Biotrue-silmätipat – Piilolinssien hintavertailu

Biotrue-silmätipat

Vertaa tuotteen Biotrue-silmätipat hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Biotrue-silmätipat hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 10.32 € myyjältä Lenson.

Myyjä Tuotenimi Hinta *
Lenson Biotrue 30 x 0.5ml  €
Alensa Biotrue MDO 10 ml  €

Biotrue Eyedrops on Bausch & Lombin valmistama silmien kostutustippa. Silmätipat tulevat hygienisissa kertakäyttöpipeteissä, jotka on kehitetty silmän oman biologian inspiroimana. Silmätipat sisältävät hyaluronihappoa, joka suojaa, kostuttaa ja voitelee silmää luonnollisella tavalla. Biotrue Eyedrops ei sisällä säilöntäaineita ja niitä voi käyttää samanaikaisesti piilolinssien kanssa. Tuote sopii täydellisesti pölyisiin ja kuiviin ympäristöihin sekä näyttöpäätetyöskentelyyn.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
  • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla