Biotrue-silmätipat hintavertailu

Kuva tuotteesta Biotrue-silmätipat

Biotrue Eyedrops on Bausch & Lombin valmistama silmien kostutustippa. Silmätipat tulevat hygienisissa kertakäyttöpipeteissä, jotka on kehitetty silmän oman biologian inspiroimana. Silmätipat sisältävät hyaluronihappoa, joka suojaa, kostuttaa ja voitelee silmää luonnollisella tavalla. Biotrue Eyedrops ei sisällä säilöntäaineita ja niitä voi käyttää samanaikaisesti piilolinssien kanssa. Tuote sopii täydellisesti pölyisiin ja kuiviin ympäristöihin sekä näyttöpäätetyöskentelyyn.

Vertaa tuotteen Biotrue-silmätipat hintoja

Alta löydät tuotteen Biotrue-silmätipat hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 8.41 € myyjältä Lenson.

Tietoa hintavertailusta: Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta. Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa edullisin hinta sivuiltamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että uuteen merkkiin vaihtaminen vaatii aina piilolinssisovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Oxyal-silmätipat

Oxyal-silmätipat

Oxyal on Bausch & Lombin valmistama silmien kostutustippa. Oxyal on voiteleva kostetustippa, joka on tarkoitettu väsyneille ja kuiville silmille. Silmätipat sisältävät 0.15 % hyaluronihappoa,...

alk. 8.57 €
Vertaa hintoja
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.