Biotrue ONEday – Piilolinssien hintavertailu

Biotrue ONEday

Vertaa tuotteen Biotrue ONEday hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Biotrue ONEday hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 20.00 € myyjältä Shopping4net.

Biotrue ONEday: Tärkeimmät edut ja ominaisuudet

 • Säilyttää lähes 98 % linssien kosteudesta jopa 16 tunnin ajan.
 • Selkeä, miellyttävä näkö koko päivän.
 • Linssisuunnittelu jäljittelee silmien luonnollista toimintaa luonnollisen mukavuuden takaamiseksi.
 • UVA/UVB-esto tarjoaa lisäsuojaa haitallisia säteitä vastaan.
 • Korkean vesipitoisuuden ansiosta sopii hyvin myös kuivista silmistä kärsiville.

Tuotekuvaus

Oletko kyllästynyt piilolinsseihin, jotka kuivuvat ja ärsyttävät silmiä? Kokeile Biotrue ONEday -piilolinssejä, jotka ovat ainoat korkean vesipitoisuuden HyperGel-materiaalista valmistetut kertakäyttölinssit, jotka säilyttävät 98 % kosteudestaan jopa 16 tunnin ajan. Koko päivän kestävän mukavuuden lisäksi niissä on UV-suoja.

Bausch & Lombin Biotrue ONEday -piilolinssit on kehitetty silmän biologia huomioon ottaen, ja siksi ne sisältävät 78 % vettä. Se on tismalleen sama pitoisuus kuin silmäsi sarveiskalvolla on luonnostaan. Ainutlaatuisen HyperGel-materiaalin ansiosta Biotrue ONEday -piilolinssit säilyttävät 98 % kosteudestaan jopa 16 tunnin ajan.

Biotrue ONEday -piilolinsseissä käytetään High Definition Optics -teknologiaa, joka auttaa vähentämään sumeutta, haloilmiöitä ja häikäisyä erityisesti heikosti valaistuissa ympäristöissä, kuten autoa ajettaessa pimeällä.

Kertakäyttölinssien helppouden ja mukavuuden lisäksi Biotrue ONEday -piilolinsseissä on UV-suoja, joka auttaa suojaamaan silmiä ja sarveiskalvoa haitalliselta UV-säteilyltä. Huomaa, että UV-säteiltä suojaavat piilolinssit eivät korvaa UV-suojattuja silmä- tai aurinkolaseja, sillä ne eivät peitä koko silmää ja silmän aluetta.

Biotrue ONEday -piilolinssit on suunniteltu jäljittelemään silmän luonnollista 
biologiaa. Ne sisältävät 78 % vettä, mikä on sama kuin silmän luontainen vesipitoisuus.

Kenelle Biotrue ONEday sopii?

Biotrue ONEday voi olla hyvä vaihtoehto aktiivista elämäntapaa harjoittaville henkilöille, jotka etsivät pitkäkestoista kosteutta tarjoavia kertakäyttöpiilolinssejä erinomaisella hinta-laatusuhteella. Ne voivat sopia myös kuivasilmäisyydestä tai epämukavuudesta edellisten piilolinssien kanssa kärsineille käyttäjille.

Biotrue ONEday -piilolinsseillä voidaan korjata liki- ja kaukotaitteisuutta. Samaan tuoteperheeseen sisältyy ikänäön (presbyopia) korjaamiseen erityisesti suunnitellut Biotrue ONEday for Presbyopia- ja hajataiton (astigmatismi) korjaamiseen erityisesti suunnitellut Biotrue ONEday for Astigmatism -kertakäyttölinssit..

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Bausch & Lomb
Brändi Biotrue
Linssityyppi asfäärinen kertakäyttölinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus –9,00...+6,00 D (0,25 D välein ja 0,50 D välein -6,50 D ylöspäin)
Kaarevuus 8,6 mm
Halkaisija 14,2 mm
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali nesofilcon A
Vesipitoisuus 78 %
Hapen läpäisevyys 42 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Kyllä
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Kyllä

Biotrue ONEday -piilolinssien kevyt käsittelyvärjäys helpottaa 
linssien asettamista ja käsittelyä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ovatko Biotrue ONEday -piilolinssit hyvät?

Kyllä. Mitä tulee liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen, Biotrue ONEday tarjoaa selkeän ja terävän näön jopa 16 tunnin ajaksi. Niiden asfäärinen suunnittelu auttaa ehkäisemään näön sumeutta, haloilmiöitä ja häikäisyä erityisesti heikosti valaistuissa ympäristöissä. Lisäksi nämä linssit tarjoavat UV-suojan aurinkolasien tueksi, sekä kertakäyttölinssien helppouden.

Vaikka Biotrue ONEday -linssit tarjoavat yhden hydrogeelilinssien parhaista hengittävyyksistä, ne eivät yllä lähellekään modernien silikonihydrogeelilinssien hapenläpäisevyyttä.

Miten pitkään Biotrue ONEday -piilolinssejä voi käyttää?

Biotrue ONEday on kertakäyttölinssi, mikä tarkoittaa, että niitä käytetään vain kerran. Otat aamulla uuden parin käyttöösi ja illan päätteeksi poistat linssit silmistäsi ja hävität ne. Seuraavalla kerralla otat uuden parin käyttöösi. Biotrue ONEday -piilolinssit säilyttävät lähes kaiken kosteudestaan jopa 16 tunnin käytössä.

Voiko Biotrue ONEday -piilolinssejä käyttää nukkuessa?

Ei, nämä linssit eivät sovellu yön yli -käyttöön. Jo lyhyet torkutkin sellaiset piilolinssit silmissä, jotka eivät ole siihen tarkoitetut, kasvattavat silmätulehdusriskin moninkertaiseksi.

Mitä eroa on SofLens daily disposable- ja Biotrue ONEday-piilolinsseillä?

Vaikka molemmat ovat Bausch & Lombin valmistamia kertakäyttölinssejä, ne ovat kokonaan eri linssit.

SofLens daily disposable tuli ensi kerran markkinoille vuonna 2008, kun taas Biotrue ONEday lanseerattiin vuonna 2014.

Vaikka näiden linssien peruskaarevuus ja halkaisija ovat samat, ne on valmistettu eri materiaaleista (SofLens hilafilcon B:stä ja Biotrue nesofilcon A:sta).

Biotrue ONEday on saatavilla laajemmalla valikoimalla voimakkuuksia ja se tarjoaa korkeamman vesipitoisuuden ja hapen läpäisevyyden. Lisäksi niissä on UV-suoja, kun taas SofLens-linsseissä sitä ei ole. Hintaluokaltaan Biotrue on hieman kalliimpi linssi.

Mikä piilolinssineste sopii käytettäväksi Biotrue ONEday -linssien kanssa?

Paras ja yhteensopivin piilolinssineste Biotrue ONEday -piilolinssien kanssa on Bausch & Lombin oma Biotrue-piilolinssineste, joka on saatavilla myös Flight Pack -lentopakkauksena.

Mitkä ovat vaihtoehtoisia tuotteita Biotrue ONEday -piilolinsseille?

Mikäli et ole tyytyväinen Biotrue ONEday -piilolinsseihisi tai haluat kokeilla toista merkkiä, optikkosi saattaa suositella sinulle esimerkiksi Dailies Total1- tai Precision1-kertakäyttölinssejä.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla