everclear UV hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > everclear UV
Kuva tuotteesta everclear UV

Everclear UV on I-See Visionin valmistama kukausilinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen.

Everclear UV -piilolinssien valmistuksessa on käytetty ainutlaatuista Edge-Lift -teknologiaa, jonka ansiosta silmiin pääsee enemmän happea ja silmät pysyvät terveempinä.

Everclear UV -linssit on suunniteltu helppoon päivittäiseen käyttöön, ja niissä on sisäänrakennettu UV-suoja ultraviolettisäteilyä vastaan.

Valmistaja: I-See Vision. Linssityyppi: kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Voimakkuus: -12.00...+8.00. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.2. Materiaali: Ocufilcon D. Nestepitoituus: 55 %. Käsittelyvärjäys: vaaleansininen. UV-suoja.

Vertaa tuotteen everclear UV hintoja

Alta löydät tuotteen everclear UV hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 5.26 € myyjältä LensWay.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Alennuskoodi Linkki
LensWay everclear UV  € Piilari Tilaa »
Lenson everclear UV  € Tilaa »
LensWay everclear UV  € Piilari Tilaa »
Lenson everclear UV  € Tilaa »

 

Tietoa hintavertailusta

  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Se on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.