TopVue Daily hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > TopVue Daily
Kuva tuotteesta TopVue Daily

TopVue Daily on hydrogeelimateriaalista valmistettu kertakäyttölinssi, joka sisältää kosteuttavia ainesosia; natriumhyaluro­naattia ja polyeteeniglykolia (PEG). Nämä ainesosat takaavat piilolinssien mukavuuden koko päiväksi. Linsseissä on erityisohut reuna, joka lisää käyttömukavuutta sekä korkealaatuinen optinen korjaus, joka takaa paremman näön erilaisissa valaistuksissa. Lisäksi linsseissä on UV-suoja UVA- ja UVB-säteilyä vastaan.

Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 10, 30, 90 ja 180 linssiä/pkt. Voimakkuus: -12.00...+4.00. Kaarevuus: 8.5. Halkaisija: 14.2. Materiaali: Etafilcon A. Nestepitoisuus: 58 %. Hapenläpäisykyky: 26 Dk/t. UV-suoja.

Vertaa tuotteen TopVue Daily hintoja

Alta löydät tuotteen TopVue Daily hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 6.99 € myyjältä Alensa.

 

Tietoa hintavertailusta

  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Se on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.