Proclear toric XR – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta Proclear toric XR

Proclear toric XR: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Proclear toric XR hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 56.95 € myyjältä SmartBuyGlasses.

Proclear toric XR on CooperVisionin valmistama pehmeä kuukausilinssi voimakkaan hajataiton korjaamiseen. Tätä linssiä on saatavana -5.75 sylinteriarvoon saakka, joten sillä voidaan korjata myös erittäin voimakas hajataitteisuus. PC-teknologia takaa tarkan näön ja mukavuuden koko päiväksi, ja nämä linssit sopivat erinomaisesti myös kuivasilmäisille käyttäjille, kuten näyttöpäätetyössä tai kuivissa olosuhteissa aikaa viettäville henkilöille.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: Toorinen kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 3 tai 6 linssiä. Voimakkuus: -10.00...+10.00. Kaarevuus: 8.8. Halkaisija: 14.4. Sylinteri -5.75...-0.75. Akseli: 5-180. Materaali: Omafilcon A. Nestepitoisuus: 59 %. Käsittelyvärjäys: Vaaleansininen.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja toimitustavasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskori- tai kassasivulla.
  • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on optikon tai silmälääkärin määräämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Proclear toric
alk. 19.89 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi ❤️