Precision 1 for Astigmatism hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Precision 1 for Astigmatism
Kuva tuotteesta Precision 1 for Astigmatism

Vaikka kärsisit astigmatismista eli hajataitosta, voit sanoa kyllä kaikelle mukavalle. Alconin toorisiset Precision 1 for Astigmatism -kertakäyttölinssit korjaavat hajataiton ja tarjoavat terävän näön kaikkialla.

Precision 1 for Astigmatism -linssien SmartSurface-teknologian ansiosta linssien pinta pysyy jatkuvasti kosteana ja linssit ovat mukavat käyttää. Korkein mahdollinen UV-suoja tarjoaa lisäsuojaa haitallista ultraviolettisäteilyä vastaan.

Valmistaja: Alcon. Linssityyppi: toorinen kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 tai 90 linssiä/pkt. Voimakkuus: -6.00...-0.25. Kaarevuus: 8.5. Halkaisija: 14.5. Sylinteri -1.75...-0.75. Akseli: 10-180. Materiaali: verofilcon A. Nestepitoisuus: 51 %. Käsittelyvärjätty. UV-suoja.

Vertaa tuotteen Precision 1 for Astigmatism hintoja

Alta löydät tuotteen Precision 1 for Astigmatism hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 24.98 € myyjältä LensWay.

 

Tietoa hintavertailusta

  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Se on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.