Precision 1 for Astigmatism – Piilolinssien hintavertailu

Precision 1 for Astigmatism

Vertaa tuotteen Precision 1 for Astigmatism hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Precision 1 for Astigmatism hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 7.99 € myyjältä Piilolinssimaailma.

Precision 1 for Astigmatism: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

  • Ainutlaatuisesti suunniteltu korjaamaan hajataittoa (astigmatismi) ja tarjoamaan erinomainen näkö.
  • SmartSurface-teknologia ylläpitää piilolinssiesi kosteutta koko päivän ajan parantaen käyttömukavuutta.
  • Erittäin ohut kosteuskerros linssin pinnalla on 80 % vettä.
  • Precision Balance 8|4 -teknologia takaa vakaan ja ennakoitavan näön.
  • Korkeimman luokan UV-suoja kertakäyttölinsseissä.
  • Kertakäyttölinssien helppous ja hygieenisyys.

Precision 1 for Astigmatism: Helppokäyttöiset kertakäyttölinssit hajataittoisille

Käyttämällä Precision 1 for Astigmatism -piilolinssejä voit suhtautua päivittäisiin aktiviteetteihin innostuneesti, vaikka kärsisitkin hajataitosta. Vain erityisesti astigmatimin korjaamiseen suunnitellut linssit voivat tarjota selkeän näkökyvyn, jota tarvitset sujuvaan arkeen.

Precision 1 -piilolinssit tarjoavat sen, mitä uudet käyttäjät haluavat: tarkan näön, pitkäkestoisen mukavuuden ja helpon käsittelyn. Kuten Dailies Total 1, maailman ensimmäinen ja ainoa vesigradienttiteknologia, Precision 1 -linssit on luotu käyttäen Alconin omaa vettä puoleensa vetäviä polymeereja.

Precision 1 for Astigmatism -linssit sisältävät älykkään innovaation nimeltään SmartSurface-teknologia, joka pitää kosteuden linssin pinnalla siellä, missä se on tärkeintä – linssin pinnalla. Tämä tarkoittaa käytännössä, että linssit tuntuvat erittäin mukavilta silmissä.

Markinoiden korkeimman luokan 1 UV-suoja tarjoaa tehokasta lisäsuojaa auringon haitalliselta ultraviolettisäteilyltä (*).

*) UV-säteilyä blokkaavat piilolinssit eivät korvaa UV-suojalla varustettuja aurinkolaseja tai silmälaseja, koska linssi ei peitä koko silmää eikä silmää ympäröiviä alueita.

Alcon Precision1 for Astigmatism -kertakäyttölinssit hyödyntävät 
käyttömukavuutta parantavaa ainutlaatuista SmartSurface-teknologiaa.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi Precision1
Linssityyppi toorinen kertakäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 1 päivää
Pakkauskoko 5, 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –8,00...+4,00 D
Kaarevuus (BC) 8,5 mm
Halkaisija (DIA) 14,5 mm
Sylinteri (CYL) -0.75, -1.25, -1.75 D
Akseli (AX) 10-180° (10° välein)
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali verofilcon A
Vesipitoisuus 51 %
Hapen läpäisevyys 90 Dk/t
Keskiosan paksuus 0,10 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Kyllä, luokan 1 UV-suoja estää yli 90 % UVA- ja yli 99 % UVB-säteilystä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten Precision 1 for Astigmatism -piilolinssit toimivat?

Tooriset Precision 1 for Astigmatism -piilolinssit on suunniteltu korjaamaan erityisesti hajataittoa (astigmatismi). Tooriset linssit asettuvat silmään tavalla, joka huomioi silmän yksilöllisen muodon ja astigmatismin asteen varmistaen selkeän ja terävän näön kaikissa tilanteissa, olipa kyseessä sitten työskentely, urheilu tai muut aktiviteetit.

Millä parametreilla Precision 1 for Astigmatism -linssit on saatavilla?

Precision 1 for Astigmatism -piilolinssit on saatavilla voimakkuuksilla –6,00...+0,00 diopteria (0,25 D välein), sylintereillä –1,75...–0,75 diopteria (0,25 välein) ja akseleilla 90° & 180° ± 20° (10° välein). Laaja valikoima vahvuuksia sekä sylinteri- ja akseliarvoja mahdollistaa räätälöidyn ja tarkan näönkorjauksen laajalle joukolle hajataitosta kärsiviä käyttäjiä.

Mistä tietää, onko minulla hajataittoa?

Silmälääkärisi tai optikkosi voi diagnosoida hajataittoisuuden tavallisen silmätarkastuksen yhteydessä. Astigmatismi on yleinen näköhäiriö, joka johtuu silmän sarveiskalvon tai linssin epäsäännöllisestä muodosta. Astigmatismi voi aiheuttaa epäselvää näköä kaikilla etäisyyksillä.

Miten SmartSurface-teknologia toimii?

SmartSurface on Alconin kehittämä piilolinssiteknologia, jonka ansiosta Precision 1 -piilolinssit kylpevät vesipohjaisessa liuoksessa, joka laajentaa linssiä kevyesti ja luo siihen pieniä huokosia. Vettä puoleensa vetävät polymeerit tunkeutuvat näihin huokosiin luoden mikro-ohuen kosteuskerroksen, joka kasvaa linssin ytimen 51 prosentista yli 80 prosenttiin linssin pinnalla.

SmartSurface-teknologian avulla luotu kosteuskerros auttaa tukemaan vakaata kyynelfilmiä, jolloin käyttäjät voivat nauttia kirkkaasta ja tarkasta näöstä. Laboratoriotutkimuksissa Precision 1 -piilolinssit tarjosivat paremman kosteuden pysyvyyden linssin pinnalla verrattuna muihin tuotteisiin, mukaan lukien Acuvue Oasys 1-day- ja Biotrue ONEday -kertakäyttölinssit. [1]

Precision 1 for Astigmatism -piilolinssien SmartSurface-teknologia 
luo linssin pinnalle erittäin ohuen kosteuskerroksen. Linssin vesipitoisuus kasvaa ytimen 51 %:sta pintaa kohtan yli 81 %:iin.

Mikä on Precision Balance 8|4 -teknologia?

Precision Balance 8|4 on Alconin kehittämä ja todistetusti toimiva linssiteknologia, jota käytetään useissa yhtiön toorisissa piilolinsseissä hajataiton korjaamiseen. Tämä teknologia on kehitetty varmistamaan, että piilolinssit asettuvat nopeasti ja pysyvät oikeassa asennossa silmässä, mikä on erityisen tärkeää hajataittoa korjaaville linsseille.

Precision 1 for Astigmatism -piilolinsseissä on kaksi vakautuspistettä kello 8 ja 4 kohdalla. Nämä vakautuspisteet auttavat linssiä hakeutumaan ja pysymään oikeassa asennossa silmien räpyttelyn ja pään liikkeiden aikana. Lisäksi niissä on merkintä kello 6:n kohdalla, mikä auttaa käyttäjää tunnistamaan linssin alareunan.

Precision Balance 8|4 -teknologian ansiosta tooriset Precision 1 for Astigmatism -linssit asettuvat oikeaan asentoon alle 60 sekunnissa ja liikkuvat 3 asteen sisällä ihanteellisesta suuntauksesta taaten vakaan ja ennakoitavissa olevan näöntarkkuuden.

Paljonko Precision 1 for Astigmatism -piilolinssit maksaa?

Precision 1 for Astigmatism -linssien edullisin hinta on hintavertailumme mukaan 29,92 €/30 linssiä, mistä saadaan yhden linssin hinnaksi pyöristettynä 1,00 €. Olettaen, että tarvitset näönkorjauksen molempiin silmiisi, näiden piilolinssien päiväkohtainen hinta on 2,00 € ja kuukausittaiset kustannukset 60,00 €.

Tooristen kertakäyttölinssien joukossa Precision 1 for Astigmatism asettuu hintahaitarin yläpäähän.

Onko olemassa Precision 1 -piilolinssejä liki- ja kaukonäköisyyteen?

Kyllä, tavalliset Precision 1 -piilolinssit on suunniteltu erityisesti likitaittoisuuden (myopia) ja kaukotaittoisuuden (hyperopia) korjaamiseen. Riippumatta siitä tarvitsetko apua lähellä tai kaukana olevien kohteiden näkemiseen Alconin Precision 1 tarjoaa ratkaisun, joka vastaa yksilöllisiä näkötarpeitasi.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla