Proclear-piilolinssit edullisesti netistä – Vertaa hintoja

Proclear-piilolinssien tuoteperheeseen kuuluu kertakäyttö- ja kuukausilinssejä liki-, kauko- ja hajataitteisuuden sekä ikänäön korjaamiseen.

Proclear on CooperVisionin valmistama piilolinssien tuoteperhe, johon sisältyy kertakäyttö- ja kuukausilinssejä liki-, kauko- ja hajataitteisuuden sekä ikänäön korjaamiseen.

Nämä piilolinssit on kehitetty helpottamaan silmien kuivumisen aiheuttamaa epämukavuutta. Ne säilyttävät 96 % kosteudestaan jopa yli 12 tunnin ajan.

Proclear-piilolinssit on valmistettu molekyylikemiaan perustuvan PC-teknologian avulla. Se on bioyhteensopiva tekniikka, jonka ansiosta linssi imee ja sitoo linssiin kosteutta saaden sen tuntumaan mukavalta ja kostealta koko päivän ajan.

Proclear on ainoa piilolinssibrändi, jonka osalta Yhdysvaltain elintarvike- ja lääketurvallisuusvirasto FDA on hyväksynyt väitteen:

"Voi tarjota parempaa mukavuuttaa piilolinssien käyttäjille, joilla esiintyy vähäistä epämukavuutta tai kuivumista piilolinssejä käytettäessä."

Proclear-piilolinssien hinnat

Proclear 1 day
alk. 16.99 €
Vertaa hintoja
Proclear toric
alk. 17.99 €
Vertaa hintoja

Proclear-tuoteperheen piilolinssit

Tuote Käyttöaika Näköongelma
Proclear Kuukausi Liki-/kaukotaitto
Proclear 1 day Päiväkäyttöiset Liki-/kaukotaitto
Proclear 1 day multifocal Päiväkäyttöiset Aikuisnäkö
Proclear multifocal Kuukausi Aikuisnäkö
Proclear multifocal toric Kuukausi Aikuisnäkö ja hajataitto
Proclear toric Kuukausi Hajataitto

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä taittovirheitä Proclear-piilolinsseillä voidaan korjata?

CooperVision Proclear-tuoteperhe sisältää erinomaisia ratkaisuja likitaitteisuuden, kaukotaitteisuuden, hajataitteisuuden sekä ikä- eli aikuisnäön korjaamiseen.

Tarjolla on piilolinssejä sekä 1 päivän että 1 kuukauden vaihtovälillä.

Mistä Proclear-piilolinssit on valmistettu?

Proclear-piilolinssit valmistetaan korkean vesipitoisuuden ei-ionisesta omafilcon A- ja omafilcon B -hydrogeelimateriaaleista.

Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.