Bausch & Lomb ULTRA for Astigmatism – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta Bausch & Lomb ULTRA for Astigmatism

Bausch & Lomb ULTRA for Astigmatism: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Bausch & Lomb ULTRA for Astigmatism hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 24.99 € myyjältä Alensa.

Tärkeimmät ominaisuudet ja edut:

  • Tarkka näkö ja erinomaista mukavuutta koko päiväksi.
  • MoistureSeal-teknologia pitää piilolinssisi kosteina jopa 16 tunnin ajan.
  • Sopii erinomaisesti paljon digitaalisia laitteita käyttäville ja kuivista silmistä kärsiville.
  • OpiticAlign-teknologian ja erittäin ohuen reunan ansiosta piilolinssit pysyvät hyvin paikoillaan ja tarjoavat vakaan näöntarkkuuden.
  • Erinomainen hapenläpäisevyys pitää silmät valkoisina ja terveinä.

Selkeä näkö hajataittoisille jopa 16 tunnin ajaksi

Elämme intensiivisen visuaalista elämää. Kuvat, grafiikat ja emojit ovat nyt viestinnän kieli. Luemme vähemmän, mutta silmämme käsittelevät enemmän.

Käytämme erilaisia näyttöjä jopa 10 tuntia päivässä, joten ne ovat luonnollinen osa päiväämme niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Kun keskitymme näytön tapahtumiin, räpytämme silmiä 66 % vähemmän. Tämän vuoksi piilolinsseistä haihtuu kosteutta nopeammin, näkö voi sumentua tai piilolinssit tuntua epämukavilta.

Bausch & Lomb ULTRA for Astigmatism -piilolinssit tarjoavat selkeän näön ja erinomaisen mukavuuden hajataittoisille ihmisille aamusta iltaan saakka. Niiden MoistureSeal-teknologia auttaa piilolinssejä säilyttämään 95 % kosteudestaan jopa 16 tunnin ajan, mikä parantaa kosteutusta ja käyttökokemusta.

OpticAlign on Bausch & Lombin toorisille piilolinsseille erityisesti luotu muotoilu, joka pitää linssin aina oikeassa asennossa räpytysten aikana varmistaen vakaan ja terävän näön. Tämä muotoilu auttaa myös vähentämään haloefektejä ja häikäisyä myös heikossa valaistuksessa. Linssin erityisohut reuna vähentää kitkaa silmäluomen kanssa.

Erittäin hengittävästä silikonihydrogeelimateriaalista (samfilcon A) valmistetut Bausch & Lomb ULTRA for Astigmatism -piilolinssit on hyväksytty päiväkäyttöön jopa 30 päiväksi peräkkäin, sekä optikon erillisellä määräyksellä yön yli -käyttöön enintään 6 yöksi ja 7 päiväksi peräkkäin.

Kenelle ne sopivat?

Astigmatismi eli hajaitaitteisuus on hyvin yleinen taittovirhe, joka johtuu epätasaisesta sarveiskalvosta. Hajataitto voi saada kohteet näyttämään sumeilta tai vääristyneiltä, ja sitä voidaan korjata silmälaseilla tai toorisilla piilolinsseillä.

Jos näkösi on epäselvä, sumea tai vääristynyt astigmatismista johtuen, Bausch & Lomb ULTRA for Astigmatism -piilolinssit voivat olla sinulle hyvä valinta. Näissä toorisissa piilolinsseissä yhdistyvät erinomainen hapenläpäisevyys, jatkuva kosteutus jopa 16 tunnin ajan sekä vakaa näöntarkkuus.

Keskustele optikkosi kanssa Bausch & Lomb ULTRA for Astigmatism -piilolinssien kokeilusta ja muista tarkistaa edullisin hinta niille osoitteesta Piilari.info.

Tooriset Bausch & Lomb ULTRA for Astigmatism 
-piilolinssit korjaavat hajataittoa ja tarjoavat tarkan näön ja erinomaisen mukavuuden jopa 16 tunniksi.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Bausch & Lomb
Brändi Ultra
Linssityyppi asfäärinen kuukausipiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –9,00...+6,00 D (0.25 D välein, yli -6.00 D 0.50 D välein)
Kaarevuus 8,6 mm
Halkaisija 14,5 mm
Sylinteri -0.75, -1.25, -1.75, 2.25, 2.75
Akseli 10°–180° (10° välein)
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali samfilcon A
Vesipitoisuus 46 %
Hapen läpäisevyys 114 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Ei

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mihin tarkoitukseen nämä piilolinssit on suunniteltu?

Bausch & Lomb ULTRA for Astigmatism -piilolinsseillä voidaan korjata lievää, keskivaikeaa tai vaikeaa astigmatismia, sekä likinäköisyyttä ja kaukonäköisyyttä.

Mitkä ovat näiden linssien edut?

Nämä piilolinssit säilyttävät jopa 95 % kosteudestaan 16 tunnin käytössä, joten ne sopivat erinomaisesti digitaalisia laitteita runsaasti käyttäville sekä kuivista silmistä kärsiville piilolinssien käyttäjille. Lisäksi ne on valmistettu erittäin hengittävästi silikonihydrogeelimateriaalista, joka päästää lävitseen runsaasti happea pitäen silmät valkoisina ja terveinä.

Ovatko nämä kuukausilinssit?

Kyllä. Bausch & Lomb ULTRA for Astigmatism -piilolinssit ovat kuukausipiilolinssit. Jos etsit kertakäyttölinssejä samasta tuoteperheestä löytyy myös kertakäyttöiset Bausch & Lomb ULTRA One Day -piilolinssit.

Kuinka pitkään näitä piilolinssejä voi käyttää?

Bausch & Lomb ULTRA for Astigmatism -piilolinssit ovat kuukausilinssit, joita voi käyttää päiväkäytössä jopa 30 päivänä peräkkäin. Tämä tarkoittaa, että piilolinssit poistetaan silmistä ennen nukkumaanmenoa, puhdistetaan ja säilötään yön ajaksi desinfioivaan piilolinssinesteeseen.

Voiko näillä piilolinsseillä nukkua?

Bausch & Lomb ULTRA for Astigmatism -piilolinssejä voi käyttää optikon erillisellä määräyksellä yön yli -käytössä eli myös nukkuessa enintään 6 yötä ja 7 päivää peräkkäin. Keskustele optikkosi kanssa sinulle sopivista käyttöajoista ja vaihtovälistä silloin, kun käytät näitä linssejä yötäpäivääkäytössä.

Korjaavatko nämä linssit liki- ja kaukotaitteisuutta?

Kyllä, Bausch & Lomb ULTRA for Astigmatism -piilolinssit ovat ns. tooriset piilolinssit, joissa on kaksi reseptiä samassa. Toinen likitaitteisuuden (miinusvoimakkuudet jopa –9,00 diopteriin asti) tai kaukotaitteisuuden (plusvoimakkuudet jopa +6,00 diopteriin asti), ja toinen astigmatismin eli hajataitteisuuden korjaamiseen.

Toorisilla piilolinsseillä on kaksi parametriä, joita vain liki- tai kaukotaitteisuuden korjaamiseen tarkoitetuilla piilolinsseillä ei ole: sylinteri ja akseli.

Mikäli silmissäsi ei ole hajataittoa voit käyttää edullisempia Bausch & Lomb Ultra -piilolinssejä. Ikänäön korjaamiseen ULTRA-tuoteperheestä löytyy Bausch & Lomb ULTRA for Presbyopia -linssit.

Mistä hajataitto johtuu?

Hajataitto eli hajataitteisuus tai astigmatismi johtuu epätasaisesti kaartuvasta sarveiskalvolsta. Taittovoiman epäsymmetrisyys taittaa silmään tulevan valon eri kohtiin verkkokalvolle, jolloin syntyvä kuva on epätarkka. Hajataitteisille henkilöille se näkyy näön sumentumisena tai vääristyminä, kun silmän oma optiikka ei kykene muodostamaan terävää kuvaa verkkokalvolle.

Hajataiton korjaamiseen käytetään tarkoitukseen erityisesti suunniteltuja toorisia piilolinssejä, kuten Bausch & Lomb ULTRA for Astigmatism.

Mitkä ovat vaihtoehtoisia tuotteita Bausch & Lomb ULTRA for Astigmatism -linsseille?

Jotkut optikot voivat suositella sinulle toorisista linsseistä esimerkiksi Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism- tai Biofinity toric -piilolinssejä. Keskustele optikkosi kanssa silmillesi parhaiten sopivasta näönkorjausvaihtoehdosta.

Jaa ystävillesi ❤️