Adore Bi-tone – Piilolinssien hintavertailu

Adore Bi-tone

Vertaa tuotteen Adore Bi-tone hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Adore Bi-tone hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 29.17 € myyjältä LensWay.

Myyjä Tuotenimi Hinta *
LensWay ADORE Bi-tone  €
Lenson ADORE Bi-tone  €

Adoren Bi-tone: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Tarjoavat ainutlaatuisen kaksisävyisen väritehostuksen, joka luo luonnollisen ja hienostuneen ilmeen silmille.
 • Saatavilla laajalla valikoimalla voimakkuuksia (-16.00 aina +10.00 D asti) sekä myös ilman vahvuuksia.
 • Valmistettu korkealaatuisesta, mukavasta ja käyttäjäystävällisestä materiaalista, joka takaa pitkäkestoisen mukavuuden silmille.
 • Jokaisen linssipakkauksen mukana tulee personoitu Adore-linssikotelo, joka tekee linssien säilyttämisestä ja käsittelystä henkilökohtaisemman kokemuksen.
 • Kätevä 30 päivän vaihtoväli on helppo muistaa. Käytä vaikka joka päivä.

Tuotekuvaus

Adore Bi-tone -piilolinssit ovat korkealaatuiset, Eyemed Technologiesin valmistamat värilliset piilolinssit, jotka on saatavilla laajalla valikoimalla voimakkuuksia sekä liki- että kaukotaitteisille henkilöille. Nämä värilinssit on suunniteltu rikastuttamaan ja syventämään silmiesi luonnollista väriä.

Näiden linssien innovatiivinen kaksikerroksinen väriteknologia tuo silmiisi syvyyttä ja luonnollisen vivahteen. Ne on suunniteltu korostamaan jokaisen yksilön silmien ainutlaatuisia piirteitä ja sävyjä, lisäten niiden luonnollista syvyyttä ja rikkautta ilman radikaaleja muutoksia.

Adoren Natural Bi-tone -valikoiman piilolinsseissä yhdistyvät kaksi harmonista värikerrosta, jotka luovat silmiin syvyyttä ja ulottuvuutta. Tämä monisävyinen lähestymistapa saa aikaan värin, joka ei peitä omaa silmänväriäsi, vaan pikemminkin luo kevyitä heijastuksia, jotka parantavat silmiesi luonnollista kauneutta ja tuovat esiin piilossa olevan kirkkauden. Tämä italialaisen suunnittelun taidonnäyte yhdistää esteettisen viehätyksen ja mukavuuden, jonka ansiosta linssit ovat ihanteelliset pitkäaikaiseen käyttöön.

Adore Bi-tone -piilolinssien suunnittelussa käytetty kromatiikka tarkoittaa, että ne on valmistettu käyttäen kahta toisiinsa sointuvaa värisävyä, jotka heijastavat ja taittavat valoa monipuolisesti. Tämä saa aikaan syvän ja elävän ilmeen silmillesi. Kun valo osuu näihin linssien väreihin, se luo syvällisen ja moniulotteisen vaikutelman, joka rikastuttaa silmiesi luonnollista väriä pehmeällä ja houkuttelevalla tavalla.

Adore Bi-tone -linssejä suositellaan heille, jotka arvostavat yksilöllisyyttä ja haluavat säilyttää silmiensä luonnollisen charmikkuuden. Ne ovat täydellisiä valinta niille, jotka etsivät hienovaraisia muutoksia ilman radikaalia ulkonäön muutosta.

Arjen tarpeisiin suunnitellut Adore Bi-tone -linssit on helppo ottaa pois päivän päätteeksi, puhdistaa ja säilyttää pakkauksen mukana tulevassa persoonallisessa linssikotelossa yön yli.

Värivaihtoehdot

Adore Bi-tone -piilolinssit on saatavilla seitsemässä upeassa värissä: Aqua, Green, Blue, Grey, Hazel, Honey ja Yellow.

Millä värillä sinä aiot säväyttää ystäviäsi?

Värillisten Adore Bi-tone -piilolinssien värivaihtoehdot ovat Aqua, Green, Blue, Grey, Hazel, Honey 
ja Yellow.

Huomioitavaa

 • Linssien ulkonäkö ja väri kuvissa on viitteellinen ja lopputulos riippuu silmiesi luonnollisesta väristä.
 • Vaikka Adore Bi-tone -piilolinssien käyttöohjeissa voidaan mainita jopa 3 kuukauden vaihtoväli, on tärkeää huolehtia, että noudatat myös näiden piilolinssien käytössä optikon antamia ohjeita linssien käsittelyssä ja käyttöajoissa välttääksesi silmien ärsytyksen ja infektiot.
 • Mikäli haluat nämä linssit ilman vahvuuksia, valitse voimakkuudeksi +0.00 D/plano.
 • Katso myös saman tuoteperheen Adore Dare -piilolinssit.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Eyemed Technologies
Brändi Adore
Linssityyppi värillinen kuukausipiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 2 linssiä/pkt
Voimakkuus –16,00...+10,00 D
Kaarevuus 8,6 mm
Halkaisija 14,0 mm
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali Polymacon (HEMA + MMA)
Vesipitoisuus 38 %
Hapen läpäisevyys 130,5 Dk/t
Keskipaksuus 0,03 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Ei
UV-suoja Ei

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ovatko Adore Bi-tone -piilolinssit sävyttävät vai täysinpeittävät linssit?

Adore Bi-tone -piilolinssit on suunniteltu toimimaan sävyä tehostavina (enhancers) linsseinä, mikä tarkoittaa, että ne korostavat ja syventävät käyttäjän luonnollista silmien väriä tarjoamalla kaksisävyisen efektin.

Ne eivät ole täysinpeittävät (opaque) linssit, jotka muuttaisivat radikaalisti silmien väriä, vaan ne on tarkoitettu lisäämään syvyyttä ja monimuotoisuutta käyttäjän omaan sävyyn, luoden näin luonnollisen ja hienovaraisen ilmeen.

Tarvitsenko reseptin näille linsseille?

Mikäli aiot käyttää Adore Bi-tone -linssejä ilman vahvuuksia, reseptiä tai piilolinssimääräystä ei tarvita. Suosittelemme kuitenkin aina sovittamaan myös vahvuudettomat kosmeettiset piilolinssit optikolla ennen käyttöä kaikenlaisten komplikaatioiden välttämiseksi.

Vahvuudelliset piilolinssit vaativat aina laillistetun silmähuollon asiantuntijan piilolinssimääräyksen.

Miten pitkään näitä linssejä voi käyttää?

Näitä linssejä voi käyttää päiväkäytössä enintään 30 päivää, jonka jälkeen ne on vaihdettava uusiin. Keskustele optikkosi kanssa sinulle sopivista käyttöajoista.

Voiko näillä piiloinsseillä nukkua?

Ei, Adore Bi-tone -piilolinssit ovat kuukausilinssit, mikä tarkoittaa, että ne poistetaan silmistä viimeistään ennen nukkumaanmenoa, puhdistetaan ja säilötään yön ajaksi desinfioivaan ja monikäyttöiseen piilolinssien hoitonesteeseen.

Mistä Adore Bi-tone on valmistettu?

Adore Bi-tone -piilolinssit on valmistettu pehmeästä Polymacon-nimisestä hydrogeelimateriaalista. Polymacon on kauppanimi tietyntyyppiselle hydrogeelimateriaalille, ja sitä on käytetty piilolinssien valmistukseen jo vuosikymmenien ajan.

Joissakin lähteissä näiden piilolinssien valmistusmateriaaliksi on mainittu myös HEMA (hydroksietyylimetakrylaatti), joka on yleisnimitys piilolinsseissä yleisesti käytettävälle hydrogeelimateriaalille.

Ovatko Adore Bi-tone -linssit mukavat ja terveelliset silmille?

Adore Bi-tone -piilolinsseillä on verrattain hyvä hapenläpäisevyys (130,5 Dk/t), mikä johtuu niiden erittäin ohuesta keskipaksuudesta (0,03 mm). Tämä tarkoittaa, että nämä linssit läpäisevät runsaasti happea, mikä vähentää komplikaatioiden, kuten hypoksian, riskiä.

Mitkä ovat vaihtoehtoisia tuotteita Adore Bi-tone -piilolinsseille?

Mikäli etsit mukavia ja korkealaatuisia värillisiä kuukausilinssejä, optikkosi saattaa suositella sinulle esimerkiksi Air Optix Colors-, FreshLook Colorblends- tai SofLens Natural Colors -piilolinssejä.

Kuvat: Adore

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Adore Dare
alk. 29.17 €
Vertaa hintoja
Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla