PureVision – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta PureVision

PureVision: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen PureVision hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 28.69 € myyjältä Alensa.

Myyjä Tuotenimi Hinta *
Alensa PureVision (6 kpl)  €
Shopping4net Purevision 6p  €
LensWay PureVision  €
Lenson PureVision  €

PureVision: Tärkeimmät ominaisuudet ja hyödyt

 • Pokkeuksellisen hyvä näönlaatu. Asfäärisen suunnittelun ansiosta PureVision tarjoaa erinomaista visuaalista selkeyttä minimoimalla sfäärisiä poikkeamia, jolloin kohteet näyttävät terävämmiltä ja selkeämmiltä parantaen kokonaisvaltaista visuaalista kokemusta.
 • Pitkäaikainen käyttö. PureVision-piilolinssit soveltuvat käytettäväksi jopa 30 päivän ajan, mikä tarjoaa joustavuutta käyttöaikatauluissa.
 • Edistyneet materiaalit. AerGel-silikonihydrogeelistä valmistetut linssit tarjovat mukavuutta terveempiä silmiä varten. Luonnollinen hapensaanti on elintärkeää valkoisten silmien ylläpitämiseksi. Lisäksi materiaali ehkäisee proteiinikertymiä varmistaen, että linssit pysyvät mukavina pitkässä käytössä.
 • Sopii kuivasilmäisille. Materiaali auttaa pitämään linssit kosteina koko päivän ajan. Tämä on hyödyllistä heille, jotka saattavat kokea kuivuutta tai epämukavuutta muiden linssityyppien kanssa.
 • Monipuolisuus. Ihanteelliset heille, jotka etsivät maksimaalista näön suorituskykyä tinkimättä käytön helppoudesta ja mukavuudesta.

Poikkeuksellista näöntarkkuutta, mukavuutta ja terveyttä

Kun etsit piilolinssejä, jotka tarjoavat enemmän kuin vain perusnäönkorjauksen, PureVision on valintasi. Ainutlaatuisen AerGel-materiaalinsa ansiosta nämä linssit tarjoavat poikkeuksellisen näöntarkkuuden yhdistettynä erinomaiseen mukavuuteen ja silmien terveyteen. PureVision-linssit on suunniteltu modernin elämäntyylimme vaatimuksiin, antaen sinulle vapauden nauttia selkeästä näöstä ilman kompromisseja.

AerGel-materiaali on kehitetty erityisesti pitämään silmäsi terveinä ja mukavina. Tämä edistyksellinen materiaali mahdollistaa korkean hapen läpäisyn, mikä on elintärkeää silmiesi terveydelle, erityisesti pidemmän käytön aikana. Hapen riittävä saanti ehkäisee hapenpuutteesta syntyvää silmien punoitusta ja muita ongelmia.

Lisäksi, materiaali ehkäisee proteiinikertymiä, jotka voivat aiheuttaa epämukavuutta ja heikentää näköäsi. Tämä tarkoittaa, että PureVision-linssit pysyvät mukavina ja kirkkaina koko päivän, päivästä toiseen.

PureVision-piilolinssit tarjoavat poikkeuksellisen hyvän näönlaadun ja erinomaista kostuvuutta, joten ne voivat olla erinomainen 
kuukausilinssi myös kuivista silmistä kärsiville.

Mukavuus on avainasemassa erityisesti pitkien päivien ja myöhäisten iltojen aikana. PureVision-piilolinssit on suunniteltu istumaan silmiisi niin luonnollisesti, että saatat unohtaa käyttäväsi niitä. Olipa kyseessä sitten työpäivä tietokoneen äärellä, ulkoilu ystävien kanssa tai kirjan lukeminen myöhään yöhön, voit luottaa siihen, että PureVision-linssit tarjoavat mukavuutta, joka kestää.

PureVision-linssien erinomainen optinen suunnittelu tarkoittaa, että saat nauttia terävästä ja kirkkaasta näöstä kaikissa valaistusolosuhteissa. Olipa kyseessä hämärä valaistus romanttisen illallisen aikana tai kirkas auringonvalo ulkona, voit luottaa siihen, että näkösi on terävä.

Hengittävät piilolinssit ilman kompromisseja

Kun puhutaan piilolinsseistä, korkea hapenläpäisevyys ja silikonihydrogeelimateriaalin tuomat edut ovat avainasemassa tarjoamaan käyttäjille parhaan mahdollisen kokemuksen. PureVision-piilolinssit ovat erityisen tunnettuja korkeasta hapenläpäisevyydestään (101 Dk/t), mikä takaa mahdollisuuden nauttia selkeästä näöstä ilman, että sinun tarvitsee tehdä kompromisseja mukavuuden tai silmien terveyden suhteen.

PureVision-piilolinssien suunnittelussa on keskitytty erityisesti käyttömukavuuteen. Korkea hapenläpäisevyys yhdistettynä silikonihydrogeelin pehmeyteen ja joustavuuteen varmistaa, että linssit tuntuvat luonnollisilta ja mukavilta silmissä koko päivän. Tämä tarkoittaa, että voit keskittyä päiväsi toimiin ilman, että sinun tarvitsee huolehtia linssiesi aiheuttamasta epämukavuudesta.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Bausch & Lomb
Brändi PureVision
Linssityyppi sfäärinen kuukausipiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 6 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –12,00...+6,00 D
Kaarevuus (BC) 8,3 tai 8,6 mm
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali balafilcon A
Vesipitoisuus 36 %
Hapen läpäisevyys 101 Dk/t
Keskiosan paksuus 0,09 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Ei

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuka valmistaa PureVision-piilolinssit?

PureVision-piilolinssit valmistaa Bausch & Lomb, joka on yksi maailman johtavista silmäterveydenhuollon yrityksistä. Bausch & Lomb tarjoaa laajan valikoiman silmäterveydenhuollon tuotteita, mukaan lukien piilolinssit, linssien hoitotuotteet, lääkkeet ja silmäkirurgian instrumentit.

PureVision on yksi heidän suosituimmista piilolinssisarjoistaan, joka on tunnettu korkeasta hapenläpäisevyydestään ja mukavuudestaan.

Ovatko PureVision-linssit kuukausilinssit?

Kyllä, PureVision-piilolinssejä voi käyttää jatkuvasti enintään 30 päivää ja lyhyempiä aikoja yön yli silmäterveyden asiantuntijan ohjeistuksen mukaan.

Mitä eroa on PureVision- ja PureVision 2 -piilolinsseillä?

PureVision- ja PureVision 2 -piilolinssit ovat molemmat Bausch & Lombin valmistamiat kuukausilinssit.

PureVision-linssit tuotiin markkinoille vuonna 2005, ja ne olivat Bausch & Lombin ensimmäiset AerGel-materiaalia käyttävät piilolinssit.

Vuonna 2011 Bausch & Lomb lanseerasi PureVision 2 -piilolinssit, jotka sisälsivät High Definition -optiikan.

PureVision 2 -linssit on valmistettu samasta hengittävästä materiaalista kuin alkuperäiset PureVision-linssit, mutta niiden uusi muotoilu on optimoitu vähentämään sfääristä aberratiota.

Tämä parannus tarjoaa käyttäjille entistäkin selkeämmän näön ja vähentää merkittävästi tietokoneiden, tablettien ja älypuhelimien aiheuttamia haloja ja häikäisyä.

PureVision 2 -linssit on suunniteltu erityisesti pitkien tietokoneella vietettyjen tuntien tarpeisiin, mikä on nykypäivän nopeatempoisessa ja teknologiapainotteisessa maailmassa todellisuutta.

Lisäksi PureVision 2 -linssit ovat joustavammat ja hieman ohuempia kuin edeltäjänsä, mikä tekee niistä entistä mukavammat käyttää.

Onko PureVision-piilolinssien valmistus lopetettu?

PureVision-piilolinssien valmistusta ei ole kokonaan lopetettu, mutta Bausch & Lomb on ilmoittanut, että alkuperäisen PureVision-linssien valikoima on vähitellen poistumassa tuotannosta.

Tämä tarkoittaa, että jotkin vahvuudet ja vaihtoehdot voivat olla rajoitetusti saatavilla tai niiden toimitusaika voi olla pidempi. Esimerkiksi PureVision toric -piilolinssit on jo poistettu tuotannosta.

Asiakkaita kannustetaan siirtymään uudempiin vaihtoehtoihin, kuten PureVision 2 -linsseihin tai Ultra-kuukausilinsseihin, joiden valmistusta Bausch & Lomb aikoo jatkaa.

Voiko PureVision-linssejä käyttää nukkuessa?

Piilolinssien käyttöajat ovat aina yksilöllisiä ja riippuvat aina optikon/silmälääkärin antamista suosituksista sekä käyttäjän omista silmien terveyteen liittyvistä tarpeista ja olosuhteista.

On tärkeää keskustella silmäterveyden ammattilaisen kanssa ennen kuin aloitat PureVision-linssien, tai minkä tahansa muiden piilolinssien, käytön yön yli.

Silmäterveyden asiantuntija voi arvioida, ovatko silmäsi sopivat yökäyttöön tarkoitettujen linssien käyttöön ja antaa sinulle henkilökohtaiset ohjeet linssien turvalliseen käyttöön.

Mistä PureVision-piilolinssejä voi ostaa?

PureVision-piilolinssejä voi hankkia useista eri lähteistä. Yksi suosituimmista tavoista on käydä paikallisessa optikkoliikkeessä, jossa ammattilaiset voivat tarjota henkilökohtaista neuvontaa ja sovittaa linssit juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi.

Lisäksi monet verkkokaupat tarjoavat laajan valikoiman piilolinssejä, mukaan lukien PureVision, ja ne voivat olla kätevä vaihtoehto, jos tiedät tarkat reseptitietosi.

On tärkeää varmistaa, että tilaat luotettavalta toimittajalta ja että sinulla on voimassa oleva resepti piilolinsseille.

Paljonko PureVision-piilolinssit maksaa?

PureVision-piilolinssien edullisin hinta on vertailumme mukaan 28,69 €/6 linssiä. Tämä tekee linssikohtaiseksi hinnaksi noin 4,78 €/linssi.

Olettaen, että tarvitset näönkorjauksen molempiin silmiisi, näiden linssin kuukausikohtainen hinta on 9,56 €, ja vuosittaiset kustannukset noin 114,76 €.

Ovatko PureVision-piilolinssit kalliit?

PureVision-piilolinssien hintavertailu muihin markkinoilla oleviin kuukausilinsseihin paljastaa mielenkiintoisia eroja sekä yhtäläisyyksiä eri merkkien välillä. Tarkasteltaessa pakkausten hintoja, PureVision-linssien hinta asettuu keskivaiheille verrattuna muihin kuukausilinsseihin.

Tässä vertailussaBiofinity-linssien hinta on hieman edullisempi, 27,89 euroa, kun taas Air Optix Aqua on kallein, 29,49 euroa. Acuvue Oasys erottuu edullisimpana vaihtoehtona hintaan 21,99 euroa.

Linssimerkki Pakkauskoko Hinta (€) Hinta per linssi (€) Kuukausihinta molemmille silmille (€) Vuosikustannukset (€)
PureVision 6 kpl 28,69 4,78 9,56 114,76
Biofinity 6 kpl 27,89 4,65 9,30 111,60
Acuvue Oasys 6 kpl 21,99 3,67 7,34 88,08
Air Optix Aqua 6 kpl 29,49 4,92 9,84 118,08

Voiko PureVision-piilolinsseillä käydä suihkussa?

PureVision-piilolinssien käyttöohjeissa on mainittu, että piilolinssejä ei tulisi altistaa vedelle niitä käytettäessä. Ohjeistuksessa varoitetaan, että vesi voi sisältää mikro-organismeja, jotka voivat aiheuttaa vakavia infektioita, näön menetystä tai jopa sokeutta.

Jos linssit ovat olleet vedessä uimisen aikana, esimerkiksi uima-altaissa, järvissä tai meressä, ne tulee hävittää ja korvata uusilla linsseillä.

On suositeltavaa kysyä silmäterveyden asiantuntijalta suosituksia linssien käytöstä kaikissa vesitoimissa​​.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.