Clear 58 – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta Clear 58

Clear 58: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Clear 58 hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 21.59 € myyjältä Alensa.

Myyjä Tuotenimi Hinta *
Alensa Clear 58 (6 kpl)  €

Clear 58: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Korkealaatuinen etafilcon A -materiaali tarjoaa korkean vesipitoisuuden, mikä auttaa pitämään silmät kosteina ja mukavina koko päivän ajan.
 • TRUform-reunamuotoiluteknologia mahdollistaa optimaalisen liikkeen silmässä ja vähentää kitkaa räpäytysten aikana vähentäen ärsytyksiä.
 • Laaja dioptrinen voimakkuusalue -10,00...+6.00 mahdollistaa useimpien näkötarpeiden tyydyttämisen ja tekee Clear 58:sta monipuolisen valinnan erityyppisille käyttäjille.
 • UV-suoja tarjoaa lisäsuojaa haitallista säteilyä vastaan.
 • Kuukausipiilolinssien 30 päivän vaihtoväli on helppo muistaa.

Tuotekuvaus

Clear 58 -piilolinssit ovat Clearlabin valmistamat korkealaatuiset kuukausipiilolinssit, jotka on suunniteltu tarjoamaan silmillesi optimaalista mukavuutta ja terveyttä. Nämä piilolinssit on saatavilla 6 linssin pakkauksissa, ja tarkoitettu päivittäiseen käyttöön 30 päivän vaihtovälillä.

Clear 58 -linssit on valmistettu laadukkaasta etafilcon A -materiaalista – se on klassinen hydrogeeli, joka tarjoaa korkean (58 %) vesipitoisuuden. Tämä materiaali on tunnettu sen erinomaisesta mukavuudesta ja kyvystä pitää silmät kosteina pitkienkin päivien ajan.

Lisäksi nämä linssit tarjoavat UV-suojan, joka auttaa suojaamaan silmiäsi haitalliselta UVA- ja UVB-säteilyltä.

TRUform-reunamuotoilu on innovatiivinen teknologia, jonka ansiosta Clear 58 -piilolinsseissä on erittäin ohuet reunat. Tämä suunnittelutekniikka mahdollistaa linssien optimaalisen liikkumisen, helpon käsittelyn ja koko päivän kestävän mukavuuden.

Ohut reunamuotoilu vähentää kitkaa silmiä räpytellessä, mikä voi joskus johtaa ärsytykseen ja kuivuuteen piilolinssien käyttäjillä.

Clear 58 -piilolinssien laatu on verrattavissa muihin etafilcon A -materiaalista valmistettuihin kuukausilinsseihin, mitä tulee näöntarkkuuden, käsittelyn helppouden ja mukavuuden suhteen. Yli 60 % Clear 58 -linssien käyttäjistä on sitä mieltä, että nämä linssit ovat yhtä hyvät tai paremmat kuin johtavien brändien piilolinssit.

Clearlabin linssit valmistaa korealainen Mi Gwang -yhtiö, joka on pörssilistattu piilolinssivalmistaja.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Clearlab
Brändi Clear
Linssityyppi afäärinen kuukausipiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –10,00...+6,00 D
Kaarevuus 8,7 mm
Halkaisija 14,0 tai 14,5 mm
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali etafilcon A
Vesipitoisuus 58 %
Hapen läpäisevyys 21,83 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä -
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Kyllä

Clear 58 on osa Clearlabin Clear Standard -piilolinssien tuoteperhettä, johon sisältyy myös jo myynnistä 
poistuneita tuotteita.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitkä Clear-piilolinssit ovat?

Clear on vuodesta 1985 toimineen singaporelais-korealaisen Clearlabin piilolinssiperhe. Clear 58 -piilolinssien nimi tulee niiden tarjoamasta selkeästä näöstä ja korkeasta 58 % vesipitoisuudesta.

Muita tämän valmistajan tuotteita ovat mm. Clear 1-day -kertakäyttölinssit ja Clear All-Day -kuukausilinssit.

Clearlab valmistaa myös muita piilolinssejä, joista mainittakoon Beyond- ja Clearcolor-tuoteperheen linssit.

Ovatko Clear 58 -piilolinssit hyvät?

Kyllä, Clear 58 -piilolinssien etuja ovat korkea vesipitoisuus, ohut reunamuotoilu ja sisäänrakennettu UV-suoja.

Onko Clear 58 hydrogeeli- vai silikonihydrogeelilinssi?

Clear 58 on valmistettu laajasti käytettävästä etafilcon A -nimisestä hydrogeelistä, joka tarjoaa 58 % vesipitoisuuden ja 21,83 Dk/t:n hapenläpäisevyyden.

Mitkä ovat vaihtoehtoisia tuotteita Clear 58 -piilolinsseille?

Mikäli et ole tyytyväinen Clear 58 -linsseihin, optikkosi saattaa suositella sinulle moderneja, kolmannen sukupolven silikonihydrogeelipiilolinssejä 30 päivän vaihtovälillä, kuten Air Optix plus HydraGlyde- tai Acuvue Oasys -linssejä.

Konsultoi silmälääkäriäsi kanssa löytääksenne silmillesi sopivimmat piilolinssit.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on optikon tai silmälääkärin määräämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.