Air Optix Night and Day Aqua hintavertailu

Kuva tuotteesta Air Optix Night and Day Aqua

Air Optix Night & Day Aqua on Alconin valmistama yötäpäiväälinssi, joka on tarkoitettu käytettäväksi kuukauden ajan. Se on uusi versio suositusta Air Optix Night & Day -linssistä, jonka valmistus on lopetettu.

Air Optix Night & Day Aqua -linssi valmistetaan vallankumouksellisesta Lotrafilcon A -materiaalista, minkä ansiosta linssi päästää lävitseen happea jopa kuusi kertaa tavallisia piilolinssejä enemmän. Tämä takaa sarveiskalvon riittävän hapensaannin ja terveemmät silmät. Valmistajan mukaan näitä linssejä voi käyttää sekä päivittäin (laitetaan aamulla ja otetaan illalla pois) että jatkuvakäyttöisenä, jolloin niitä voidaan pitää myös nukkuessa korkeintaan 30 päivän ajan. Noudata optikkosi määräystä linssin käyttöajoissa.

Huomaa, että näissä linsseissä on tavallista pienempi halkaisija (13,8 mm), joka sopii pienemmälle määrälle käyttäjistä, kuin useimmat muut yötäpäiväälinssit. On tärkeää sovittaa linssit optikolla ennen käyttöönottoa.

Valmistaja: Alcon. Linssityyppi: Yötäpäivää-/kuukausilinssi. Pakkauskoko: 3 tai 6 linssiä/pkt. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Voimakkuus: -10.00...+6.00. Halkaisija: 13.8. Kaarevuus: 8.4 ja 8.6. Materiaali: Lotrafilcon A. Nestepitoisuus: 24 %. Hapenläpäisykyky: 140 Dk/t. Käsittelyvärjäys: vaaleansininen. Ei UV-suojaa.

Vertaa tuotteen Air Optix Night and Day Aqua hintoja

Alta löydät tuotteen Air Optix Night and Day Aqua hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 24.99 € myyjältä Alensa.

Tietoa hintavertailusta: Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta. Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa edullisin hinta sivuiltamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.