SofLens 38 – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta SofLens 38

SofLens 38: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen SofLens 38 hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 33.49 € myyjältä Shopping4net.

Myyjä Tuotenimi Hinta *
Shopping4net SofLens 38  €
Alensa SofLens 38 (6 kpl)  €
LensWay SofLens 38  €
Lenson SofLens 38  €
 • Korkea suorituskyky. Selkeä näöntarkkuus, mukavuus pitkäaikaisessa käytössä ja hyvä kosteuspitoisuus. Lisäksi helppo sovittaa.
 • Ohut muotoilu. Mukavammat käyttää, koska istuvat paremmin silmän pinnalle ja läpäisevät enemmän happea. Voi vähentää myös linssin tunnetta silmässä.
 • Kertymiä vastustava materiaali. Linssimateriaali ehkäisee lian, proteiinien ja muita kertymiä, jotka voivat heikentää näköä ja käyttömukavuutta.
 • Erinomaista mukavuutta. Linssejä voi pitää silmissä pidempään ilman ärsytystä, jolloin komplikaatioiden riski on pienempi.

Bausch & Lombin SofLens 38 -kuukausilinssit on suunniteltu likinäköisyyden (myopia) ja kaukonäköisyyden (hyperopia) korjaamiseen.

SofLens 38 -piilolinsseissä yhdistyvät suorituskykyinen, erittäin ohut muotoilu ja hyväksi havaittu, epäpuhtauksia hylkivä linssimateriaali, jotka yhdessä tarjoavat terävän ja selkeän näön sekä mukavuutta.

Käsittelyä helpottava kevytvärjäys ja oikein-/väärinpäinmerkintä tekevät SofLens 38 -piilolinsseistä helpot käsitellä ja laittaa silmiin. Ohuen muotoilun ja helppokäyttöisyyden vuoksi monet optikot voivat suositella tätä linssiä ensimmäisiksi piilolinsseiksi.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Bausch & Lomb
Brändi SofLens
Linssityyppi asfäärinen kuukausilinssi
Linssimateriaali Polymacon
Vaihtoväli 30 päivää
Yön yli käyttö Ei
Pakkauskoko 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –9.00...-0.25 D
Kaarevuus 8,5, 8,7 tai 9,0 mm
Halkaisija 14,0 mm
Materiaali Polymacon
Nestepitoisuus 38,6 %
Hapen läpäisevyys 24 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Kyllä
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Ei

Usein kysyttyä SofLens 38 -piilolinsseistä

Onko SofLens 38 -piilolinssien valmistus lopetettu?

Ei. Valmistaja Bausch & Lomb on lopettanut plusvahvuuksien valmistamisen 1.1.2018, mutta jatkaa miinusvahvuudellisten linssien valmistamista -0,25 diopterista aina –9.00 diopteriin saakka.

Mitä eroa on SofLens 59- ja SofLens 38 -piilolinsseillä?

SofLens 38- ja SofLens 59 -piilolinssit ovat molemmat Bausch & Lombin valmistamat, SofLens-tuoteperheeseen kuuluvia kuukausilinssit.

Vaikka nämä linssit ovat osa samaa tuoteperhettä, niiden valmistukseen käytetään eri materiaalia. SofLens 59 on valmistettu hilafilcon B-, kun taas SofLens 38 Polymacon-nimisestä materiaalista. Molemmat linssit sisältävät nimensä mukaisen määrän vettä – SofLens 59 sisältää 59 %, kun taas SofLens 38 sisältää 38 % vettä.

Vähemmän vettä sitova piilolinssi tarkoittaa, että siinä on myös vähemmän haihtuvaa vettä haihduttavaksi.

Onko 38 %:n vesipitoisuus riittävän hyvä?

Siinä missä korkeampi vesipitoisuus saattaa tuntua mukavammalta silmissä – erityisesti heillä, jotka ovat taipuvaisia kuivasilmäisyyteen – se voi pitkässä käytössä johtaa myös silmien kuivumiseen. Tämä johtuu siitä, että korkeamman vesipitoisuuden linssit sitovat kyynelnestettä itseensä. Vaikka 38 % vesipitoisuus voi olla hyvä monille piilolinssien käyttäjille, se ei välttämättä ole optimaalinen kaikille. Keskustele optikkosi kanssa, mitkä piilolinssit sopivat parhaiten sinun näönkorjaustarpeisiin.

Mistä materiaalista SofLens 38 on valmistettu?

SofLens 38 -piilolinssit valmistetaan Polymacon-materiaalista. Se on yleisnimi hydrofiiliselle polymeerille, joka koostuu 2-hydroksietyyylimetakrylaatista (HEMA) ja on ristisilloitettu etyleeniglykolidimetakrylaatilla. Sen koostumus on 62% polymeeriä ja 38% vettä.

Polymacon on matalan hydratoitumisen hydrogeeli, mikä tarkoittaa, että linssin materiaali ei ole erityisen "kostea". Sen "ei-ionisuus" tarkoittaa, että hydrogeeli ei ole sähköisesti varautunut. Tästä voi olla hyötyä linssin kyvylle hylkiä likaa ja proteiineja.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on optikon tai silmälääkärin määräämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

SofLens 59
alk. 12.90 €
Vertaa hintoja
PureVision
alk. 28.69 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.