Air Optix EX hintavertailu

Kuva tuotteesta Air Optix EX

Air Optix EX on Alconin valmistama kuukausilinssi, joka on valmistettu samasta lotrafilcon A -materiaalista kuin Air Optix Night & Day. Linssissä on alhainen 24 % nestepitoisuus, sininen käsittelyvärjäys sekä kapea halkaisija (13,8 mm).

Air Optix EX on aloittelijoille erinomaisesti sopiva helppokäyttöinen linssi, joka pysyy paremmin sormenpäässä ja on helpompi asettaa silmään. Linssien suunnittelussa hyödynnetty SmartShield-teknologiaa luo niihin erittäin ohuen jäämiltä suojaavan kerroksen ja tekee piilolinssien käytöstä mukavampaa.

Valmistaja: Alcon. Linssityyppi: kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 3 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00...+6.00. Kaarevuus: 8.4 ja 8.6. Halkaisija: 13.8. Materiaali: Lotrafilcon A. Nestepitoisuus: 24 %. Käsittelyväri: sininen.

Vertaa tuotteen Air Optix EX hintoja

Alta löydät tuotteen Air Optix EX hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 19.29 € myyjältä Alensa.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Linkki
Alensa logo Air Optix EX (3 kpl)  € Kauppaan »

Tietoa hintavertailusta: Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta. Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa edullisin hinta sivuiltamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että uuteen merkkiin vaihtaminen vaatii aina piilolinssisovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Air Optix Aqua

Air Optix Aqua

Air Optix Aqua on uudistettu versio Alconin Air Optix-linssistä. Tässä linssissä käytetään Aqua Moisture System -teknologiaa, joka päästää lävitseen enemmän happea, kosteuttaa silmää...

alk. 16.59 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Air Optix plus HydraGlyde

Air Optix plus HydraGlyde

Air Optix Plus HydraGlyde on Alconin valmistama uuden sukupolven yötäpäivää-/kuukausilinssi. Silikonihydrogeelistä valmistettu linssi päästää lävitseen happea jopa viisi kertaa enemmän...

alk. 16.51 €
Vertaa hintoja
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.