Biotrue ONEday hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Biotrue ONEday
Kuva tuotteesta Biotrue ONEday

Löydä edullisin hinta tuotteelle Biotrue ONEday

Alta löydät tuotteen Biotrue ONEday hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 20.00 € myyjältä Shopping4net.

Biotrue ONEday on Bausch & Lombin valmistama kertakäyttölinssi, joka takaa erinomaisen näöntarkkuuden koko päivän ajaksi. Se on ihanteellinen kertakäyttölinssi, koska se on suunniteltu toimimaan silmän biologisten toimintojen ehdoilla, mikä mahdollistaa erinomaisen käyttömukavuuden ja kirkkaan näön pitkäksi ajaksi. Biotrue ONEdayn kosteuspitoisuus on sama kuin ihmisen silmässä ja linssin pinta on suunniteltu toimimaan silmän kyyneleiden tavoin.

Kuivuvatko silmäasi helposti tai sumeneeko näkösi, kun käytät pitkään tietokonettasi tai puhelintasi? Hypergel-materiaalista valmistettu Biotrue ONEday lupaa helpottaa käyttäjiensä arkea tarjoamalla pitkään kosteana pysyvät linssit, jotka läpäisevät runsaasti happea pitäen näin silmät terveinä. Edistynyt, häikäisyä ja haloilmiöitä ehkäisevä High Definition Optics -teknologian avulla niillä näkee kirkkaasti ja terävästi myös hämärässä ympäristössä. Lisäksi ne suojaavat silmien sarveiskalvoa auringon haitalliselta UV-säteilyltä. Koska ne peittävät vain osan silmästä, niiden, kuten muidenkin piilolinssien, kanssa suositellaan käytäväksi aurinkolaseja.

Valmistaja: Bausch & Lomb. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 tai 90 linssiä/pkt. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.2. Materiaali: Nesofilcon A, Nestepitoisuus: 78 %, UV-suoja.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskorissa.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Resepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta SofLens daily disposable

SofLens daily disposable

SofLens daily disposable on Bausch & Lombin valmistama kertakäyttölinssi, jolla voidaan korjata sekä kauko- että lähinäköä. Tässä linssissä käytetään näön laatua parantavaa asfääristä...

alk. 11.47 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.