Biotrue ONEday hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Biotrue ONEday
Kuva tuotteesta Biotrue ONEday

Biotrue ONEday on Bausch & Lombin valmistama kertakäyttölinssi, joka takaa erinomaisen näöntarkkuuden koko päivän ajaksi. Se on ihanteellinen kertakäyttölinssi, koska se on suunniteltu toimimaan silmän biologisten toimintojen ehdoilla, mikä mahdollistaa erinomaisen käyttömukavuuden ja kirkkaan näön pitkäksi ajaksi. Biotrue ONEdayn kosteuspitoisuus on sama kuin ihmisen silmässä ja linssin pinta on suunniteltu toimimaan silmän kyyneleiden tavoin.

Kuivuvatko silmäasi helposti tai sumeneeko näkösi, kun käytät pitkään tietokonettasi tai puhelintasi? Hypergel-materiaalista valmistettu Biotrue ONEday lupaa helpottaa käyttäjiensä arkea tarjoamalla pitkään kosteana pysyvät linssit, jotka läpäisevät runsaasti happea pitäen näin silmät terveinä. Edistynyt, häikäisyä ja haloilmiöitä ehkäisevä High Definition Optics -teknologian avulla niillä näkee kirkkaasti ja terävästi myös hämärässä ympäristössä. Lisäksi ne suojaavat silmien sarveiskalvoa auringon haitalliselta UV-säteilyltä. Koska ne peittävät vain osan silmästä, niiden, kuten muidenkin piilolinssien, kanssa suositellaan käytäväksi aurinkolaseja.

Valmistaja: Bausch & Lomb. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 tai 90 linssiä/pkt. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.2. Materiaali: Nesofilcon A, Nestepitoisuus: 78 %, UV-suoja.

Vertaa tuotteen Biotrue ONEday hintoja

Alta löydät tuotteen Biotrue ONEday hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 19.75 € myyjältä SmartBuyGlasses.

Tietoa hintavertailusta:

  • Sivuilla esitetyt hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Mikäli verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys.
  • Noudata piilolinssien käytössä aina silmäälääkärin tai optikon antamia ohjeita.
  • Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että uuteen merkkiin vaihtaminen vaatii aina piilolinssisovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta SofLens daily disposable

SofLens daily disposable

SofLens daily disposable on Bausch & Lombin valmistama kertakäyttölinssi, jolla voidaan korjata sekä kauko- että lähinäköä. Tässä linssissä käytetään näön laatua parantavaa asfääristä...

alk. 11.47 €
Vertaa hintoja
hello world!
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.