Biotrue-piilolinssineste – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta Biotrue-piilolinssineste

Biotrue-piilolinssineste: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Biotrue-piilolinssineste hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 9.95 € myyjältä LensWay.

Biotrue-piilolinssineste on monikäyttöinen piilolinssineste Bausch & Lombilta, joka desinfioi, puhdistaa, huuhtelee ja säilöö kaikki pehmeät piilolinssit, mukaanlukien silikonihydrogeelistä valmistetut piilolinssit. Nesteen pH-arvo muistuttaa luonnollista kyynelnestettä ja se käyttää voitelevaa ainetta, jota esiintyy luontaisesti silmissä. Se rajoittaa tiettyjen proteiinien muodostumisen kyynelnesteessä ja siten auttaa linssejäsi pysymään puhtaina ja vapaina mikrobeista. Biotruessa yhdistyvät kolme bioinspiroitua innovaatiota, ja se on ansainnut paikkansa laadukkaiden piilolinssinesteiden joukossa.

Katso saatavilla olevat pullokoot ja hinnat alta.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat sivulla esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskori- tai kassasivulla.
  • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla laillistetun silmäterveyden asiantuntijan määräämä, voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi ❤️