Voiko TopVue Daily -linsseillä korjata hajataittoa tai ikänäköä?

Ei, TopVue Daily -piilolinssit soveltuvat vain lähi- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen.

Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.