Acuvue Oasys 1-Day hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Acuvue Oasys 1-Day
Kuva tuotteesta Acuvue Oasys 1-Day

Löydä edullisin hinta tuotteelle Acuvue Oasys 1-Day

Alta löydät tuotteen Acuvue Oasys 1-Day hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 23.62 € myyjältä LensWay.

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe -piilolinssien edut

 • Kertakäyttölinssien korkeimman tason mukavuus ja hygienia.
 • Erittäin hengittävät linssit, jotta silmät näyttävät ja tuntuvat terveiltä.
 • UV-suoja tarjoaa lisäsuojaa haitallista auringonvaloa vastaan.
 • HydraLuxe-teknologia varmistaa kosteat ja mukavat silmät.
 • Sileä pintaa ehkäisee linssin ja luomen välistä kitkaa tarjoten korkeatasoista mukavuutta.

Terveydenhuollon asiantuntijan, Johnson & Johnsonin, Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe -piilolinssit ovat päivittäiseen käyttöön tarkoitetut kertakäyttölinssit, jotka hyödyntävät edistyksellistä teknologiaa erittäin mukavan käyttökokemuksen takaamiseksi. HydraLuxe-teknologian ansiosta näissä linsseissä on erityinen pinnoite, joka vähentää väsyneiden silmien oireita sekä auttaa ehkäisemään silmien kuivumista ja ärsytystä.

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe -piilolinssit sisältävät silmien luonnollista kyynelnestettä muistuttavia molekyylejä, jotka auttavat luonnollisia kyyneleitä säilyttämään kosteutensa käytön aikana, minkä ansiosta linssit sopivat erinomaisesti myös kuivista silmistä kärsiville.HydraLuxe-teknologian ansiosta silmäsi pysyvät kosteutettuina ja tuntuvan mukavilta koko päivän, ikään kuin et käyttäisi piilolinssejä ollenkaan.

Sisäänrakennetun UV-suojan ansiosta nämä piilolinssit tarjoavat lisäsuojaa haitallista auringon säteilyä vastaan. Lisäksi niissä on kevyt käsittelyvärjäys, joka helpottaa linssien laittamista ja pois ottamista etenkin uusille käyttäjille. Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe -piilolinssit tarjoavat kaikki kertakäyttölinssien edut ilman hoitorutiineja ja sopivat siksi myös kiireisen elämäntavan omaaville.

Acuvue Oasys 1-Day -piilolinssit kosteuttavat silmien pintaa ja ehkäisevät linssin ja silmäluomien välistä kitkaa taaten pidemmän käyttömukavuuden.

Kummat ovat paremmat piilolinssit: 1 Day Acuvue Moist vai Acuvue Oasys 1 Day?

Sekä 1 Day Acuvue Moist että Acuvue Oasys 1 Day on Johnson & Johnsonin valmistamia päivälinssejälinssejä, jotka tarjoavat kertakäyttölinssien erinomaista mukavuutta ja helppoutta. Siinä missä 1 Day Acuvue Moist -linsseissä on korkeampi vesipitoisuus, on Acuvue Oasys 1 Day -linssien hengittävämpi erinomaisen hapenläpäisykykynsä ansiosta.

Valmistaja: Johnson & Johnson. Brändi: Acuvue. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Voimakkuus: -12.00...+8.00 D, Kaarevuus: 8.5 tai 9.0, Halkaisija: 14.3, Materiaali: Senofilcon A, Nestepitoisuus 38 %, Käsittelyvärjäys. UV-suoja (99 % UVB ja 90 % UVA).

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskorissa.
 • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Resepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
 • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta 1-Day Acuvue Moist

1-Day Acuvue Moist

 • Pitkäkestoista raikkautta. Lacreon-teknologian ansiosta piilolinssit pitävät silmät kosteana ja hyvinvoivina varmistaen raikkauden, terävän näön ja terveet silmät.
 • Ihanteelliset...
alk. 18.23 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta 1-Day Acuvue TruEye

1-Day Acuvue TruEye

1-Day Acuvue TruEye on Johnson & Johnsonin valmistama, maailman ensimmäinen hengittävästä silikonihydrogeelistä valmistettu kertakäyttöpiilolinssi,...

alk. 21.60 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.