1-Day Acuvue Moist Multifocal hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > 1-Day Acuvue Moist Multifocal
Kuva tuotteesta 1-Day Acuvue Moist Multifocal

Löydä edullisin hinta tuotteelle 1-Day Acuvue Moist Multifocal

Alta löydät tuotteen 1-Day Acuvue Moist Multifocal hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 24.30 € myyjältä LensWay.

1-Day Acuvue Moist Multifocal: Tärkeimmät edut

 • Pitkäkestoista raikkautta. Lacreon-teknologian ansiosta piilolinssit pitävät silmät kosteana ja hyvinvoivina varmistaen raikkauden, terävän näön ja terveet silmät.
 • Ihanteelliset kuiville silmille. Kosteustyynyn, korkean vesipitoisuuden ja hengittävän Etafilcon-materiaalin ansiosta 1-Day Acuvue Moist -piilolinssit sopivat erinomaisesti myös kuivasilmäisille käyttäjille.
 • Ihanteellinen kiireiseen elämäntyyliin. Lievä käsittelyvärjäys ja linssin ohuet reunat tekevät niistä helpot laittaa silmään ja poistaa silmästä.
 • UV-suoja suojaa silmiäsi auringon haitalliselta ultraviolettisäteilyltä.

Tuotekuvaus

1-Day Acuvue Moist Multifocal -piilolinssit ovat päivittäiseen käyttöön tarkoitetut monitehopiilolinssit, jotka on tarkoitettu korjaamaan presbyopiaa eli ikänäköä sekä tarjoamaan terävän näön millä tahansa katseluetäisyydellä. 1-Day Acuvue Moist Multifocal -piilolinssien käyttäjät pitävät linssejä "helppokäyttöisinä linsseinä", joita on "mukava käyttää" ja jotka "tarjoavat saumattomat siirtymiset katseluetäisyyksien välillä".

Ainutlaatuisen takakaarevan muotoilun ansiosta 1-Day Acuvue Moist Multifocal -piilolinssit pysyvät tarkasti silmän pinnalla, kohdassa, jossa niiden kuuluu olla, varmistaen terävän ja tarkan näön.

Nämä piilolinssit sopivat täydellisesti kaikille presbyopiasta kärsiville, jotka haluavat nauttia kertakäyttölinssien mukavuudesta ja helppoudesta. Linsseissä on antioksidantteja vapauttava teknologia, joka toimii saumattomasti kyynelkalvosi kanssa parantaen linssien mukavuutta.

Johnson & Johnsonin patentoitu Lacreon-kostutusteknologia lukitsee kosteutta sisältävän ainesosan linssin ja silmän väliin pitäen silmät kosteutettuina ja linssit mukavina. Intuisight-teknologia takaa optimaalisen istuvuuden huomioiden samalla pupillin koon iän ja piilolinssimääräyksen mukaisesti.

1-Day Acuvue Moist Multifocal -linsseissä on luokan 2 UV-suoja, mikä tarkoittaa, että ne estävät vähintään 98,8 % UVB-säteilystä ja yli 85,1 % UVA-säteilystä. Huomaathan, että sisäänrakennetulla UV-suojalla varustetut piilolinssit eivät korvaa aurinkolasien käyttöä ulkona.

1-Day Acuvue Moist Multifocal -piilolinssit sopivat ikänäön korjaamiseen käyttäjille, jotka haluavat nopean, helpon ja kätevän piilolinssien käyttökokemuksen. Ne sopivat erinomaisesti myös epäsäännölliseen käyttöön henkilöille, jotka käyttävät piilolinssejä epäsäännöllisesti esim. urheillessa tai ulkoillessa. Keskustele optikkosi kanssa jos olet kiinnostunut kokeilemaan 1-Day Acuvue Moist Multifocal -piilolinssejä.

1-Day Acuvue Moist Multifocal -piilolinssejä myydään 30 ja kuvassa näkyvän 90 linssin pakkauksissa.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Johnson & Johnson
Brändi Acuvue
Linssityyppi sfäärinen/asfäärinen kertakäyttöinen monitehopiilolinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus –9,00...+6,00 D
Kaarevuus 8,4 mm
Halkaisija 14,3 mm
Lisävahvuus Low (+0,75...+1,25 D), Mid (+1,50...+1,75 D), High (+2,00...+2.50 D)
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali etafilcon A
Vesipitoisuus 58 %
Hapen läpäisevyys 25,5 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Kyllä
Käsittelyvärjäys Kyllä,
UV-suoja Kyllä, luokan 2 UV-suoja estää vähintään 97 % UVB- ja vähintään 80 % UVA-säteilystä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten usein 1-Day Acuvue Moist Multifocal -piilolinssit vaihdetaan uusiin?

1-Day Acuvue Moist Multifocal on kertakäyttöpiilolinssi, jota käytetään vain kerran. Otat joka kerta uuden raikkaan parin käyttöösi, mikä on terveellistä silmille.

Voiko 1-Day Acuvue Moist Multifocal -piilolinsseillä nukkua?

Ei, kertakäyttölinssit, kuten 1-Day Acuvue Moist Multifocal, ovat erittäin hauraat, eivätkä sovellu nukkumiseen tai yön yli käyttöön. Lyhyetkin torkut kasvattavat silmäinfektio riskin moninkertaiseksi.

Kuinka pitkään 1-Day Acuvue Moist Multifocal -piilolinssejä voi käyttää päivittäin?

Useat asiantuntijat suosittelevat, että kertakäyttöpiilolinssejä käytetään enintään 10-12 tuntia päivässä. Valmistajan mukaan Lacreon-teknologian avulla luotu kosteustyyny voi kestää jopa 20 tuntia.

Konsultoi optikkoasi silmillesi sopivista päivittäisistä käyttöajoista.

Mitä eroa on kaksitehopiilolinsseillä ja monitehopiilolinsseillä?

Yleisesti ottaen kaksitehopiilolinsseissä on vain kaksi katseluetäisyyttä: lähelle ja kauas. Monitehopiilolinsseissä, kuten 1-Day Acuvue Moist Multifocal, katseluetäisyyksiä on enemmän kuin kaksi, mikä auttaa näkemään hyvin lähelle, kauas ja välietäisyyksille.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskorissa.
 • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Resepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
 • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Acuvue Oasys Multifocal

Acuvue Oasys Multifocal

Nauti selkeästä ja luotettavasta näöstä kaikilla etäisyyksillä Acuvue Oasys Multifocal -piilolinsseillä. Näissä 2 viikon piilolinsseissä yhdistyy kolme ainutlaatuista teknologiaa,...

alk. 29.17 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Acuvue Oasys for Presbyopia

Acuvue Oasys for Presbyopia

Acuvue Oasys for Presbyopia on Johnson & Johnsonin valmistama kahden viikon-/yötäpäiväämonitehopiilolinssi, jossa yhdistyvät ainutlaatuinen optinen suunnittelu ja HYDRACLEAR...

alk. 39.99 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.