SofLens Natural Colors – Piilolinssien hintavertailu

SofLens Natural Colors

Vertaa tuotteen SofLens Natural Colors hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen SofLens Natural Colors hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 17.17 € myyjältä LensWay.

SofLens Natural Colors: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Mukavat värilliset kuukausipiilolinssit päiväkäyttöön
 • Valitse 10 upeasta väristä luodaksesi luonnollisen vaikutelman
 • Erittäin ohuet ja joustavat linssit varmistavat koko päivän kestävän mukavuuden
 • Saatavilla sekä vahvuuksilla että ilman
 • Valmistettu mukavasta hydrogeelimateriaalista

SofLens Natural Colors auttaa sinua tuntemaan olosi ainutlaatuiseksi mukavasti

SofLens Natural Colors on Bausch & Lombin valmistama värillinen kuukausilinssi, joka auttaa sinua tuntemaan olosi ainutlaatuiseksi missä tahansa tilanteessa mukavalla tavalla. Parannetun väripainoteknologian ansiosta muste painetaan linssin ytimeen tarjoten erinomaisen mukavuuden ja pidemmän käyttöajan.

SofLens Natural Colors -piilolinsseissä on kaksoiskaareva muotoilu, mikä auttaa linssejä mukautumaan silmän pinnalle paremmin tarjoten lisämukavuutta ja parannettua istuvuutta käyttäjälle. SofLens Natural Colors -linssit on tarkoitettu vain päiväkäyttöön.

Nämä värilliset linssit on saatavana miinusvoimakkuuksilla -6,00 diopterista -0,50 diopteriin sekä ilman voimakkuuksia (+0,00, plano).

Valitse 10 upeasta väristä

Värilliset SofLens Natural Colors -linssit sopivat sekä vaaleille että tummille silmille. Ne on saatavana 10 kauniina värivaihtoehtona:

 • Amazon (vihreä)
 • Aquamarine (merenvihreä)
 • Emerald (vihreä)
 • India (ruskea)
 • Indigo (violetti)
 • Jade (vihreä)
 • Pacific (sininen)
 • Platinum (harmaa)
 • Pähkinä (ruskea)
 • Topaz (sininen)

SofLens Natural Colors -piilolinssit on saatavana 10 eri värisävyssä, mukaan lukien 
pacific, jade, platinum, india ja amazon.

Huomaathan, että lopullinen väri riippuu silmiesi luonnollisesta väristä.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Bausch & Lomb
Brändi SofLens
Linssityyppi sfäärinen värillinen kuukausipiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 2 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –6,00...+0,00 D
Kaarevuus (BC) 8,7 mm
Halkaisija (DIA) 14,0 mm
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali Polymacon B
Vesipitoisuus 39 %
Hapen läpäisevyys 14,2 Dk/t
Keskiosan paksuus 0,06 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Kyllä, "S-M"
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Ei

Värilliset SofLens Natural Colors -kuukausilinssit on helppo ja edullinen tapa vaihtaa 
silmien väri kokonaan toiseksi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ovatko SofLens Natural Colors -piilolinssit hyvät?

SofLens Natural Colors -linssit on suunniteltu tarjoamaan sekä värimuutoksen että mukavuutta piilolinssien käyttäjille, jotka haluavat muuttaa tai korostaa silmiensä luonnollista väriä.

Mitkä SofLens-tuoteperheen piilolinssit sopivat minulle, jos etsin kertakäyttölinssejä, hajataittoa korjaavia linssejä, monitehopiilolinssejä tai haluan vain kokeilla uutta väriä?

SofLens-tuoteperheestä löytyy monipuolisia vaihtoehtoja eri tarpeisiin. SofLens 59 ja SofLens 38 ovat kuukausilinssejä, jotka tarjoavat mukavuutta ja selkeää näköä.

Jos etsit päivittäin kertakäyttölinssejä, SofLens daily disposable on hyvä valinta lähi- ja kaukonäön korjaukseen, kun taas SofLens daily disaposable toric -kertakäyttölinssit on suunniteltu erityisesti hajataiton korjaukseen. Astigmatismia voidaan korjata myös tuoteperheen SofLens toric -kuukausilinsseillä.

Ikänäöstä (presbyopia) kärsivien kannattaa tutustua SofLens Multi-Focal -linsseihin, jotka tarjoavat selkeän näön sekä lähelle että kauas.

SofLens Natural Colors mahdollistaa silmien värin muuttamisen samalla, kun niillä voidaan korjata lievää likinäköisyyttä (myopia), -0,50 diopterista -6,00 diopteriin saakka.

Minkälaisia kokemuksia käyttäjillä on SofLens Natural Colors -piilolinsseistä?

Kuten kaikkien piilolinssien kohdalla, käyttökokemus voi vaihdella yksilöstä toiseen riippuen monista tekijöistä, kuten silmien herkkyydestä, käyttömukavuudesta ja henkilökohtaisista mieltymyksistä.

Feel Good Contacts -verkkosivuston käyttäjäarvosteluissa monet käyttäjät ovat raportoineet, että SofLens Natural Colors -piilolinssit tarjoavat luonnollisen ja kauniin silmien värimuutoksen erityisesti ruskeille silmille, jotka voi näillä linsseillä muuttaa sinisiksi tai vihreiksi. Useat arvioijat ovat kuvailleet linssejä mukaviksi käyttää myös pitkäaikaisessa käytössä sekä hinta-laatusuhteeltaan erinomaisina värillisinä piilolinsseinä.

Jotkut käyttäjät ovat kuitenkin kokeneet SofLens Natural Colors -linssit epämukaviksi tai huonosti istuvaksi, mikä voi aiheuttaa epämukavuutta. Osa käyttäjistä on raportoinut linssin läpinäkyvän osan olevan liian suuri, mikä voi aiheuttaa näköongelmia joillekin käyttäjille, erityisesti jos linssi ei asetu täsmälleen silmän keskelle.

Jotkut käyttäjistä mainitsevat, että nämä linssit sopivat erinomaisesti juhliin tai erityistilaisuuksiin, kun taas toiset käyttävät niitä päivittäin.

Kuka valmistaa SofLens Natural Colors -piilolinssit?

SofLens Natural Colors -linssit valmistaa yhdysvaltalais-kanadalainen Bausch & Lomb, joka on yksi maailman johtavista silmäterveydenhuollon yrityksistä ja yksi suurimmista piilolinssivalmistajista.

Ovatko SofLens Natural Colors -piilolinssit turvalliset?

Kyllä, SofLens Natural Colors -linssit ovat yleisesti ottaen turvalliset käyttää, kun niitä käytetään oikein ja noudatetaan huolellista hygieniaa ja hoito-ohjeita. Ennen uusien piilolinssien käyttöä on tärkeää käydä silmälääkärin tai optikon vastaanotolla, jossa ammattilainen voi suorittaa kattavan silmätarkastuksen ja varmistaa, että piilolinssit sopivat silmillesi.

Varmista, että sinulla on optikon tai silmälääkärin myöntämä voimassa oleva piilolinssimääräys varmistaaksesi turvallisen käytön.

Voiko SofLens Natural Colors -linsseillä nukkua?

Ei, SofLens Natural Colors -piilolinssejä ei tule käyttää nukkuessa. Nukkuminen muilla kuin tarkoitukseen erikseen tarkoitetuilla yötäpäivää-piilolinsseillä voi johtaa vakaviin silmäinfektioihin ja hapenpuutteen aiheuttamaan uudissuonittumiseen.

Jos vahingossa nukahdat piilolinssit silmissä, poista ne heti herättyäsi ja puhdista huolellisesti. Jos koet ärsytystä tai epämukavuutta linssien poiston jälkeen, on suositeltavaa pitää piilolinsseistä taukoa ja kääntyä tarvittaessa silmäterveyden ammattilaisen puoleen.

Onko olemassa värillisiä yötäpäivää-linssejä?

Ei, tällä hetkellä ei ole olemassa värillisiä piilolinssejä, jotka on suunniteltu käytettäväksi yötä päivää.

Näyttävätkö SofLens Natural Colors -piilolinssit aidoilta?

SofLens Natural Colors -linssit on suunniteltu luomaan luonnollisen näköinen silmien värimuutos. Linssien värimallit ja sävyt on suunniteltu jäljittelemään silmän iiriksen luonnollista kuviointia, mikä auttaa tekemään värimuutoksesta uskottavan.

Käyttäjäkokemukset vaihtelevat yksilöllisten mieltymysten ja silmien ominaisuuksien mukaan. Jotkut käyttäjistä saattavat löytää itselleen täydellisen värisävyn, kun taas toiset eivät koe piilolinsseillä saatavaa värimuutosta uskottavana.

Kannattaa muistaa, että lopullinen väri riippuu monista tekijöistä, kuten alkuperäisestä silmien väristä, valaistusolosuhteista ja henkilökohtaisista mieltymyksistä.

Mistä materiaalista SofLens Natural Colors on valmistettu?

SofLens Natural Colors on valmistettu Polymacon-nimisestä hydrogeelimateriaalista, jonka vesipitoisuus on 38,6 % ja hapenläpäisevyys 14,2 Dk/t.

Kuinka paljon SofLens Natural Colors -piilolinssit maksaa?

SofLens Natural Colors -linssien edullisin hinta on hintavertailumme mukaan 17,17 €/2 linssiä, mikä tekee linssikohtaiseksi hinnaksi 8,59 €/linssi. Olettaen, että tarvitset kuukausittain kaksi linssiä, näiden linssien kuukausittaiset kustannukset ovat sama kuin yhden pakkauksen hinta 17,17 € ja vuosittaiset kustannukset 206,04 €.

Ovatko SofLens Natural Colors -piilolinssit kalliit?

Hintavertailuumme perustuen, SofLens Natural Colors -piilolinssit vaikuttavat olevan edullisin värillinen kuukausilinssi suosituista vaihtoehtoista. Tämä tekee SofLens Natural Colors -linsseistä kustannustehokkaan valinnan kaikille, jotka etsivät värillisiä kuukausipiilolinssejä.

Tuote Hinta (2 linssiä)
SofLens Natural Colors 17,17 €
FreshLook ColorBlends 21,90 €
Air Optix Colors 24,00 €

Onko ok pitää värillisiä linssejä joka päivä?

Kyllä, on mahdollista pitää värillisiä piilolinssejä vaikka joka päivä, kunhan noudatat hyviä linssien hoitokäytäntöjä ja käyttöohjeita. On tärkeää pitää silmällä linssien vaihtoväliä, varmistaa niiden oikea puhdistus ja säilytys, sekä käydä säännöllisesti optikon piilolinssitarkastuksessa. Päivittäiseen käyttöön tarkoitettujen piilolinssien valinta ja silmälääkärin tai optikon suositukset ovat avainasemassa pitkäaikaisen mukavuuden ja silmien terveyden kannalta.

Mitkä värilliset piilolinssit näyttävät luonnollisilta?

Värillisten piilolinssien valinta ja niiden näyttäminen luonnollisilta riippuu monista tekijöistä, kuten silmien luonnollisesta väristä ja piilolinssien väristä.

Vaaleasilmäisten, kuten sini- ja vihreäsilmäisten kannattaa harkita läpikuultavia sävyttäviä linssejä, kuten FreshLook One-Day Colors, jotka syventävät silmien luonnollista väriä haluttuun suuntaan.

Luonnostaan tummille, kuten ruskeille silmille, käytännössä ainoa vaihtoehto ovat peittävät linssit, kuten Adoren Bi-Tone- ja Dare-linssit.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla