Air Optix EX hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Air Optix EX
Kuva tuotteesta Air Optix EX

Air Optix EX on Alconin valmistama kuukausilinssi, joka on valmistettu samasta lotrafilcon A -silikonihydrogeelimateriaalista kuin suositut Air Optix Night & Day -linssit.

Air Optix EX -piilolinssi on suunniteltu aloittelijoita silmällä pitäen. Helppokäyttöinen linssi tuntuu sormen päässä tasapainoisemmalta ja sininen kevytvärjäys helpottaa käsittelyä.

Linsseissä hyödynnetään SmartShield-teknologiaa, joka luo linssin pinnalle erittäin ohuen jäämiltä suojaavan kerroksen pitäen silmät terveempinä.

Air Optix EX päästää lävitseen runsaasti happea ja niitä voidaan käyttää päiväkäytössä jopa 30 päivää tai optikon määräyksellä yötäpäivää-linsseinä myös nukkuessa.

Valmistaja: Alcon. Linssityyppi: kuukaus-/yötäpäivääilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 3 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00...+6.00. Kaarevuus: 8.4 ja 8.6. Halkaisija: 13.8. Materiaali: Lotrafilcon A. Nestepitoisuus: 24 %. Käsittelyväri: sininen.

Vertaa tuotteen Air Optix EX hintoja

Alta löydät tuotteen Air Optix EX hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 18.23 € myyjältä LensWay.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Alennuskoodi Linkki
LensWay Air Optix Ex  € Piilari Tilaa »
Lenson Air Optix Ex  € Tilaa »
Alensa Air Optix EX (3 kpl)  € Tilaa »

 

Tietoa hintavertailusta

  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Se on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Air Optix Aqua

Air Optix Aqua

Alconin valmistamat Air Optix Aqua -kuukausilinssit hyödyntävät Aqua Moisture System -teknologiaa, joka takaa paremman kosteuden ja pehmeän tunteen silmille käytön ajaksi. Linssit ovat hyvin...

alk. 16.59 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Air Optix plus HydraGlyde

Air Optix plus HydraGlyde

Air Optix Plus HydraGlyde on Alconin valmistama uuden sukupolven yötäpäivää-/kuukausilinssi, joka on valmistettu silikonihydrogeelistä ja päästää lävitseen jopa viisi kertaa enemmän happea...

alk. 16.88 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta TOTAL30

TOTAL30

TOTAL30®-piilolinssit ovat maailman ainoat ja ensimmäiset Water Gradient -teknologiaa hyödyntävät kuukausilinssit. Niiltä voi odottaa mukavuutta jopa 30 päivää.

Kaikissa TOTAL-piilolinsseissä...

alk. 21.60 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.