Acuvue Oasys 1-Day hintavertailu

Kuva tuotteesta Acuvue Oasys 1-Day

Acuvue Oasys 1-Day on Johnson & Johnsonin valmistama moderni silikonihydrogeelilinssi. Sen valmistuksessa on käytetty HydraLuxe-teknologiaa. Linssi sisältää luonnollista kyynelnestettä muistuttavia molekyylejä, joka vähentävät sekä silmän kuivumista että ikävää tunnetta silmässä. Lisäksi se vähentää kitkaa ja kosteuttaa silmän pintaa, mutta päästää samalla tehokkaasti lävitseen silmän terveyden kannalta olennaista happea.

Valmistaja: Johnson & Johnson. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Voimakkuus: -12.00...+8.00, Kaarevuus: 8.5 tai 9.0, Halkaisija: 14.3, Materiaali: Senofilcon A, Nestepitoisuus 38 %, Käsittelyvärjäys. UV-suoja (99 % UVB ja 90 % UVA).

Vertaa tuotteen Acuvue Oasys 1-Day hintoja

Alta löydät tuotteen Acuvue Oasys 1-Day hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 20.99 € myyjältä Alensa.

*) Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan siirtymällä kauppaan linkin kautta.

Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa hinnat sivuiltamme ennen tilaamista!

Samankaltaisia tuotteita

Kuva tuotteesta 1-Day Acuvue Moist

1-Day Acuvue Moist

1-Day Acuvue Moist on Johnson & Johnsonin valmistama kertakäyttölinssi, joka on jatkokehitetty versio maailman myydyimmästä päivälinssistä, 1-Day Acuvuesta. Uusi linssi on erittäin ohut ja...

alk. 19.50 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta 1-Day Acuvue TruEye

1-Day Acuvue TruEye

1-Day Acuvue TruEye on Johnson & Johnsonin valmistama, maailman ensimmäinen hengittävästä silikonihydrogeelistä (silicone hydrogel) valmistettu kertakäyttölinssi. Se on suunniteltu aktiivista...

alk. 21.99 €
Vertaa hintoja