PureVision Multi-Focal – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta PureVision Multi-Focal

PureVision Multi-Focal: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen PureVision Multi-Focal hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 46.99 € myyjältä Alensa.

PureVision Multi-Focal on monitehoinen yötäpäivää-/kuukausilinssi Bausch & Lombilta. Se on ollut pitkään yksi markkinoiden myydyimmistä moniteholinsseistä. PureVision Multi-Focal on suunniteltu ikä- eli aikuisnäön korjaamiseen mahdollistaen tarkan näkemisen sekä lähelle että kauas ilman lukulaseja. Linssit on valmistettu silikonihydrogeelistä (Balafilcon A), joka takaa terveellisen käytön. Tämä linssityyppi sopii jatkuvaan päivittäiseen käyttöön, jolloin ne otetaan yöksi pois, tai yötäpäivää-käyttöön, jolloin niiden kanssa on mahdollista myös nukkua. Noudata optikkosi antamia määräyksiä tämän piilolinssin käytössä!

Pyöristettyjen reunojen ansiosta linssi seuraa silmien liikettä ja asteittaiset vahvuudet auttavat silmää tarkentamaan eri etäisyyksille. Valmistusmateriaali estää proteiinikerrostumien muodostumista linssien pinnoille ja läpäisee runsaasti happea pitäen silmät jatkuvasti terveinä.

Huom! Tästä linssistä on ilmestynyt uudempi ja kehittyneempi versio PureVision 2 HD Multifocal, johon voit siirtyä tästä linssistä ilman uutta optikolla tehtävää piilolinssisovitusta.

Valmistaja: Bausch & Lomb. Piilolinssityyppi: monitehoinen yötäpäivää-/kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00...+6.00. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.0. Lisävahvuus: LO, HI. Materiaali: Balafilcon A. Nestepitoisuus: 36 %. Käsittelyvärjäys: vaaleansininen.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja valitusta toimitustavasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
  • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on optikon tai silmälääkärin määräämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.