everclear UV hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > everclear UV
Kuva tuotteesta everclear UV

Löydä edullisin hinta tuotteelle everclear UV

Alta löydät tuotteen everclear UV hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 5.26 € myyjältä LensWay.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Alennuskoodi
LensWay everclear UV  € Piilari
Lenson everclear UV  €
LensWay everclear UV  € Piilari
Lenson everclear UV  €

Everclear UV on I-See Visionin valmistama kukausilinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen.

Everclear UV -piilolinssien valmistuksessa on käytetty ainutlaatuista Edge-Lift -teknologiaa, jonka ansiosta silmiin pääsee enemmän happea ja silmät pysyvät terveempinä.

Everclear UV -linssit on suunniteltu helppoon päivittäiseen käyttöön, ja niissä on sisäänrakennettu UV-suoja ultraviolettisäteilyä vastaan.

Valmistaja: I-See Vision. Linssityyppi: kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Voimakkuus: -12.00...+8.00. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.2. Materiaali: Ocufilcon D. Nestepitoituus: 55 %. Käsittelyvärjäys: vaaleansininen. UV-suoja.

Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.