Clear All-Day – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta Clear All-Day

Clear All-Day: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Clear All-Day hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 27.99 € myyjältä Alensa.

Myyjä Tuotenimi Hinta *
Alensa Clear All-Day (6 kpl)  €

Clear All-Day -piilolinssit: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Silkinpehmeää mukavuutta ja kirkasta näkemistä koko päivän
 • Asfäärinen muotoilu ja tasainen reunamuotoilu tarjoavat mukavuutta, vakautta ja parannettua näön kontrastia ja terävyyttä kaikissa valaistusolosuhteissa.
 • Kosteuttava AquaGrip-teknologia takaa erinomaisen kosteuden säilyvyyden, mikä pitää silmät kosteina koko päivän ja estää kuivumista.
 • Korkea (57 %) vesipitoisuus yhdessä hioxifilcon A -materiaalin kanssa auttaa pitämään silmät kosteina ja parantaa mukavuutta.
 • 30 päivän vaihtoväli on helppo muistaa.

Tuotekuvaus

Clear All-Day -piilolinssit ovat ClearLabin huolella suunnittelemat kuukausipiilolinssit, jotka tarjoavat silmillesi ensiluokkaista mukavuutta ja terävää näkemistä aamusta iltaan.

Näiden linssien tarkkaan harkittu muotoilu ja edistykselliset materiaalit tekevät niistä erinomaisen valinnan niin kuivista silmistä kärsiville kuin herkkäsilmäisillekin käyttäjille.

Clear All-Day -piilolinssit on valmistettu bioyhteensopivasta hioxifilcon A -materiaalista, jonka vesipitoisuus on 57 %. Tämä materiaali on suunniteltu jäljittelemään silmän luonnollisia ominaisuuksia, ja sen uusi ClearGMA-materiaali sisältää musiinia, ihmiskehosta luonnollisesti löytyvää ainetta, joka säätelee kehomme nestetasapainoa.

Linssien asfäärinen muotoilu korjaa lievää astigmatismia sekä parantaa näöntarkkuutta ja kontrastia erityisesti heikossa valaistuksessa. Tasainen reunamuotoilu vähentää silmien räpyttelystä johtuvia vakausongelmia.

AquaGrip-teknologian ansiosta linssit säilyttävät kosteuttaan, mikä takaa pitkäkestoisen kosteuden tunteen koko päivän ajan. Siksi Clear All-Day voi olla ihanteellinen ratkaisu myös kuivista silmistä kärsiville.

Clear All-Day -piilolinssit on saatavilla doiptrisilla voimakkuuksilla välillä -12.00 ja +6.00, ja ne on suunniteltu päivittäiseen käyttöön 30 päivän vaihtovälillä. Linssien peruskaarevuus on 8,6 mm ja halkaisija 14,2 mm. Linssit on saatavilla 6 linssin pakkauksissa.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Clearlab
Brändi Clear
Linssityyppi asfäärinen kuukausipiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –12,00...+6,00 D
Kaarevuus 8,6 mm
Halkaisija 14,2 mm
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali hioxifilcon A
Vesipitoisuus 57 %
Hapen läpäisevyys 25,29 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä -
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Ei

Clearlabin Clear-tuoteperheeseen kuuluvat Clear All-Day-, Clear All-Day toric- ja 
Clear 1-day -piilolinssit. Bioyhteensopivat linssit on valmistettu korkean vesipitoisuuden hioxifilcon A -materiaalista.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitkä Clear All-Day -piilolinssit ovat?

Clear All-Day ovat singaporelaisen Clearlabin valmistamat kuukausipiilolinssit, joka on suunniteltu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Valmistajan muita Suomessa vähemmän määrättyjä linssejä ovat mm. Clear 1-day ja Clear 58.

Voiko Clear All-Day -piilolinsseillä nukkua?

Ei, nämä linssit eivät sovellu nukkumiseen. Poista piilolinssit silmistä illalla, puhdista ne huolellisesti ja säilö desinfioivaan piilolinssien hoitonesteeseen yön ajaksi. Vaihda linssit uusiin viimeistään 30 päivän käytön jälkeen.

Onko Clear All-Day -linsseissä UV-suoja?

Ei, näissä linsseissä ei ole UV-suojaa. On suositeltavaa käyttää aurinkolaseja ulkona näitä piilolinssejä käytettäessä suojataksesi silmiä haitalliselta UV-säteilyltä.

Onko Clear All-Day -piilolinssit valmistettu silikonihydrogeelistä?

Ei, Clear All-Day on valmistettu hioxifilcon A -nimisestä hydrogeelistä, jonka vesipitoisuus on 57 % ja hapenläpäisykyky 25,29 Dk/t.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Clear 58
21.59 €
Lisätietoa
Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.