everclear AIR – Piilolinssien hintavertailu

everclear AIR

everclear AIR: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen everclear AIR hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 5.17 € myyjältä LensWay.

Everclear AIR: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Hengittävät ja mukavat kuukausilinssit
 • Tarjoaa lisäsuojaa UV-säteilyä vastaan
 • Korkea vesipitoisuus ja hapenläpäisevyys
 • Mukavat myös pitkäaikaisessa käytössä
 • Saatavilla myös yhden linssin kokeilupakkauksessa

Innovatiivinen ratkaisu piilolinssien käyttöön

Visco Visionin valmistamat everclear AIR -piilolinssit ovat innovatiivinen ratkaisu nykyaikaiseen piilolinssien käyttöön. Niiden erityispiirteet, kuten korkea hapenläpäisevyys ja UV-suoja, tekevät niistä erinomaisen valinnan niin aktiivisille ulkoilmaihmisille kuin pitkää päivää toimistossa viettävillekin.

Linssien silikonihydrogeelimateriaali mahdollistaa suuren hapen määrän kulkeutumisen silmiin, edistäen silmien terveyttä. Korkea 47 % vesipitoisuus pitää silmät kosteutettuina ja mukavina, mikä on tärkeää erityisesti heille, jotka käyttävät piilolinssejä pitkiä aikoja päivittäin.

Everclear AIR -piilolinsseissä on UV-suoja, joka tarjoaa ylimääräisen suojakerroksen auringon haitallista ultraviolettisäteilyä vastaan. Huomaa, että piilolinssien tarjoama UV-suoja ei korvaa aurinko-, silmä- tai suojalasien UV-suojaa, koska linssit peittävät vain osan silmästä.

Lisäksi näissä piilolinsseissä on käsittelyvärjäys, mikä helpottaa linssien käsittelyä ja asettamista silmään, mikä tekee niistä erinomaisen vaihtoehdon myös uusille piilolinssien käyttäjille.

Everclear AIR -linssit voivat olla erinomainen vaihtoehto heille, jotka etsivät luotettavia ja edullisia kuukausilinssejä, joissa yhdistyvät edistyneet teknologiat, mukavuus ja terveellisyys. Lisäksi, kuukauden vaihtoväli mahdollistaa joustavan ja taloudellisen käytön.

Miten everclear AIR -piilolinssejä käytetään?

Everclear AIR -linssit ovat kuukausipiilolinssit, mikä tarkoittaa, että niitä voidaan käyttää päiväkäytössä enintään 30 päivän ajan, jonka jälkeen ne on vaihdettava uusiin.

Kuukausilinssit poistetaan silmistä joka ilta, puhdistetaan huolellisesti ja säilötään monikäyttöiseen piilolinssinesteeseen vähintään yön ajaksi. Nämä linssit eivät sovellu yön yli -käyttöön.

Keskustele optikkosi kanssa sinulle sopivista käyttöajoista.

everclear AIR -piilolinssit ovat mukavat ja hengittävät kuukausilinssit, jotka 
tarjoavat korkean vesipitoisuuden sekä UV-suojan. Saatavilla myös kokeilepakkauksena.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Visco Vision
Brändi everclear
Linssityyppi kuukausipiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivä
Pakkauskoko 1, 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –10,00...+8,00 D
Kaarevuus 8,7 mm
Halkaisija 14,0 mm
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali olifilcon A
Vesipitoisuus 47 %
Hapen läpäisevyys 150 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä -
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Kyllä

Hengittävinä ja korkean vesipitoisuuden linsseinä Everclear AIR -
piilolinssit soveltuvat erinomaisesti myös aktiiviseen elämätapaan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten kuukausilinssit eroavat kertakäyttölinsseistä?

Kuukausilinssit on suunniteltu käytettäviksi jopa 30 päivän ajan, kun taas päiväkäyttöiset linssit on tarkoitettu käytettäväksi vain kerran. Kuukausilinssit tulee puhdistaa ja säilyttää asianmukaisesti yöllä.

Päiväkäyttöiset linssit, kuten saman tuoteperheen everclear ELITE, ovat käteviä, koska ne heitetään pois päivän päätteeksi.

Kuinka kauan kuukausilinssejä voi käyttää päivittäin?

Kuukausilinssit on suunniteltu päivittäiseen käyttöön, mutta ne tulee poistaa silmistä ja puhdistaa joka ilta. On suositeltavaa, ettei niitä käytetä yhtäjaksoisesti yli 12-14 tuntia päivässä välttääksesi silmien rasittumisen.

Keskustele optikkosi kanssa silmillesi sopivista piilolinssien käyttöajoista.

Sopivatko nämä linssit kuiville silmille?

Kyllä, everclear AIR -piilolinssit tarjoavat korkean vesipitoisuuden sekä erinomaisen hapenläpäisevyyden tarkoituksena pitää silmät kosteutettuina koko päivän ajan, joten ne ovat erinomainen vaihtoehto myös kuiville silmille.

Voinko käyttää näitä linssejä urheillessa?

Ehdottomasti, nämä linssit sopivat erinomaisesti urheiluun ja aktiiviseen elämäntapaan tarjoten sekä selkeää näköä että mukavuutta myös liikkeellä ollessa.

Mitä teen, jos koen epämukavuutta tai ärsytystä linssien käytön aikana?

Poista linssit silmistäsi ja puhdista ne huolellisesti. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä optikkoosi.

Varmista, että käytät linssejä tuoteselosteen ja silmähuollon asiantuntijan antamien ohjeiden mukaisesti.

Mitkä ovat vaihtoehtoisia tuotteita näille linsseille?

Everclear AIR on Suomessa harvemmin määrätty piilolinssi. Mikäli olet tyytymätön näihin linsseihin, optikkosi saattaa suositella sinulle muita kuukausilinssejä, kuten Biofinity tai Acuvue Oasys.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

everclear UV
alk. 7.42 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.