Air Optix EX – Piilolinssien hintavertailu

Air Optix EX

Vertaa tuotteen Air Optix EX hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Air Optix EX hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 24.99 € myyjältä Alensa.

Myyjä Tuotenimi Hinta *
Alensa Air Optix EX (3 kpl)  €

Air Optix EX: Tärkeimmät ominaisuudet ja hyödyt

 • Kuukausilinssit, joita voi optikon hyväksynnällä käyttää myös nukkuessa.
 • Korkea hapenläpäisevyys mahdollistaa koko päivän kestävän mukavuuden ja estää silmien rasitusta.
 • Helppo laittaa silmiin ja sopii erinomaisesti myös ensikertalaisille.
 • SmartShield-teknologia suojaa linssin pintaa ja ehkäisee kerrostumia.

Tuotekuvaus

Air Optix EX on Alconin valmistamat piilolinssit, jotka on suunniteltu erityisesti ensikertalaisia ja aktiivista elämäntyyliä ajatellen. Nämä piilolinssit on valmistettu samasta lotrafilcon A -silikonihydrogeelimateriaalista kuin suositut Air Optix Night & Day -piilolinssit. Tämä materiaali takaa erinomaisen hapenläpäisevyyden, mikä on erityisen tärkeää pitkäkestoista mukavuutta ajatellen.

Yksi Air Optix EX -piilolinssien tärkeimmistä ominaisuuksista on niiden helppokäyttöisyys. Linssit on suunniteltu siten, että ne pysyvät tasapainossa sormella, mikä tekee niiden asettamisesta silmään huomattavasti helpompaa. Tämä on erityisen tärkeä ominaisuus uusille piilolinssien käyttäjille, jotka voivat kokea piilolinssien asettamisen haastavana.

Toinen Air Optix EX -piilolinssien keskeinen tekijä on mukavuus. Linssit on suojattu ainutlaatuisella SmartShield-teknologialla, joka tekee pinnasta erittäin sileän ja ehkäisee epäpuhtauksien, kuten proteiinien ja lipidien, kertymistä niiden pinnalle. Tämä ei vain paranna piilolinssien käyttömukavuutta, vaan myös pidentää linssien käyttöikää ja auttaa saavuttamaan erinomaisen näöntarkkuuden koko käyttöjakson ajan.

Air Optix EX -piilolinssien korkea hapenläpäisevyys (175 Dk/t) tekee niistä ihanteellisen valinnan heille, jotka viettävät pitkiä päiviä ulkona tai sisätiloissa paikassa, jossa ilmanvaihto on rajallista. Korkea hapenläpäisevyys ehkäisee silmien rasittumista ja kuivumista, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan myös urheilijoille ja muille aktiivista elämäntyyliä viettäville.

Lisäksi Air Optix EX on hyväksytty yön yli käytettäväksi optikon hyväksynnällä, mikä tarjoaa joustavuutta ja vapautta heille, jotka haluavat välttää linssien jatkuvaa puhdistamista ja säilyttämistä.

Air Optix EX on helppokäyttöinen ja mukava kuukausipiilolinssi, joka sopii myös 
ensi kertaa piilolinssejä käyttäville.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi Air Optix
Linssityyppi kuukausipiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –10,00...+6,00 D
Kaarevuus 8,4 tai 8,6 mm
Halkaisija 13,8 mm
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali lotrafilcon A
Vesipitoisuus 24 %
Hapen läpäisevyys 175 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä -
Käsittelyvärjäys -
UV-suoja Ei

Usein kysyttyjä kysymyksiä Air Optix EX -piilolinsseistä

Onko Air Optix EX -piilolinssien valmistus lopetettu?

Kyllä. Valmistaja Alcon on lopettanut Air Optix EX -piilolinssien tuotannon, mutta näitä linssejä on vielä myynnissä joillakin jälleenmyyjillä. Keskustele optikkosi kanssa toiseen merkkiin vaihtamisesta.

Mitkä ovat vaihtoehtoisia tuotteita Air Optix EX -piilolinsseille?

Optikkosi saattaa suositella sinulle esimerkiksi saman valmistajan (Alcon) muita kuukausilinssiejä, kuten Air Optix plus HydraGlyde tai Air Optix Night & Day Aqua, tai jonkun toisen valmistajan suosituimpia kuukausilinssejä, kuten Acuvue Oasys.

Kuinka pitkään Air Optix EX -piilolinssejä voi pitää?

Air Optix EX -piilolinssejä voi käyttää päiväkäytössä jopa 30 päivää peräkkäin silloin, kun linssit poistetaan silmistä, puhdistetaan ja säilötään desinfioivaan piilolinssinesteeseen yön yli. Optikon hyväksynnällä näitä linssejä voi käyttää yön yli -käytössä (yötäpäivää) enintään 6 yötä ja 7 päivää peräkkäin.

Miksi Air Optix EX on hyvä ensikertalaiselle?

Erinomainen hapenläpäisevyys, epäpuhtauksilta suojaava SmartShield-teknologia ja tasapaino sormella ovat hyviä ominaisuuksia, jotka tekevät Air Optix EX -piilolinssien käytöstä sekä helppoa että turvallista.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla