Acuvue Oasys 1-Day – Piilolinssien hintavertailu

Acuvue Oasys 1-Day

Vertaa tuotteen Acuvue Oasys 1-Day hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Acuvue Oasys 1-Day hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 23.39 € myyjältä Alensa.

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe -piilolinssien edut

 • Kertakäyttölinssien korkeimman tason mukavuus ja hygienia.
 • Erittäin hengittävät linssit, jotta silmät näyttävät ja tuntuvat terveiltä.
 • UV-suoja tarjoaa lisäsuojaa haitallista auringonvaloa vastaan.
 • HydraLuxe-teknologia varmistaa kosteat ja mukavat silmät.
 • Sileä pintaa ehkäisee linssin ja luomen välistä kitkaa tarjoten korkeatasoista mukavuutta.

Tuotekuvaus

Terveydenhuollon asiantuntijan, Johnson & Johnsonin, Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe -piilolinssit ovat päivittäiseen käyttöön tarkoitetut kertakäyttölinssit, jotka hyödyntävät edistyksellistä teknologiaa erittäin mukavan käyttökokemuksen takaamiseksi. HydraLuxe-teknologian ansiosta näissä piilolinsseissä on erityinen pinnoite, joka vähentää väsyneiden silmien oireita sekä auttaa ehkäisemään silmien kuivumista ja ärsytystä.

Acuvue Oasys 1-Day -piilolinssit sisältävät silmien luonnollista kyynelnestettä muistuttavia molekyylejä, jotka auttavat luonnollisia kyyneleitä säilyttämään kosteutensa käytön aikana. Ne kosteuttavat silmien pintaa ja ehkäisevät linssin ja silmäluomien välistä kitkaa taaten pidemmän käyttömukavuuden.

Kostuvuuden ansiosta Acuvue Oasys 1-Day sopii erinomaisesti myös kuivista silmistä kärsiville. HydraLuxe-teknologian ansiosta silmäsi pysyvät kosteutettuina ja tuntuvat mukavilta koko päivän, ikään kuin et käyttäisi piilolinssejä lainkaan!

Sisäänrakennetun UV-suojan ansiosta nämä piilolinssit tarjoavat lisäsuojaa haitallista auringon säteilyä vastaan. Lisäksi niissä on kevyt käsittelyvärjäys, joka helpottaa linssien laittamista ja pois ottamista etenkin uusille käyttäjille.

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe -piilolinssit tarjoavat kaikki kertakäyttölinssien edut ilman hoitorutiineja, ja ovat ihanteellinen valinta:

 • Uusille piilolinssien käyttäjille
 • Nykyisille piilolinssien käyttäjille, jotka etsivät kertakäyttölinssiä erinomaisella suorituskyvyllä
 • Digitaalisia laitteita käyttäville, jotka haluavat ylivertaista mukavuutta
 • Kiireisen elämäntavan omaaville käyttäjille

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe -piilolinssejä myydään 30 
ja kuvassa näkyvässä 90 linssin pakkauksessa, joka riittää 3 kuukauden käyttöön.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Johnson & Johnson
Brändi Acuvue
Linssityyppi sfäärinen kertakäyttölinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus –12,00...+8,00 D
Kaarevuus 8,5 tai 9,0 mm
Halkaisija 14,3 mm
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali senofilcon A
Vesipitoisuus 38 %
Hapen läpäisevyys 121 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Kyllä
Käsittelyvärjäys Kyllä, sinivihreä
UV-suoja Kyllä, estää 99,9 % UVB-, 96 % UVA-säteilystä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka kauan voin käyttää Acuvue Oasys 1-Day -piilolinssejä?

Kertakäyttöpiilolinssejä, kuten Acuvue Oasys 1-Day, voi yleensä käyttää ilman ongelmia jopa 14-16 tuntia päivässä. Silmäterveyden asiantuntijasi voi suositella poistamaan piilolinssit jo 1-2 tuntia ennen nukkumaanmenoa, jotta silmät saavat riittävästi tarvitsemaansa happea ja lepoa. Piilolinssien käytössä on hyvä pitää myös välipäiviä.

Voiko Acuvue Oasys 1-Day -piilolinssejä käyttää nukkuessa?

Ei, Acuvue Oasys 1-Day -kertakäyttölinssit eivät sovellu yön yli käyttöön. Jo lyhyiden torkkujen ottaminen kasvattaa silmätulehdusriskin moninkertaiseksi.

Voiko Acuvue Oasys 1-Day -piilolinssejä käyttää kahdesti?

Ei. Kertakäyttöpiilolinssit ovat liian hauraat ja huokoiset, eivätkä ne sovellu piilolinssinesteessä säilytettäväksi. Kertakäyttölinssien uudelleenkäyttö voi johtaa monenlaisiin silmäkomplikaatioihin, kuten infektioihin, hypoksiaan ja vaskularisaatioon.

Voiko Acuvue Oasys 1-Day -piilolinsseillä korjata hajataittoa tai ikänäköä?

Acuvue Oasys -tuoteperheeseen kuuluu hajataiton eli astigmatismin korjaamiseen Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism. Uusimmilla Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal -piilolinsseillä voidaan korjata ikänäköä (presbyopia).

Kummat ovat paremmat: 1-Day Acuvue Moist vai Acuvue Oasys 1-Day?

Sekä 1-Day Acuvue Moist että Acuvue Oasys 1-Day ovat Johnson & Johnsonin valmistamat päivälinssit, jotka tarjoavat kertakäyttölinssien erinomaista mukavuutta ja helppoutta.

1-Day Acuvue Moist - yksi menestyksekkäimmistä kertakäyttöpiilolinsseistä - tuli markkinoille vuonna 2006. Acuvue Oasys 1-Day tuli saataville kymmenen vuotta myöhemmin (2016), ja siinä on useita parannuksia 1-Day Acuvue Moistiin verrattuna.

Acuvue Oasys 1-Day on valmistettu silikonihydrogeelimateriaalista nimeltä senofilcon A, kun taas 1-Day Acuvue Moist käyttää etafilcon A -hydrogeelimateriaalia. Silikonihydrogeeli on suositellumpi materiaali moderneissa piilolinsseissä, koska se päästää lävitseen enemmän happea sarveiskalvolle. Hapenläpäisevyys on tärkeää, jotta silmäsi pysyvät valkoisina ja terveinä.

Acuvue Oasys 1-Dayn hapen läpäisevyys on 121 Dk/t, kun taas 1-Day Acuvue Moistin 33 Dk/t. Lisäksi Acuvue Oasys 1-Day -linssit tarjoavat paremman UV-suojan. Yksi 1-Day Acuvue Moist -linssin etu on edullisempi hinta. Laatikko on noin 5 euroa halvempi.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla