Miru 1day hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Miru 1day
Kuva tuotteesta Miru 1day

Miru 1day on Meniconin valmistama kertakäyttölinssi, jonka pakkaus on ainoastaan 0,8 millimetriä korkea, eli noin kymmeneksen tavallisesta linssipakkauksesta. Pakkaus mahtuu jokaiseen taskuun ja se on kevyin vaihtoehto lomalinssiksi. Pakkaus on todella helppo avata ja linssi on aina paketissa oikein päin. Siksi se ei vaadi myöskään ylimääräistä käsittelyä, eivätkä lika, rasva ja muut epäpuhtaudet pääse linssin ja silmän väliin.

Miru 1day -linssit on valmistettu hioxifilcon A -materiaalista, joka sitoo hyvin nestettä ja suojaa silmiä kuivumiselta. Linssi pysyy kosteana pitkään ja sen käyttömukavuus säilyy koko päivän. Ainutlaatuinen Centraform-design minimoi silmäluomen ja linssireunan välistä kitkaa. Asfäärisellä optiikalla valmistettu linssi parantaa kontrastien näkyvyyttä ja näet paremmin yksityiskohtia.

Mirun nimi tulee japaninkielen sanasta, joka tarkoittaa "nähdä".

Valmistaja: Menicon. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 linssiä/pkt. Voimakkuus: -0.5...+6.00. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.2. Materiaali: Hioxifilcon A. Nestepitoisuus: 57 %. Käsittelyvärjätty.

Vertaa tuotteen Miru 1day hintoja

Alta löydät tuotteen Miru 1day hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 28.89 € myyjältä Alensa.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Linkki
Alensa Miru 1 Day (30 kpl)  € Kauppaan »

Tietoa hintavertailusta:

  • Sivuilla esitetyt hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Mikäli verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys.
  • Noudata piilolinssien käytössä aina silmäälääkärin tai optikon antamia ohjeita.
  • Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.

hello world!
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.