SofLens Natural Colors – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta SofLens Natural Colors

SofLens Natural Colors: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen SofLens Natural Colors hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 17.17 € myyjältä LensWay.

SofLens Natural Colors on Bausch & Lombin valmistama värillinen kuukausilinssi, jonka tarkoitus on muuttaa silmän luonnollinen väri kokonaan toiseksi. Linssi on saatavana kahdeksana kauniina värinä ja se sopii sekä vaalea- että tummasilmäisille. Värivaihtoehdot ovat: Aquamarine, Amazon, Dark Hazel, Emerald, India, Indigo, Jade, Pacific, Platinum ja Topaz.

Tämän linssin valmistuksessa on käytetty optiikka-alan uusinta teknologiaa. Ne peittävät tehokkaasti silmiesi luonnollisen värin ja linssien käyttömukavuus on huippuluokkaa. Näillä linsseillä vaihdat helposti silmiesi värin esimerkiksi mielialasi mukaan tai viimeistelet niillä vaikkapa juhla-asun. Huomaathan, että lopullinen väri riippuu silmiesi luonnollisesta väristä.

Valmistaja: Bausch & Lomb. Linssityyppi: värillinen kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 2 linssiä/pkt. Voimakkuus: -6.00...+0.00. Kaarevuus: 8.7. Halkaisija: 14.0. Materiaali: Polymacon. Nestepitoisuus: 38,6 %. Oikein-/väärinpäinmerkintä.

Jaa ystävillesi ❤️