Bausch & Lomb ULTRA for Presbyopia: hintavertailu

Bausch & Lomb ULTRA for Presbyopia

Vertaa tuotteen Bausch & Lomb ULTRA for Presbyopia hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Bausch & Lomb ULTRA for Presbyopia hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 29.79 € myyjältä Alensa.

Bausch & Lomb ULTRA for Presbyopia: Ominaisuudet & edut

  • Monitehopiilolinssit ikänäön korjaamiseen – näe hyvin lähelle ja kauas.
  • MoistureSeal-teknologian ansiosta piilolinssit säilyttävät kosteutensa jopa 16 tunnin ajan.
  • Silikonihydrogeelimateriaali päästää lävitseen runsaasti happea edistäen valkoisia ja terveitä silmiä.
  • 3-Zone Progressive Design takaa terävän näön kaikille etäisyyksille.
  • Erinomainen valinta paljon digitaalisia laitteita käyttäville.

Tuotekuvaus

Käytämme näyttöjä jopa 10 tuntia päivässä, joten niistä on tullut luonnollinen osa niin arkeamme kuin vapaa-aikaammekin. Keskittyessämme näytön tapahtumiin, räpyttelemme luonnostaan silmiämme 66 % vähemmän. Tällöin piilolinsseistä haihtuu kosteutta nopeammin, mikä voi saada näön sumentumaan tai piilolinssit tuntumaan epämiellyttäviltä.

Bausch & Lomb ULTRA for Presbyopia -piilolinssit tarjoavat saumattoman siirtymisen eri katseluetäisyyksien välillä ikänäöstä eli presbyopiasta kärsiville käyttäjille. Ainutlaatuisen MoistureSeal-teknologian ansiosta nämä hydrofiiliset piilolinssit säilyttävät 95 % kosteudestaan jopa 16 tunnin ajan. Tämä tekee piilolinssien käytöstä miellyttävää erityisesti paljon digitaalisia laitteita käyttäville presbyoopikoille.

Ikänäkö (presbyopia) on noin 40–45 ikävuoden tietnoilla ilmaantuva ikääntymiseen liittyvä ilmiö, jossa lähellä oleviin kohteisiin tarkentaminen vaikeutuu. Ikänäkö johtuu silmän mykiön asteittaisesta jäykistymisestä. Ikänäköä voidaan korjata pluslaseilla, kaksi- tai kolmiteholaseilla, linssileikkauksella tai monitehopiilolinsseillä. Bausch & Lomb ULTRA for Presbyopia -piilolinssit ovat kuukausilinssit, jotka on suunniteltu tarjoamaan selkeä näkö kaikille etäisyyksille.

Erittäin hengittävästä silikonihydrogeelistä valmistetuissa Bausch & Lomb ULTRA for Presbyopia -piilolinsseissä on patentoitu 3-Zone Progressive Design mahdollistaa tarkan näkemisen kaikille etäisyyksille, esimerkiksi lukiessasi kirjaa, ajaessasi autoa tai työskennellessäsi tietokoneella. Siirtymät eri katselualueiden välillä ovat saumattomat.

Bausch & Lomb ULTRA for Presbyopia -piilolinssit 
on suunniteltu ikänäön eli presbyopian korjaamiseen. Nämä linssit ovat jatkuvasti kosteutuvat ja erinomainen valinta myös paljon digitaalisia laitteita käyttäville.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Bausch & Lomb
Brändi Ultra
Linssityyppi asfäärinen monitehopiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –10,00...+6,00 D
Kaarevuus 8,5 mm
Halkaisija 14,2 mm
Lisävahvuus +0.75, +1.50, +1.75, +2.50 D
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali samfilcon A
Vesipitoisuus 46 %
Hapen läpäisevyys 163 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Ei

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitkä ovat Bausch & Lomb ULTRA for Presbyopia -piilolinssien hyödyt?

Erinomainen näöntarkkuus kauas, lähelle ja välietäiyyksille, hyvä kosteuden säilyvyys jopa 16 tunnin ajan, erittäin hengittävä silikonihydrogeelimateriaali sekä saumattomat siirtymiset eri katselualueiden välillä.

Kuinka kauan voin käyttää Bausch & Lomb ULTRA for Presbyopia -piilolinssejä?

Bausch & Lomb ULTRA for Presbyopia ovat kuukausipiilolinssit, joita voidaan käyttää päiväkäytössä jopa 30 peräkkäisenä päivänä silloin, kun linssit poistetaan silmistä ennen nukkumaanmenoa, puhdistetaan ja säilötään yön yli desinfioivaan piilolinssien hoitonesteeseen.

Voiko Bausch & Lomb ULTRA for Presbyopia -piilolinsseillä nukkua?

Optikon erillisellä määräyksellä Bausch & Lomb ULTRA -piilolinssejä voidaan käyttää yön yli -käytössä eli myös nukkuessa enintään 6 yötä ja 7 päivää peräkkäin. Bausch & Lomb suosittelee näitä linssejä käytettäväksi ensin vain päiväkäytössä. Noudata käyttöajoissa ja vaihtoväleissä optikkosi antamia määräyksiä.

Millä vahvuuksilla Bausch & Lomb ULTRA for Presbyopia on saatavilla?

Nämä linssit on saatavilla +6.00D - -10.00 D vahvuuksilla 0.25 D välein.

Onko Bausch & Lombin ULTRA hyvä piilolinssimerkki?

ULTRA-tuoteperheen piilolinssit, mukaan lukien liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamisen tarkoitetut Bausch & Lomb ULTRA -piilolinssit sekä hajaitaitteisuuden korjaamiseen tarkoitetut Bausch & Lomb ULTRA for Astigmatism -piilolinssit ovat Suomessa vähemmän määrättyjä piilolinssejä.

Ne on valmistettu erittäin hengittävästä silikonihydrogeelimateriaalista, jolla on yksi markkinoiden parhaista hapenläpäisykyvyistä.

Mitkä ovat Bausch & Lomb ULTRA for Presbyopia -piilolinsseille vaihtoehtoisia tuotteita?

Monitehoisista kuukausilinsseistä optikkosi voi suositella sinulle Air Optix plus HydraGlyde Multifocal- tai Biofinity multifocal -piilolinssejä.

Mikäli sinulla on ongelmia Bausch & Lomb ULTRA for Presbyopia -linssien kanssa, keskustele optikkosi kanssa muiden monitehopiilolinssien kokeilemisesta.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla