PureVision hintavertailu

Kuva tuotteesta PureVision

PureVision on Bausch & Lombin valmistama yötäpäivää-/kuukausilinssi, jota voi käyttää yhtäjaksoisesti jopa 30 päivää. Linssi valmistetaan ainutlaatuisesta silikonipohjaisesta AerGel-materiaalista, joka ehkäisee proteiini- ja libikerrostumien muodostumisen, päästää lävitseen luonnollisen määrän happea ja takaa poikkeuksellisen hyvän näöntarkkuuden ja huippuluokan mukavuuden. Hyvän hapenläpäisykyvyn ansiosta silmät näyttävät valkoisilta ja terveiltä. Linsseissä on pyöristetyt reunat, joiden avulla se pysyy mukana silmän liikkeissä. Optiikka korjaa sfääristä aberraatiota, mikä vahvistaa näöntarkkuutta ja parantaa hämäränäköä.

Näitä linssejä käytetään optikon määräyksen mukaisesti joko ympärivuorokautisesti eli ne voi jättää illalla päähän nukkumaan mentäessä, tai kuukausilinssinä, jolloin ne otetaan yöksi pois, puhdistetaan ja säilötään piilolinssinesteeseen.

Huom! Tästä linssistä on saatavana uusi, ohuempi ja entistä mukavampi versio PureVision 2 HD.

Valmistaja: Bausch & Lomb. Linssityyppi: Yötäpäivää-/kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Voimakkuus: -12.00...+6.00. Kaarevuus: 8.3 ja 8.6. Halkaisija: 14.0. Materiaali: Balafilcon. Nestepitoisuus: 36 %. Käsittelyvärjätty.

Vertaa tuotteen PureVision hintoja

Alta löydät tuotteen PureVision hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 28.99 € myyjältä Alensa, Shopping4net.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Alennuskoodi Linkki
Alensa logo PureVision (6 kpl)  € Kauppaan »
Shopping4net logo Purevision 6p  € Kauppaan »
LensWay logo PureVision  € Piilari Kauppaan »
Lenson logo PureVision  € Kauppaan »

Tietoa hintavertailusta: Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta. Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa edullisin hinta sivuiltamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että uuteen merkkiin vaihtaminen vaatii aina piilolinssisovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta PureVision 2 HD

PureVision 2 HD

PureVision 2 HD on Bausch & Lombin valmistama yötäpäivää-/kuukausilinssi, joka edeltäjäänsä PureVision-linssiä ohuempi tarjoten samalla paremman näöntarkkuuden ja pitkäkestoista lisämukavuutta....

alk. 28.99 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Bausch & Lomb ULTRA

Bausch & Lomb ULTRA

Bausch + Lomb ULTRA on kuukausilinssi, joka on tarkoitettu kauko- ja likinäköisyyden korjaamiseen. Nämä linssit tarjoavat terävän ja kirkkaan näön sekä mukavuutta kaikissa olosuhteissa. ULTRA-linsseissä...

alk. 20.49 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta SofLens 38

SofLens 38

SofLens 38 on Bausch & Lombin valmistama kuukausilinssi, jossa yhdistyvät terävä ja selkeä näkö, käyttömukavuus sekä epäpuhtauksia hylkivä materiaali. Linssissä on käsittelyä helpottava...

alk. 32.40 €
Vertaa hintoja
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.