Air Optix EX hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Air Optix EX
Kuva tuotteesta Air Optix EX

Löydä edullisin hinta tuotteelle Air Optix EX

Alta löydät tuotteen Air Optix EX hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 18.23 € myyjältä LensWay.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Alennuskoodi
LensWay Air Optix Ex  € Piilari
Lenson Air Optix Ex  €
Alensa Air Optix EX (3 kpl)  €

Air Optix EX on Alconin valmistama kuukausilinssi, joka on valmistettu samasta lotrafilcon A -silikonihydrogeelimateriaalista kuin suositut Air Optix Night & Day -linssit.

Air Optix EX -piilolinssi on suunniteltu aloittelijoita silmällä pitäen. Helppokäyttöinen linssi tuntuu sormen päässä tasapainoisemmalta ja sininen kevytvärjäys helpottaa käsittelyä.

Linsseissä hyödynnetään SmartShield-teknologiaa, joka luo linssin pinnalle erittäin ohuen jäämiltä suojaavan kerroksen pitäen silmät terveempinä.

Air Optix EX päästää lävitseen runsaasti happea ja niitä voidaan käyttää päiväkäytössä jopa 30 päivää tai optikon määräyksellä yötäpäivää-linsseinä myös nukkuessa.

Valmistaja: Alcon. Linssityyppi: kuukaus-/yötäpäivääilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 3 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00...+6.00. Kaarevuus: 8.4 ja 8.6. Halkaisija: 13.8. Materiaali: Lotrafilcon A. Nestepitoisuus: 24 %. Käsittelyväri: sininen.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskorissa.
 • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Resepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
 • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Air Optix Aqua

Air Optix Aqua

Air Optix Aqua: Ominaisuudet ja edut
 • Kuukauden kestävä mukavuus. Erittäin hengittävän silikonihydrogeelimateriaalin ja kertymiä ehkäisevän SmartShield-teknologian...
alk. 16.59 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Air Optix plus HydraGlyde

Air Optix plus HydraGlyde

 • Hyödyntää Alconin edistyksellistä teknologiaa ylivertaisen käyttökokemuksen saavuttamiseksi
 • Kuukausilinssit: Voidaan käyttää jopa 30 peräkkäisenä päivänä.
 • SmartShield-teknologia...
alk. 16.88 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta TOTAL30

TOTAL30

TOTAL30®-piilolinssit ovat maailman ainoat ja ensimmäiset Water Gradient -teknologiaa hyödyntävät kuukausilinssit. Niiltä voi odottaa mukavuutta jopa 30 päivää.

Kaikissa TOTAL-piilolinsseissä...

alk. 22.35 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.