Proclear-piilolinssit: Maksimaalista mukavuutta

Proclear-piilolinssien tuoteperheeseen kuuluu kertakäyttö- ja kuukausilinssejä liki-, kauko- ja hajataitteisuuden sekä ikänäön korjaamiseen.

Proclear on CooperVisionin piilolinssien tuoteperhe, johon kuuluu kertakäyttö- ja kuukausilinssejä liki-, kauko- ja hajataitteisuuden sekä ikänäön korjaamiseen. Nämä piilolinssit on kehitetty helpottamaan silmien kuivumisen aiheuttamaa epämukavuutta. Ne säilyttävät 96 % kosteudestaan jopa yli 12 tunnin ajan.

Proclear-piilolinssit on valmistettu molekyylikemiaan perustuvan innovatiivisen PC-teknologian avulla, joka on suunniteltu vastaamaan modernin piilolinssien käyttäjien tarpeisiin ja toiveisiin. Tämän bioyhteensopivan tekniikan salaisuus piilee sen kyvyssä houkutella ja sitoa vettä itseensä, mikä takaa, että linssit pysyvät kosteina ja mukavina koko päivän ajan, jopa silmien kuivumisesta kärsivillä käyttäjillä.

Proclear on ainoa piilolinssibrändi, jolle Yhdysvaltain elintarvike- ja lääketurvallisuusvirasto FDA on hyväksynyt markkinointiväitteen:

"Voi tarjota parempaa mukavuuttaa piilolinssien käyttäjille, joilla esiintyy vähäistä epämukavuutta tai kuivumista piilolinssejä käytettäessä."

Proclear-linssit eivät tarjoa vain mukavuutta ja kosteutta, vaan myös tarkan ja selkeän näön, mikä voi tehdä niistä ihanteellisen valinnan kenelle tahansa, arvostipa hän hyvää näöntarkkuutta sitten työssä, urheilussa tai lukemisessa.

Mikä tekee Proclear-piilolinsseistä erityiset?

Jokainen piilolinssien käyttäjä hakee linsseiltään jotakin ainutlaatuista: poikkeuksellista näöntarkkuutta, mukavuutta, säilyvää kosteutusta tai helppokäyttöisyyttä.

Proclear-piilolinssit vastaavat haasteeseen tarjoamalla edistyneitä teknologioita, jotka erottavat ne kilpailijoistaan, ja jotka on suunniteltu silmiesi hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja parantamiseen.

Tiede Proclearin takana

Proclear-piilolinssien ytimessä on PC-teknologia (engl. PC Technology). Tämä ainutlaatuinen teknologia hyödyntää fosforyylikoliinia, joka on ihmiskehon kanssa yhteensopiva luonnossa esiintyvää aine.

Fosforyylikoliini houkuttelee vettä, mikä auttaa pitämään linssin pinnan kosteana ja ehkäisee kuivumista. Tämän seurauksena Proclear-linssit tarjoavat poikkeuksellista mukavuutta koko päivän ajan, jopa yli 12 tunnin käytössä. Tämä ominaisuus tekee Proclear-linsseistä ihanteellisen valinnan erityisesti niille, jotka kärsivät kuivasilmäisyydestä tai viettävät paljon aikaa näyttöpäätteiden ääressä.

Mukavuutta ja terävää näköä

Proclear-linssien suunnittelussa on otettu huomioon paitsi kosteutus, myös optinen suorituskyky. Linssien muotoilu ja materiaali mahdollistavat terävän ja selkeän näön kaikissa valaistusolosuhteissa. Olipa kyseessä sitten aamunkoitto, hämärä tai keinotekoinen valaistus, Proclear-linssit tarjoavat käyttäjilleen parannetun näöntarkkuuden ja kontrastiherkkyyden. Tämä tekee niistä erinomaisen valinnan monenlaisiin aktiviteetteihin, kuten autoiluun, urheiluun ja näyttöpäätetyöhön.

Proclear-linssit on suunniteltu myös ehkäisemään linssin likaantumista ja proteiinikertymiä, mikä parantaa näkölaatua ja vähentää infektioiden riskiä. Linssien ainutlaatuinen rakenne ja materiaali takaavat, että ne pysyvät paitsi mukavina myös terveinä silmillesi pitkäaikaisessakin käytössä.

Proclear-tuoteperheen piilolinssit

Proclear-tuoteperhe on suunniteltu vastaamaan laajasti erilaisiin näkötarpeisiin ja mieltymyksiin.

Proclear 1-day

Nämä kertakäyttölinssit tarjoavat huippuluokan mukavuutta sekä kertakäyttölinssien helppoutta ja hygieenisyyttä, sillä ne hävitetään päivän päätteeksi, kunnes ensi kerralla otetaan uusi linssipari käyttöön.

Proclear 1-day -kertakäyttölinssit ovat erinomainen valinta aktiivisille henkilöille ja heille, jotka arvostavat kertakäyttölinssien vaivattomuutta.

Proclear 1-day multifocal

Proclear 1 day multifocal -piilolinssit tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän kertakäyttölinssien mukavuutta ja moniteholinssien toiminnallisuutta.

Nämä linssit on suunniteltu henkilöille, jotka kärsivät presbyopiasta eli ikänäöstä, ja tarvitsevat korjausta sekä lähelle että kauas näkemiseen.

Proclear 1 day multifocal -linssit mahdollistavat selkeän näön kaikille etäisyyksille sekä sujuvan siirtymän lähi- ja kaukonäön välillä.

Proclear sphere

Proclear sphere -kuukausilinssit tarjoavt poikkeuksellista mukavuutta ja terävää näköä koko kuukaudeksi. Ne on suunniteltu siten, että ne pysyvät kosteina ja miellyttävänä pitkäaikaisessakin käytössä.

Proclear sphere -linssit sopivat erinomaisesti heille, jotka etsivät piilolinsseiltään pitkäaikaista mukavuutta ja kosteutta, ja jotka kärsivät kuivasilmäisyydestä tai viettävät paljon aikaa näyttöpäätteiden äärellä.

Ne ovat ihanteellinen valinta heille, jotka arvostavat kuukausilinssien taloudellisuutta ilman tinkimistä laadusta ja mukavuudesta.

Proclear toric

Proclear toric -piilolinssit on suunnattu erityisesti henkilöille, jotka kärsivät hajataitosta ja tarvitsevat erikoistuneen ratkaisun näönkorjaukseen, jossa yhdistyvät erinomainen mukavuus ja näöntarkkuus.

Nämä linssit tarjoavat erinomaisen istuvuuden ja vakauden, mikä on välttämätöntä toristen linssien käyttäjille, jotta näkö pysyy selkeänä ja tarkkana koko päivän.

Proclear toric -linssit ovat ihanteellisia heille, jotka haluavat nauttia pitkäkestoisesta mukavuudesta ja kosteudesta, jopa haastavissa olosuhteissa, kuten pitkien työpäivien aikana tai kuivissa ympäristöissä työskenteleville.

Proclear multifocal

Proclear multifocal -piilolinssit on suunniteltu henkilöille, jotka kärsivät presbyopiasta eli ikänäöstä ja tarvitsevat linssit, jotka mahdollistavat selkeän näön sekä lähelle että kauas.

Ne tarjoavat saumattoman siirtymän eri etäisyyksien välillä, mikä tekee niistä täydellisen valinnan monipuoliseen päivittäiseen käyttöön, olipa kyse sitten työskentelystä tietokoneella, lukemisesta tai kyvystä nähdä selkeästi ja erottaa yksityiskohdat eri etäisyyksillä oleviin kohteisiin.

Proclear multifocal -linsseissä yhdistyvät mukavuus ja kosteuden säilyvyys, mikä tekee niistä ihanteellisen ratkaisun heille, jotka haluavat nauttia aktiivisesta elämäntyylistä ilman näköongelmien asettamia rajoituksia.

Proclear multifocal toric

Proclear Multifocal Toric -piilolinssit on suunniteltu ihmisille, jotka kohtaavat sekä presbyopian että hajataiton tuomia haasteita, tarjoten räätälöidyn ratkaisun, joka korjaa molemmat näköongelmat samanaikaisesti.

Nämä linssit mahdollistavat selkeän näön kaikille etäisyyksille – lähelle, kauas ja kaikkeen siltä väliltä – samalla kun ne tarjoavat torisen linssin tarjoaman tarkan astigmatismin korjauksen.

Proclear Multifocal Toric -linssien ainutlaatuinen muotoilu varmistaa, että linssit pysyvät oikeassa asennossa silmissä koko päivän ajan, mikä takaa optimaalisen näönlaadun ja mukavuuden monitehoisten ja hajataittoisten käyttäjien erityistarpeisiin.

Tuote Vaihtoväli Taittovirhe
Proclear sphere 30 päivää Liki-/kaukotaitto
Proclear 1 day 1 päivä Liki-/kaukotaitto
Proclear 1 day multifocal 1 päivä Ikänäkö
Proclear multifocal 30 päivää Ikänäkö
Proclear multifocal toric 30 päivää Ikänäkö ja hajataitto
Proclear toric 30 päivää Hajataitto

Proclear-piilolinssien hinnat

Proclear toric
alk. 19.89 €
Vertaa hintoja

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ovatko Proclear-piilolinssit hyvät?

Proclear-piilolinssit ovat saaneet positiivista palautetta niiden mukavuudesta ja kyvystä pitää silmät kosteina koko päivän ajan. Erityisesti, jos olet likinäköinen tai kaukonäköinen ja kärsit silmien kuivumisesta piilolinssejä käytettäessä, Proclear-linssit voivat olla hyvä valinta.

Monet käyttäjät ovat kehuneet Proclear-piilolinssejä miellyttävän tuntuisina linsseinä, jotka sopivat todella hyvin myös kuiville silmille. Lisäksi ne ovat suhteellisen edulliset moniin muihin brändeihin verrattuna. Pieni osa käyttäjistä on pitänyt Proclear-linssejä helposti rikkoutuvina.

Mitä taittovirheitä Proclear-piilolinsseillä voidaan korjata?

CooperVision Proclear-tuoteperhe sisältää erinomaisia ratkaisuja likitaitteisuuden, kaukotaitteisuuden, hajataitteisuuden sekä ikä- eli aikuisnäön korjaamiseen.

Tarjolla on piilolinssejä sekä 1–30 päivän vaihtovälillä.

Mistä Proclear-piilolinssit on valmistettu?

Proclear-piilolinssit valmistetaan korkean vesipitoisuuden ei-ionisesta omafilcon A- ja omafilcon B -hydrogeelimateriaaleista.

Mitä eroa on Proclear- ja Biofinity-linsseillä?

Proclear ja Biofinity ovat CooperVisionin piilolinssibrändejä, jotka eroavat toisistaan muun muassa materiaalinsa ja ominaisuuksiensa osalta.

Biofinity-tuoteperheen piilolinssit on valmistettu silikonihydrogeelimateriaalista, mikä mahdollistaa korkeamman hapen läpäisevyyden, kun taas Proclear-linssit valmistetaan hydrogeelimateriaaleista. Tämä tekee Biofinity-linsseistä hengittävämmät. Lisäksi Biofinity-linssien jäykempi materiaali voi helpottaa niiden käsittelyä piilolinssien laiton ja poiston aikana.

Proclear-tuoteperheeseen kuuluu kuukausilinssien lisäksi kertakäyttöisiä vaihtoehtoja.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla