SofLens Natural Colors hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > SofLens Natural Colors
Kuva tuotteesta SofLens Natural Colors

Löydä edullisin hinta tuotteelle SofLens Natural Colors

Alta löydät tuotteen SofLens Natural Colors hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 14.18 € myyjältä LensWay.

SofLens Natural Colors on Bausch & Lombin valmistama värillinen kuukausilinssi, jonka tarkoitus on muuttaa silmän luonnollinen väri kokonaan toiseksi. Linssi on saatavana kahdeksana kauniina värinä ja se sopii sekä vaalea- että tummasilmäisille. Värivaihtoehdot ovat: Aquamarine, Amazon, Dark Hazel, Emerald, India, Indigo, Jade, Pacific, Platinum ja Topaz.

Tämän linssin valmistuksessa on käytetty optiikka-alan uusinta teknologiaa. Ne peittävät tehokkaasti silmiesi luonnollisen värin ja linssien käyttömukavuus on huippuluokkaa. Näillä linsseillä vaihdat helposti silmiesi värin esimerkiksi mielialasi mukaan tai viimeistelet niillä vaikkapa juhla-asun. Huomaathan, että lopullinen väri riippuu silmiesi luonnollisesta väristä.

Valmistaja: Bausch & Lomb. Linssityyppi: värillinen kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 2 linssiä/pkt. Voimakkuus: -6.00...+0.00. Kaarevuus: 8.7. Halkaisija: 14.0. Materiaali: Polymacon. Nestepitoisuus: 38,6 %. Oikein-/väärinpäinmerkintä.

Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.