PureVision hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > PureVision
Kuva tuotteesta PureVision

Löydä edullisin hinta tuotteelle PureVision

Alta löydät tuotteen PureVision hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 26.32 € myyjältä LensWay.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Alennuskoodi
LensWay PureVision  € Piilari
Shopping4net Purevision 6p  €
Alensa PureVision (6 kpl)  €
Lenson PureVision  €

PureVision on Bausch & Lombin valmistama kuukausi-/yötäpäiväälinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Se on valmistettu silikonipohjaisesta AerGel-materiaalista, joka ehkäisee proteiini- ja libidikerrostumien muodostumista taaten hyvän näöntarkkuuden ja käyttömukavuuden.

PureVision-piilolinssit läpäisevät luonnollisen määrän happea, joten silmät pysyvät valkoisina ja terveinä. Linssissä on pyöristetyt reunat, joten ne pysyvät mukana silmän liikkeissä, sekä sfääristä aberraatiota korjaava optiikka, joka parantaa näöntarkkuutta ja hämäränäköä.

Näitä linssejä käytetään päiväkäytössä enintään 30 päivää tai optikon määräyksellä jatkuvakäyttöisinä.

Huom! PureVision-linsseistä on saatavilla uusi, entistä ohuempi ja mukavampi versio PureVision 2 HD.

Valmistaja: Bausch & Lomb. Linssityyppi: Kuukausi-/yötäpäivää-linssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Voimakkuus: -12.00...+6.00. Kaarevuus: 8.3 ja 8.6. Halkaisija: 14.0. Materiaali: Balafilcon. Nestepitoisuus: 36 %. Käsittelyvärjätty.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskorissa.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Resepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta PureVision 2 HD

PureVision 2 HD

PureVision 2 HD on Bausch & Lombin valmistama yötäpäivää-/kuukausilinssi, joka edeltäjäänsä PureVision-linssiä ohuempi tarjoten samalla paremman näöntarkkuuden ja pitkäkestoista lisämukavuutta....

alk. 26.32 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Bausch & Lomb ULTRA

Bausch & Lomb ULTRA

Bausch + Lomb ULTRA -piilolinssit on tarkoitettu kauko- ja likitaitteisuuden korjaamiseen. Ne tarjoavat terävän ja kirkkaan näön sekä mukavuutta kaikissa olosuhteissa.

Käytämme näyttöjä...

alk. 19.99 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta SofLens 38

SofLens 38

  • Korkea suorituskyky. Selkeä näöntarkkuus, mukavuus pitkäaikaisessa käytössä ja hyvä kosteuspitoisuus. Lisäksi helppo sovittaa.
  • Ohut muotoilu....
alk. 32.40 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.